2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Türkiyede standart olarak sütyenler B cup oluyor. Aldığın yere sor varmı C cup diye onlar seni yönlendirir. Sırtından mı sıkıyor memelerin mi sığmıyor onu düşün öyle al.

Aynen canım dün bir tane aldım denemek için gerçekten rahat ettim meğer sıkıyormuş beni sütyenlerim :) Emzirme sütyeni de baktım ama göz karartıp alamadım daha da büyürse tam gelmez diye.

Evet ne rahatlık varmış yaaa oh yanii...Bnmde aklımı karıştırıo emzirme sütyeni iyice büyüsünlerde öyle alalım bencede cnm bnmkiler hergün büyüyo hamile kaldıgımdan beriiii...

Ayy cnm inşallah belli olur netleşir sende rahatlarsın insanın kafası karışıoo..

Cnm sütyene gelince bence desteksiz al derim iyice memişler fışkırmasın rahat olsun.
Sütyen bedenine gelince kendımden örnek verim ' Göğüs cevrem sırtımdan yani 80 ama memişlerin girdiği kısım C cup'.. cuplar yani bedenler küçük memeden yani A dan başlayıp Koca memeye E cup kadar gidiyor anlatabildim umarım öyle yani cnmmm :))

Türkiyede standart olarak sütyenler B cup oluyor. Aldığın yere sor varmı C cup diye onlar seni yönlendirir. Sırtından mı sıkıyor memelerin mi sığmıyor onu düşün öyle al.

sua mememın uçları nası kasınıyo anlatamam:)suan evdeyım hareket serbestlıgım var ama dısardayken bı yere gıdınce flan sudyenın ıcınden nası kasınıyo dayanılır gbı degıl o fena :)

Bende evlendiğimde 54 tüm.. 59 ile hamile kaldım şuan 61 im.. Boyum da 1.67... Hamile oldugumu bilenler hiç kilo almamışın diyorlar görünürde bi değişikliğim olmadı daha

Kızlarrrr Sabahtan beri bebeğimi çok ii hissediyorum göbek altımda pıt diye vuruyor. ara ara vurmaya devam ediyor. Elimi koydum durdu, inat ettim çekmedim. Birden bi vurdu bu sefer göbeğimin üst tarafında tam avcumun içinde hissettim.. Harikaaaaaaaaaaaaa bir duygu yaaa..

yaaaaa ne güzelll ilk hamileliğin mi? ben hala hissetmedim. öyle sabırsızım ki... muhteşem çok sevindim senin adına canım

EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup,
bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların,
KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun..

Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..!

Ah kıyamam ben sana bir kaynanazede daha. Kutlama canım sen onun gününü. Cadılar bayramı evet bak çok uygun

Günaydın Annişler.. Tetanoz Aşısı Sonrası Aşı Yerine Su Değmesinin Sonuçlarıyla İlgili Bilgilendirecektim Bugün Sizi. Ama Malesef Kolumun Ağrısından Duş Alamadım. Kolumu Kıpırdatamıyorum Değil Ki Kafama Kadar Kaldırıp Rapunzel Saçlarımı Yıkayacağım Kıyafetlerimi Bile Zor Çıkarıyorum, Kolum Kopacak Sanki Hem Şiş, Hem Ağrıyor.. Çok Kötü Çook

Akşam ben de avucum içinde hissettim canım. Süper ötesi bi duygu. Zaten elim karnımda dolanıyorum. Kolum ağrımasın diye oraya yapıştırıcam elimi nerdeyse

yaaaaa ne güzelll ilk hamileliğin mi? ben hala hissetmedim. öyle sabırsızım ki... muhteşem çok sevindim senin adına canım

Evet canım ilk hamileliğim.. İnşallah herkes en yakın zaman da hisseder. İnanılmazzzzz birşeyy.. Birde kocaman olduklarında ayaklarını ellerini hissedeceğiz. Sabırsızlandım bu minik pıtı hissedince o günlerimiz gelsinn hayırlısıylaaaa

canım ben bu hfta hıssetmeye bsladım ıyıden ıyıye...kız cocukları daha cabuk hareketlenırmıs bde zayıf ınsanlar daha cabuk hıssedermıs..bılmıyorum boyle pıt pıt dokunuyo ıcerdennn nası heyecanlanıyorum o zman :)

Akşam ben de avucum içinde hissettim canım. Süper ötesi bi duygu. Zaten elim karnımda dolanıyorum. Kolum ağrımasın diye oraya yapıştırıcam elimi nerdeyse

aynen canımm yaaa şimdi avucumda da hissettim ya tamam artık elimi çekesim gelmio karnımdan Daha önceleri olan pıtlarda elım karnmda da olsa sadece karnım hissediodu şimdi büyüyoruz maşallahhh hep hep heppp hissedelim harikaaa

Ah kıyamam ben sana bir kaynanazede daha. Kutlama canım sen onun gününü. Cadılar bayramı evet bak çok uygun

yok canım yaa, ALLAHA şükür benim kayınvalidem yinede idare eder yani
ne kaynanalar var, ben şikayet etsem yazık walla hakkını yemiş olurum..
baksana topikde ne kaynana hikayeleri okuduk
REDQUEEN33 kaynanasının yanında benim melek melek

kızlar bebeklerinizin boyu ve kilosu kaç paylaşırmısınız özellikle benmle aynı haftada olanlar gelişimini merak ediorum çünkü bnde tiroid var gelişim geriliği yapabiliormuş bebekte

slm arkadaşlar meltem adında bi arkadaşımız için 41 hamileden ayetel kürsi topluyoruz.yardımcı olurmusunuz?okuyan arkadaşlar beğene basmaları yeterli şimdiden teşekkürediyorum.

nisanbu evet süt yapabiliyor midede gaz,
beni de uzun ömürlü sütler çok rahatsız ediyor, hiç içmiyorum o yüzden:):)

kızlar bi bakayım dedim personel maaşlarını hallettim çok şükür bi kendi maaşımı ayarlayamıyorum güya muhasebeciyim kendi evimin muhasebesini düzgün tutamıyorum giderler okadar fazla ki bide doguma yakın salonun eşyalarını değiştirme hayali kuruyorum bu gidişle anca hayalde kalacak araba kredisi mahvetti bütçemizi

ayy hani? linki nerdee?

valla bende banyomu kapilarimi degistireyim dedim bebise hazirlik...malesef kaynana inadiyla karsilastik bizde...onun evi oldugu icin benide sevmedigi icin kiyameti kopardi istedigim olmasin diye....ah ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…