- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.841
boyunu nasıl hesaplıyoruz fl yi 7 ile mi çarpıyoruz bilen varmı yaa öffff
Cnm evet sanırım 7 ile bende bilmiorum bilen biri çıkar elbet cnm..Sen doktoruna ne zaman gittin cnm ya hergün büyüyo bebek gideli baya oluosa yinede yanlış çıkar 7 ile çarpsanda şimdi
cnm bse sorucam..bn bıkacgundr bebısıı hıssedıyorum..bazen boyle pıt pıt barız vuruyo.ama 2 gundr oyle degıl..boyle bsıler hıssedıyorum gne ama pıt pt vuruyo gbı degıl..korkuyorum bsımı var dıye...hergun aynı sekılde hıssedememek normalmı acaba
bebeğinin boyu kaç benimki 13 cm şimdi kilosuda 100 gr
Cnm bilmiyorumki insan panikliyo ya anlıyorum senii..Geçen gün ben baya baya hissettim pıt pıt diye ama bugün mesela sanki göbeğime bişey konmuşta hafif dokuyo gibi hissediyorum bak mesela şimdide öyle hissettim tam yazarken:) Bende sakin olmaya çalışyorum daha çok küçükler kasları güçlü değil normaldir diye okudum nette, sakin olmaya çalışalım aynı senin gibiyim bende iyidirler inşallahhh
zerrecım sen bugunmu gıttn doktora...gunlerımız aynı sennle
yok iki gün önce gittim kaşıntım olmuştu vucudumda gel bakalım dedi böyle ölçtü senin beş ne kadar oldu
canm ben en son 15+1 de gıttımm 11 gun flan oldu.103 gramdı boyunu soylememıstı hesapladım 10 cm mıs..
aynen cnm bnde oyleyım bazen bnde cok barız hıssedıyorum hergun aynı sey olucak sanıyorum olmaynca panıklıyorumm bde dun bebegını kybeden arkadası duyunca ıyıce panık oldum...
maşallah hemen hemen aynı herhalde benimki 16 haftalıktı gittiğimde :)
Bencede normal ben 19. haftaya girdim hergün aynı hissetmiyorum bazen hiç anlamıyorum bile...
Evet bende çok kötü oldum herşey Allahın emri ama böyle özel günler yaşadığımız için bu tür şeylerin paylaşılmasının taraftarı değilim en azından şimdilik herkes bir panik halinde ztn birde üzülünce daha kötü oluyoruz senaryolar başlıyor bebişim nasıl şölemi bölemi diyeee
canım ıcımı okuyosun resmen...dun o haberı aldıktan snra resmen paronayak oldum oyle bı harekt bklıyorm bebısten..kendımı dnlıyorum kısaca...cok etkılenıyorum boyle seylerdn bebegımıde etkılıyorum bnce nerdeyse doktora gdıcemm yanı
Ya varya aynıyız ve eminm bir çok annede aynı düşünüyor cnm ..Ztn paranoyak hali hamilelik bide böyle şeyler okuyunca birde geç düşük yani insan tam rahatlıcakkennn(
Bak mesela Ben bugün ishal olmuşum.. iltihap cıkmıştı idrarımda üşütmüşüm doktorum ilaç vermişti gecsin diye ama ilaç ishal yaptı bunu okudum bide hemen doktoru aradım insan korkuyor ya bişey olmaz dedi Allahtan devam ederse içmessin dedi:/ Bende meraktayım bişeyleri yoktur inşallah dua okuyorum durmadan
aynen canım ya vala herseyden nem kapıyoruz zaten..bde boyle seyler duyunca ıyıce cokuyorz....zaten kafamız sureklı orda....ılaclar ıshal yapıyo ..bnm durum daha ayrı kan ılacı ıshal yapıyo decavıt kabız yapıyo..aksamları kabızım sabah ıshal..ıyıce bı tuhaf oldum..dıs etlerımde kanıyo dısımı fırcalamaya korkar oldum...
Ayyy ya geçmiş olsun cnm sanada..Napcamızı şaşırdık vallahi eşime anlatıyorum Allahtan o rahatlatıyor beni oda panik olsa yanmıştık:/
3 tane vitamin içiyorum bende Elevit,Ferra Sanol,Magnezyum Bundan önce decavitti elevit yazmış şimdi niye bilmiorum ama baktım aynı..Onlar pek bişi yapmadıda bu idrar için verdiği yaptı.Ve aynen bnmde çok kanıyo diş etlerim resmen ayrı bir boyuttayız şuan hiç olmayan şeyler oluyor...
saol canm sanada gecmıs olsun..ıdrar yolu ıltıhabını ben yıllardr cekerım bobregmden kum doktugumde oldu...ılaclar bı yere kadar ....cok su ıc..3 lıtreye yakın..ben careyı oyle buldum..su ıcmeyınce ılaclar bı surelıgıne gecırıyo...bn smdıde hamıleyım dıye korkumdan 3 lıtre ıcıyorum..cok tuvalete gıdıyorum ama olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?