- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.141
Canım Yenibosna Harunnisa hastanesine gidiyorum ben. Sigortalı 172 TL fiyat diğer yerlere göre daha uygun. Ben haftalar önce 2 li tarama testi yaptırmıştım, organları vs içi iyi çok şükür, sonuç iyi çıktı diğer testlere gerek kalmadı. Bu boyutluda da aynı şey olacak tek farkı renkli oluşu vs. Ben gerek olmadığını düşünüyorum doktorumda size kalmış derse yaptırmayı düşünmüyorum.
eskişehir ilk bebişim erkek adı belli değil teşekkür ederim canım
bende nisa hastanesine gidiyorum doktorun kimdir
Evet cnm bugün doktora gittim idrar testim vardı sordum çok normal dedi bu haftalarda ağrı başlar acı gibi git gide daha çokta olur sorun yok dedi..Bebişime baktı ay aşkımmm nasılda tatlıydı yutkundu su içiyor dedi çok tatlıydı :) kocişimi görseniz ağzı kulaklarında kızını seyretti :) Ay çok mutlu oldum morallim çok iyi maşallah deyim herkes iyi olsun olumlu düşünelim kızlar:)
kızlar göbeğinize ne kremi kullanıyorsunuz badem yağı olurmu
Kızlar bana az moral verin ben ilk gebeliğimde çok kilo almıştım 28 kilo ile doğuma gitmiştim bundada çok kilo alırım diye o kadar çok dikkat etmeme rağmen şimdiden 8 kilo aldım ya bebeğim sağlıklı olsunda sorun değil diyorum ama fazla kiloda beni rahatsız ediyor akşam oldumu çatladı çatlayacak gibi oluyorum benim durumumda olan var mı ?
kızlar göbeğinize ne kremi kullanıyorsunuz badem yağı olurmu
bizimde doğumdan 1 ay sonra düğün war..sizce katılırmıyım ki :) bakalm sağlıklı olursak gideris..bende normal doğumdan korkanlardanmm
cnm benimde kuzenimin dugunu var dogumdan 1ay sonrasina buyuk ihtimal sezeryan yapcam dogumu kalkabiliriz degilmi o zmna ayağa sezeryanla,kalktik dielim, bebislerle dugune gidilirmi??
canım badem yağı kullananlarda var ama ben bildiğin bebe yağı kullanıyorum. zaten çatlayacağı varsa çatlıyormuş. benim ilk gebelikte çatlamadı yağladığım için şimdide aynı marka yağı kullanıyorum.
canım badem yağı kullananlarda var ama ben bildiğin bebe yağı kullanıyorum. zaten çatlayacağı varsa çatlıyormuş. benim ilk gebelikte çatlamadı yağladığım için şimdide aynı marka yağı kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?