2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offf bi miskinlik, halsizlik, esneme hali var bende çenem ayrılcak birden böyle oluyorum. Elllerimin gücü bile yok şuan. akşam olsada evime gitsem

Ara ara benim gibi olanlar varmı kızlar ?

Dün akşam çamaşırları yıkadım saat daha 22.00 dı ama öyle bir üşendim ki sermedim sabah da sadece makineden çıkarıp sepete doldurdum sonra yine üşendim sermedim bakalım eve gidince serebilecek miyim

dun yemekten snra gozlerim nasi kapanio esim biseler anlatiyo duymuyorum sanki resmen boyle ustume bsi coktu...niye boyle oluyoruz ki

sorma kuzum yaa hafta sonları çok yoruluyorum...
işim rahat evt sandalyede oturmaktan belim ağrıyo ama:)

haklısın sorumlulukların cok bi kızın daha var evin durumu kadın olmak zor valla Allah yardımcın olsun...
işim rahat yine cok sükür arkana söle rahat bi minder koy ayaklarınıda uzatabilceğin bi tabure olsa masanın altında azda olsa rahatlatır

evt çok şükür ne işlerde çalışanlar var sırtımda bi yastık var ayağımın altına da A4 kolisi koymayı düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı?

kızlar çok ilginç benim ne yediğim belli değil az evvel kabuklarını soya soya bir limon yedim tuzlayıp,şimdi çikolata yemek istiyorum acaba bi gariplik mi var

hadi yaa ..haklısın cnm 2bine yakın fıyata aldık 2010da hiç oturulmadı .. bıde 300 fln derlerse cok uzulurum vala,haklısın olmassa eşime söyleyeyimde sahibindene koyalım..

aynı durum bende de var. oturma odasını boşaltmam lazım. koltuk takımım iki gündür sahibindende. 3,5 sene önce 1500 e almştık ama salonda oturduğumuz için çok az kullanıldı, daha yepyeni ve ikeanınkiler gibi modern tarzda... spot eşya alıp satan biri yazdı, 200 e ver alayım dedi... ben oraya 850 lira fiyat yazmışım. sinirlerimi bozdu :)) adamın kendi ilanarına bakıyorum, o bana bu koltuklar için 200 vericekse onun 350 ye verdiği koltuk takımına 50 lira vermem, o kadar nuh nebiden kalma

kızlar çok ilginç benim ne yediğim belli değil az evvel kabuklarını soya soya bir limon yedim tuzlayıp,şimdi çikolata yemek istiyorum acaba bi gariplik mi var

bende 19.haftamdayım az önce yoğurtlu kereviz salatası arkasındanda bitter çikolatayı götürdüm
kızlar bu arada gebeliğin 21.haftasından sonra yaptırılan deyatlı ultrason ile ilgili hangi hastane ve doktora gideceğine karar veren varmı ben istanbuldayım anadolu yakası hasan fehmi yazıcıoğlu diye bır doktor vardı onunla ilgili güzel şeyler duymuştum en son medical parkta idi ama ayrılmış nerededir bilmiyorum kafam karışık güvenılır bı doktor istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…