2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde ağrıyor şu anda arkadaşım enseden başlıyor gözümde birikiyo ilaç faydasız geçmiş olsun hepimize inşallah

off aynı şekılde cnmm aaynııı boynumdann ensemden gözümden cıkıcak sankıı kulaklarıma kadr vuruyorrr napıcaz peki bole allah yardımcımız olsunn.......dayanılcak gıbı degıl

off aynı şekılde cnmm aaynııı boynumdann ensemden gözümden cıkıcak sankıı kulaklarıma kadr vuruyorrr napıcaz peki bole allah yardımcımız olsunn.......dayanılcak gıbı degıl

canım ağrı enseden başlıyorsa tansiyon yüksekliği sebebindendir.tansiyonunu bir ölç yüksekse enseni ve saçının üst tarafını hafifçe ıslat soğuk suyla ve tansiyonunu düşürme yollarını dene çok geçmiş olsun bende işe yarıyor.

kizlar ben olucem dayanamiyorum dun parol ictim gecmedi basim bu saat oldu hala agrio dayanamiyorum tekrar parol icsem sorun olurmuuuuuu??

Canim ben de migren hastasiyim. Drum gunde 5 taneye kdr parol icebilirsin dedi.ben 3u gecmemeye calisiyorum ama.. ilac ic ve kafani bi ortuyle bagla bana o ii gelio anane usulu. Gecmis olsun..

Duyarlılığın için çok teşekkür ederim.dualarımız hep müslüman alemi için zaten..çok mutlu ve heyecanlısınız hepinîz maşallah:) tek avaZda örnek bi Türk kadını olarak fırt fırt doğurun inşallah:)

günaydııııınnn bugün bizim bebeğimizle görüş günümüz :) Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin. bebeğini kaybedenler falan olunca insan daha da korkuyor. Rabbim onlara sabrını versin ve yeniden anne olmayı nasip etsin.Bizimkini de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Takvimimde Bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir diyor. benim bebiş 20. haftayı bekleyecek sanırım ısrarla.

herkese günaydın .... hafta sonu tatil bu saatte uyuyor olmam lazım ama nerde ... moralim çok bozuk bunu bebeğimde hissediyor felaket ağrım oluyor çok kızıyorum kendime ama engel olamıyorum düzelmiyor moralim

takvimimde bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir diyor. Benim bebiş 20. Haftayı bekleyecek sanırım ısrarla.

benimkide yaa 19 haftanın içerisindeyim hala tık yok.arasıra sanki gıdıklanma gibi oluyor ama oda çatlak olacaktır ondandır diyorum.hayırlısı ile bir hissetsek artık..

herkese günaydın .... Hafta sonu tatil bu saatte uyuyor olmam lazım ama nerde ... Moralim çok bozuk bunu bebeğimde hissediyor felaket ağrım oluyor çok kızıyorum kendime ama engel olamıyorum düzelmiyor moralim

yapma lütfen yazık bebeğine.. Sorun ne olursa olsun moralini yüksek tut.mesela bebeğini kucağına alacağın o güzel günleri düşün..içindeki o mucizeyi düşünerek moralini düzeltmeye çalış.

Ayyy herkese günaydınlar ben de artık bebeğimi hissediyorum minicik minicik bir şeyler hissediyorum bağırsak hareketi olmadığına eminim bu birazcık daha değişik dün başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…