2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen içini ferah tut lütfen
arkadaşıma drun biri bebeğin sağ böbreği büyük demiş ama kendi dru ise bunun gebeliklerin çoğunda rastlanabilecek bir durum olduğunu kendisine bu durumun söylenmesinin ne kadar gereksiz olduğunu falan söylemiş.arkadaşım da kendi druna gidene kadar ne kadar üzülmüştü senin durumunda bence buna benzer bir durum sıkma canını ve bolca dua edelim bebişlerimiz için...

Güle güle kullan, kız olmasa bile saklar kız olunca kullanırsın. Şu fotoğrafları çektiğin yer eğer yatak odasıysa orda daha çok bebek yapılır tatlım sizin Oda renk itibariyle çocuk yapmaya çok müsait

teşekkürler ...evet yatak odası canım kırmızı avize var da :)

herkes için çoooooooooooooook güzel bir gün olsun.haftaya bugün 4'lü taramamız var,özledik babasıyla bebişimizi.şimdi geçmek bilmez bu son 1 hafta

beraber gidiyoruz desene yalova muayeneye, ben de haftaya cumartesi ayrıntılı usg'ye gidiyorum
sen de bursa'daymışsın, sen nereye gidiyorsun ayrıntılı ultrason için?

doruk hastanesini aramıştım da dışarıdan almıyoruz ama doktorla görüşeyim demişti ya sekreter, dönmedi bana geri hem de kaç defa aramama rağmen... doktor hanımla görüşemedim, çok yoğun arıcam sizi vs. dendi. güvenmedim pek böyle de olunca... önemli bir tetkik bu, eğer çok yoğunsa hastaları ve dışardanım diye üstünkörü bakarsa diye risk almak istemedim. ultramed'i arayıp aldım randevuyu. biz bir ilçedeyiz; doğumdan sonra da öyle çok ayrıntılı bakılıp allah korusun olumsuz bir şey olup bilinmeyip geç kalınsın istemiyorum müdahaleyle ilgili. tabi allahım her tür olumsuzluk hepimizin meleklerinden uzak tutsun.

çook merak ediyorum nasıl olacak, bebeğimi daha da iyi görebilecek miyim... allahım ne güzel bir heyecan

bu haftalarda ve özellikle 5.aydan itibaren bebekler sesleri duyuyor,müzik dinleticem ben ama müzikleri nasıl seçeceğimi bilemedim...klasik müzik fln istiyorum sakinleştirici böyle...var mı bunu yapan ya da fikri olan?
canım bir arkadaş yine bu topikte tavsiye etmişti şu siteyi. klasik müzik türünde şarkılar var, onu dinliyorum ben aklıma geldikçe:
AccuRadio online radio | 600+ free streaming Internet radio stations

Son düzenleme:
Kızlar bu sabah uyandım sınav görevim vardı kahvaltımı yaptım bir sancı girdi bende bağırsak sancısı sandım wcye gittim kahverengi lekelenmem oldu korktum acile götürdü eşim bebekte bir problem yok dedi alttan muayene etmem lazım dedi 1 parmak ucu kadar açılma var dedi hastaneye yatmalısın dedi bende imza atıp evde yatarım dedim eve geldik progestan içiyorum yeniden şu an lekelenmem yok fakat ağlamaktan helak oldum

ALLAH şifa versin arkadaşım elini karnına koyup "ya mübdi" ismini oku. internetten okumuştum bu konuda Allahın izniyle etkisi olduğunu. anlamıda "Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demekmiş." gönlünü ferah tut. bebişinde paniklemesin

Geçmiş olsun canım bebeğin iyi olması güzel haber. Keşke hastanede kalsaydın ama, kontrol altında olurdun...

Geçmiş olsun arkadaşım ya,Allah şifa versin ve bebeğinizi size bağışlasın.can sıkıcı bir durum yaşamışsın ama tek teselli bebeğinde ve sende ciddi bişey olmaması.çok şükür ki tedbiri var.çok çok sakın kendini ve iyice toparlanıp bebeğinle birlikte kalk ayağa.Allaha emanet olun,dualarımız sizinle

Benim kısmetse Cumartesi günü 4'lü taramam var,ayrıntılı ultrason için doktorum bile yapsa ben ayrıca bir yere daha gidicem,Bursa Merkez'de bir görüntüleme merkezinde bir hekim var,şu an adını ve neresi olduğunu hatırlayamadım ama Pazartesi öğrenip hemen yazarım sana.arayıp fiyatını da öğrenirim hem.

Cok gecmis olsun canim sakin yorma kendini insallah hersey guzel olcak uzulme

Gecmis olsun. Hemen kendini helak etme. Bende de birkac hafta oncesi lekelenme olmustu. Tek cozum sanirim yatmak. Birde acildeki doktora cok guvenme. Bu ayda kanamali gebeleri alttan muayrne etmemeleri gerekir diye biliyorum. Benim dr plesanta asagid demisti, bir iki gun icinde iliski yasadiysan olur demisti. Yogun stresten, cok ayakta durmaktan.. Birde lekelenmeden korkma devami gelir yogun kanama olursa hemen hastaneye git demisti.

çok teşekkürler inşallah bişe olmaz Allahım hepimizin bebeklerini korusun

çok geçmiş olsun lekenlenme kahverengiyse korkma cnm bol bol dinlen progestanını iç zatn uyutuyo yat uzan bide bolcaa ananas ye 10 haftalıkken bendede oldu lekelenme yorgunluk ve idrar yolu enfeksiyonu neden olmuştu 1 hafta rapor aldım yattım bolca dinlenmek tek çare,Allahım korur inşallah

Kızlar akşam üstünden beri KK'de buharlı temizleyiciler hakkındaki yorumları okuyorum. Aynı ürün hakkında hem iyi hem kötü yorum yapanlar olmuş. Çok kararsız kaldım yaa. Bebiş olunca çok lazım olacak bence. Yatağı, oto koltuğu, bebek arabası, mama koltuğu temizliğinde falan kullanırım diyorum. Yani sökülüp yıkanamayan yerler için çok işe yarayabilir. Halılar, koltuklar da bezle silinince baya yıpranıyor. Köpişimiz de olduğu için sık sık temizleniyo heryer. Buharlı temizleyicisi olup memnun olan varsa özelden bilgi verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…