2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım biz eğitimci kadrosundan gelicez iki öğretmen yurtdışı görevlendirmesi ama kararsızız malum durum. birde 6 yaşında bir kızımız var o çok zorlanacak ahh ahhh.

kızlar görüsmek üzere benim ballı oglusum uyandı acıkmıstır simdi karnını doyurayım öbür oglusumda acıktı galiba vuruyor anne gönder diye tanıstıgıma memnun oldum canlarım grsz

Canim ben bugun hizmet mehtsp hnma gittim hemde rsndevusuz yarim saat beklemeden aldilar sanirim ona devam edicemm gibi gozukuyor cunku gercekten ilgili bi doktor avcilar biraz uzak kalir bana cunku haznedardayim ben

slm kizlar bende bikac gundur okuyamiyorum yazdiklarinizi 3 ayi doldurduk ben gezmelere basladim evde duramiyorum nasil bir enerji hep disari cikasim var sizler ne durumdasiniz ?

yehoo 18 haftaya girdik bebişimlee....slm kızlarr

selammmm kızçeler çok midem agrıyor ve yanıyor sanki bişey var midemde taş gibi ne yapmam lazım sakız çiğniyorum ama nafilee

kızlarrr EGE isminin yanına hangi isim giderrrr ??

kızlar bişiy sorcam ya su lcw sitesinden bi hamiş kotu istiyim dedim bedeni seciyorum K-U var o ni demek ya kısa uzun mu neye göre kime göre bu kıstas anlamı ne bilen varmıııııı kuzular:44:

ben geldim kızlar dün bi kaşıntı durumum vardı bu gün doktora gittim ilaç kaşıntı yapmaz dedi ısrarla yediğin bişey oldumu dedi evet dedim iki gündür deli gibi çilek yemiştim büyük ihtimalle o yapmıştır dedi bi cildiyeye görün dedi bende görünmek istemedim eve geldim bebişede baktık bu arada maşallah durumu iyi 120 gr olmuş 15 cam olmuş maşallah keyfi yerinde :)

:)) evet beterim ben beter :)) o beter benim seninkilerin arasında ne kadar var?

Canim ben bugun hizmet mehtsp hnma gittim hemde rsndevusuz yarim saat beklemeden aldilar sanirim ona devam edicemm gibi gozukuyor cunku gercekten ilgili bi doktor avcilar biraz uzak kalir bana cunku haznedardayim ben

ben de bekarken haznedarda oturuyordum. ALLAH bilir tanışızdır da :)) biz baya eskilerindeniz çünkü. EŞim de öyle

kızlar bişiy sorcam ya su lcw sitesinden bi hamiş kotu istiyim dedim bedeni seciyorum K-U var o ni demek ya kısa uzun mu neye göre kime göre bu kıstas anlamı ne bilen varmıııııı kuzular:44:

kısa ve uzun demek şekerim :)

biliyom canım kısamı uzunmu olduğunuda kime göre kısa kime göre uzunyani mesela kot bedeni farklıdır ya neyse ne cıkarsa bahtıma deyip isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…