2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzelmiş gerçekten
nettemi buldunuz bu takımı bende çok beğendim de
walla ben ilk doğumumu eylülün ortasında yapmıştım yani havalar bayağı güzeldi
ama doğumdan çıkıp odama geçince sanki kutuplarda donuyordum
kat kat üzerimi örttürdüğümü hatırlıyorum
gerçi herkesin bünyesi aynı olmayabilir
ben normalde de biraz üşürüm ama doğum sonrası gerçekten çok üşüyor insan

annecikler yahu bizim doktorumuz hiç ayrıntılı için şuraya buraya gidin demedi... kendisi mi yapacak acaba? prof doktorumuz...

walla canım şahsen ben daralırım uzun kolluyla benim doğumda 23 ağustos gözüküyo ben askılı elbise yada askılı geceliklerden almayı düşünüyom yoksa bana fenalık gelir :)

Cnm uzun kollu alma sıcakta tabi daralırsın bunların bide sabahloklı olanı var sabahlıgı uzun kollu bn onlardan alıcam takım hepsi içinde

Canım şahinler pijama, bende normalde üşüyen yapıya sahibim. Hani zaten 1 çiftte kısa kollu yada gecelik istiyorum. Ama hani derler ya ilk görüşte aşk Öyle oldum ama kararsız kalmıştım. En iyisi bu elimin altında olsun daralırsam diğer takımı giyerim

Geldik dr dan. Sukur hersey yolunda oglum cok iyi. 195 gr olmus bile minik askim. 4lu tarama icin kan verdik.yine ankaraya gidecekmis tahliller 10 gun sonra sonuc 1 ay sonra da randevu.
Simdi gezme zamani. Gorusuruz..

eveet bi cumartesi gününe daha geldik acaba temizliğe nerden başlasam?

Ben süpürgeyle başladım ve makineyi bile toplamadan bıraktım... Çok yorulduuuum daha bunun silmesi var tozu var çamaşırı var ütüsü var mutfağı var :) Ama benim için yooooook, bıraktım gitti, ooohh gel keyfim gel :)))

bu haftalarda ve özellikle 5.aydan itibaren bebekler sesleri duyuyor,müzik dinleticem ben ama müzikleri nasıl seçeceğimi bilemedim...klasik müzik fln istiyorum sakinleştirici böyle...var mı bunu yapan ya da fikri olan?

bu arada temizlik vs için niye o kadar yoruyorsunuz kendinizi...yapmayın allah aşkına...ben ilk zamanlar çok takıyordum hast.de yatacak kadar kötü olduğum halde,yattığım yerden evi düşünürdüm.. ki annem vardı yanımda,ama yine de kalkıp kendim yapayım isterdim...temizlik konusunda ve yemek konusunda da acayip takıntılıyımdır...herkesin yaptığını beğenmem vs..ama şimdi umrumda değil,yapabildiğimi yaparım yapamadığım kalır valla.....

o kadar sıkıntı çektim ki şu an kendi sağlığım ve bebeğimin sağlığından önemli hiç bişey yok gözümde...

herkese merhaba bugün biraz keyifsizim sabah kahvaltıdan sonra çok kötü olsum hazımsızlık mide yanması hat safhada 1 tane soda içtim olmadı üzerine rennie içtim bir ölçek şimdi fena değil gibiyim havada çok kasvetli

hazımsızlık,mide yanması hepimizin ortak derdi sanırım..benim de çok kötü hazımsızlık olayı...çatlıycak gibi hissediyorum kendimi yedikten sonra...soda nası içiyorsunuz ya ben normalde de içemezdim hiç...soda daha beter şişiriyor beni...

rennie iyi ama b grubuymuş,gaviscon a grubu olduğu için dr.um bana onu içmemi söylüyor...rennie nin de bir zararı yok aslında ama a grupları öncelikli tercihmiş...

4,5 aydayım bu hafta öğrenmeyi ümit ediyorum inş. :))

ben de varım öğrenemeyen...haftaya perşembe gidicem bu sefer inşallah sağlığının yerinde olduğuyla birlikte cinsiyetini de öğreniriz. ben çok merak etmiyorum aslında, erkek diye düşünüyorum bebişi nedense içime hep öyle doğuyor, hayırlısı olsun hepimiz adına

Ya herkes öğrenmiş bende bebisime birşeyler almak istiyorum ama Dr birsey demiyo neyse ins öğrenirsin sende

Ben alışveriş konusunda çok cinsiyet takıntısı olanlardan değilim unisex renkleri de tercih edebilir ve alışveriş yapabilirim ama hamileliğimin başından beri gördüğüm rüyadan kaynaklanan bir kız beklentim var :)) onun teyidini yada büyük süpriz oğulcuğu duymayı bekliyorum :)))

:) Luboyf bende perşembe gidicem inş. Artık dönüşte listede bizimde reklerimiz değişir umarım :)) Sağlıklı sıhhatli olduklarını öğrenelim ve Rabbim sonuna kadar en güzel şekilde bu süreci tamamlamayı nasip etsin hepimize.. Önemli olan bu...

selam kızlar bugun bebeğimi gördük 216 gram olmuş 16cm boyu masallah kuzuma erkekti kızdı derken cinsiyeti kesinleştirdik kız dedi son kezbenim iççimede kız doğmuştu ilk günden beri o kadarda ekşi yedim şuanda çağla yemekteyim aşerdim 1 aydır bekliodum sonunda çıkmış rus takvimide çin takvimide kız diyordu hayırlısı tabii sağlıklı olması en önemlisi ilk kez bişiler aldım bebeğime çok duygulandım ve mutlu oldum rabbim cümlemizin bebişlerini korusun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…