- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.761
Cnm gözün aydın darısı 4lü destlerimizin basınaa
sağol canım
ban 4lü yaptırmıycam ikisini de yapmıyolar zaten ya 3lü ya 4lü diye biliyorum benim doktorum 3lü istedi
ay tekerleme gibi olduu kızzz
UFFF yuvalama, balcan kebabı,ali nazik,katmerr,akıtma,omaç anneeeeee fenalık bastı cnm nerdende aklıma getirdin bunları şimdiii en sevdiklerimmm
suloz çok teşekkürler güzel paylaşımın için,
umarım hepimizin böyle güzel doğum hikayeleri olur,
biz de doğumdan sonra paylaşalım arkadaşlar hikayelerimizi uzun uzun burada ne dersiniz,
sonrakiler için gerçekten çok aydınlatıcı oluyor,
ben de bulduğum kadar okuyorum bu tür doğum hikayelerini,
özellikle ayrıntılı olanlara bayılıyorum, 5 saat geçmişti ve açıklık hala 10 cm olmamıştı falan şeklinde olanları:):):)
bu sayede öğrendim açıklık ne kadar olunca ıkınıyosun falan filan, nerede derin nefes alıyosun,
suni sancı ne zaman gerekli,
doktor o sırada zaten yönlendirir ama önceden bilmekte fayda var bence:):):)
kızlarrr az önce doktorum aradı 3lü sonuçlarım çıkmış herşey normal çıkmışşşş çokk şükürrrrrrr
gözünaydın policiğim.benim de iyi çıktı 3lüm çok şükür.darısı bekleyenlerin başına.bugün öyle yorgunum ki anlatamam.resmen kendimi harcadım işim ve bebeğim için.haftasonu bol bol dinleneceğim artık.evimin temizliğini de hafta içi komple temizledim ki haftasonu rahat etmek için.çamaşır ütü kaldı sadece.onu da pazar gecesi yapar yatarım.....zaten memlekette olmadığım için misafirim de gelmiyor.haftasonu yöremin yemeklerini yapacağım hobi olarak..neresi diyeceksiniz: Meşhuuuur antep sofrası yaaaaaaaa
kızlaaar 16 haftalık hamileyim ve belim çok kötü agrıyor aynı adet sancısı giibi artı bide karnımda cok sancı var ne yapmam gerekiyorr yardım edinnn cok korkuyorum((
kızlar dünden berı sesıımi çıkarmıyım dıyorum ama dayanamıyorum artık baş ağrım geçmiyor dünden berii ilaçta ıctım gece bugun daha fenaa ağrıyorr ölücem yaa kafamı kaldıramıyorumm neden bole oldmm bılmıyorumm
cucu sen çalışıyomuydun önceden hamilelikte mi evdesin sadece?
kızlarrr az önce doktorum aradı 3lü sonuçlarım çıkmış herşey normal çıkmışşşş çokk şükürrrrrrr
mmlkk başağrısı olması güzel, hatta iyiye işaret bu kan hacminin arttığını gösterir ve bebeğine daha fazla kan gideceği anlamına gelir,
benim de hiç ağrımazdı, zaten kan hacmim az, bugün ağrıyor mutluyum çok,
fazla kan basıncından oluyor başağrılarımız, çok normal olması gereken birşey üzülme,
hepsi geçecek:):)
kızlaaar 16 haftalık hamileyim ve belim çok kötü agrıyor aynı adet sancısı giibi artı bide karnımda cok sancı var ne yapmam gerekiyorr yardım edinnn cok korkuyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?