- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.721
offf bi miskinlik, halsizlik, esneme hali var bende çenem ayrılcak birden böyle oluyorum. Elllerimin gücü bile yok şuan. akşam olsada evime gitsem
Ara ara benim gibi olanlar varmı kızlar ?
hafta sonu geliyo yine maraton başlıyo kızlarrr koşturmaca yan gelip yatmak istiyorum ama nerdeeee
Dün akşam çamaşırları yıkadım saat daha 22.00 dı ama öyle bir üşendim ki sermedim sabah da sadece makineden çıkarıp sepete doldurdum sonra yine üşendim sermedim bakalım eve gidince serebilecek miyim
senin için h.sonu kosturmaca demek kuzum sen h.içi iş yerinde daha rahatsın sanırım
sorma kuzum yaa hafta sonları çok yoruluyorum...
işim rahat evt sandalyede oturmaktan belim ağrıyo ama:)
haklısın sorumlulukların cok bi kızın daha var evin durumu kadın olmak zor valla Allah yardımcın olsun...
işim rahat yine cok sükür arkana söle rahat bi minder koy ayaklarınıda uzatabilceğin bi tabure olsa masanın altında azda olsa rahatlatır
evt çok şükür ne işlerde çalışanlar var sırtımda bi yastık var ayağımın altına da A4 kolisi koymayı düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı?
hadi yaa ..haklısın cnm 2bine yakın fıyata aldık 2010da hiç oturulmadı .. bıde 300 fln derlerse cok uzulurum vala,haklısın olmassa eşime söyleyeyimde sahibindene koyalım..
kızlar çok ilginç benim ne yediğim belli değil az evvel kabuklarını soya soya bir limon yedim tuzlayıp,şimdi çikolata yemek istiyorumacaba bi gariplik mi var
:18:
emin olmamakla birlikte galiba hamilesin
FL müdürü ile 7 çarpıyorsun Cnm boyu içincnm 10gun once gittigmde 103 gramdi ama boyunu bilmiyorum
kızlar çok ilginç benim ne yediğim belli değil az evvel kabuklarını soya soya bir limon yedim tuzlayıp,şimdi çikolata yemek istiyorumacaba bi gariplik mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?