- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.681
herkese merhaba,
bugün cimcimemi görmeye gidicem, bakalım cinsiyetimiz onaylanacak mı? benim de sütyenlerim canımı acıtmaya başladı. bu hafta sonu alıcam. ben hep silikonlu ve destekli alıyordum. yine aynı şekilde mi alıcaz, bilemedim. gerçi sanırım bedeni sıkıyor, cup'unu mupunu bilmiyorum valla.
ben de kaşıntı yok, 2 güne bir duştan çıkınca tatlı badem yağı sürüyorum karnıma ve göğüslerime. geçen gün susam yağı da aldım. onu henüz denemedim. yağlarla rahatım şimdilik.
Aynen canım dün bir tane aldım denemek için gerçekten rahat ettim meğer sıkıyormuş beni sütyenlerim :) Emzirme sütyeni de baktım ama göz karartıp alamadım daha da büyürse tam gelmez diye.
herkese merhaba,
bugün cimcimemi görmeye gidicem, bakalım cinsiyetimiz onaylanacak mı? benim de sütyenlerim canımı acıtmaya başladı. bu hafta sonu alıcam. ben hep silikonlu ve destekli alıyordum. yine aynı şekilde mi alıcaz, bilemedim. gerçi sanırım bedeni sıkıyor, cup'unu mupunu bilmiyorum valla.
ben de kaşıntı yok, 2 güne bir duştan çıkınca tatlı badem yağı sürüyorum karnıma ve göğüslerime. geçen gün susam yağı da aldım. onu henüz denemedim. yağlarla rahatım şimdilik.
Türkiyede standart olarak sütyenler B cup oluyor. Aldığın yere sor varmı C cup diye onlar seni yönlendirir. Sırtından mı sıkıyor memelerin mi sığmıyor onu düşün öyle al.
Sen rahattt rahat kilo alabilirsin canım ben 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 59 um. Ama hiç kasmıyorum evlendiğimde 53 kiloydum zayıf görünüyordum şimdi balıketli görünüyorum. Bakalım doğumdan sonra neler olacak
Tüylerim diken diken oldu canım benim bile
Bende evlendiğimde 54 tüm.. 59 ile hamile kaldım şuan 61 im.. Boyum da 1.67... Hamile oldugumu bilenler hiç kilo almamışın diyorlar görünürde bi değişikliğim olmadı daha
Kızlarrrr Sabahtan beri bebeğimi çok ii hissediyorum göbek altımda pıt diye vuruyor. ara ara vurmaya devam ediyor. Elimi koydum durdu, inat ettim çekmedim. Birden bi vurdu bu sefer göbeğimin üst tarafında tam avcumun içinde hissettim.. Harikaaaaaaaaaaaaa bir duygu yaaa..
EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup,
bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların,
KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun..
Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..!
Bende evlendiğimde 54 tüm.. 59 ile hamile kaldım şuan 61 im.. Boyum da 1.67... Hamile oldugumu bilenler hiç kilo almamışın diyorlar görünürde bi değişikliğim olmadı daha
Kızlarrrr Sabahtan beri bebeğimi çok ii hissediyorum göbek altımda pıt diye vuruyor. ara ara vurmaya devam ediyor. Elimi koydum durdu, inat ettim çekmedim. Birden bi vurdu bu sefer göbeğimin üst tarafında tam avcumun içinde hissettim.. Harikaaaaaaaaaaaaa bir duygu yaaa..
yaaaaa ne güzelll ilk hamileliğin mi? ben hala hissetmedim. öyle sabırsızım ki... muhteşem çok sevindim senin adına canım
yaaaaa ne güzelll ilk hamileliğin mi? ben hala hissetmedim. öyle sabırsızım ki... muhteşem çok sevindim senin adına canım
sua mememın uçları nası kasınıyo anlatamam:)suan evdeyım hareket serbestlıgım var ama dısardayken bı yere gıdınce flan sudyenın ıcınden nası kasınıyo dayanılır gbı degıl o fena :)
Akşam ben de avucum içinde hissettim canım. Süper ötesi bi duygu. Zaten elim karnımda dolanıyorum. Kolum ağrımasın diye oraya yapıştırıcam elimi nerdeyse
Canim hakiki zeytinyagi sur, biraz rahatlatiyor..
Ah kıyamam ben sana bir kaynanazede daha. Kutlama canım sen onun gününü. Cadılar bayramı evet bak çok uygun
canım ben bu hfta hıssetmeye bsladım ıyıden ıyıye...kız cocukları daha cabuk hareketlenırmıs bde zayıf ınsanlar daha cabuk hıssedermıs..bılmıyorum boyle pıt pıt dokunuyo ıcerdennn nası heyecanlanıyorum o zman :)
Canlar midemde bir gaz var süt içmeyen ben süt içeyim dedim o yapar mı şimdi rezene çayı içeyim diyorumnormalde peynir yoğurt çok yiyorum ama süt içmiyordum dün akşam bu sabah içeyim dedim o yaptı galiba
kızlar yeni dogum yapmışlarını topicine tıklamışım bi şeye bakarken ayy nasıl heyecanlandım göğüsleri emzirirken tahriş olanlar mı bebekleri gazlı olanlar sezaryan agrıları geçmeyenler mi dersinizz ayyy heyacanlandım birden zaman nasılda akıp gidiyor sanki ilkkez yaşayacakmışım gibi garip bi heyecan oldu bende
kızlar bi bakayım dedim personel maaşlarını hallettim çok şükür bi kendi maaşımı ayarlayamıyorumgüya muhasebeciyim kendi evimin muhasebesini düzgün tutamıyorum giderler okadar fazla ki bide doguma yakın salonun eşyalarını değiştirme hayali kuruyorum bu gidişle anca hayalde kalacak araba kredisi mahvetti bütçemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?