- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.581
Muhteşem Fotoğraflarıyla Birlikte Harika Bir Doğum Hikayesi Okudum, Paylaşmak İstiyorum. Allah Hepimize Böyle Kolay Doğumlar Nasip Etsinn
Bebek Yapım Bakım Onarım: Güneş'in Doğal Doğum Hikayesi
tatlım biz eğitimci kadrosundan gelicez iki öğretmen yurtdışı görevlendirmesi ama kararsızızhadi ya redqueen gerçekten mi, sizinde mi işiniz atamalı, askeri ateşe yardımcısı gelecek yeni, yoksa onlar siz misiniz:):):)?? yoksa Elçilikte mi görevlendirileceksiniz????
gelirseniz kesin tanışırız, zaten bir avuç türk var burda.
burası akdeniz ülkesi işte klasik akdeniz arap karışımı bir kültürleri var, fransızcanız yoksa az zorluk çekebilirsniz, zira ben ve eşimin almanca ve ingilizcesi var, o nedenle burada dil açısından çok zorlanıyoruz,
genelde birlikte görev yaptığımız arkadaşlar çok sevdiler burayı bir biz sevemedik,
bunda benim zor bir hamilelik süreci geçirmemim etkisi çok yüksek,
ortadoğuda bir ülkeye gideceksiniz, beyrut, ürdün gibi ülkeleri tavsiye ederim.
ya da kuveyt, katar gibi körfez ülkeleri de buraya tercih edilebilir.
ama mağrip ülkeleri arasında da burası en iyisi diyebilirim,
diğer arap ülkelerine göre daha özgür, kadınları özgür ve modern, ben başka arap ülkelerinde de yaşadığım için bu coğrafyayı iyi biliyorum.
bilmiyorum sevip sevmeme kişiden kişiye değişiyor, gelirseniz de umarım çok seversiniz.
biz bu eylülde başka ülkeye geçiyoruz tayine.
siz ne zaman geleceksiniz.
kızlar görüsmek üzere benim ballı oglusum uyandı acıkmıstır simdi karnını doyurayım öbür oglusumda acıktı galiba vuruyor anne gönder diyetanıstıgıma memnun oldum canlarım grsz
Selam canım, Hizmet hast Mehtap hanımın randevuları çok doluydu. Ben ilk öğrendiğim zaman 1 ay boyunca cumartesiye yer yoktu. Vazgeçtim ben de randevu almaktan, onu mu beklicem dedim
Mürüvet hanımı da çok duydum, ona giden arkadaşlarım var ancak çok kalabalık oluyormuş kapısı. Randevu saatinde giremiyorsun hiç. 2 saate kadar beklemeyi göze almalısın.
Meltem hastanesini duymadım hiç.
Avcılar Medicanada Faruk beyi şiddetle tavsiye etti bir öğrencimin annesi. 2 doğumunu da Faruk beyle yapmış, çok memnun.
Ben Bakırköy'de Şükran Cebiroğlu'nun muayenehanesine gidiyorum, acaip memnunum.
tatlım biz eğitimci kadrosundan gelicez iki öğretmen yurtdışı görevlendirmesi ama kararsızızmalum durum. birde 6 yaşında bir kızımız var o çok zorlanacak ahh ahhh.
angara soğuk kuzum dikkat ettt
ayy allah yardımcın olsun bende benm cocukların arası cok az diyordum senin daha beter 15 ay.. allah yardımcımız olsun.. evet normal dogum konusunda sana hak veriyorum o ana kadar acı cekiyorsun ama dogum bitince hepsi unutuluyor bebisinizin gözüne bakınca acı falan kalmıyor
Canim ben bugun hizmet mehtsp hnma gittim hemde rsndevusuz yarim saat beklemeden aldilar sanirim ona devam edicemm gibi gozukuyor cunku gercekten ilgili bi doktor avcilar biraz uzak kalir bana cunku haznedardayim ben
kızlar bişiy sorcam ya su lcw sitesinden bi hamiş kotu istiyim dedim bedeni seciyorum K-U var o ni demek ya kısa uzun mu neye göre kime göre bu kıstas anlamı ne bilen varmıııııı kuzular:44:
:)) evet beterim ben beter :)) o beter benimseninkilerin arasında ne kadar var?
ben de bekarken haznedarda oturuyordum. ALLAH bilir tanışızdır da :)) biz baya eskilerindeniz çünkü. EŞim de öyle
kısa ve uzun demek şekerim :)
kızlar bişiy sorcam ya su lcw sitesinden bi hamiş kotu istiyim dedim bedeni seciyorum K-U var o ni demek ya kısa uzun mu neye göre kime göre bu kıstas anlamı ne bilen varmıııııı kuzular:44:
kız sen kayıt yaptırmazsan nerden bilecek gebe kaldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?