2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, ben bebşimin hareketlerini baya hissediyordum ama son 2-3 gündür daha az hissediyorum. acaba bişey mi oldu diye korkuyorum. ya da büyüdükçe uslanıyor mu bebeşim

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

aynen canım
olan bize oluyor. paraları bayılıyoruz habire

ne cihazı bu canım
türkiyede tek dediğin

evet kızlar şehirden şehire değişiyo fiyatlar benim bulunduğum yerde en iyi hastane hemde sezeryana 400-500 arası ödüyorsunuz
ayrıntılı ultrason dediğiniz ne bilmiyorum ama 4 boyutlu ultrasonumuz var 12 lira.
sizlere göre bedavaya doğurcam ben :)
doktorumda çok çok iyi çok memnunum gelin burda doğurun sizde :)

Selam Luboyf :)
Dün gittiğim hastaneler Medical Park - Kent - Bornova Şifa - EgePol
Medical Park kalabalık gbi görünsede personei güleryüzlü ve temiz bir hastane.
Odalarını da gördüm gerçekten güzeller öncelikli olarakta temiz ve bakımlı.
Zaten bir gece kalıcaksın çok lüx olmasınada gerek yok.
Fiyat olarak güzel 2000 tl normal doğum sezeryan 2400 tl bunun içinde bir gece yatış +refakatçi+epidural+oda süseme+ikramlar+şeker lokum felan

bu arada mert göl özel doktor ssk ile anlaşması yok. Diğer doktorlar anlaşmalı ssk ile

Kent daha sakin bir hastane fakat çok pahalı 4100 den 6000 a kadar çıkan doğum ücretleri var. 3 uzman 1 prof doktor var.
norma doğum bu hastanede daha pahalı. 4175 e sezeryan ypıyor 4885 e norma doğum. gereksiz pahalı

Bornova şifa 500 tl normal doğum 650 sezeryan ama çok kalabalık ve eski bir bina - bunun yerine ssk yada araştırma hastaneleri daha iyi

EgePol de kalabalık bir hastane tek kişilik odaları var doğum ücreti 1400 tl yaklaşık

benim evime en yakını egepol ama
ben medical parkta merve hanımdan randevu aldım. Çünkü en çok beğendiğim Medical oldu.

Ama Çınarlıyıda görmeye gideceğim.

bakalım hayırısı umarım yardımcı olmuşumdur.

Saol canım... Benim de sat 24 ekim. doğum tarihim öncekilerde 30 temmuz çıkıyordu, son gittiğimde 1 ağustos çıktı. Dr. 2-3 gün değişebilir birşey olmaz dedi. Ben 1 ağustos yaptım takvimimi ama bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz tabiki :)
Dr. gelişimi tarihi ile uyumlu merak etme dedi. Bence önemli olan bu canım.... Boşver sen takvimi, sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 654675 Eki Görüntüle 654676

kızlar nasıl sizce bebek arabası ve ana kucağı 349 lira
park yatakta 209 lira artık yavastan netten bakıyoruz

cucucum modeller çok güzel ve arabanın fiyatı çok uygun. fakat ben suny babynin bu tarz arabalrına mağazada baktım. Araba çift yönlü ama arkadaki tekli tekerler 360 derece dönmüyor yani çevirip kullandığında rahat olmuyor. yada ben kullanamadım bilmiyorum. hafif olması benim hoşuma gitmişti, yakından bakıncada çok kaliteli durmuyor canım.
Araba almadan önce bir mağazada gidip bakmak, kullanmak gerekli bence. Sonra netten araştırıp uygun fiyatlı olan bir yerden sipariş verilebilir. ben öyle yapmayı düşünüyorum....

kızlar göbeğinize ne kremi kullanıyorsunuz badem yağı olurmu

cnm, ben tatlı badem yağı kullanıyorum. şimdi değişiklik olsun diye susam yağı aldım. biraz kokusu baskın ve daha yağlı gibi geldi. çok hoşlanmadım. benim karnım baya var. henüz kaşıntı gibi bir sorunum olmadı. 2 günde bir duştan çıkınca sürüyorum. göğüslerime de sürüyorum. kozmetik ürünlerde illaki kimyasal madde var diye düşünüyorum. o yüzden tercih etmiyorum. çamaşırıma ya da kıyafetime leke filan da yapmıyor ama çatlakları engelleyip engellemeyeceğini bilmiyorum. onu zaman gösterecek. kakao yağı vs. internette önerilen yağlar var ancak henüz onları denemedim.

Kızlar kulağında sorun yaşayan var mı 3 gündür basınç yapmış gibi oluyor sol kulağım

cnm, dikkat et. bugünlerde fazla yorma kendini. bi de rüzgardan koru. fazla bilgisayar, televizyon, kitap kullanma. mümkün olduğunca loş ortamda (hatta karanlıkta) dinlen. ben 1 sene ağır vertigo (meniere) yaşadım. stresten de uzak dur. inşaallah uzun sürmez, geçer.

Merhaba güzel annelerrrr

valla reklam yapmak gibi olmasında 4+1 göl manzaralı bir evim var buyrun efeniiim evin 2 sokak ötesi barlar caddesi ama lohusa halimizle eğlenmeye gidemeyiz vaad vermeyeyim şimdi

Bence doğum sonrası senin ev çok uygun canım depresyonumuz falan da olmaz ohh manzara eğlence

cnm benimde kuzenimin dugunu var dogumdan 1ay sonrasina buyuk ihtimal sezeryan yapcam dogumu kalkabiliriz degilmi o zmna ayağa sezeryanla,kalktik dielim, bebislerle dugune gidilirmi??

Benim de kuzenimin 24 Ağustosta düğünü var :) gidemeyeceğim sanırım gününde doğarsa 3 gün kalmış olacak doğuma orda doğurma ihtimalim var

bnm nısanda esımın kankasının dugunu var hazıranda bnm cok 9 yıllık arkadasm evlenıyo karnım burnumda gdıcem:)agustosta arkadasların dugunu var dogururm sızın dugune damgamı vurmk ıstemem dedım gdemem tabıkı :)bde yıne onumzdekı aylarda kuzenım nısanlanıcak nısan ankarada onada gdemem sanırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…