- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.661
plus10benim de hep düşük çıkıyor, 9-10 larda dolaşıyorum. doktor bol su dedi, yavaş oturup kalk falan dedi
başkada birşey vermedi, sorun olurmu ki böyle düşük olması,
yüksek olması daha tehlikeli sanırım
Kızlar kaşıntıdan dolayı ben lieractan göğüslerime de sürmeye başladım ve dün gittim C cup 85 beden sütyen aldım ohh bugün çok rahatım
arasta bni aglattn sabah sabh.allahla bebek arasnda gecen diyolog bitirdi bni.hepimizn annelerimizn butun kadinlarn kadinlr gnu kutl olsun ..allah bzi kadin yarattigi icn cok sansliyiz kizlar dunyann en guzel duygusunu yasiyoruz kadin olmak ayricalik gerckten
Kızlar kaşıntıdan dolayı ben lieractan göğüslerime de sürmeye başladım ve dün gittim C cup 85 beden sütyen aldım ohh bugün çok rahatım
Evet kızlar mutlaka göğüslerinizede sürün bende hep sürüyorummm çok iyi geliyor..
Sütyen konusuna gelince ay evet çok rahat oluyo cnmmm bende KOM dan dikişsiz sütyen aldım Ccup 80 beden böyle bi rahatlık yok biraz pahalı gelebilir 69'a aldım ama çok kullanırsınız kızlarrr çok rahattt..
bnde 75tm 80 olmusm.ablam asil 7.aydan snra buyuyo dedi.dogumdan snra sirf meme olucm heralde zaten boy da yok
7. aydan sonra kendimi düşünmek istemiyorum o zaman :) 2 kilo meme olurum kesin ya ayyy benim de boyum kısa bu arada 1.58
kızlar yeni dogum yapmışlarını topicine tıklamışım bi şeye bakarken ayy nasıl heyecanlandım göğüsleri emzirirken tahriş olanlar mı bebekleri gazlı olanlar sezaryan agrıları geçmeyenler mi dersinizz ayyy heyacanlandım birden zaman nasılda akıp gidiyor sanki ilkkez yaşayacakmışım gibi garip bi heyecan oldu bende
7. aydan sonra kendimi düşünmek istemiyorum o zaman :) 2 kilo meme olurum kesin ya ayyy benim de boyum kısa bu arada 1.58
bende 158 boydayım 50 kılo oldum 46 ile hamıle kalıp şuan...cnm armuta benzedı yapım...
ben de doğum hikayeleri okuyayım dedim ama hemen gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum.
ben oldum olası sulu gozdum..smdı artık daha beter...gcen tesedufen kadınlar klubunde ablamn dogum hıkayesıne rasladım.ama kullanıcı adını flan bılmıyorum ablam oldugunuda bılmıyorum...okumaya bslayınca anladm tabı..bnde bızzat yanndaydm..bnden nası guzel bhsetmıs hıslerını oyle guzel anlatmıskı....bde premature dogum yaptı 1.5 ay once parmak cocuktu doruk...erken dogum olucagı ıcın cıgerlerını gelıstrmk ıcın ıgne yaptılr ablama...dogdugunda oyle bı aglıyoduku cıgerlerınn gelıstıgını anlayınca rahatladmmm onu bıkere optum o kokusunu ıcıme cektım snra kuvoze goturduler oglumu demıs...agla agla bıttım..cnku ben en yakın sahıdım bak yıne kotu oldum
bende 158 boydayım 50 kılo oldum 46 ile hamıle kalıp şuan...cnm armuta benzedı yapım...
ben oldum olası sulu gozdum..smdı artık daha beter...gcen tesedufen kadınlar klubunde ablamn dogum hıkayesıne rasladım.ama kullanıcı adını flan bılmıyorum ablam oldugunuda bılmıyorum...okumaya bslayınca anladm tabı..bnde bızzat yanndaydm..bnden nası guzel bhsetmıs hıslerını oyle guzel anlatmıskı....bde premature dogum yaptı 1.5 ay once parmak cocuktu doruk...erken dogum olucagı ıcın cıgerlerını gelıstrmk ıcın ıgne yaptılr ablama...dogdugunda oyle bı aglıyoduku cıgerlerınn gelıstıgını anlayınca rahatladmmm onu bıkere optum o kokusunu ıcıme cektım snra kuvoze goturduler oglumu demıs...agla agla bıttım..cnku ben en yakın sahıdım bak yıne kotu oldum
doğuma kadar böyle gidecek sanırım.ben de çok sulugözüm. hem endişe,hem korku,hem heyecan hepsi birbirine karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?