2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

marka olsun die bi takıntım yok hatta fiyetı uygun olsun daha ii birsürü şey alıncak gereksiz pahalılığa gerek yok tabi :) hani tawsiye bekliyorum

slm kizlar bende dun doktora gittim 4 lu test yapti doktor birde cinsiyet kiz dedi tahmin ama yine kesin bisey soyleyemiyor ya kizda degisebiliyormus oylemi ?

oyyş kuzucum beni duyuyomuşşşannesi zaten hep konusuyo onunla sarkılar söylüyor sarkılar dinletiyooooo minişim yaa

canım bu sanal kart işini internetten yapmaya çalıştım beceremedim şubeye gidip yaptırıcam internette güzel indirimler var yararlanmak istedim .)

slm kizlar bende dun doktora gittim 4 lu test yapti doktor birde cinsiyet kiz dedi tahmin ama yine kesin bisey soyleyemiyor ya kizda degisebiliyormus oylemi ?

Evet canım banada doktorum "çıkıntı yok kız gibi ama kesin erkek diyemem değiebilir dedi 2 hafta önce :/
1 ay daha bekle demişti... Bekliyozzz

Bugun blogcu anne sitesinde 3 tekerleklinin dengesinin kolay bozulduğunu hatta bir kez çocuk içindeyken devrildiğini okudum. 4 tekerlikli daha güvenli diyordu.. Yinede bir bak istersen...

bilmem öle detaylı bi arastırma yapmadım mothercareda baktık bugün cok güzeldiii avmlerdede hep 3 tekerlekli görüyorum kullanışlı diye düşünmüştüm ama arastırmak lazım uyarını dikkate alıcam sağol tatlım

merhaba kızlar ne cok yazmıssınız takip edemiyorum. size bişey sormak istiyorum iştahınız? ben hiç bişe yiyemiyorum canımda çekmiyor ne olucak böle bilmiyorum zeytin ekmek midemi oyalıyorum

sende aş erenleredensin ozaman benimde daha yeni yeni kendine geliyo iştahım ama canım bişeyler istemiyo inş seninde en kısa zamanda düzelir durumun ...ben ilk kızımda 9 ay kusmuştum

Allah sabır versin.çok üzücü Rabbim herkesi korusun bebelerimizi bize bağışlasın. daha var olduklarını ilk öğrendiğimiz andan itibaren nasıl hayaller kuruyoruz, Rabbim hayallerimizi söndürmesin..

allah sabırlar versin gerçekten ama takdiri ilahi hepimizin canını alanda vrende allah ama o arkadaş hiç üzülmesin çünkü o melek onu başka bi diyarda bekliyo olcak ............hiçpeşini bırakmayacak...

iyi geceler kızlar... bugün kendime bisürü bisürü hamile kıyafeti aldım mağza mağza gezdim anamm ne rahatmış yahu... emzirme sütyeni atleti hamiş geceliğine kadar ohhh şişim indi vallaha şimdi sıra oğluşuma geldi artık ona alışveriş yapıcaz

kızlar iyi geceler 2 gündür giremedim inşallah hiç birinizde bir problem yoktur ben ise şiştim de şiştim niye çok kilo aldım sınırsam ondan böyle hissediyorum doğuma kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorum kendinize iyi bakın bebişlerede

Evet canım banada doktorum "çıkıntı yok kız gibi ama kesin erkek diyemem değiebilir dedi 2 hafta önce :/
1 ay daha bekle demişti... Bekliyozzz

beklemek cok zor bisey bende surekli bebek esylarina bakiorum.... mecburen birakiyorum cinsiyet belli olmayinca alamiyosunda...neyse napalim bekliyecez daha sanirim...

gunaydin anneler siz simdi misil misilll uyuyosunuzdur...bir beni uyku tutmuyo...aksamda erkenden uyuyorum sabahin korunde dikiliyorum malesef :)

gunaydin anneler siz simdi misil misilll uyuyosunuzdur...bir beni uyku tutmuyo...aksamda erkenden uyuyorum sabahin korunde dikiliyorum malesef :)

Günaydın güneşim,yalnız değilsin bende pazar günü bile erken kalkanlardanım.hatta 20 km yol gidip eşimi işe bırakıp eve bile geldim.güzel bir gün olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…