2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzeller güle güle kullanın bayıldım :))

Doğum günün kutlu olsun nice senelere canım

Bugün face gurubumuzdan bi arkadaş 19 haftalık bebeğini kaybetti karnında ölmüş 4 lü testi riskli çıkmıştı Dr aramış çağırmış bi gitti bebeği ölmüş çok üzüldüm kızlar allahım kimseyi evladıyla sınamasın

Allah korusun ya çok üzüldüm onun adına inşallah çabucak atlatır bugünlerini ...

bnde cok uzuldum hıssetmısmı pekı bısıler oylemı gıtmıs allah kımseye yasatmasn bebeklerımızı bıze bagıslasın

ayy cok üzüldüm ya böle haberleri duyunca içim bi fena oluyoo Allahım sabır versin arkadasına inş. tez zamanda yerini doldursun canım

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim cucu

dogum gunun kutlu olsun canım:)

Dr U aramış ve 4 lü testin kötü gel konuşalım demiş gittiğinde bebeği ölmüş zaten ama bir kaç gün önce karnım küçüldü falan diyodu

boyle seyler duyunca cok korkuyorum ya.....allahm bebıslerımızı bıze bagıslasın..oyle bı durumda hormonlrda gerıleme oluyodur zaten mutlaka...allah sabır versn.en kısa zamanda tekrar bebek sahıbı olur ıns

Allah sabır versin.çok üzücü Rabbim herkesi korusun bebelerimizi bize bağışlasın. daha var olduklarını ilk öğrendiğimiz andan itibaren nasıl hayaller kuruyoruz, Rabbim hayallerimizi söndürmesin..

Arkadaşlar üçlü testimin sonucu biraz yüksek çıktı(doktorum detaylı ultrasonografi istedi iyi bi yerde..hemen çektirdik..Allahıma şükürler olsun bebeğimin herşeyi normal çıktı..ve kızımın olacağını öğrendim çok mutluyummm..sizinle paylaşmak istedim:)

Bebeğin suyun içinde buruş buruş olmasın diye derisini koruyucu krem kaplıyor :)

Tatlım doğum günün kutlu olsun ve aldıklarını güle güle kullansın bebişin. Hepsi çok güzeller :)

Her hamile kadının yaşadığı sorunlar bunlar paniklemene gerek yok vücudumuz doğuma hazırlanıyor rahim yer değiştiriyor sancıların bu yüzden
geçmiş olsun :)

anladım cnm ne bilim bi an sancılanınca korkktum bilgi için saol kızlaaaarrr içimi rahatlattınızz (::

kizlar ben olucem dayanamiyorum dun parol ictim gecmedi basim bu saat oldu hala agrio dayanamiyorum tekrar parol icsem sorun olurmuuuuuu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…