2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar annemle konuştum karnın belli oluomu diyo yok dedim daha deil dioki karnın anca memeleri geçtiği zaman belli olur ahahah Mübarek bende bi meme var bu durumda 7 aylık fln ancamı belli olacak bilemedimmm

merhaba kızlarrr...bende bi ağustos annesiydim ama malesef 1.5 ay kadar önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum yazılarınızı okuyorumda ne kadar heyecanlısınız özendim inşallah sizler gibi bende tekrar aynı heyecanları yaşarımbanada dua edin olurmu.rabbim hepinizi yavrularınıza kavuştursun inşallah

Kızlar annemle konuştum karnın belli oluomu diyo yok dedim daha deil dioki karnın anca memeleri geçtiği zaman belli olur ahahah Mübarek bende bi meme var bu durumda 7 aylık fln ancamı belli olacak bilemedimmm

memişler göbişleri gecti valla yetişemiyoo minişler memişlerin hızınaaaayy cok güldüm ya annemde sorup duruyooo karnın cıktımı diye merak ediyolar

Cnm sende inşallah yaşıcaksın Allahın izniyle kısmet deilmiş Allahın bir bilidiği vardır..Saol heyecanımıza ortak oldun Senin için dua edeceğim cnm...

memişler göbişleri gecti valla yetişemiyoo minişler memişlerin hızınaaaayy cok güldüm ya annemde sorup duruyooo karnın cıktımı diye merak ediyolar

Haha sorma ya normalde küçük deil bnm memişler orta kıvamda ama bir büyüdüler hızına yetişemiyorum kocişte şoklarda Evett merak ediyolar ya ama şuan memişler önde hadi bakalım gecer göbiş yakında memişleri aahahah

benim miniştii valla ondan şoklardayız aslında iyi oldu böle kocişte gülüp duruyorr ayy komik olduk yaagecer gecer bu aydan sonra hızla büyücek bizim minişler ee doğal olarak göbişlerdee

benim miniştii valla ondan şoklardayız aslında iyi oldu böle kocişte gülüp duruyorr ayy komik olduk yaagecer gecer bu aydan sonra hızla büyücek bizim minişler ee doğal olarak göbişlerdee

ahahah iki top koymuşlar aynaya bakıyorumda Sevda Demireli geçtim Cucu patlamasalar barii
Ayyy Evett esas şimdi başlıyor gazamız mübarek ola daha büyümese memişler taşıyamıcam sırtım agrıyor ztn birde karın geliyo şimdii oy oyyy

canım üzme kendini vardır bundada bi hikmet bi hayır inş. en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın sağlıkla kucaklarsın meleğini canım dualarımız seninle

bu kocalar hep sokta kuzum.bzm vucudmdaki degismleri saskinlikla izliyolar.o gogusler artik aldi basini gdiuo.bnmkiler kucuktu smdi kendm bile sasiyorum deil kocamgecen sudyen aldm 2ay flan giycen sekilde alaydn hizina yetisilmiyo diyo

ayy alemsin kuzu yaaöne doğruu eğim var valla ağırlıklar hep önde
bel ağrısı oluyoo ya hepimizde azcık yorulunca ahh ahh ilerde napcasss hem memişler hem göbişler bide sıcaklar gelcek Allah yardımcımız olsun

Kizlar tansiyondan sertli olan varmi dr a gidince heycandan mi ne 13lerde foktorda bu ay ivin cok yuksek diyo ilaclar gerdi marincap d vitmni ge magnezyum 14e ciktigi gibi ariyosun beni dedi dr mu abartio yoksa benimmi vok yuksek sizin kaclarda cikiyo

benim normal cıkıyo canım 10-6 12-7 aralarında
10-6 normalde düşük ama hamilelerde normalmiş
seninde cok yüksek sayılmaz ama ama 13 üstüne bişey diyemem doktorun vermişse vardır bi bildiği inş. düzene girer normal değerlere döner canım

Ayy sorma heryerim ağrıyo yüktennn yazın sıcagında napcaz bizzz dediğin gibi Allah yardımcımız olsun.. Südyen olayına gelince haklı kocişin ben 3 südyen eskittim şimdiden en son aldıgım baya idare eder gibi gelio bundan öncekilere sıgamıyorum bi iki tane daha alırım.. 80 takıyorumda memişler C cup D cup ldular ahahah Ayyy aklım sıcaklarda buarada baktımda seninle aynı gün doguruoruz cnmm :))

duarlrımz sennle canım...allah tekrar hayırlısıyla tekrar bebek nasıp eder ıns sana ..her ıste vardr bı hayır...en kısa zamanda guzel hberlerını alırz umarım

Cnm bilmiorumki bir bildiği vardır doktorun..Bnmde hep düşük çıkıo 9 fln hep normal diyo düşük olması doktor senin gibi yüksek cıkan biri vardır elbet kızlardan..Bana doktor tansiyon deişir normaldir dedi ama düşük oldugu içinmi dedi yüksektende bahsettimi bilmiorum tatlım

benimde aklım sıcaklarda zaten sıcağa hic dayanamam inş. şölee yakıp kavurmayan bi yaz geciririz ama her meyveden yiyebilcez hem kış meyvesi sebzesi hem yaz bol bol sıvı tüketiriz son aylarda ben simdiden şile bezi tunik elbiseler aldım valla üfül üfül giyeriz
evde zaten takılmıyooo daralma getirtiyooo bana dütyenler sıkıyoo beniimenepozlu kadınlar gibiyiz
ayy evet kuzucumm aynı gün pıtlatıyosss oyyş inş. kolay bi doğum yaparız sağlıkla kucaklarız meleklerimizii inş...
sen hangi sehirdesinnn bebişş

Ayyy şimdiden fenalık bastıııı hiç düşünmim en iyisii.. Ben babaannem gibi body üstünden fln takmayı düşünüorum sütyenimi o sıcakta ahahah Ay hadi bakalım bayram bebişi olacak bizimkiler bu gidişleee :)
Ben İstanbuldayım cnm sennn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…