2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence şuan kafan çok karışmış ...
öncelikle annen ve kayınvadiln yaşadığı için çok şanslısın...
isterse melek olsun hiçbir eş dost tanıdık bebeğine annaanne babanne şefkati veremez...
onların ki GERÇEK SEVGİDİR para karşılığı verilen bi sevgi değil..
ilk bebeğin sanırsam doğumdan sonra istersen hemen ayağa kalk ama okadar şaşkın oluyorsun ki elin ayağına dolaşıyor neden ağlıyorr neyi var acaba nasıl emzirsem okadar çok ayrıntı var ki yanında bir büyüğünün olması ve ondan destek almak kadar güzel bişey yok eşin biyere kadar
yanlış anlam aseni rahatlatmak için yazdım büyüklerle aranı bir tut ilerde anlarsın beni poli ddiydi dersin
ayrıca ağlıyacak ne var çok şükür bir sağlıklı bebeğin olacak inşallah buna şükretmek varkenn

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Dün kemeraltı'na gittim. Bebeğime kıyafetler beşikler filan baktım. Çok güzel şeyler var yaaaaaaaaaa. Hiç bişi almadan geldim :))

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler ;

Hasta olanlara geçmiş olsun, cinsiyet öğrenenlerin ve de testleri iyi çıkanların gözü aydın.

Geçmişi okumaya çalıştım sabahtan beri ama yazacak halim bile aslında
Dün işyerinde fenalaştım, birden tansiyonum düştü, gözüm karardı, elim ayağım boşalıverdi. Zorla sandelyeme oturup ayaklarımı havaya kaldırdım ve eşimi aradım, bayılmadım allahtan. Ama kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu, nefes alamıyordum.

Eşim geldi hemen, allahtan evimiz ve işyerlerimiz çok yakın, küçük şehirde olmanın avantajı. Neyse eşimi görünce bir başladım ağlamaya, sanki gelmese orda kalacaktım. Anamı babamı görsem o kadar rahatlamazdım heralde. (Onu çok seviyorum)
Hemen acile gittik, herzamanki gibi devlet hastaneleri rezillik !!!
Kadın doğumcu gelmedi bile !!! Neyse kendi doktorumuzu arayıp, bize söylenenleri teyit ettirdikten sonra serum taktrıdık.
Kalp EKG si çekildi. Normal çıktı. Biraz toparlanınca da Endokrinolojiye gidip tirodi için kan verdik. O da düşmüş epeyce, ilacın dozu ağır geliyor olabilir dedi doktor,
ilacı yarı ya düşürdü ama bu defa da TSH yine yükselebilirmiş !!!
Sen yinede Kardiyolojiye gidip kalp EKO su çektir, kalp taraması yaptır çarpıntıların normal değil dedi. :18:

Kafam çok karıştı ya, moralim bozuk. Doğum dr.umda kardiyoloijeye sevk etti. Kötü düşünmek istemiyorum ama Levotiron kullanıp kalp çarpıntısı baş dönmesi vs. yaşayan varmı? Sürekli doktora gitmekten sıkıldım artık.

Birde yine anladımki ben normal doğum yapamam kesinlikle, heleki acil birşey olurda burdaki devlet hastanesindekilerin eline kalırsam vay halime, ben kurtulsam bile eşim katil olur ondan korkuyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizin....

Bir avazda kurtuluruz inşallah.

canım ne güzel Rabbin seninleysen kimseye ihtiyacın yok.bide yakın samimi bi komşun varsa eniyi akrabadan daha iyi olabiliyor bazen ben kızımda sagolsun tüm komşularımdan çok yardım gördüm Allah razı olsun yıkamaya yardıma gelirlerdi tırnak kesmeyi beceremezdim onu kesmeme yardım ederlerdi.şuan oturdugum yerde komşuluk ilişkisi yok bazen çok canım sıkılıyor.ama unutma ki Rabbimiz kulunu darda bırakmaz inşallah herşey gönlünce olsun

Merhaba kızlar,

Dün kemeraltı'na gittim. Bebeğime kıyafetler beşikler filan baktım. Çok güzel şeyler var yaaaaaaaaaa. Hiç bişi almadan geldim :))

benimde kafam karışık şimdi inşallah hamileliğim rahat olursa nisanda izmire geleceğiz mayısda da bursaya acaba bende beşiği bebek arbasını falan kemeraltından mı alsam bursadan mı bilemedim. gerçkten güzel modeller var mı? seçenek çok mu? fiyatlar nasıl? çok soru sordum ama iyi oldu kaç gündür bende bunu düşünüyordum

Canımmmm,

Geçmiş olsun öncelikle. Bu dönemlerde çarpıntı olmasının normal olduğunu okumuştum bir yerde. Ben geçen gece kalp atışımı yastığımda duydum ama güm güm bi görsen nasıl korktum 1-2 dk sürdü ve geçti ama önemsemedim. Vücut her zamankinden daha çok kan pompalıyor haliyle kalp yorulup sapıtıyor. Bence kötü düşünme ama kardiyolojiye git tüm tahlillerini yapsın. En azından kafan rahatlar. Üzme tatlı canınıı. Öpüyorum meleğini de seni de..

