- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.741
FL müdürü ile 7 çarpıyorsun Cnm boyu için
kızlar bebeklerinizin boyu ve kilosu kaç paylaşırmısınız özellikle benmle aynı haftada olanlar gelişimini merak ediorum çünkü bnde tiroid var gelişim geriliği yapabiliormuş bebekte
geçen hafta 18 haftalıkken gittiğimde baştan ayağa 21 cm ağırlığı 258gram dı...
tiroit varsa dikat et canım..bebişte olmasın...çünkü sınıfımda tiroitleri sıkıntılı bir öğrencim var...
Kızlar size bişey sorucam kafam karıştıııBenim son adet tarihim 24 ekim 2012 doktor ilk gittiğimde keseyi görmedi geç döllenmedir dedi fln ilk başta sonra satımı 1 hafta deiştirdi şimdi gittim bebk önde tam çıktı satımla yine deiştirdi bu durumda ben 31 temmuzdamı doguruyorum ay çatladım sormayıda unuttum 10 gün sonra gidicem son adet tarihiniz ne kızlar??? benmi yanlış hesaplıyorum yaaa
Kızlar size bişey sorucam kafam karıştıııBenim son adet tarihim 24 ekim 2012 doktor ilk gittiğimde keseyi görmedi geç döllenmedir dedi fln ilk başta sonra satımı 1 hafta deiştirdi şimdi gittim bebk önde tam çıktı satımla yine deiştirdi bu durumda ben 31 temmuzdamı doguruyorum ay çatladım sormayıda unuttum 10 gün sonra gidicem son adet tarihiniz ne kızlar??? benmi yanlış hesaplıyorum yaaa
Bnm sat 28 Ekim normalde 18 haftalık falan olmam lazım ama geç döllenme olmuş çocuklarımın hepsinde böle olmuştu usgyi dikkate alıcaksın orda doğum tarihi ne yazıosa odur doğum tarihi
Benim sat Kasım 3.. Doktorum normal dogum olursa temmuz 15 ten agustos 10 a kadar beklicez dedi..
Merhaba hanımlar;
Dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun, Evde emeğinin kıymeti bilinmeyen ev hanımlarının, işte ve evde emeği ömürülen tüm kadınalara şiddetsiz, baskısız huzur dolur bir yaşam kadir kıymet bilen eş ve müdürler diliyorum....
Bu arada süslü cibinlikli bir park yatağı resmi koyup nerden alabileceğini soran bi arakadaş vardı. umarım bunu okur. Baby2go markasında varmış.
Benim 25 Ekim, Senden 1 Gün Sonra. Tahmini Doğum Tarihim 2 Ağustos GörünüyorKızlar size bişey sorucam kafam karıştıııBenim son adet tarihim 24 ekim 2012 doktor ilk gittiğimde keseyi görmedi geç döllenmedir dedi fln ilk başta sonra satımı 1 hafta deiştirdi şimdi gittim bebk önde tam çıktı satımla yine deiştirdi bu durumda ben 31 temmuzdamı doguruyorum ay çatladım sormayıda unuttum 10 gün sonra gidicem son adet tarihiniz ne kızlar??? benmi yanlış hesaplıyorum yaaa
kızlarrr az önce doktorum aradı 3lü sonuçlarım çıkmış herşey normal çıkmışşşş çokk şükürrrrrrr
gözünaydın policiğim.benim de iyi çıktı 3lüm çok şükür.darısı bekleyenlerin başına.bugün öyle yorgunum ki anlatamam.resmen kendimi harcadım işim ve bebeğim için.haftasonu bol bol dinleneceğim artık.evimin temizliğini de hafta içi komple temizledim ki haftasonu rahat etmek için.çamaşır ütü kaldı sadece.onu da pazar gecesi yapar yatarım.....zaten memlekette olmadığım için misafirim de gelmiyor.haftasonu yöremin yemeklerini yapacağım hobi olarak..neresi diyeceksiniz: Meşhuuuur antep sofrası yaaaaaaaa
Gözünaydın policiğim.Benim de iyi çıktı 3lüm çok şükür.Darısı bekleyenlerin başına.Bugün öyle yorgunum ki anlatamam.Resmen kendimi harcadım işim ve bebeğim için.Haftasonu bol bol dinleneceğim artık.Evimin temizliğini de hafta içi komple temizledim ki haftasonu rahat etmek için.Çamaşır ütü kaldı sadece.Onu da pazar gecesi yapar yatarım.....Zaten memlekette olmadığım için misafirim de gelmiyor.Haftasonu yöremin yemeklerini yapacağım hobi olarak..Neresi diyeceksiniz: MEŞHUUUUR ANTEP SOFRASI yaaaaaaaa
Benim 25 Ekim, Senden 1 Gün Sonra. Tahmini Doğum Tarihim 2 Ağustos Görünüyor
hımm haftasonu misafirinde yokmuş nerdesin sen bakalım biz misafirliğe gelelim antep sofrana :)
Gözünaydın policiğim.Benim de iyi çıktı 3lüm çok şükür.Darısı bekleyenlerin başına.Bugün öyle yorgunum ki anlatamam.Resmen kendimi harcadım işim ve bebeğim için.Haftasonu bol bol dinleneceğim artık.Evimin temizliğini de hafta içi komple temizledim ki haftasonu rahat etmek için.Çamaşır ütü kaldı sadece.Onu da pazar gecesi yapar yatarım.....Zaten memlekette olmadığım için misafirim de gelmiyor.Haftasonu yöremin yemeklerini yapacağım hobi olarak..Neresi diyeceksiniz: MEŞHUUUUR ANTEP SOFRASI yaaaaaaaa
hımm haftasonu misafirinde yokmuş nerdesin sen bakalım biz misafirliğe gelelim antep sofrana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?