- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.101
500 mü
şaka gibi
ben bir hastaneden fiyat aldım yaklaşık 9000 lira
kendi hastanemde 4500 e falan geliyor.
neresi orası
bizde oraya gelip doğuralım hepberaber
kızlaaar siz nasıl meblalardan bahsediyosunuz öyleBurda hastane ücreti ameliyat oda dahil taş çatlasın 500 tl. özel hastane medical park acıbadem metro... Bu ücretler buralarda konuşulsa bi kişi bile doğurmaz
amin lokumum
muhallebim benim dr yan taraftan görüp söyledi cinsiyetini. Bi ara arkasını döndü,ben aradan sarkan bişey göremiyorum kız gibi görünüyor dedi. Kesin mi diye sorunca;meslek hayatımda bir kişiye kesin dedim,o da doğumda çift cinsiyetli çocuk doğurdu dediBeklicez artık. :2:
Benimde acıyoooor :) Kocam artık nereme dokunsa bir ah işitiyor... Doğuma kadar dökülmesek iyi... Bu acının normal olduğunu okudum nette... Panik yok bayanlar :))
valla buyrun gelin tarsus adana hep böyle üstelik doktorlarımızda işinin ehli insanlar . ben bakarım hepinize birlikte doğurur geliriz eve
evet redqueen çok haklısın, aynı hastanenin ankara, istanbul merkezi ile tarsusda bulunan merkezi arasında baya fiyat farkı oluyor senin dediğin gibi,
tamamen ben buna büyükşehir kazığı diyorum,
yoksa doğum heryerde doğum, aynı teknoloji, aynı ekipman, aynı ilaçlar vs.vs. herşeyin aynısı kullanılıyor,
bana şimdi izmirde doğuma 4000-5000 ödemek normal geliyor, çünkü tüm çevremdne duyduğum fiyatlar zaten böyle,
biraz daha uygun bi yer bulunca ayy yoksa kötümü, ilk çocukta kıyamam falan diye düşünüyosun,
kazık işte insanların özel anlarında yaşadıkları duygu yoğunluğundan faydalanıyorlar,
Cok sagol canim benim, sen yurt disindaydin degil mi? Oralarda calisan haklari daha iyi verilir diye dusunuyordum. Maddi olarak zorlanmazsan cikarsin isten olmaz mi? İnsallah sag salim bebeklerimizi kucagimiza almak nasib olur.
çok teşekkürler bilgiler için,
ya şimdi beni de soğuttun medicalden:):):) napsam ki
egepolde bize yakın sanırım araştırmam lazım, benim henüz türkiyede bir doktorum bile yok, burda bir arkadaş karşıyakada özel muayenehanesi olan bir prof. tavsiye etmişti, onu araştırcam, onun dışında mitra özdemiri düşünüyorum, onunda karşıyakada kadın doğum merkezi var,
ama onun tıp merkezinde doğum yapılmıyordur sanmıyorum, birde doğum sonrası risklere karşı tam kapasite bir hastanede doğum yapmak en iyisi,
nisanın 2.haftasında izmire gidip belirlediğim bir iki doktora arka arkaya muayene olup doğum doktoruma karar vericem, kısmet artık çok araştırma şansım olmayacak malesef
Selam kızlar, 18 haftalık hamileyim. Bu haftalarda tetenoz aşısı olan oldu mu ? Bu zamanda 1 ay sonra tekrar vede doğumdan sonra olmak üzere 3 tane olunuyormuş. Vede gelecek ay için renkli ultrasyon yani 4 boyutlu, sizce bu gerekli mi? Kimisi bebeğinin renkli halini tamamını göreceği için tercih ediyor. Ben bunun önemli bişey olduğunu düşünmüyorum. Sizce bu yapılmalımıdır ?
evet redqueen çok haklısın, aynı hastanenin ankara, istanbul merkezi ile tarsusda bulunan merkezi arasında baya fiyat farkı oluyor senin dediğin gibi,
tamamen ben buna büyükşehir kazığı diyorum,
yoksa doğum heryerde doğum, aynı teknoloji, aynı ekipman, aynı ilaçlar vs.vs. herşeyin aynısı kullanılıyor,
bana şimdi izmirde doğuma 4000-5000 ödemek normal geliyor, çünkü tüm çevremdne duyduğum fiyatlar zaten böyle,
biraz daha uygun bi yer bulunca ayy yoksa kötümü, ilk çocukta kıyamam falan diye düşünüyosun,
kazık işte insanların özel anlarında yaşadıkları duygu yoğunluğundan faydalanıyorlar,
valla buyrun gelin tarsus adana hep böyle üstelik doktorlarımızda işinin ehli insanlar . ben bakarım hepinize birlikte doğurur geliriz eve
kızlar bişey sorcam dün bi ayakkabı aldım babet gibi yumuşacık yandan cırt cırtlı yazlık normalde 37 giyiyorum ama ayaklarım falan şişerse diye 38 aldım
evde denedim biraz büyük gibi şimdi değiştirmek istiyorum 37 mi alsam yaa kararsızım ne dersiniz okadar şişer mi ki
Günaydın güzel anneler
KIZIMLA ben geldik
günaydın güzel anne adayları
uzun zamandır topiğe gelemedik.benimde oğlum olacakmış pipiyi gördük
teyzeleri bakınnnnevimize giren ilk bebek kıyafetlerimizz dün aldık tulumları ve hep lazım olabilecek ağız bezlerii kıyafet almayacağım artık kızlarr ztn yenı dogana cok kıyafet gelır hedıye o yuzdne tırnak makasıdır ,taragıdır kremıdır ,battanıyesıdır onları alıcam bundan sonra çok heycanlanıyor ınsannn açıp açıp bakıyorum tulumlara
Eki Görüntüle 654149
ayrıntılı ultrason hakkında yazmıştım kızlar kendi hastanem 312 tl dedi.bi başka yer 270 dedi.bir yerde 135 tl dedi.ben büyükçekmecede oturuyorum ilk iki söylediğim pahalı yerler beylikdüzü ve civarında.ucuz olan yerse yenibosnada.karar veremedim çok pahalı geliyor bana ama yaptırıcam da.hayır parayı vermek mesele değil de bir ihtiyacını daha karşılarım diye düşünüyorum.neyse asıl sormak istediğim şu ilgilenirseniz çok sevinirim bu işlemde bebeğin iç organları inceleniyor.pahalı olan yerde daha mı iyi incelerler yani anlatamıyorum ama bu işinde mi iyisi kötüsü var?varsa kendi hastaneme gidicem hayır hepsi aynı şeyi görür derseniz ucuz olana gidicem.... ????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?