- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.181
allah tamamına erdirsin inşallah güle güle giysin bebişin çok güzellerKızlar bebişime aldıklarım. :) Cinsiyetimiz hala belli değil ama doktor kıza benziyo dedi ben de kız alışverişi yapıyom...
Eki Görüntüle 659307 Eki Görüntüle 659309 Eki Görüntüle 659310 Eki Görüntüle 659311 Eki Görüntüle 659312 Eki Görüntüle 659313
Kızlar bu sabah uyandım sınav görevim vardı kahvaltımı yaptım bir sancı girdi bende bağırsak sancısı sandım wcye gittim kahverengi lekelenmem oldu korktum acile götürdü eşim bebekte bir problem yok dedi alttan muayene etmem lazım dedi 1 parmak ucu kadar açılma var dedi hastaneye yatmalısın dedi bende imza atıp evde yatarım dedim eve geldik progestan içiyorum yeniden şu an lekelenmem yok fakat ağlamaktan helak oldum[/QUOTE
geçmiş olsun kendini yıpratma sakın hamilelikte böyle şeyler olabiliyor. Erkek mi bebeğin ?
Kızlar bu sabah uyandım sınav görevim vardı kahvaltımı yaptım bir sancı girdi bende bağırsak sancısı sandım wcye gittim kahverengi lekelenmem oldu korktum acile götürdü eşim bebekte bir problem yok dedi alttan muayene etmem lazım dedi 1 parmak ucu kadar açılma var dedi hastaneye yatmalısın dedi bende imza atıp evde yatarım dedim eve geldik progestan içiyorum yeniden şu an lekelenmem yok fakat ağlamaktan helak oldum
Günaydın kızlar akşam Beşiktaş maçına gittim 4 saat yağmur yedim ayaklarım su içinde kaldı. Üstüne bir de yenildik. Hamile olduğumu unuttum resmen . Gol olduğunda eşimle öyle bir zıpladık ki görmeniz lazımdı. Neyse ki tek gol oldu:) şimdi çok pişmanım hastalanmamak için dua ediyorum
Kızlar bu sabah uyandım sınav görevim vardı kahvaltımı yaptım bir sancı girdi bende bağırsak sancısı sandım wcye gittim kahverengi lekelenmem oldu korktum acile götürdü eşim bebekte bir problem yok dedi alttan muayene etmem lazım dedi 1 parmak ucu kadar açılma var dedi hastaneye yatmalısın dedi bende imza atıp evde yatarım dedim eve geldik progestan içiyorum yeniden şu an lekelenmem yok fakat ağlamaktan helak oldum
Merhaba kızlar ben de Allahın izniyle 2013 Ağustos annesiyim.. Burada birbirimizden çok şey öğreneceğiz inşallah. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim de kızım oluyor ve Antalya'da yaşıyorum.
bi yerde okudum anne gün içinde haraeketli olduğunda bebek uyku moduna geçiomuş canım senin miniğinde bundan istifade edio olabilir ben daha bişi hissedemiorumKızlar benim kız gündüzleri fosur fosur uyuyor, geceleri kıpır kıpır yaa. Hiç durmuyor nerdeyseEğer doğduğunda da böyle olursa ben yandım. Odasına çekyat tarzı bişey koymayı düşünmeye başladım. Gece durmazsa bari ben orda uyurum, tabi uyutursa Yıllar sonra eşimle yataklarımızın ayrılmasına sebep olacak minik cadı Eyva eyva
Geçmiş olsunKasımpaşa bu sene en iyi sezonunu geçiriyor nerdeyse. Beşiktaşın yenilmesi bana sürpriz olmadı. Fener Antalya'yı yenerse siz 3. sıraya düşüyosunuz ama Antalya da aksi gibi iyi bir sezon geçiriyor ve deplasmandayız. Galatasaray da Kayseri deplasmanında ve bi yenilirse tadından yenmez bu haftaki maçlar Bakalım ne olcak bu akşam. Senin yaşadığın heyecanı her hafta tv başında yaşıyorum, eşim izleme diyor ama dayanamıyorum Çok heyecanlı yaa.
bi yerde okudum anne gün içinde haraeketli olduğunda bebek uyku moduna geçiomuş canım senin miniğinde bundan istifade edio olabilir ben daha bişi hissedemiorum
Bence Fenerbahçe de Galatasaray da yenilecek :)
Aslında gündüzleri çok da hareketli değilim ama uyuyo benim kızBen de bir yerde bu dönemde uyuma alışkanlığı edindiğini okumuştum. Sanırım gündüzleri uyuyup geceleri uyanık durma alışkanlığı ediniyor
Sen de inşallah en kısa zamanda hissedersin canım. Çok garip bi duygu
olabilirde arkadalımın oğluda öyleydşi gece kıpır kıpır gündüz uyku modunda annesi sabah giyinirken eğilince tepikliodu sıpa neden rahatsız ediosun diye hatta doğdu gece uyumamıştı inş böyle olmaz gece uyumayan bebek büyütmek çok zor benim kuzenin kızı gece 10 sbaha kadar maşşallahı var darısı başımıza
Amin canım inş senin kuzenin kız gibi olur bizimkiler de. Ablamın çocukları da sabaha kadar uyuyodu. Ne kadar rahat oluyor öyle. Benim kız napıcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?