2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar. doktorumdan çok memnunum yalnız bana hiç bir konuda bilgi vermiyor.ikili test oldum sonrasında bir kez kontrole gittim bir ay sonra tekrar gel dedi.gittiğimde 20 haftalık olacağım. ama bana 3'lü veya 4'lü test hakkında hiç bir şey söylemedi. ya da tetanoz aşısı olmam gerektiğini.herşeyi sizin sayenizde öğreniyorum. benden ne zaman renkli ultrason isteyecek ya da detaylı ultrasona girecek miyim gibi konularda da bilgi vermedi. bilmediğim bir şey hakkında da ben soru soramam ki.. bilmiyorum kafam karışık :44:

slm canım bende medipole gidiyorum doğum fiyatlarını sormadım biliyorsan paylaşırmısın birde renki usg fiyatı hakkında bilgin var mı

Canım testin iyi çıkmış ise 3 lü ve 4 lü istemiyorlar. Artık rutin aydan aya çağırıyorlar vede bu ay gittiğinde sana söylecek aşı ve ultrasyonu Panik yapma, ama doktoruna söyle bilgilenmek istediğini sana bilgi vermek zorunda.

evet testim iyi çıkmıştı.o zaman 3'lü ve 4'lü yapmayacak. teşekkür ederim.seninle tahmini doğum tarihimiz aynı bu arada

iyi akşamlar annecikler...bakalım bebişim neler yapıyormuş

iyi akşamlar güzel anniş napalım işte yavastan bebişlere ne alsak telaşına girdiksen nasılsın

Evet buda güzel, bende kırmızı tercih etmek istiyorum. Sonuçta öyle atılan şeyler değil, 2. ye oğlum olursa ondada kullanabileyim :))

evet bende kırmızıdan yanayım canım hem kıza hem erkeğe olur o avantajıda vartabi canım ikinciye hazır olur bölece

Bastonlar 1 yaş sonrası için iyiymiş. Bebek olacağı için ana kucaklıyı tercih et diyorlar. Ama 1 tanede bastonlu lazım ben tek başıma kapatıp edemem :)))

evet haklısın bebişler için pek uygun değil onlar ama almakta lazım tek basına cıkıldığında kolaylıkla açılıp kapansın zorlamasın zaten kaldırımlar berbat türkiyede

ben de girmek istiyorum o telaşa artık canım ama seçenek çokluğu başımı döndürüyor açokcası... bi de 3 lü testimizin sonucu da güzel çıktı annacikler darısı bütün bekleyen annelere inşallah

cok güzel telaşlar canım ya ama dediğin gibi öle cok secenek varki insan hangisini alsam diye diye bişiycik alamıyoo vallabizde henüz bakma aşamasındayızz bi başlasak hayırlısıylaaa
hepsi alınır sağlık olsunda en önemlisi...
cok sevindim canım cok skür bizimde 3 lü taramamız ii cıkmıştı cok sükür darısı tüm bekleyenleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…