- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.641
merhaba kızlarrr...bende bi ağustos annesiydim ama malesef 1.5 ay kadar önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldumyazılarınızı okuyorumda ne kadar heyecanlısınız özendim inşallah sizler gibi bende tekrar aynı heyecanları yaşarım banada dua edin olurmu.rabbim hepinizi yavrularınıza kavuştursun inşallah
Muhteşem Fotoğraflarıyla Birlikte Harika Bir Doğum Hikayesi Okudum, Paylaşmak İstiyorum. Allah Hepimize Böyle Kolay Doğumlar Nasip Etsinn
Bebek Yapım Bakım Onarım: Güneş'in Doğal Doğum Hikayesi
Günaydınnn taze anneler :)
Benim de göğüslerim çok kaşınıyor krem sürüyorum biraz yatıştırıyor ama sonra yine başlıyor. Lanolinli daha yoğun nemlendirici almak lazım meme ucu kremlerine başlayayım diyorum.
Merhaba arkadaşlar :))
Ben de 4 aylık hamileyim. Bu ikinci çocuğum. Kızım geçen sene mayıs ayında doğdu. Karnımda ki oğlum ise kendi kendine çıkıp geliverdi :) oldukça erken hemde. Peşpeşe düşünüyordum ama bu kadar erken düşünmüyordum. Doğunca inşALLAH aralarında 15 ay olacak. İlk hamileliğini yaşayan anneler doğum merakını çok iyi anlıyorum. Geçen sene bu zamanlarda ben de son derece meraklı ve endişeliydim. Ama endişelerim ve bana anlatılan o acı dolu doğum hikayelerinin hepsinden çok farklı bir doğum yaşadım. Müthiş bir tecrübe idi. Doğumdan sonra eşime bunu bir daha yaşamak istiyorum dedim :)) Normal doğum harika bir şey. Umarım hepiniz normal doğumun o güzel anlarını yaşayabilirsiniz. Kuzunuzun doğumunu onun boncuk gözlerini ilk siz görebilirsiniz :)))
kizlar yardim istiyorum sizden kasintidan olucem...goguslerimin alti pitir pitir kirmizimsi seyler cikti ve cok kasiniyo sutyen takamiorum gecede kasimaktan uyuyamiyorum hic boyle biseye tanik oldunuzmu duydunuzmu etraftan....
Aynı şekildeyim bende hart hart kaşıyorum, bazen de birden bi sızı giriyor offf...
Aynı şekildeyim bende hart hart kaşıyorum, bazen de birden bi sızı giriyor offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?