2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

500 mü
şaka gibi
ben bir hastaneden fiyat aldım yaklaşık 9000 lira

kendi hastanemde 4500 e falan geliyor.

neresi orası
bizde oraya gelip doğuralım hepberaber

mulberry sanırım biz ankara, izmir, istanbul kazığı yiyoruz, bu şehirlerde malesef en dandik yer 3000den başlıyor,
ya benim ankarada 10000 tlye de doğum yapan arkadaşım oldu da onu saymıyorum artık, onlar bu olayı bile markaya çevirenlerden,
bence abartmaya gerek yok bu işinde suyu çıktı,
sen nerde yaptın ayyy orda mı ben bilmem nerde yaptım, şu kadar ödedim, misafirlerimize güllü şerbet bile ikram ettiler tarzı kadın muhabbetlerini çok duyuyorum artık,

aynen canım burdada o fıyatlar olsa kımse dogurmaz :)ozel hastade 500 tl dogum....:)

Benimde acıyoooor :) Kocam artık nereme dokunsa bir ah işitiyor... Doğuma kadar dökülmesek iyi... Bu acının normal olduğunu okudum nette... Panik yok bayanlar :))

Evet cnm bugün doktora gittim idrar testim vardı sordum çok normal dedi bu haftalarda ağrı başlar acı gibi git gide daha çokta olur sorun yok dedi..Bebişime baktı ay aşkımmm nasılda tatlıydı yutkundu su içiyor dedi çok tatlıydı :) kocişimi görseniz ağzı kulaklarında kızını seyretti :) Ay çok mutlu oldum morallim çok iyi maşallah deyim herkes iyi olsun olumlu düşünelim kızlar:)

valla buyrun gelin tarsus adana hep böyle üstelik doktorlarımızda işinin ehli insanlar . ben bakarım hepinize birlikte doğurur geliriz eve

evet redqueen çok haklısın, aynı hastanenin ankara, istanbul merkezi ile tarsusda bulunan merkezi arasında baya fiyat farkı oluyor senin dediğin gibi,
tamamen ben buna büyükşehir kazığı diyorum,
yoksa doğum heryerde doğum, aynı teknoloji, aynı ekipman, aynı ilaçlar vs.vs. herşeyin aynısı kullanılıyor,
bana şimdi izmirde doğuma 4000-5000 ödemek normal geliyor, çünkü tüm çevremdne duyduğum fiyatlar zaten böyle,
biraz daha uygun bi yer bulunca ayy yoksa kötümü, ilk çocukta kıyamam falan diye düşünüyosun,
kazık işte insanların özel anlarında yaşadıkları duygu yoğunluğundan faydalanıyorlar,

canım gercekten oralarda kazıklıyolar bellı..bnm gıttıgım hastane cok ıyı ablam normal dogum yptı 500 tl ydı...ce doktor kendı gırıyo doguma hangı sa oldugu onemlı degıl cagırıyosun...bu arada cnm ıyı dınlen nası bı ısyerymıs sınır oldum...hcbsıey senn bebısınden dgerlı degıl

Kızlar Yenibosna - Özel Harun Nisa Hastanesi Normal 620 Sezeryan 1200. Harun Nisa Erdoğanın Hastanesi, ben orada doğum yapmayı düşünüyorum kontrollere de oraya gidiyorum. Yani istanbul olupta uygun fiyata hastane de var. Hemde Türkiye de tek cihaz var bebek için orada bulunuyor.

Cok sagol canim benim, sen yurt disindaydin degil mi? Oralarda calisan haklari daha iyi verilir diye dusunuyordum. Maddi olarak zorlanmazsan cikarsin isten olmaz mi? İnsallah sag salim bebeklerimizi kucagimiza almak nasib olur.

evet minnosh gerçekten iş falan umrumda değil bebeğimin sağlığı en önemlisi,
saolsunlar maddi olarak herşey bol bol, imkanlar da bol bol da, insanlık yok işte,
birde tayinli benim işim bundan önceki amirlerim muhteşemdi,
amirden amire değişiyor işte,
tam zor bi süreçte bunlara denk geldik, eşim az daha sık dişini yakında zaten başka yere gidiyoruz, daha insaflı birileri olur o zaman diyor, ama ben bu eylüle kadar bu insnaların yüzüne bakmak zorundayım,
eşimi de tehdit ediyorum, bebeğime yada bana bi şey olsun bunlara dava açarım diyorum.
inşallah sen de diğer tüm arakadaşlarımızda ben de hepimiz sağlıkla ve güzelliklerle alırız yavrularımızı kucağımıza.

