- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.141
merhaba arkadaşlar ben de kısmetse bir ağustos annesiyim beni de aranıza alır mısınız ?
Cnm bn grip olduğumda dra girmiştim bebekte senn gibi halsiz dedi fazla hareket etmio du bişey olmAz annenin durumu neyse bebekte aynı oluo bitki çayıyla atlattım bn üç günde snde iç
Cnm geçmiş olsun
ayy tatlım ne güzel güzel haberlerle gel inşallah:) minik ege neler yapacak bakalım.
hissetmeya başladın dime
slm tatlim sen nasilsin bebisin nasill? geldim cnm detayli ultrason bakti dr cok sukur hersy iyi dedi 3gun onde gidio dedi..yanliz ultrasnda kalpte bi beyaz nokta gordu 3hafta sonra tekrr cagirdi sordum kotu biseymi die hayir dedi testler hersy normal kalpte rahatsizlik gibi bisy degil dedi ama korktum bisey yok demesine ragmen ayin6 sinda tekrar gitcez hem daha buyumus olur bebis yuzu netlesir dedi o zmnda cd verckmis:) yoktur demi bisyi kizlar bebisimin brz moralim bozuldu
slm tatlim sen nasilsin bebisin nasill? geldim cnm detayli ultrason bakti dr cok sukur hersy iyi dedi 3gun onde gidio dedi..yanliz ultrasnda kalpte bi beyaz nokta gordu 3hafta sonra tekrr cagirdi sordum kotu biseymi die hayir dedi testler hersy normal kalpte rahatsizlik gibi bisy degil dedi ama korktum bisey yok demesine ragmen ayin6 sinda tekrar gitcez hem daha buyumus olur bebis yuzu netlesir dedi o zmnda cd verckmis:) yoktur demi bisyi kizlar bebisimin brz moralim bozuldu
Yok be canım sıkma canını.yoktur tabi bişey ama annelik vesveselik işte.biz ne kadar kötü düşünme desekte ayın 6'sına kadar zaman biraz zor geçecektir ama gör bak yüzün gülerek ayrılacaksın ordan
slm kızlar bugün doktora gittim 19+5im bebeğim 296 gr 25cm, 1 hafta geride dedi doktor anlamadım nie öle dedi araştırdım haftasına göre normal görünüyo,bide kafası uzun dedi arkaya doğru çıkıntılı bu şekilde olan milyonlarca insan var bi problem olmaz beyin işlevleri n ormal dedi. ama zaten hcg değerim 10 haftalıkken kanamam olduğundan 2li test de yüksek çıkmıştı 2 tane profa göründüm bütün riskler düşük çıkmasına rağmen ankaraya gittim. doktorum yönlendirdi birine, birinide ben buldum.şimdi yine git dio prof aydan asyalıya gittim bide özgür derene özgürü doktorum önermişti oda 21. haftada ayrıntılı ultrasona gel dedi aydan hanımda seni buraya kadar yormuşlar demişti bebeğin çok ii demişti.kafam çok karışık gideceğim aydana bu seferde ama moralim bozuldu bugün öle diyince çok ağladım bişey olmayacağını ama tedbir amaclı gitmem gerektiğini söledi(19+5te dktra giden varmı kaç kiloydu bebişleriniz biraz yardım edin nolur çok üzgünüm
canım senin haftana henüz ulaşamadık ama Dr.ların bazıları risk oluşturmayacak durumları bile ayrıntısıyla bize söyleyip endişelendiriyor hem beyin işlevleri normalse şeklinin ne önemi var madem normal ne diye bunu sana söyler ki?e diğer proflarda da bir şey çıkmamış aydan hanım normal dedi diyorsun ne olur üzülme bebeğini de üzme, içine kurt düştü muhakkak tedbir amaçlı git madem ama ne olur iyi düşün iyi olsun...
müzik konusunda fikri olan yok mu? cevap gelmedi kimseden?
Kızlar bebişime aldıklarım. :) Cinsiyetimiz hala belli değil ama doktor kıza benziyo dedi ben de kız alışverişi yapıyom...
Eki Görüntüle 659307 Eki Görüntüle 659309 Eki Görüntüle 659310 Eki Görüntüle 659311 Eki Görüntüle 659312 Eki Görüntüle 659313
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?