2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende nisa hastanesine gidiyorum doktorun kimdir

Iyi aksamlar 2013 un en guzel Anne adaylari...kizlar bir yandan bebisime hazirlik, bir yandan is bi yandan ev isleri bide hormanlarim var nasil unuturum ruh halim cok dalgali...dogum ve sonrasi ni ister istemez dusunuyo insan dusunmeyi bastirsa ruyasina giriyo:) normal dogurabilir miyim diye endiseleniyorum,korkuyorum epizyodan falan....sezeryan kokay geliyo ama sonrakari iyilesme sureleri nasil bilmiyorum.simdiden bildigim 2 ay sonunda dogumdan sonra ise baslicam mecburen..ama zorlamicaz diokar kafam dumanli yaniii

bizimde doğumdan 1 ay sonra düğün war..sizce katılırmıyım ki :) bakalm sağlıklı olursak gideris..bende normal doğumdan korkanlardanmm

:)) Su içişini de mi gördünüz maşallah, nazar değmesin bizim miniklere.. Çok şükür ne güzel duygular yaaa...

bugün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum, ikinci aşı bir ay sonraymış, bebeğimin kalp atışını dinletti. tansiyomu kilomu ölçtüler.

Kızlar bana az moral verin ben ilk gebeliğimde çok kilo almıştım 28 kilo ile doğuma gitmiştim bundada çok kilo alırım diye o kadar çok dikkat etmeme rağmen şimdiden 8 kilo aldım ya bebeğim sağlıklı olsunda sorun değil diyorum ama fazla kiloda beni rahatsız ediyor akşam oldumu çatladı çatlayacak gibi oluyorum benim durumumda olan var mı ?

kızlar göbeğinize ne kremi kullanıyorsunuz badem yağı olurmu

canım badem yağı kullananlarda var ama ben bildiğin bebe yağı kullanıyorum. zaten çatlayacağı varsa çatlıyormuş. benim ilk gebelikte çatlamadı yağladığım için şimdide aynı marka yağı kullanıyorum.

Canım ben 4 kilo almıştım geçen aya kadar ama 70 kiloyla hamile kaldım ve ciddi anlamda zorluyor beni kilo ben de bundan önce bir düşük yaptım o gebelikten de kilom vardı diyet yapmadım tekrar bebek düşündüğümüz için vücudumun dengesini bozmak istemedim sağlık olsun diyorum bebiş sağlıklı olsun da ben kilo veririm diye düşünüyorum :)

bizimde doğumdan 1 ay sonra düğün war..sizce katılırmıyım ki :) bakalm sağlıklı olursak gideris..bende normal doğumdan korkanlardanmm

cnm benimde kuzenimin dugunu var dogumdan 1ay sonrasina buyuk ihtimal sezeryan yapcam dogumu kalkabiliriz degilmi o zmna ayağa sezeryanla,kalktik dielim, bebislerle dugune gidilirmi??

cnm benimde kuzenimin dugunu var dogumdan 1ay sonrasina buyuk ihtimal sezeryan yapcam dogumu kalkabiliriz degilmi o zmna ayağa sezeryanla,kalktik dielim, bebislerle dugune gidilirmi??

Bence kalkarsın canım sezeryan eskiden zordu benim kardeşim sezeryan oldu 15 günde tamamen toparlandı. Ama sanırım moral de etkili bir arkadaşım da sezeryanla doğum yaptı 2 ayda toparlanamadı başında berbat bir kaynana ve felaket dırdırcı bir annesi vardı kızı çokm hırpaladılar yazık ...

Badem yağı kıllanma yapıyor, bilindik üzerine kaça saça vs kullanılır. Saf zeytin yağı yada bebek yağı öneriliyor. Onca para verip alınan kremler işe yaramıyormuş. Ve şuda var çatlayan bir vücuda sahipsen ne yaparsan yap çatlar. Tabi dediğin gibi yağlayınca çatlarsa bile daha az yarıklar olur. Ben vazelin kullanıyordum ama bebek yağı kullanıcam. Sen ne marka kullanıyorsun canım ?

ben chicco nun kremini kullaniyorum gobegm zaten kasinmiyodu ama goguslerme cok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…