2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

böyle yazılara hiç dayanamıyorum gerçekten, allah yardımcın olsun beyza inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer sağlıkla da alırsın bebeğini kucağına,
sen de bize dua et bizde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza, isteyen herkesin olsun en yakın zamanda,

Muhteşem Fotoğraflarıyla Birlikte Harika Bir Doğum Hikayesi Okudum, Paylaşmak İstiyorum. Allah Hepimize Böyle Kolay Doğumlar Nasip Etsinn
Bebek Yapım Bakım Onarım: Güneş'in Doğal Doğum Hikayesi

suloz çok teşekkürler güzel paylaşımın için,
umarım hepimizin böyle güzel doğum hikayeleri olur,
biz de doğumdan sonra paylaşalım arkadaşlar hikayelerimizi uzun uzun burada ne dersiniz,
sonrakiler için gerçekten çok aydınlatıcı oluyor,
ben de bulduğum kadar okuyorum bu tür doğum hikayelerini,
özellikle ayrıntılı olanlara bayılıyorum, 5 saat geçmişti ve açıklık hala 10 cm olmamıştı falan şeklinde olanları:):):)
bu sayede öğrendim açıklık ne kadar olunca ıkınıyosun falan filan, nerede derin nefes alıyosun,
suni sancı ne zaman gerekli,
doktor o sırada zaten yönlendirir ama önceden bilmekte fayda var bence:):):)

tavsiyeyen için teşekkürler bende nemlendirici kullanmaya başlasam iyi olur bi doktoruma sorayım bakalım....

KIZLAR DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür:
''Allah'ım gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum.''
*Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek
''Allah'ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlasacagım,nasıl iletisim kuracagım?''
*Senin için yarattıgım melek,sana onların dilini ögretecektır.
''Allah'ım duydugum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl basa
çıkacagımı bılmıyorum.''
*Senin için yarattıgım melek,seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
''Allah'ım sana tekrar nasıl donecegım?''
*Senin için yarattıgım melek,bana nasıl donecegını sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dunyaya gıtme zamanının geldıgını soylerler ve çocugu
Allah'ın huzurundan gotururlerken bebek tekrar sorar;
''Allah'ım benım için yarattıgın melegın adı ne?''
*Adının onemi yok;
ama,sen ona
ANNE DİYECEKSİN!!!

Allah bağışlasın bebelerini. inşallah korkularımızdan , endişelerimizden uzak hayırlı bir şekilde normal olarak getiririz biz de bebeğimizi dünyaya.içime su serpti mesajın.istemeden de olsa korkuyorum.ama onu kollarıma alacağım anı düşündükçe çok sabırsızlanıyorum şimdiden. :)))

Canlar midemde bir gaz var süt içmeyen ben süt içeyim dedim o yapar mı şimdi rezene çayı içeyim diyorumnormalde peynir yoğurt çok yiyorum ama süt içmiyordum dün akşam bu sabah içeyim dedim o yaptı galiba

kizlar yardim istiyorum sizden kasintidan olucem...goguslerimin alti pitir pitir kirmizimsi seyler cikti ve cok kasiniyo sutyen takamiorum gecede kasimaktan uyuyamiyorum hic boyle biseye tanik oldunuzmu duydunuzmu etraftan....

kizlar yardim istiyorum sizden kasintidan olucem...goguslerimin alti pitir pitir kirmizimsi seyler cikti ve cok kasiniyo sutyen takamiorum gecede kasimaktan uyuyamiyorum hic boyle biseye tanik oldunuzmu duydunuzmu etraftan....

Aynı şekildeyim bende hart hart kaşıyorum, bazen de birden bi sızı giriyor offf...

arasta bni aglattn sabah sabh.allahla bebek arasnda gecen diyolog bitirdi bni.hepimizn annelerimizn butun kadinlarn kadinlr gnu kutl olsun ..allah bzi kadin yarattigi icn cok sansliyiz kizlar dunyann en guzel duygusunu yasiyoruz kadin olmak ayricalik gerckten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…