2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok tırsıyorum o yazılardan ya, zzaten doğumdan korkuyorum; iyice ödüm kopuyoooooor

kızlarrr az önce doktorum aradı 3lü sonuçlarım çıkmış herşey normal çıkmışşşş çokk şükürrrrrrr

Gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugünkü takvim yazımdan pek bişey anlamadım ben, çaktırmayın... Neyse bugün de böyle geçsin bakalım

Önümüzdeki iki gün içinde, verniks kazeoza oluşmaya başlar. Verniks kazeoza, bebeğinizin derisini kaplayan krem görnümlü bir maddedir. Verniks kazeoza bebeğin derisini, gelişmekte olan bezleri ve duyu hücrelerini korur. Verniks, ölü hücreler, bebeğin derisindeki yağ bezlerinden meydana gelen yağlar ve lanugodan (geçici tüyler) meydana gelir. Annelerde lökore olarak bilinen bir beyaz akıntı olabilir.

vayyy hemşerimm.ama ben bilmiyorum yapmayı tabii
anneme yaptırıyorum :d :d

kızlaaar 16 haftalık hamileyim ve belim çok kötü agrıyor aynı adet sancısı giibi artı bide karnımda cok sancı var ne yapmam gerekiyorr yardım edinnn cok korkuyorum ((

kızlar dünden berı sesıımi çıkarmıyım dıyorum ama dayanamıyorum artık baş ağrım geçmiyor dünden berii ilaçta ıctım gece bugun daha fenaa ağrıyorr ölücem yaa kafamı kaldıramıyorumm neden bole oldmm bılmıyorumm

Geçmiş olsun...

kızlaaar 16 haftalık hamileyim ve belim çok kötü agrıyor aynı adet sancısı giibi artı bide karnımda cok sancı var ne yapmam gerekiyorr yardım edinnn cok korkuyorum ((

Hepimize oluyor, ama dayanılmaz gibiyse doktoruna bi danış istersen. Geçmiş olsun...

Son düzenleme:

mmlkk başağrısı olması güzel, hatta iyiye işaret bu kan hacminin arttığını gösterir ve bebeğine daha fazla kan gideceği anlamına gelir,
benim de hiç ağrımazdı, zaten kan hacmim az, bugün ağrıyor mutluyum çok,
fazla kan basıncından oluyor başağrılarımız, çok normal olması gereken birşey üzülme,
hepsi geçecek:):)

cucu sen çalışıyomuydun önceden hamilelikte mi evdesin sadece?

kuzucum bi ara çalışıyodum sonra işten ayrıldım ev rahat geldi ama arayıştaydım çalışmak için sonra bebiş geldiii simdilik evdeyiz sefamız olsunben zaten turizm mezunuyum kendi işimi yapmaya kalksam cok yorucu simdilik böle iyiyiz bakalım olmadı kpss ye giricem belkim devlet kapısı acılır inş

kızlarrr az önce doktorum aradı 3lü sonuçlarım çıkmış herşey normal çıkmışşşş çokk şükürrrrrrr

cok sevindimm policimm cok sükür

saol tatlımm bnm bu haber ıyı oldu ...ama ben artık dayanamıyorum sinuzit ve burun tkanıklılığı ile bırlıkte iyce fanalaştım kafama vurmaya basladım ..eşim gelsin sıcak duş alıcam bekı ıyı gelır tek umudum o suan.. allhım kımseye bas agrısı vermesın......

Her hamile kadının yaşadığı sorunlar bunlar paniklemene gerek yok vücudumuz doğuma hazırlanıyor rahim yer değiştiriyor sancıların bu yüzden
geçmiş olsun :)

bende bugün aynı şikayetten doktoruma dert yandım. çok yatma çokta hareket etme dedi. 2 hafta sonra kullanmak üzere magnezyum ilacı verdi.

Huu huuuuu ben geldim kızlarrrrr hepimizin "Kadınlar Günü" ve ayrıca benim doğum günüm kutlu mutlu olsun Bugün izinliydim evimde tembellik yaptım hafif de bir temizlik yaptım iyi geldi. Şimdi giyindim süslendim aşkımı bekliyorum dışarı çıkacağız Geçmişi pek okuyamadım Poli test sonuçlarına sevindim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bu yaramazları Bir de sanki benim bebeğim bugün bana doğum hediyesi verdi gibi , sanki hareketlerini hissediyorum göz seyirmesi gibi ufak ufak bir şeyler hissediyorum sabahtan beri ara ara hissediyorum bebeğim mi bu acaba tecrübeli annelerrr ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…