- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.561
valla ya korkuyorum artık ikiside erkek sansıma kızı bulamadım.. hürrem gibi sehzadeleri diziyorum dogurcam erkek dogurcam erkek
kızlar ben daha doktoruma karar veremedım ve bu konu benı çok sıkıyo bugun doktora gıdıcem ama hangi doktoru gıdıp denesem dıye dusunuyorum istanbulda yaşıyorum hızmet has mehtap hnmı denedım meltem hastanesinde nuray hnmı denedım bugunde nısa has murvet hnmı denıycem heralde ıstanbuldan olanlar hangı doktorlara gıdıyorsunuz tavsiye verin lutfen
ilk gebelikte muhakkak yapıyorlar kayıtlıysan benim ilkimde yapıldıKızlar ya ben saglık ocagına kayıt yaptırmadım tetanoz aşısı şart mı ya? şartsa kendim yaptırabilirmiyim hastanede fln kafama takıldı şimdiii
saol iyi dileklerin icin.. korunuyordum ben spral vardı öyle hamile kaldım gördügüm herkese söylüyorum spral taktırmayın diye bide son cıkanlardan aldım kaza olmasın diye nasip iste bu dünyada kısmeti varmıs oglusumun
Kızlar ya ben saglık ocagına kayıt yaptırmadım tetanoz aşısı şart mı ya? şartsa kendim yaptırabilirmiyim hastanede fln kafama takıldı şimdiii
ilk gebelikte muhakkak yapıyorlar kayıtlıysan benim ilkimde yapıldı
aynen bunu söyleyen cok oluyor normal dogum yaptım ya ilkimde sanki makinadan cıkıyorbitane daha yaparsın cnm dicem çıldırıcaksın biliyorum demiyorum ondan Kısmet cnm ya işte ama insan değişik olsun ister biliyorum ablamdan :)
Tetanoz Aşısı Gebelikte Seni, Gebelikten Sonrada Bebeğini Yenidoğan Tetanozuna Karşı Korumak İçin gerekli Canım. Gebelikte Allah Korsun Herhangi Bir Metal Kesiği Mikrop Kapmana Neden Olabilir. Miroptan sonra Başka Bir Aşı Yaptıramazsın, İlaç Kullanamıyoruz Biliyorsun. Bazı Doktorlar Gerekli Duymasa da Önlem Olarak Yaptır Derim Ben. Sağlık Ocağına Danışabilirsin Bunun İçin.
bencede arastır vakit gecirme ne olur ne olmaz allah korusunO zaman ben bunu kesin olarak bir araştırim zaman geçmeden yaptırım saol cnmm
Kızlar ya ben saglık ocagına kayıt yaptırmadım tetanoz aşısı şart mı ya? şartsa kendim yaptırabilirmiyim hastanede fln kafama takıldı şimdiii
aaaa sasırdım ya 3 yıllık evli 3. cocugu yolda :44: allah analı babalı büyütsün zor ya hem anne icin hem bebekler icin allah sabır versincanım kuzenim 3 yıllık evli 3. çocuğu karnında inanması çok zor oldu bizim için özellikle 3.ye ama gerçek.hatta 6 aylık falan 3. o da korunurken hamile kaldığını söylüyor hep. demekki Allah yaratmak isteyince engel olunmuyor :) Rabbim yeterki sağlıklı sıhatli versin.
aynen bunu söyleyen cok oluyor normal dogum yaptım ya ilkimde sanki makinadan cıkıyorherkes 3 bul kız olsun bi tane daha dogur diyor bogazlarına cökesim geliyorr
o esleri hic deme gitsin sanki doguran onlar ancak sırıtırlar bizimkide öyle.. bazen ona rabbim seni bir günlügüne kadın yapsın benide erkek bide aynı gün dogum yap o zaman görürsün 3ü 4dü diyorum sesi kesiliyorhahaha benim de 1 tane kızım vardı 2.de kızım olcak nasip işte kimi kız ister kimi erkek...
ultrasonda doktorum 1 kızın daha olacak hadi bakalım nasip 3.ye diyo eşimde sırıtıyo pis pisss
heeee oldu canımmmm
bencede arastır vakit gecirme ne olur ne olmaz allah korusun
hahaha benim de 1 tane kızım vardı 2.de kızım olcak nasip işte kimi kız ister kimi erkek...
ultrasonda doktorum 1 kızın daha olacak hadi bakalım nasip 3.ye diyo eşimde sırıtıyo pis pisss
heeee oldu canımmmm
canım kuzenim 3 yıllık evli 3. çocuğu karnında inanması çok zor oldu bizim için özellikle 3.ye ama gerçek.hatta 6 aylık falan 3. o da korunurken hamile kaldığını söylüyor hep. demekki Allah yaratmak isteyince engel olunmuyor :) Rabbim yeterki sağlıklı sıhatli versin.
Muhteşem Fotoğraflarıyla Birlikte Harika Bir Doğum Hikayesi Okudum, Paylaşmak İstiyorum. Allah Hepimize Böyle Kolay Doğumlar Nasip Etsinn
Bebek Yapım Bakım Onarım: Güneş'in Doğal Doğum Hikayesi
ayy allah yardımcın olsun bende benm cocukların arası cok az diyordum senin daha beter 15 ay.. allah yardımcımız olsun.. evet normal dogum konusunda sana hak veriyorum o ana kadar acı cekiyorsun ama dogum bitince hepsi unutuluyor bebisinizin gözüne bakınca acı falan kalmıyorMerhaba arkadaşlar :))
Ben de 4 aylık hamileyim. Bu ikinci çocuğum. Kızım geçen sene mayıs ayında doğdu. Karnımda ki oğlum ise kendi kendine çıkıp geliverdi :) oldukça erken hemde. Peşpeşe düşünüyordum ama bu kadar erken düşünmüyordum. Doğunca inşALLAH aralarında 15 ay olacak. İlk hamileliğini yaşayan anneler doğum merakını çok iyi anlıyorum. Geçen sene bu zamanlarda ben de son derece meraklı ve endişeliydim. Ama endişelerim ve bana anlatılan o acı dolu doğum hikayelerinin hepsinden çok farklı bir doğum yaşadım. Müthiş bir tecrübe idi. Doğumdan sonra eşime bunu bir daha yaşamak istiyorum dedim :)) Normal doğum harika bir şey. Umarım hepiniz normal doğumun o güzel anlarını yaşayabilirsiniz. Kuzunuzun doğumunu onun boncuk gözlerini ilk siz görebilirsiniz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?