canım çok geçmiş olsun mutlaka kontrollerini yaptır canım dikkat et kendine annem kullanıyor bu ilacı ama senin hamile olmandan dolayı böyle bi etki yapıyor olabilir mi acaba

hamilelikte vücut nasılda değişiyor bende kalp atışımı resmen bazen dudaklarımda atıyor gibi hissediyorum birde normalde benim kanım çabuk pıhtılaşır dı akışkan bi yapısı yoktur dün küçük bi ucugum vardı dudagımda kanadı nasıl kan akıyor su gibi bayag bayagda kanadı ufacık yara ve hemde kurumadı kolaylıkla

valla çalışsak bir türlü çalışmasak bir türlü ben de işimi bırakmayı göze alamıyorum zaten ev borcuna girdik öel bişey düşünemem de .benim de sorularımın tek cevabı bilmiyorumm....ne olucak bilmiyorummm

yok canım yalnış anlamıyorum,dediklerin beynimin bir yerinde, olumlu taraflarınıda düşünüyorum .ve çocuk konuusnda da gayet acemiyim belki de beni en çok korkutan birilerine muhtaç olmak.aramı zaten kötü yapacak kalp kıracak yapıda biri değilim susarım susarım içime atarım sonra gaz olurum mutsuz olurum gerilirim.yani kendime eşime ve yavruma oluyor her zaman ne oluryorsa.Allah bugünümüzü aratmasın inşallah policim.

Sağol canım iyi dileklerin için

Merhaba hamişler..Geçmişi biraz okudumda herkes belli sıkıntılar yaşıyor..Bende sabah inanılmaz bacak ağrısıyla uyandım... Allah yanımızda kızlar inşallah sağlıkla atlatıcaz hamileliğimizi...

canım geçmiş olsun. geçen haftalarda bende senin gibi baygınlık hissi yaşıyordum ama bayılmıyordum. doktorum normal oldugunu bebeğin kalbimize giden damara baskı yapabileceğini, kan dolaşımı azaldığından bu durumun normal olduğunu söylemişti. Telaş etme bolca dinlenmeye çalış.

çok geçmiş olsun...üzüldüm

burda kime ne olsa üzülüyorum gerçekten...kendim de çok çektiğim için ilk 3 buçuk ay...kendinizi çok yormayın hep söylüyorum şu aşamada bizden ve bebeklerden daha önemli hiç bişey yok...

ben de normal doğum yapamam kesinlikle...onun için ne fiziksel ne ruhsal gücüm yok....Allah yardımcımız olsun...

bu arada butik bebe den alışveriş yapanlarınız var mı? nasıl güvenilir bi yer mi? çok güzel şeyler gördüm orda,bişeyler almak istiyorum ordan

Son düzenleme:
KIZLAR YA RÜYADAN anlayan varsa bana tabir etsin
dün gece bi kaç değişik rüya gördüm öncelikle çok uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı görmeye gidiyorum ama yol uzun ve ben kızımın bebeklik halini gördüm. onu arabasına koymuşum çok alışveriş yapmışım ve bebek arabasına yüklemişim. araba devrildi çok kalabalıklaştı etraf ulaşamadım arkadaşıma.
diğer rüyamda kızım bana bir karış boyunda siyah pilastik bir tarak getiriyordu. öyle mutluydu ki anlatamam. anne bak ne getirdim diyordu bende aferin benim bebeğime diyip başını okşadım.
son rüyamda ise eşim bana bir yüzük alacaktı çarşıya çıktık yolda eski doçent hocalarımdan birini gördüm. bizi evine davet etti bende var yüzük almayın dedi. evi 2 odalı minicik bir evdi,lavabo ağzına kadar bulaşık ve yeşil otla doluydu. içerden kocaman bir kırmızı kadife kutu geitrdi.içinde bir sürü pırlantadan yapılmış yüzük küpe ve kolye vardı. hangisini istersen alabilirsin dediniz.eşim çok taşlı bir yüzük ve tek taşlı başka bir yüzüğü bana kabul ettrmeye çalışıyordu ama benim elimde siyah taşlı çokta süslü olmayan bir kolye vardı ve ben onu almak istiyordum. yüzüklerden birini denediğimi hatırlıyorum ama almadım sanırım. hatırladıklarım bunlar
aklıma takıldı ne ki acep?

Öncelikle çok gecmis olsun, bol bol dinlenmeni tavsiye ederim.bende de hipotroid var. Ben levotiron değil bu hastalıkta kullanılan diğer bir ilaç olan euthyrox kullanıyorum.eskiden bu ilaç iyi gelmez ise levotiron deneriz demişti doktor. İstersen sende bir endokronoloji yada dahiliye uzmanına Danış ilaç degisikligi ise yarar mı diye...birde moralini yüksek tut İnan iyi gelecek

gecmis olsun canim, levotririn annem kullaniyir. Dozun az gelmistir, az geldigi zaman oyle oluyor. Birde ihmal etme, saglikli neseli gunler dilerim ..

çok çok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun

evet narin benimde kalbim öyle bir hızlanıyor ki bazen vücudumun heryerinde atıyor sanıyorum sanki...bebişlere daha çok kan gitsin diye bunların hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…