2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun bugün nasılsın?

saol cnm benım.... bugun bıraz daha ıyım ikigün fenaydım ilaç içmeden masajla geçirdik bakalım biraz inşallah nüksetmez ,alah kısmeye yasatmasın valaa çok zorrmuş bu denli baş ağrısı

Günaydın kızlar kahvaltımızı yaptık. Simdi muzik dinliyoruz babamızda evi süpürüyor

Alıntı umudumvar01 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
günaydın ben neden hissetmiyorum bebeğimi herkes hissediyor benim kızım çok tembel galiba

canım hissedersin merak etme benimki de çok hareketli bazen ders anlatırken konsantremi bile bozuyor.yaraaz bi kız olaca sanırım

herkese güzel bir haftasonu diliyorum bugün biraz ev işi birazda alışverişle geçireceğiz planımız bu kızımın çarşamba günü dogum günü ona bulabilirsem dogumgününde giymesi için güzel bir elbise alacagım tabiki birde begeneceği hediye belki ogluşumada bulursam bişeyler alırım

kızlar 2 gün sonra 18 haftayı doldurup 19 haftamıza gireceğiz ama tam anlamıyla hahh işte hareket etti ogluşum diyemiyorum buda beni zaman zaman endişelendiriyor ama sakin olmaya çalışıyorum kendi kendime sakin sessiz bi bebek olacak ondandır diyorum yada tembel şey diyorum bakalım ne zaman annesine sıkı bi hareket yapıp annesini mutlu edecek

kızlar benim diz üstü pc yemek masanın ustunde duruyor ayaklarımı karsı sandalyeye uzatıp hafıf yatar pozısyonda oturuyorum sndalyenın ucuna dogru işte tam boleyken hıssedıyorum en net hareketlerını deneyın ısterseniz noluosa sanırım gerılıom bıraz hıssetmem netlesıo cok tuhaf hah dıom hıssedınce korkuom bazende çimdik atıo gııbı sıpa

Son düzenleme:
Herkese güzel bir gün diliyorum! İstanbullu arkadaşlarım bebekler için ve hamileler için herşeyin satıldığı bir HAVUZLU HAN varmış Eminönünde.. Nerede olduğunu bilen var mı? Arkadaşım bütün alışverişi ordan yaptım demişti... Bilginiz olsun.

Bu arada bebeğimi hissetmeye başladım bende... Bende masada pc başındayken hissediyorum, ardarda 2 pıt pıt :)) Direk yüzümde büyük bir gülümseme oluşuyor, canımmmm diye göbeğimi seviyorum :)) Nasıl duygular yaşatıyolar daha içerideyken mübarekler :)) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Yaa çok üzüldüm Allah sabır versin bebişini düşüren anneye çok zor..
Ama böyle şeyleri paylaşmasakmı en azından şu aralarr henüz bebişini hiç hissetmeyen anneler var ya da az hisseden paniğe kapılıyor insan okudugumdan beri bebişimden bir hareket bekliyorum

arkadaşlar ben 18. hafta içindeyim bu aralar üçlü yaptıran varmı ben yaptırdım p.tesi alacağım sonucunu bişeyi merak ettim bebeğinizin ağırlığı ve boyu nekadar en büyük korkum kısa olması söylerseniz sevinirm teşekkürler

kızlar bişey sorucam bebefix sitesinden kredi kartıyla alışveriş yapan varmı güvenlimidir bütün bilgileri veriyoruz ne dersiniz alışveriş yapsammı ordan

bebeğinin boyu kaç benimki 13 cm şimdi kilosuda 100 gr

kızlar bişey sorucam bebefix sitesinden kredi kartıyla alışveriş yapan varmı güvenlimidir bütün bilgileri veriyoruz ne dersiniz alışveriş yapsammı ordan

Kredi kartına bağlı sanal kart oluştur canım. Limitini alacağın şeyden 5 lira fazla yap, alışverişin bitince de sıfır ya da 1 liraya indir. Ben her zaman sanal kart kullanıyorum.

Cnm bence yapabilirsin güvenilir diye biliyorum..Kediciklerin dediği gibide yapabilirsin aklın kalmasın..Ayyy buarada bebişimi hissettim az önce pıt pıttt çok şükür Allahımaa ne güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…