- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.701
Günaydın Annişler.. Tetanoz Aşısı Sonrası Aşı Yerine Su Değmesinin Sonuçlarıyla İlgili Bilgilendirecektim Bugün Sizi.Ama Malesef Kolumun Ağrısından Duş Alamadım. Kolumu Kıpırdatamıyorum Değil Ki Kafama Kadar Kaldırıp Rapunzel Saçlarımı Yıkayacağım Kıyafetlerimi Bile Zor Çıkarıyorum, Kolum Kopacak Sanki Hem Şiş, Hem Ağrıyor.. Çok Kötü Çook
kızlar bebeklerinizin boyu ve kilosu kaç paylaşırmısınız özellikle benmle aynı haftada olanlar gelişimini merak ediorum çünkü bnde tiroid var gelişim geriliği yapabiliormuş bebekte
kızlar bebeklerinizin boyu ve kilosu kaç paylaşırmısınız özellikle benmle aynı haftada olanlar gelişimini merak ediorum çünkü bnde tiroid var gelişim geriliği yapabiliormuş bebekte
valla bende banyomu kapilarimi degistireyim dedim bebise hazirlik...malesef kaynana inadiyla karsilastik bizde...onun evi oldugu icin benide sevmedigi icin kiyameti kopardi istedigim olmasin diye....ah ahhh
slm arkadaşlar meltem adında bi arkadaşımız için 41 hamileden ayetel kürsi topluyoruz.yardımcı olurmusunuz?okuyan arkadaşlar beğene basmaları yeterli şimdiden teşekkürediyorum.
canım en son çarşamba sabah baktık 18 cm baştan ayağa 217 gr.erkek bebek kısmetse
Evet canım. Ben İki Gündür Mahvoldum Minicik Kollarıyla Bebekler Nasıl Dayanıyor BilmiyorumGeçmiş olsun canım ilk aşızedemiz olarak sen hepimizden önce atlatacaksın. İnşallah geçer hemen. Bu aşıları bir de minik bebeklerimize de yapacaklar dimi? :26:
slm arkadaşlar meltem adında bi arkadaşımız için 41 hamileden ayetel kürsi topluyoruz.yardımcı olurmusunuz?okuyan arkadaşlar beğene basmaları yeterli şimdiden teşekkürediyorum.
kızlar bende oturma odamı bebek odası yapıcam bi tane karanlık odam varcok kucuk oraya koyucam oturma gurubunu ama sıgmayacak bende oturma grubunu elden çıkarayım dıyorum ikinci el koltukları nerede satabılırız acaba? hiçte kullanılmamış koltuk takımı kıyamıyorumda 2bucuk senelık hiçoturulmamış koltuk takımı ama yerım yok mecbur cıkarcam elden
Günaydın Annişler.. Tetanoz Aşısı Sonrası Aşı Yerine Su Değmesinin Sonuçlarıyla İlgili Bilgilendirecektim Bugün Sizi.Ama Malesef Kolumun Ağrısından Duş Alamadım. Kolumu Kıpırdatamıyorum Değil Ki Kafama Kadar Kaldırıp Rapunzel Saçlarımı Yıkayacağım Kıyafetlerimi Bile Zor Çıkarıyorum, Kolum Kopacak Sanki Hem Şiş, Hem Ağrıyor.. Çok Kötü Çook
kaç haftalıktın telden görünmüo
benimde 1 takım koltuğum var o elden çıkarılacak eger eşyaları değiştirebilirsem konsol yemek masası televizyon sehbası onlarıda elden çıkaracagım 2.el mobilya alanlar varmış bursada onları çagıracagım bende ama seninkilerin modeli daha yeniyse sahibinden sitesinden elden kendin çıkar canım çünkü ikinci el alanlar bayag bi fiyatı aşagıya çekiyorlar
Teşekkür Ederim. Dün Yaptırdığımda Bir Sorun Yoktu Akşama Doğru Şişmeye ve Ağrımaya Başladı. Hemşire Olabileceğini Söylemişti Ama Bu Kadar Beklemiyordum.geçmiş olsun. niye o kadar çok acıyor ki. ben daha yaptırmadım.
offf bi miskinlik, halsizlik, esneme hali var bende çenem ayrılcak birden böyle oluyorum. Elllerimin gücü bile yok şuan. akşam olsada evime gitsem
Ara ara benim gibi olanlar varmı kızlar ?
offf bi miskinlik, halsizlik, esneme hali var bende çenem ayrılcak birden böyle oluyorum. Elllerimin gücü bile yok şuan. akşam olsada evime gitsem
Ara ara benim gibi olanlar varmı kızlar ?
ara aramıbenim son günlerde herzamanki halimmm :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?