- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.781
Huu huuuuu ben geldim kızlarrrrr hepimizin "Kadınlar Günü" ve ayrıca benim doğum günüm kutlu mutlu olsunBugün izinliydim evimde tembellik yaptım hafif de bir temizlik yaptım iyi geldi. Şimdi giyindim süslendim aşkımı bekliyorum dışarı çıkacağız Geçmişi pek okuyamadım Poli test sonuçlarına sevindim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bu yaramazları Bir de sanki benim bebeğim bugün bana doğum hediyesi verdi gibi , sanki hareketlerini hissediyorum göz seyirmesi gibi ufak ufak bir şeyler hissediyorum sabahtan beri ara ara hissediyorum bebeğim mi bu acaba tecrübeli annelerrr ??
Çok güzeller güle güle kullanın bayıldım :))
Doğum günün kutlu olsun nice senelere canım
Bir de bebeğimize anneannesinin aldığı ve benim aldığım cicileri de sizle paylaşmak istedim :)Eki Görüntüle 651922 Eki Görüntüle 651937 Eki Görüntüle 651938 Eki Görüntüle 651939 Eki Görüntüle 651940 Eki Görüntüle 651941 Eki Görüntüle 651942 Eki Görüntüle 651943 Eki Görüntüle 651944 Eki Görüntüle 651945 Eki Görüntüle 651946 Eki Görüntüle 651947 Eki Görüntüle 651948 Eki Görüntüle 651936 Eki Görüntüle 651935 Eki Görüntüle 651923 Eki Görüntüle 651924 Eki Görüntüle 651925 Eki Görüntüle 651926 Eki Görüntüle 651927 Eki Görüntüle 651928 Eki Görüntüle 651929 Eki Görüntüle 651930 Eki Görüntüle 651931 Eki Görüntüle 651932 Eki Görüntüle 651933 Eki Görüntüle 651934 Eki Görüntüle 651949
Bugün face gurubumuzdan bi arkadaş 19 haftalık bebeğini kaybetti karnında ölmüş 4 lü testi riskli çıkmıştı Dr aramış çağırmış bi gitti bebeği ölmüş çok üzüldüm kızlar allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Bugün face gurubumuzdan bi arkadaş 19 haftalık bebeğini kaybetti karnında ölmüş 4 lü testi riskli çıkmıştı Dr aramış çağırmış bi gitti bebeği ölmüş çok üzüldüm kızlar allahım kimseyi evladıyla sınamasın
doğum günün kutlu olsun canım ne güzel bi günde doğmuşsun seneye meleğinle birlikte kutlarsınız inş. bu güzel günüühepimiz inş
ya bayıldım ne güzel seyler almışsınızzz güzel günlerde giysin bebişin hepsi cok sekerrr
Huu huuuuu ben geldim kızlarrrrr hepimizin "Kadınlar Günü" ve ayrıca benim doğum günüm kutlu mutlu olsunBugün izinliydim evimde tembellik yaptım hafif de bir temizlik yaptım iyi geldi. Şimdi giyindim süslendim aşkımı bekliyorum dışarı çıkacağız Geçmişi pek okuyamadım Poli test sonuçlarına sevindim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bu yaramazları Bir de sanki benim bebeğim bugün bana doğum hediyesi verdi gibi , sanki hareketlerini hissediyorum göz seyirmesi gibi ufak ufak bir şeyler hissediyorum sabahtan beri ara ara hissediyorum bebeğim mi bu acaba tecrübeli annelerrr ??
Dr U aramış ve 4 lü testin kötü gel konuşalım demiş gittiğinde bebeği ölmüş zaten ama bir kaç gün önce karnım küçüldü falan diyodubnde cok uzuldum hıssetmısmı pekı bısıler oylemı gıtmıs allah kımseye yasatmasn bebeklerımızı bıze bagıslasın
Dr U aramış ve 4 lü testin kötü gel konuşalım demiş gittiğinde bebeği ölmüş zaten ama bir kaç gün önce karnım küçüldü falan diyodu
dogum gunun kutlu olsun canım:)
bugünkü takvim yazımdan pek bişey anlamadım ben, çaktırmayın... Neyse bugün de böyle geçsin bakalım
Önümüzdeki iki gün içinde, verniks kazeoza oluşmaya başlar. Verniks kazeoza, bebeğinizin derisini kaplayan krem görnümlü bir maddedir. Verniks kazeoza bebeğin derisini, gelişmekte olan bezleri ve duyu hücrelerini korur. Verniks, ölü hücreler, bebeğin derisindeki yağ bezlerinden meydana gelen yağlar ve lanugodan (geçici tüyler) meydana gelir. Annelerde lökore olarak bilinen bir beyaz akıntı olabilir.
Geçmiş olsun...
Hepimize oluyor, ama dayanılmaz gibiyse doktoruna bi danış istersen. Geçmiş olsun...
Her hamile kadının yaşadığı sorunlar bunlar paniklemene gerek yok vücudumuz doğuma hazırlanıyor rahim yer değiştiriyor sancıların bu yüzden
geçmiş olsun :)
kizlar ben olucem dayanamiyorum dun parol ictim gecmedi basim bu saat oldu hala agrio dayanamiyorum tekrar parol icsem sorun olurmuuuuuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?