2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

one yahu sanal kurt mu hiç duymadım nasıl yapıcam anlamadım ?

Garanti bankasının kartlarına internet bankacılığyla hemencecik yapılabiliyor. Üzerindeki kart numaraları asıl kartından farklı, limitini de sen istediğin gibi her an ayarlayabiliyosun hemen internetten.

Diğer bankalarda da kimisi gene internetten, kimisi de telefon bankacılığıyla oluyor sanıyorum. Çok kullanışlı ve güvenli oluyor.

merhaba kızlar ne cok yazmıssınız takip edemiyorum. size bişey sormak istiyorum iştahınız? ben hiç bişe yiyemiyorum canımda çekmiyor ne olucak böle bilmiyorum zeytin ekmek midemi oyalıyorum

merhaba kızlar ne cok yazmıssınız takip edemiyorum. size bişey sormak istiyorum iştahınız? ben hiç bişe yiyemiyorum canımda çekmiyor ne olucak böle bilmiyorum zeytin ekmek midemi oyalıyorum

Allah allah niyeki cnm midenmi almıyor bir doktora sor istersen..Bizim nasıl olsun durmadan yiyoruz hep acız haha

bebeğinin hareketlerini hissetmeyen tek kişi olmadığımı duyunca sevindim açıkçası:) internetten araştırdım biraz ilk hamileliklerde 20.haftada hissediliyormuş normal diye yazıyordu. birde kilo etkiliymiş zayıf kişiler daha çabuk hissedermiş anlaşılan ben 20.haftayı bekleyecem kızımı hissetmek için:)

selam kızlarr midesi hala bulannalar varmış allah yardım etsin size benim çok kısa sürdü 3.aya kadar bitmişti

bende hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum merak ediyorumda

bu arada cinsiyet erkek :)

Kızlar ztn öyle pat diye bir şey hissetmiyorsunuz size şöyle özetliğim okudugum kitaptaki örnekte diyorki;ilk bebek hissedilmesi sanki karnınıza bir kelebek konmuş yada bir böcek karnınızda yürüyor hissi veren hafif dokunuşlardır diyor..Aynen bendede öyle oluyor bazende pıt pıt böyle olanlar varsa o bebiş işte :)

bunun için hiçbişey yapmadan oturup kendimi dinlemem lazım :) geçen gece tam yattım karnımın sol tarafında 2 kere o pıt pıtı hissettim ama bebek mi böcek miydi bilemedim :))

kızlar merhaba. göbüşleriniz ne durumda? benim hala çıkmadı 17. haftamdaym. çok üzülüyorum bu arada benim bebişim kız

herkese selam..bebek arabası we puset hangi markaları tawsiye edersinizz karar wermek çok zor...tecrübeli anneler fikrini söylerse sewinirim

aynı sorunu bende yaşıyorum burun tıkanıklığı özellikle sol taraf ve baş ağrısı dayanılmaz bir halde,hergün aynı acı bir haftadır hergün üstelik. bir de bişey fark ettim sabit haldeyken ağrı azalıyor ama ayağa kalkınca ya da hareketlenince yüksek nabız ile birlikte ağrım artıyor. resmen kan basıncımı vuruşları hissediyorum.

herkese selam..bebek arabası we puset hangi markaları tawsiye edersinizz karar wermek çok zor...tecrübeli anneler fikrini söylerse sewinirim

Vallahi markalara çok takılmayın derim bnm kuzenim arabasını ünlü bi markadan almıştı ama 1 sene zor kullandı ikiye ayrıldı resmen araba bn 90 tl ye almıştım piyasa malı hiçbirşeyi olmadı sapasaglxm marka alınca en pahalısını alabilme gücünüz varsa alın yoksa. markaların indirimi ürünlerini sakın almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…