2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese... hemen takvimimize bakalım, bebiş ne durumdaymış. kızlar bu arada bende bebeği hissedemeyenlerdenim. umudum 20, hafta. rabbim en kısa zamanda hissettirir inşallah

günaydınnn güzel anneler kızları ve oğulları:) dün doktorumuz bebeğimizin yüzde yüz kız olduğunu söyledi.herşey yolunda görünüyor dedi inşallah. 16 cm olmuş benim minik cimcimem.yarım cetvel boyunuda geçmiş...Ama annesine sırtını dönmüş o yüzden bol bol omurga kemiklerini izledik :) neysem bi dahakine artık daha net görürüz.

kızlar ben dun dayanamadm ve aksamustu esımıde gaza getırdm acıle gıttık..kasıklarım agrıyo dıyede bı yalan soyledım ordakı hemsıreye ve doktora :)tabı acıl oldugu ıcın ordakı ultrasonda sdece doktor goruyo bebegı ben goremedm ama doktor cok ıyı masallah cok hareketlı dedı ıcım rahatladı...bu sabahta benı pıt pıt dokundu annesıne :)allahım hepımızın bebıslerını korusun kızlar...herkese gunaydn bu arada :)

Günaydın Herkese. Haftasonu için Ankaraya gezmeye geldik. Bugün misafirliğe geldiğimiz evde bilgisayar buldum hemen gireyim dedim.

ah seni seni demiyon bebeğimi özledim diye adamı korkutuyon rabbim sağlık versin bizede bebeişlerimizede bende hissetmeye başladım küçük yaramazımı :)

Gunaydın annişlerr ne güzel bir pazar sabahııı :) bende evde oturmuş miskinlik yyapıyorum kocişim çayımı koyuyorr :)) sordum bu kıyak bana deil bebişe dime diye evet dedi maymun bide gülüyo ahahah

herkese güzel bir pazar günü diliyorum dün alışverişte okadar yorulmuşumki akşam eve geldiğimde resmen kıpırdayamıyordum kızıma dogum günü için ciciler aldım bide mevsimlik gömlek falan kendimede 2 tane tunik ama hamile tuniği değil normal bol tunik 1 tane hamile pantalonu aldım ablasından oğluşa sıra gelmedi ama bidahaki aydan itibaren başlayacagım almaya hem sıcaklar da alışveriş zor olacagı için hemde Allah korusun erken dogum falan olursa diye

bir önceki mesajımda bişeyler almaya başlayacagım diye yazarken bi baktım takvimime bişeyler almaya başlayabilirsiniz diyor

günaydın herkese... hemen takvimimize bakalım, bebiş ne durumdaymış. kızlar bu arada bende bebeği hissedemeyenlerdenim. umudum 20, hafta. rabbim en kısa zamanda hissettirir inşallah

benim doğum haftam da seninle aynı canım ve bende hissetmiyorum henüz(((ilk gebeliğim,20.haftayı bekliyorum bakalım...henüz bebişe bir şey almadım sen alışveriş yaptın mı?

benim doğum haftam da seninle aynı canım ve bende hissetmiyorum henüz(((ilk gebeliğim,20.haftayı bekliyorum bakalım...henüz bebişe bir şey almadım sen alışveriş yaptın mı?

hayır canım henüz başlamadım ne kızıma ne kendime birşey almadım:) havalar biraz açsın diye bekliyorum rahatça gezip alırım. sen birşeyler aldın mı bu arada kız mı erkek mi?

Çok fenasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…