2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)) Su içişini de mi gördünüz maşallah, nazar değmesin bizim miniklere.. Çok şükür ne güzel duygular yaaa...

Evet müthiş bir şeydi doktor yüzünü omuzlarını gösteriyordu birden resmen yutkunnu aa dedim napıyo su içti dedi süperdi mucize gibi birşeyyy:)) Saol cnm Darısı herkesin başınaaa

slm canım bende medipole gidiyorum doğum fiyatlarını sormadım biliyorsan paylaşırmısın birde renki usg fiyatı hakkında bilgin var mı

Canım bunlar geçen yılın fiyatları, bu sene henüz konuşmadım inşaallah haftaya kontrolde soracağım. Renkli usg fiyatınıda bilmiyorum çünkü hiç yaptırmadım

Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi (Mega Hastaneler Kompleksi) doğum fiyatları

SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için normal doğum paketi operatör doktor 550 lira,
SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için sezeryan paketi operatör doktor 1.250 lira,
SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için suda normal doğum paketi 1.500 lira

[QU OTE=NisaninAnnesi;29287365]Canım resmini paylaşırsan daha net tanımlayabiliriz Birde fiyatı nedir kremin ?[/QUOTE]

cnm aldi bana kremi fiyatini ondan ogrenirim..cepten giriyorum pc den grince resmini paylasrm kuzum

kiyamam cnm yaa cok uzuldum gerckteen,buyuk ihtimalle bnm kilerde beni yiyecek ole kaynanam desen ole annem desen bi baskaa allh yardimcimiz olsunnn bide ilk torun iki tarafinda beynimi yicekler:)

CANIM ben gebzedeyim e bebek in mağazası var oradan aldım. Bide burada kipa var kipalarda da satılıyor . internetten almadim. E bebeğin internet mağazasına bakabilirsin . Kipada 2 li çarşaflarin fiyatida uygun.minik polar bahtaniyeye aldım 5 tl bakabilirsin.

dalin bebe yağı kullanıyorum mor renkli olanlardan çokta ucuz uğraşmayın pahalı kremlerle. kaşımayın yeter. tatlı göbüşler benden bu kadar bu gecelik hoşçakalıııın

Benim daha ilk doğumum ben dikat etmiyorum ama daha 2 kilo aldım karnımda nerdeyse yok gibi gerci normalde zaten balık etliydim sen kilodan korkuyorsun bende böyle okuyunca kiloları bende sıkıntımı var diyorum kendime canım şüpe duyuyorum gerci bebegin gelişimi iyi dedi doktorum :S bu arada ilk bebeginden kilolarını verdinmi canım eger verdiysen sıkıntı yapma derim yapısaldır gene veririsin teçrübem olmadıgından çokta morel yada tvsiye veremedim ama kusu bakma arkadaşım

gunaydin guzel anneler ve guzel bebekleri...herkese mutlu karninizda bol tekmeli bir gun diliyorum :))) ben hep dinliyorumda duyacam diye malesef duyamadim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…