2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Luboyf cnm bana hiçbirşey olmaz çok normal böyle olması dedi.Ben ztn çok su içerim bana şunu yap bunu yap demedi tatlım 10 gun sora yine gidicem o zamanda düşük cıkarsa sorarım yazarım cnm sana.Birşey olmaz cnm bence merak etme...

Kızlar kaşıntıdan dolayı ben lieractan göğüslerime de sürmeye başladım ve dün gittim C cup 85 beden sütyen aldım ohh bugün çok rahatım

Evet kızlar mutlaka göğüslerinizede sürün bende hep sürüyorummm çok iyi geliyor..
Sütyen konusuna gelince ay evet çok rahat oluyo cnmmm bende KOM dan dikişsiz sütyen aldım Ccup 80 beden böyle bi rahatlık yok biraz pahalı gelebilir 69'a aldım ama çok kullanırsınız kızlarrr çok rahattt..

Sorma canım yaa ben de çok duygulandım okuyunca

Günaydın koca göbişliler, henüz göbişim yok diyenler ve memişleri kaşınanlar

Bugün cuma haftanın son günü çalışanların keyfi gıcırdır. Çalışmayanlar da eşleriyle geçirecekleri güzel bir hafta sonunu düşünerek mutlu olabilirler. Biz bu hafta sonunu taşınmakla geçiricez bi aksilik çıkmazsa. Aman ne eğlenceli ne eğlenceli

Aynen canım dün bir tane aldım denemek için gerçekten rahat ettim meğer sıkıyormuş beni sütyenlerim :) Emzirme sütyeni de baktım ama göz karartıp alamadım daha da büyürse tam gelmez diye.

kızlar yeni dogum yapmışlarını topicine tıklamışım bi şeye bakarken ayy nasıl heyecanlandım göğüsleri emzirirken tahriş olanlar mı bebekleri gazlı olanlar sezaryan agrıları geçmeyenler mi dersinizz ayyy heyacanlandım birden zaman nasılda akıp gidiyor sanki ilkkez yaşayacakmışım gibi garip bi heyecan oldu bende

ben de doğum hikayeleri okuyayım dedim ama hemen gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum.

ben de doğum hikayeleri okuyayım dedim ama hemen gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum.

ben oldum olası sulu gozdum..smdı artık daha beter...gcen tesedufen kadınlar klubunde ablamn dogum hıkayesıne rasladım.ama kullanıcı adını flan bılmıyorum ablam oldugunuda bılmıyorum...okumaya bslayınca anladm tabı..bnde bızzat yanndaydm..bnden nası guzel bhsetmıs hıslerını oyle guzel anlatmıskı....bde premature dogum yaptı 1.5 ay once parmak cocuktu doruk...erken dogum olucagı ıcın cıgerlerını gelıstrmk ıcın ıgne yaptılr ablama...dogdugunda oyle bı aglıyoduku cıgerlerınn gelıstıgını anlayınca rahatladmmm onu bıkere optum o kokusunu ıcıme cektım snra kuvoze goturduler oglumu demıs...agla agla bıttım..cnku ben en yakın sahıdım bak yıne kotu oldum

herkese merhaba,
bugün cimcimemi görmeye gidicem, bakalım cinsiyetimiz onaylanacak mı? benim de sütyenlerim canımı acıtmaya başladı. bu hafta sonu alıcam. ben hep silikonlu ve destekli alıyordum. yine aynı şekilde mi alıcaz, bilemedim. gerçi sanırım bedeni sıkıyor, cup'unu mupunu bilmiyorum valla.

ben de kaşıntı yok, 2 güne bir duştan çıkınca tatlı badem yağı sürüyorum karnıma ve göğüslerime. geçen gün susam yağı da aldım. onu henüz denemedim. yağlarla rahatım şimdilik.

doğuma kadar böyle gidecek sanırım.ben de çok sulugözüm. hem endişe,hem korku,hem heyecan hepsi birbirine karışıyor.

bende 158 boydayım 50 kılo oldum 46 ile hamıle kalıp şuan...cnm armuta benzedı yapım...

Sen rahattt rahat kilo alabilirsin canım ben 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 59 um. Ama hiç kasmıyorum evlendiğimde 53 kiloydum zayıf görünüyordum şimdi balıketli görünüyorum. Bakalım doğumdan sonra neler olacak

Tüylerim diken diken oldu canım benim bile

EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup,
bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların,
KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun..

Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..!

Günaydınlar, hayırlı cumalar vee Dünya kadınlar günümüz kutlu mutlu umutlu olsun..

Pentinin flex sütyenini aldım vee çok rahatım. şu ara %70 indirimi hala devam ediyor mu bilmiyorum ama 25 TL ye indirimli aldım 3 tane... ki yatarken bile takabilen bi insan değildim ve acayip rahatım. bi bakın isterseniz.

doğuma kadar böyle gidecek sanırım.ben de çok sulugözüm. hem endişe,hem korku,hem heyecan hepsi birbirine karışıyor.

canım ya artık nası bı sulu gozluluk..aglayacak bısey buluyorum kendıme...gecen gun yıgenım aglıo ıste bnde bsladım aglamaya...ablama kızıyorum nıye aglatıyon cocugu dıye...sennle ısımız var dıyolar :)elımde degıl ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…