- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.621
Ayyy şimdiden fenalık bastıııı hiç düşünmim en iyisii..Ben babaannem gibi body üstünden fln takmayı düşünüorum sütyenimi o sıcakta ahahah Ay hadi bakalım bayram bebişi olacak bizimkiler bu gidişleee :)
Ben İstanbuldayım cnm sennn?
Cnm sende inşallah yaşıcaksın Allahın izniyle kısmet deilmiş Allahın bir bilidiği vardır..Saol heyecanımıza ortak oldun Senin için dua edeceğim cnm...
canım üzme kendini vardır bundada bi hikmet bi hayır inş. en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın sağlıkla kucaklarsın meleğini canım dualarımız seninle
duarlrımz sennle canım...allah tekrar hayırlısıyla tekrar bebek nasıp eder ıns sana ..her ıste vardr bı hayır...en kısa zamanda guzel hberlerını alırz umarım
Buarada cnm ne güzel almışssın elbise fln güle güle giyy inşallahhh...
nerden aldın elbiseleri bende alim yaa kara kara düşünüyorum o sıcakta ne giycem diyee :18:
kızlar bişiy sorcam ya su lcw sitesinden bi hamiş kotu istiyim dedim bedeni seciyorum K-U var o ni demek ya kısa uzun mu neye göre kime göre bu kıstas anlamı ne bilen varmıııııı kuzular:44:
sağol canım benim daha iyileri senin olsun inş...
valla canım 15 günlüğüne urfaya gitmiştik esimin ailesinin yanına orda kapalı carsı gibi biyer var hep şile bezi kıyafetler vardı cok beğendim bulmuşken aldım kayınvalidem ben sana yine alırım dedi ama cok serin elbisem cok sirin yanı hep el işi nakışlı tunikler falan taytla giyilir serin serin ...
sende böle yöresel pazarlara falan bakın eminönüne falan bak
merhaba kızlarrr...bende bi ağustos annesiydim ama malesef 1.5 ay kadar önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldumyazılarınızı okuyorumda ne kadar heyecanlısınız özendim inşallah sizler gibi bende tekrar aynı heyecanları yaşarım banada dua edin olurmu.rabbim hepinizi yavrularınıza kavuştursun inşallah
İnşallah canım amin...
nisa yamı gidiyorsun bende ordayım hangi doktora gidiyorsun :)
Kısa paça uzun paça olması lazım canım.
Ayy çok güzell bnmde bakmam lazımm rahat rahat giyersin cnm oh miss..Bnmde kız tatlım Allahın izniyle önce erkek dedi doktorumuz sonra kız dedi yüzde 90 inşallah değişmez on gün sonra tekrar gidicem net olsunda bebişlerimizede alalım gerci dayanamadım bir pembe bir yeşil aldım bişiler ama iyice net olsunda gönül rahatlıgıyla alalım dimi ama :) Ankaranın bagları demek ne guzel hehe bayılıorum o şarkıya da :)))
arkadaşım nisa hastanesinemi gidiyorsun diye sormuştum gördünmü ?
sağol kuzucummmm
bak bak bebişim üfül üfül giyeriz valla ohh miss
oyyş kızcelerimiz oluyooo Allahın izniyleebizede önce erkek dedi simdi kız %90 deyince ondan kafam karıştııı aynen ya bende almak istiyorum ama sonra duruyorum gerci ananesi babannesi benden daha hevesli hergün yeni bişiy aldık diyolarr bugün babannemiz zıbın seti almış hastane cıkısı oluyoo heraldee bornozumuzda alınmışş miniş civcivimin örgüler örülüyooo nevresim takımı alınmış bende sadece sarı bi yelek aldım ara renk diye almıştım onuda...
bizimde randevumuz 26 mart
ivit ya bende hastayım o sarkıyaaaurfada bi geceye katıldık bi oynamışım bu sarkıda hamiş hamişş
Hem doğurucamız gün aynı hemde kaderimiz desene tatlım yaa aynı şeyleri yaşıyoruz :) Oy Oyy Ne güzel yavaş yavaş başlamış herkes almaya bizdede öyle.. Aslında almak lazım ben diorum kocama ben o sıcakta nasıl gezeyim almak lazım diye tatile gidersin ama diyo ahaha o ayrı dedim o dinlenmee
Oyna cnm oyna ne güzel sora hareket edemicez son ay yarasınnn
kızlar çatladım çatlayacak gibiyim ya daha 20. haftada böyleyim ben ilerleyen zamanlara doğru kendimi düşünemiyorum sizde durumlar nasıl
aynen canım hep aynı seyleri yaşamışızz :)evet başladılar onlar tecrübeli tabiibaşlamak lazım kuzucum ya ben hic gezemem o sııcaklarda bu ayda gecsinde başlayalım artıkın alıncak bi ton sey var ufak tefek seyler gibi dursada listeye dökünce alıp başını gidiyorr :18:siz oda yapıcakmısınız
kıyafetleri bakım seti yağı şampusu losyonu kremi pudrası tarağı bebek arabası beşiği odası yapılcaksa detarjanı biberonu emziği bunlar suan aklımaa gelenler gelmeyen bi ton sey var biliyom....
tatil ayrı canımmm o dinlenceeeyan gel ohh bizde inş. kacarız bi yerlere 10 günde olsa deniz olan bi yere kacmak lazımm...
aynen valla ağırlaşmadan döküyim didim bütün kurtlarımı sonra malum popişimizin üstünde oturcaz mecburen
yüzmek lazım yaa doğuma yakın faydasıda oluyomuşş valla
kızlar çatladım çatlayacak gibiyim ya daha 20. haftada böyleyim ben ilerleyen zamanlara doğru kendimi düşünemiyorum sizde durumlar nasıl
Cnm nası hissettin çatlıcanı ya sürüyormusun krem fln inşallah çatlamassın cnm dur panik yapma sür bolcanaaa kremiiii..
UUFF daha hiçbirşey yok ortada kimbilir daha neler almak lazım tecrubesisiz ögrenicez artıkkk..Yok cnm biz oda yapmıcaz şimdilik bir yatak alıcaz bebişin odasında kendiliğinde gömme dolabıda var ztn biraz büyüyene kadar öyle idare edicez..Siz neye karar verdinizz yapıcakmısınız oda?
Haklısın bende inşallah bol bol yüzerim tatilde yüzmemiz lazım dediğin gibi bebişe hazırlıkkkk:)
Sen hangi dra gidiyorsun nisa hastanesinse
Cnm bilmiorumki bir bildiği vardır doktorun..Bnmde hep düşük çıkıo 9 fln hep normal diyo düşük olması doktor senin gibi yüksek cıkan biri vardır elbet kızlardan..Bana doktor tansiyon deişir normaldir dedi ama düşük oldugu içinmi dedi yüksektende bahsettimi bilmiorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?