2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

soz konusu cım bom sa gerısı teferruattır cnm :)

canım benim yeri gelmişken ufak bir not bebeğin doğunca mecbur kalmadıkça geceleri altını değiştirme hem uyku düzeni daha rahat oturur hem de bir süre sonra geceleri bezi temiz kalmaya başlar

süt ve yoğurt tüketebiliomusun genelde bunları eksik tüketen annelerde böle oluyomuş geçmiş olsun

günde 1 kase tüketiyorum ama yetmiyor galiba zaten dolguydu içi dişin dolgunun etrafında onu tutan diş kırılmış oldu. yarın bi doktora gideyim bakalım yapılabilecek bişey var mı?

günde 1 kase tüketiyorum ama yetmiyor galiba zaten dolguydu içi dişin dolgunun etrafında onu tutan diş kırılmış oldu. yarın bi doktora gideyim bakalım yapılabilecek bişey var mı?
belkide önceden sorun vardı bugüne denk geldi sen yinede git baktr bakalım hem genel bi muayenede olur

Kızlar yaa annem kızıma bi sürü bişeyler almış göndermiş. Yarın alıcam kargodan. Tamam herşey iyi güzel de hastane çıkışı da almış yaa. Ve annemle zevklerimiz çok ama çok farklı. Kızımın ilk giysilerini ben almak ve zevkime göre giydirmek isterdim. Bana sormadan oldu bittiye getirmiş huyumu da biliyor aslında. Zevklerimizin farklı olduğunu da biliyor ve ben kızım olunca onun aldığını giydirmezsem bi sürü trip atar. İnanın kayınvalidem yapmıyor annemin yaptığını. Kayınvalidem bebek odası beğenin ve bana haber verin ben alıcam dedi. Dedik biz yaptırıcaz, o zaman marangoza sipariş edin gerisine karışmayın dedi. Ama annemin yaptığına bakın İyi ki erkek annesi değil annem yoksa gelin yanmıştı ve kapının önüne koymuştu. Bakalım yarın koliden ne çıkacak.

İçine sinmezse giydirme canım, biz de almıştık dersin ne yapalım. Sıkma canını.

Show tvdeki ilk nefes programını izliyorum ben ağlamaya başladım bileeeeee.....

ben de öyle... ne kadar güzel böyle bir programın bizlerin hamileliğine denk gelmesi değil mi? özellikle benim gibi bu heyecanı ilk yaşayacak olanlar bazen hiçbir şey bilmezliğin tedirginliğini yaşıyor düşünüyorlardır. ben şahsen büyük dikkatle izliyorum

maths; çok geçmiş olsun. iyice bir dinlenince hiçbir şeyin kalmaz evelallah, moralini yüksek tut olur mu?

yalova; benim dediğim ultrason görüntüleme yeri de merkezde, altıparmak'ta. sen de bir bak bakalım, onun ismi ne belki aynı yerde bahsediyoruzdur. doktorum orayı tavsiye etti bana...

Son düzenleme:
İçine sinmezse giydirme canım, biz de almıştık dersin ne yapalım. Sıkma canını.

Ah be kedicikim yaa annemi tanısan böyle demezdin, onları giydirmezsem doğum yaptığım gün hastaneyi terk eder. Çok inatçıdır ve alıngandır. Biz de aldık desem, iyi olmuş yedek almışsınız benim aldıklarım kirlenince onları giydirirsin der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…