- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.181
gunaydin guzel anneler ve guzel bebekleri...herkese mutlu karninizda bol tekmeli bir gun diliyorum :))) ben hep dinliyorumda duyacam diye malesef duyamadim daha
mulberry sanırım biz ankara, izmir, istanbul kazığı yiyoruz, bu şehirlerde malesef en dandik yer 3000den başlıyor,
ya benim ankarada 10000 tlye de doğum yapan arkadaşım oldu da onu saymıyorum artık, onlar bu olayı bile markaya çevirenlerden,
bence abartmaya gerek yok bu işinde suyu çıktı,
sen nerde yaptın ayyy orda mı ben bilmem nerde yaptım, şu kadar ödedim, misafirlerimize güllü şerbet bile ikram ettiler tarzı kadın muhabbetlerini çok duyuyorum artık,
Kızlar Yenibosna - Özel Harun Nisa Hastanesi Normal 620 Sezeryan 1200. Harun Nisa Erdoğanın Hastanesi, ben orada doğum yapmayı düşünüyorum kontrollere de oraya gidiyorum. Yani istanbul olupta uygun fiyata hastane de var. Hemde Türkiye de tek cihaz var bebek için orada bulunuyor.
mulberry sanırım biz ankara, izmir, istanbul kazığı yiyoruz, bu şehirlerde malesef en dandik yer 3000den başlıyor,
ya benim ankarada 10000 tlye de doğum yapan arkadaşım oldu da onu saymıyorum artık, onlar bu olayı bile markaya çevirenlerden,
bence abartmaya gerek yok bu işinde suyu çıktı,
sen nerde yaptın ayyy orda mı ben bilmem nerde yaptım, şu kadar ödedim, misafirlerimize güllü şerbet bile ikram ettiler tarzı kadın muhabbetlerini çok duyuyorum artık,
valla reklam yapmak gibi olmasında 4+1 göl manzaralı bir evim varbuyrun efeniiim evin 2 sokak ötesi barlar caddesi ama lohusa halimizle eğlenmeye gidemeyiz vaad vermeyeyim şimdi [/QUOT
Acik adresi ver hemen cikiyoruz yola
Bu arada gunaydin anneler ve melekleri...
kok merhaba, ben de medicalpark tan bilgi almaya çalıştım telefonla ama bilgi vermediler gelmeniz lazım dediler.
sen gidince detayları bana da yazarmısın, ben anneme yakın olduğu için medicalpark izmri düşünüyorum,
oda fiyatları özellikleri doluluk oranı falan hakkında bilgi veririsen bana da çok sevinirim,
bir de ben rezervasyonu nisan gibi yaptırabilcem acaba çok mu geç kalırım,
rezervasyon için ne kadar vermek gerekiyor acaba, ya da doğum öncesi bir miktar ödemek gerekiyormu,
bir de son olarak doktorunu dışarıdan mı getireceksin, o da karşıyakadamı ismini söylersen sevinirim:):):)
sen yorum istemişsin ben sana bir sürü soru sordum:):)
Beyaz çekirgecim kızın hayırlı olsun bnm kızıma arkadaşş :) Cnm bnm doğum tarihim 31 temmuz diyor doktorum son adet tarihim 24 ekim 2012 senin ne zamandı cnm ? sende bnm gibi doguruyordun galba :) merak ettim ben takvimi değiştirmek istemedim bi hafta öncede olabilir tam 31 temmuz olmaya bilir yada 1 hafta geç olur o kadar takma dedi bende kararsız kaldım burdaki takvimimi deiştirsemmi bilemedim :)
Eki Görüntüle 654675 Eki Görüntüle 654676
kızlar nasıl sizce bebek arabası ve ana kucağı 349 lira
park yatakta 209 lira artık yavastan netten bakıyoruz
kızlar göbeğinize ne kremi kullanıyorsunuz badem yağı olurmu
Kızlar kulağında sorun yaşayan var mı 3 gündür basınç yapmış gibi oluyor sol kulağım
valla reklam yapmak gibi olmasında 4+1 göl manzaralı bir evim varbuyrun efeniiim evin 2 sokak ötesi barlar caddesi ama lohusa halimizle eğlenmeye gidemeyiz vaad vermeyeyim şimdi
cnm benimde kuzenimin dugunu var dogumdan 1ay sonrasina buyuk ihtimal sezeryan yapcam dogumu kalkabiliriz degilmi o zmna ayağa sezeryanla,kalktik dielim, bebislerle dugune gidilirmi??
Merhaba güzel annelerrrr
Bence doğum sonrası senin ev çok uygun canım depresyonumuz falan da olmaz ohh manzara eğlence
Benim de kuzenimin 24 Ağustosta düğünü var :) gidemeyeceğim sanırım gününde doğarsa 3 gün kalmış olacak doğuma orda doğurma ihtimalim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?