2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya ben saglık ocagına kayıt yaptırmadım tetanoz aşısı şart mı ya? şartsa kendim yaptırabilirmiyim hastanede fln kafama takıldı şimdiii

Ben Medipol Unv hastanesine gidiyorum Bağcılar ama rastgele seçtim doktoru, Nisa Mürüvvet Hn'ı bende duydum ama çok yoğun oluyormuş, randevu almak zor oluyormuş... Bugun bir arkadaşım Nisa hastanesini kesinlikle tavsiye etmediğini söyledi, sorunlu çok doğum olayı duymuş üst komşum orada doğum yapmış memnundu.. Ne bileyim biraz da nasip sanırım. allah hayırlı doktorlar çıkarsın karşımıza... Araştırmaya devam...

canım kuzenim 3 yıllık evli 3. çocuğu karnında inanması çok zor oldu bizim için özellikle 3.ye ama gerçek.hatta 6 aylık falan 3. o da korunurken hamile kaldığını söylüyor hep. demekki Allah yaratmak isteyince engel olunmuyor :) Rabbim yeterki sağlıklı sıhatli versin.

Kızlar ya ben saglık ocagına kayıt yaptırmadım tetanoz aşısı şart mı ya? şartsa kendim yaptırabilirmiyim hastanede fln kafama takıldı şimdiii

Tetanoz Aşısı Gebelikte Seni, Gebelikten Sonrada Bebeğini Yenidoğan Tetanozuna Karşı Korumak İçin gerekli Canım. Gebelikte Allah Korsun Herhangi Bir Metal Kesiği Mikrop Kapmana Neden Olabilir. Miroptan sonra Başka Bir Aşı Yaptıramazsın, İlaç Kullanamıyoruz Biliyorsun. Bazı Doktorlar Gerekli Duymasa da Önlem Olarak Yaptır Derim Ben. Sağlık Ocağına Danışabilirsin Bunun İçin.

bitane daha yaparsın cnm dicem çıldırıcaksın biliyorum demiyorum ondan Kısmet cnm ya işte ama insan değişik olsun ister biliyorum ablamdan :)
aynen bunu söyleyen cok oluyor normal dogum yaptım ya ilkimde sanki makinadan cıkıyor herkes 3 bul kız olsun bi tane daha dogur diyor bogazlarına cökesim geliyorr

Sağol cnm evet danışıcam yaptırıcam kesin olarakkk

Canım birşekilde yaptırman gerekli diye düşünüyorum. Sen bişekilde dışarda vurdursan da yarın doğumdan sonra bebeğin aşılarını onlar takip ediyor..

aaaa sasırdım ya 3 yıllık evli 3. cocugu yolda :44: allah analı babalı büyütsün zor ya hem anne icin hem bebekler icin allah sabır versin

aynen bunu söyleyen cok oluyor normal dogum yaptım ya ilkimde sanki makinadan cıkıyor herkes 3 bul kız olsun bi tane daha dogur diyor bogazlarına cökesim geliyorr

hahaha benim de 1 tane kızım vardı 2.de kızım olcak nasip işte kimi kız ister kimi erkek...
ultrasonda doktorum 1 kızın daha olacak hadi bakalım nasip 3.ye diyo eşimde sırıtıyo pis pisss

heeee oldu canımmmm

o esleri hic deme gitsin sanki doguran onlar ancak sırıtırlar bizimkide öyle.. bazen ona rabbim seni bir günlügüne kadın yapsın benide erkek bide aynı gün dogum yap o zaman görürsün 3ü 4dü diyorum sesi kesiliyor

bencede arastır vakit gecirme ne olur ne olmaz allah korusun

Evet cnmm çok haklısınnn..Yapıcam inş.

Poliannacım ne güldüm ya haha sorma sanki kolaydıı :)

Şoktayım maşallah ya demekki epey üretken yapısı var kuzeninin olsun hepsini birden büyütür gider :)

Merhaba arkadaşlar :))
Ben de 4 aylık hamileyim. Bu ikinci çocuğum. Kızım geçen sene mayıs ayında doğdu. Karnımda ki oğlum ise kendi kendine çıkıp geliverdi :) oldukça erken hemde. Peşpeşe düşünüyordum ama bu kadar erken düşünmüyordum. Doğunca inşALLAH aralarında 15 ay olacak. İlk hamileliğini yaşayan anneler doğum merakını çok iyi anlıyorum. Geçen sene bu zamanlarda ben de son derece meraklı ve endişeliydim. Ama endişelerim ve bana anlatılan o acı dolu doğum hikayelerinin hepsinden çok farklı bir doğum yaşadım. Müthiş bir tecrübe idi. Doğumdan sonra eşime bunu bir daha yaşamak istiyorum dedim :)) Normal doğum harika bir şey. Umarım hepiniz normal doğumun o güzel anlarını yaşayabilirsiniz. Kuzunuzun doğumunu onun boncuk gözlerini ilk siz görebilirsiniz :)))

ayy allah yardımcın olsun bende benm cocukların arası cok az diyordum senin daha beter 15 ay.. allah yardımcımız olsun.. evet normal dogum konusunda sana hak veriyorum o ana kadar acı cekiyorsun ama dogum bitince hepsi unutuluyor bebisinizin gözüne bakınca acı falan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…