2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim geçmiş olsun kendine dikkat et ALLAH yardımcın olsun canını sıkma inşallah iyi olacak herşey

Merhaba kızlar ben de Allahın izniyle 2013 Ağustos annesiyim.. Burada birbirimizden çok şey öğreneceğiz inşallah. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim de kızım oluyor ve Antalya'da yaşıyorum.

günaydınnn anneler we bebişlerii...gwçmişw daha bakmadm önce bebişime bakıyım...

bu aradaa bi uyandımm heryer bembeyass kar..rüya gibi..

Günaydın kızlar akşam Beşiktaş maçına gittim 4 saat yağmur yedim ayaklarım su içinde kaldı. Üstüne bir de yenildik. Hamile olduğumu unuttum resmen . Gol olduğunda eşimle öyle bir zıpladık ki görmeniz lazımdı. Neyse ki tek gol oldu:) şimdi çok pişmanım hastalanmamak için dua ediyorum

günaydınnnnn kahvaltı hazırlamak nasılda zor geliyo dün ne güzel eşim hazırlamış kızımla bende yemiştik

Geçmiş olsun Kasımpaşa bu sene en iyi sezonunu geçiriyor nerdeyse. Beşiktaşın yenilmesi bana sürpriz olmadı. Fener Antalya'yı yenerse siz 3. sıraya düşüyosunuz ama Antalya da aksi gibi iyi bir sezon geçiriyor ve deplasmandayız. Galatasaray da Kayseri deplasmanında ve bi yenilirse tadından yenmez bu haftaki maçlar Bakalım ne olcak bu akşam. Senin yaşadığın heyecanı her hafta tv başında yaşıyorum, eşim izleme diyor ama dayanamıyorum Çok heyecanlı yaa.

Gecmis olsun canim. Hic bir sey yapmadan dinlen guzelce kalbini ferah tut uzulupte melegini de uzme olur mu.

hoşgeldiinn canım
RABBİM kızını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış

Kızlar benim kız gündüzleri fosur fosur uyuyor, geceleri kıpır kıpır yaa. Hiç durmuyor nerdeyse Eğer doğduğunda da böyle olursa ben yandım. Odasına çekyat tarzı bişey koymayı düşünmeye başladım. Gece durmazsa bari ben orda uyurum, tabi uyutursa Yıllar sonra eşimle yataklarımızın ayrılmasına sebep olacak minik cadı Eyva eyva

bi yerde okudum anne gün içinde haraeketli olduğunda bebek uyku moduna geçiomuş canım senin miniğinde bundan istifade edio olabilir ben daha bişi hissedemiorum

Bence Fenerbahçe de Galatasaray da yenilecek :)

bi yerde okudum anne gün içinde haraeketli olduğunda bebek uyku moduna geçiomuş canım senin miniğinde bundan istifade edio olabilir ben daha bişi hissedemiorum

Aslında gündüzleri çok da hareketli değilim ama uyuyo benim kız Ben de bir yerde bu dönemde uyuma alışkanlığı edindiğini okumuştum. Sanırım gündüzleri uyuyup geceleri uyanık durma alışkanlığı ediniyor

Sen de inşallah en kısa zamanda hissedersin canım. Çok garip bi duygu

olabilirde arkadalımın oğluda öyleydşi gece kıpır kıpır gündüz uyku modunda annesi sabah giyinirken eğilince tepikliodu sıpa neden rahatsız ediosun diye hatta doğdu gece uyumamıştı inş böyle olmaz gece uyumayan bebek büyütmek çok zor benim kuzenin kızı gece 10 sbaha kadar maşşallahı var darısı başımıza

Amin canım inş senin kuzenin kız gibi olur bizimkiler de. Ablamın çocukları da sabaha kadar uyuyodu. Ne kadar rahat oluyor öyle. Benim kız napıcak bakalım

Amin canım inş senin kuzenin kız gibi olur bizimkiler de. Ablamın çocukları da sabaha kadar uyuyodu. Ne kadar rahat oluyor öyle. Benim kız napıcak bakalım

benim bebğimde bana çeker inş çok sakin bi bebekliğim varmış annem iş yapmak isterse bende uyanıkam elime ayna veriomuş ben aynaya baka baka uyuyomuşum annem gece çiş bile yapmadığımı söyler derki hiç cocuk bakmışım gibi olmadı der ama kardeşim canına okumuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…