valla yazık ediyorlar. benim size verdiğim rakam sezaryen doğum için geçerli. normal doğum 200- 250 tl. 10000tl verip doğum yapıp güllü şerbet mi içmişler? o parayı bana versinler ben hastane odasında antep işi baklava bile açarım!!! bu ne arkadaş memlekette doğum soygunu var kimsenin haberi yok. eşim bana doğum hediyesi olarak araba alacak,ben 10000tlye doğum yapsam çocuğa burs bulmaya çalışırız bezi ve kıyafetleri için...

Beyaz çekirgecim kızın hayırlı olsun bnm kızıma arkadaşş :) Cnm bnm doğum tarihim 31 temmuz diyor doktorum son adet tarihim 24 ekim 2012 senin ne zamandı cnm ? sende bnm gibi doguruyordun galba :) merak ettim ben takvimi değiştirmek istemedim bi hafta öncede olabilir tam 31 temmuz olmaya bilir yada 1 hafta geç olur o kadar takma dedi bende kararsız kaldım burdaki takvimimi deiştirsemmi bilemedim :)

Canim drun belli degilse irenbe de Aral beye gorun derim. Hakkinda hayirlisi olsun insallaah...

ewet canım bende 18. haftada ilk aşımı vurdurdum.tam 4 hafta sonra da 2. ası günü verdiler.ama aşıdan sonra 2 gün kol ağrısı çektim.

ben geçen ay kontrole gittiğimde normal ultrasonla bakarken yüzüne yakınlaştı we birden 4 boyutlu oldu resim sarı gibi oluo tek farkı biras daha belli yüz hatları..çok sewindm 2 tane resim werdi dr...

tetanosu bende 20.hafta die duymştum sağlık ocağına gidip soruyum bakalım benm bebk gelişimi bi hafta önden gidiomuş nasıl ayarlancak tarih öğreniris

Heheee haklisin valla. Ne guzel anlatmissin :))

ben bu gün üçlü testi yaptırdım 27 sindede 4 lü olacak dr. yaptırmassan haber ver dedi demekki gerekli değil ama ben yaptıracağımanırım risk almak istemem

canım bende cumartesi babet baktım dediğin gibi yazlık güzel ve rahattı 37 numarası yoktu 38 de hafif bol geldi ama almadım yazın corapsız dahada acılır diye almadım ama aklım kaldı ne yalansen en iisi 37 al bebiş

Günaydın güzel anneler
KIZIMLA ben geldik

oyyş maşallahsenin güzel kızana gözün aydın cekirgem Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize

günaydın güzel anne adayları

uzun zamandır topiğe gelemedik.benimde oğlum olacakmış pipiyi gördük

gözün aydın canım oğluşun maşallah ya cinsiyetler kesinleşiyo ne güzelll

ayy cok güzeller bayıldım tulumlara güzel günlerde giysin inş. bebişinnnnnnnn

ayrıntılı ultrason hakkında yazmıştım kızlar kendi hastanem 312 tl dedi.bi başka yer 270 dedi.bir yerde 135 tl dedi.ben büyükçekmecede oturuyorum ilk iki söylediğim pahalı yerler beylikdüzü ve civarında.ucuz olan yerse yenibosnada.karar veremedim çok pahalı geliyor bana ama yaptırıcam da.hayır parayı vermek mesele değil de bir ihtiyacını daha karşılarım diye düşünüyorum.neyse asıl sormak istediğim şu ilgilenirseniz çok sevinirim bu işlemde bebeğin iç organları inceleniyor.pahalı olan yerde daha mı iyi incelerler yani anlatamıyorum ama bu işinde mi iyisi kötüsü var?varsa kendi hastaneme gidicem hayır hepsi aynı şeyi görür derseniz ucuz olana gidicem.... ????????????????

Canım Yenibosna Harunnisa hastanesine gidiyorum ben. Sigortalı 172 TL fiyat diğer yerlere göre daha uygun. Ben haftalar önce 2 li tarama testi yaptırmıştım, organları vs içi iyi çok şükür, sonuç iyi çıktı diğer testlere gerek kalmadı. Bu boyutluda da aynı şey olacak tek farkı renkli oluşu vs. Ben gerek olmadığını düşünüyorum doktorumda size kalmış derse yaptırmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…