2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saat 12 yi geçti e ben de uyuyamadığıma göre bari bebişim ne kadar olmuş ona bakayım di mi annecikler...

Günaydın hafta içi 6.30'da kalkıp hafta sonu geç kalkmamı kimse beklemesin benden özellikle de kocam:) çok açım çoookk :)

Günaydın , bebisinizle esinizle huzur dolu bir haftasonu geçirirsiniz insallah

boğazlarım cok acıyo bi terleyip bi üşüyom ne yapmalıyım yardımmmmmmmmmmm bide bebegim gecen hafta kıpır kıpırdı simdi az hareket ediyooooooooooooooooo yyaa(((((((((

herkes için çoooooooooooooook güzel bir gün olsun.haftaya bugün 4'lü taramamız var,özledik babasıyla bebişimizi.şimdi geçmek bilmez bu son 1 hafta

boğazlarım cok acıyo bi terleyip bi üşüyom ne yapmalıyım yardımmmmmmmmmmm bide bebegim gecen hafta kıpır kıpırdı simdi az hareket ediyooooooooooooooooo yyaa(((((((((
Cnm bn grip olduğumda dra girmiştim bebekte senn gibi halsiz dedi fazla hareket etmio du bişey olmAz annenin durumu neyse bebekte aynı oluo bitki çayıyla atlattım bn üç günde snde iç
Cnm geçmiş olsun

Bende Ahmet Gençe gitmiştim...Hem renkli resim verdi hemde cd...Hatta resim o kadar netti ki oğluşum doğduğunda aynııı yüz hatları vardı:))

Ahmet Gül di mi canım? Ben ikili testimi onda yaptırdım. Ayrıntılı usg için de sanırım yine ona yönlendirecek doktorum.

Gül mü Genç mi emin olamadım, doktorumun verdiği kağıdı aradım buldum. Gül'müş soyadı. Ahmet Gül.
İnşallah o da Ahmet Genç gibi resim ve video veriyordur, tek derdim o vallahi ne saçma di mi Bebişi görmek ve bir hatırasına sahip olabilmek... Ah ah şafak 7 kaldı hadi dayan!

Tünaydın annelerrr.. Bugün çamaşırcı da lohusa pijama takımı gördüm, ve içime çook sindi. Ama şimdi düşünüyorum ki ağustos 14 de beklenen doğum o zaman terlermiyim uzun kolluyla ? Üfül üfül aslında ince, birde doğumdan sonra üşüyormuş insan. Sizce daraltır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…