- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.161
:)) Su içişini de mi gördünüz maşallah, nazar değmesin bizim miniklere.. Çok şükür ne güzel duygular yaaa...
ben chicco nun kremini kullaniyorum gobegm zaten kasinmiyodu ama goguslerme cok iyi geldi
slm canım bende medipole gidiyorum doğum fiyatlarını sormadım biliyorsan paylaşırmısın birde renki usg fiyatı hakkında bilgin var mı
Chicco nun bebe yağımı cnm ?
yag deil cnm krem mam ma donna yaziyo ustunde.kokusz bde ciltte ole vicik vicik gbi rahtsz etmiyo..gunde 2kre yaziyo bn gce ytarkn suruyorm karnmda goguslermde raht.ablam da kullndi hic catlamadi..tavsiye ederm reklam gbi oldu
Bence kalkarsın canım sezeryan eskiden zordu benim kardeşim sezeryan oldu 15 günde tamamen toparlandı. Ama sanırım moral de etkili bir arkadaşım da sezeryanla doğum yaptı 2 ayda toparlanamadı başında berbat bir kaynana ve felaket dırdırcı bir annesi vardı kızı çokm hırpaladılar yazık ...
aventin ürünlerini internetten mi alıyorsun canm ? bırde hangı sıtelerden alısverıs yapıyosun??? sut arttırıcı olarak humana still tea dıye bısey varmıs ama en ıyısı cekırdeklı kara uzum kurusu cok sut yapıyomus tavsıye edıyorum
canım o sadece gogus kremı olanı belkı..bunda hepsı var gogus bacak kalca gobek hepsıne suruluyohttp://www.botanikecza.com/icerik_resimleri/3720110709171104.jpg
Canım buldum ben kremi. Chicco Mamma Donna Çatlak Sorunlarında Yardımcı Göğüs Kremi 125 ml 18.11 TL
Valla bu kadar iyiyse hemen kullanıp deniycemAma göğüs kremi derken vücuda kullanılmıyor mu anlayamadım ):
Chicco Mamma Donna cnm buldum burda 39.99 fıyat
Yine fiyatı 80 90 olmasından iyidirEşime aldırıcam umarım faydasını görürüm de çatlamam
Kızlar bana az moral verin ben ilk gebeliğimde çok kilo almıştım 28 kilo ile doğuma gitmiştim bundada çok kilo alırım diye o kadar çok dikkat etmeme rağmen şimdiden 8 kilo aldım ya bebeğim sağlıklı olsunda sorun değil diyorum ama fazla kiloda beni rahatsız ediyor akşam oldumu çatladı çatlayacak gibi oluyorum benim durumumda olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?