- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.601
boyun kaç canım benim 166 cm.topuklu ayakkabı ile kısa olan kısa geliyor bana
boyun kaç canım benim 166 cm.topuklu ayakkabı ile kısa olan kısa geliyor bana
Kızlar annemle konuştum karnın belli oluomu diyo yok dedim daha deil dioki karnın anca memeleri geçtiği zaman belli olur ahahahMübarek bende bi meme var bu durumda 7 aylık fln ancamı belli olacak bilemedimmm
merhaba kızlarrr...bende bi ağustos annesiydim ama malesef 1.5 ay kadar önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldumyazılarınızı okuyorumda ne kadar heyecanlısınız özendim inşallah sizler gibi bende tekrar aynı heyecanları yaşarım banada dua edin olurmu.rabbim hepinizi yavrularınıza kavuştursun inşallah
memişler göbişleri gecti valla yetişemiyoo minişler memişlerin hızınaaaayy cok güldüm ya annemde sorup duruyooo karnın cıktımı diye merak ediyolar
Haha sorma ya normalde küçük deil bnm memişler orta kıvamda ama bir büyüdüler hızına yetişemiyorum kocişte şoklardaEvett merak ediyolar ya ama şuan memişler önde hadi bakalım gecer göbiş yakında memişleri aahahah
benim miniştii valla ondan şoklardayız aslında iyi oldu bölekocişte gülüp duruyorr ayy komik olduk yaa gecer gecer bu aydan sonra hızla büyücek bizim minişler ee doğal olarak göbişlerdee
merhaba kızlarrr...bende bi ağustos annesiydim ama malesef 1.5 ay kadar önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldumyazılarınızı okuyorumda ne kadar heyecanlısınız özendim inşallah sizler gibi bende tekrar aynı heyecanları yaşarım banada dua edin olurmu.rabbim hepinizi yavrularınıza kavuştursun inşallah
Haha sorma ya normalde küçük deil bnm memişler orta kıvamda ama bir büyüdüler hızına yetişemiyorum kocişte şoklardaEvett merak ediyolar ya ama şuan memişler önde hadi bakalım gecer göbiş yakında memişleri aahahah
ahahah iki top koymuşlar aynaya bakıyorumda Sevda Demireli geçtim Cucu patlamasalar barii
Ayyy Evett esas şimdi başlıyor gazamız mübarek ola daha büyümese memişler taşıyamıcam sırtım agrıyor ztn birde karın geliyo şimdii oy oyyy
Kizlar tansiyondan sertli olan varmi dr a gidince heycandan mi ne 13lerde foktorda bu ay ivin cok yuksek diyo ilaclar gerdi marincap d vitmni ge magnezyum 14e ciktigi gibi ariyosun beni dedi dr mu abartio yoksa benimmi vok yuksek sizin kaclarda cikiyo
ayy alemsin kuzu yaaöne doğruu eğim var valla ağırlıklar hep önde
bel ağrısı oluyoo ya hepimizde azcık yorulunca ahh ahh ilerde napcasss hem memişler hem göbişler bide sıcaklar gelcek Allah yardımcımız olsun
Beni Nisa hastanesi ispiyonladı
Kizlar tansiyondan sertli olan varmi dr a gidince heycandan mi ne 13lerde foktorda bu ay ivin cok yuksek diyo ilaclar gerdi marincap d vitmni ge magnezyum 14e ciktigi gibi ariyosun beni dedi dr mu abartio yoksa benimmi vok yuksek sizin kaclarda cikiyo
Ayy sorma heryerim ağrıyo yüktennn yazın sıcagında napcaz bizzz dediğin gibi Allah yardımcımız olsun.. Südyen olayına gelince haklı kocişin ben 3 südyen eskittim şimdiden en son aldıgım baya idare eder gibi gelio bundan öncekilere sıgamıyorum bi iki tane daha alırım..80 takıyorumda memişler C cup D cup ldular ahahah Ayyy aklım sıcaklarda buarada baktımda seninle aynı gün doguruoruz cnmm :))
benimde aklım sıcaklarda zaten sıcağa hic dayanamam inş. şölee yakıp kavurmayan bi yaz geciririz ama her meyveden yiyebilcez hem kış meyvesi sebzesi hem yazbol bol sıvı tüketiriz son aylarda ben simdiden şile bezi tunik elbiseler aldım valla üfül üfül giyeriz
evde zaten takılmıyooo daralma getirtiyooo bana dütyenler sıkıyoo beniimenepozlu kadınlar gibiyiz
ayy evet kuzucumm aynı gün pıtlatıyosss oyyş inş. kolay bi doğum yaparız sağlıkla kucaklarız meleklerimizii inş...
sen hangi sehirdesinnn bebişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?