2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım ilk aşızedemiz olarak sen hepimizden önce atlatacaksın. İnşallah geçer hemen. Bu aşıları bir de minik bebeklerimize de yapacaklar dimi? :26:

kızlar bende oturma odamı bebek odası yapıcam bi tane karanlık odam varcok kucuk oraya koyucam oturma gurubunu ama sıgmayacak bende oturma grubunu elden çıkarayım dıyorum ikinci el koltukları nerede satabılırız acaba? hiçte kullanılmamış koltuk takımı kıyamıyorumda 2bucuk senelık hiçoturulmamış koltuk takımı ama yerım yok mecbur cıkarcam elden

ben de yaptırdım aşımı şubat sonunda ama çok hafif bir sızı dışında bişi hissetmedim hiç ertesi gün duş aldım sadece. zaten ebe demişti şişebilir kızarabilir falan die ama soğuk bişiler koy şişerse kızarırsa bir de sıcağa maruz bırakma dedi o kadar korkmayın bünye meselesi bişey olmıcak derseniz bişi olmaz hem her şey bebişlerimiz için

valla bende banyomu kapilarimi degistireyim dedim bebise hazirlik...malesef kaynana inadiyla karsilastik bizde...onun evi oldugu icin benide sevmedigi icin kiyameti kopardi istedigim olmasin diye....ah ahhh

hay Allahım yaa daha ne istiyor evi yenilecek mis gibi olacak hiç anlamıyorum böyle insanları benim evin tadilat masrafı tam bitmeden arabaya kredi çektik o bitmeden dogum olacak bide eşyalarım eskidi ama böyle giderse hayalde kalacak eşya değiştirme

benimde 1 takım koltuğum var o elden çıkarılacak eger eşyaları değiştirebilirsem konsol yemek masası televizyon sehbası onlarıda elden çıkaracagım 2.el mobilya alanlar varmış bursada onları çagıracagım bende ama seninkilerin modeli daha yeniyse sahibinden sitesinden elden kendin çıkar canım çünkü ikinci el alanlar bayag bi fiyatı aşagıya çekiyorlar

geçmiş olsun. niye o kadar çok acıyor ki. ben daha yaptırmadım.

Güzeller Kadınlar Günümüz Kutlu olsun:119:
bu arada herkesin derdi göbişten cok memişlerle benide sütyenler fena sıkıyoo yenilemek sart valla haftasonu ilk iş iç çamaşırı mağazalarıı

hadi yaa ..haklısın cnm 2bine yakın fıyata aldık 2010da hiç oturulmadı .. bıde 300 fln derlerse cok uzulurum vala,haklısın olmassa eşime söyleyeyimde sahibindene koyalım..

offf bi miskinlik, halsizlik, esneme hali var bende çenem ayrılcak birden böyle oluyorum. Elllerimin gücü bile yok şuan. akşam olsada evime gitsem

Ara ara benim gibi olanlar varmı kızlar ?

offf bi miskinlik, halsizlik, esneme hali var bende çenem ayrılcak birden böyle oluyorum. Elllerimin gücü bile yok şuan. akşam olsada evime gitsem

Ara ara benim gibi olanlar varmı kızlar ?

olmazmı canım ya bi cok enerjiğim bi anda uyku hali yorgunluk hic anım anımı tutmuyoo hamişlik böle bişiymişş....
cok isteyerek sokağa cıkıyorum 10 dk sonra yoruluyorum ...
sen bide calışıyosun Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…