2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maths çok geçmiş olsun, inşallah hiçbişeycik olmaz ikinizi de allah kourusun. sanırım hamilelikte bu veya başka türlü birsürü sorun çıkabiliyor, çoğu normal belki ama doktorlar önlem olsun diye bizi telaşlandırıyolar, bebişininde keyfi yerinde ve sağlığı da iyiymiş zaten, öyle düşün,
ki 9 ay hamilelik sürecinde düzenli kanama yaşamıştı benim çok yakın arkadaşım, erken doğum riski var diye sürekli hastaneye yatırmak istediler, o ısrarla evinde kaldı, ve bebek erken doğacak derken 9 ay 10 günü tamamladığı halde bir türlü doğmadı:):):) sonra sezeryanla sağlıkla dünyaya geldi kuzucuk.

canım bir arkadaş yine bu topikte tavsiye etmişti şu siteyi. klasik müzik türünde şarkılar var, onu dinliyorum ben aklıma geldikçe:
AccuRadio online radio | 600+ free streaming Internet radio stations
[/QUOTE]

Grooveshark - Free Music Streaming, Online Music
damlasakızlı bu siteyi de tavsiye ederim, yukarıdaki linkte, orda daha sistemli bütün yerli yabancı ne isterseniz var, ben sizin için bethoven, mozart karışımı bir şeyler seçtim,
bebeğin kalp atışları ile en uyumlu olan klasik müzikmiş ama bir süre sonra o da insanı bayıyo:):):) ben pop türkü benim ne hoşuma giderse onu dinletiyorum, ve bebişim sanki benim mutlu olduğum müziklere daha çok tepki veriyor,
bu siteyi biliyosunuzdur mutlaka ama bilmeyenler için de bakmalarında fayda var arşivi çok geniş.

canım bir arkadaş yine bu topikte tavsiye etmişti şu siteyi. klasik müzik türünde şarkılar var, onu dinliyorum ben aklıma geldikçe:
AccuRadio online radio | 600+ free streaming Internet radio stations

Grooveshark - Free Music Streaming, Online Music
damlasakızlı bu siteyi de tavsiye ederim, yukarıdaki linkte, orda daha sistemli bütün yerli yabancı ne isterseniz var, ben sizin için bethoven, mozart karışımı bir şeyler seçtim,
bebeğin kalp atışları ile en uyumlu olan klasik müzikmiş ama bir süre sonra o da insanı bayıyo:):):) ben pop türkü benim ne hoşuma giderse onu dinletiyorum, ve bebişim sanki benim mutlu olduğum müziklere daha çok tepki veriyor,
bu siteyi biliyosunuzdur mutlaka ama bilmeyenler için de bakmalarında fayda var arşivi çok geniş.[/QUOTE]

çok makbule geçti luboyfcuğum teşekkürler

cybex bebek arabalarının satıldığı bir yer biliyor musunuz bursa'da kızlar? :44:

görürseniz haber eder misiniz?

Soruna bir bursa'lı olarak hemen cevap buldum.bak yine hemşehrinden fayda var.e-bebek.com'un Bursa'da mağazası var.internetten de bak orda satılıyormuş ama görerek almak istiyorum diyorsan Orhaneli yolunun hemen başında sağ tarafta e-bebek satış mağazası var,bu hafta bende uğruycam oraya.sitede gördüğün herşey var orda.inşallah bulursun gönlüne göre

canım çok teşekkür ederim cevabın için.

e-bebek'e gitmiştik 2 hafta önce ama cybex'in yalnızca oto koltuğu vardı mağazada. istesek getirebilirler zannederim ama o bebeler sarayı vb. yerlerin oralarda bir sürü bebek arabası mağazası var, onlarda var mı acaba bilemiyorum. pazarlık imkanı oluyor ya o tür yerlerde, ona güveniyorum aslında.

mesela istanbul saraçhane'de haşim işcan iş merkezi varmış, pazarlıkla netten epey düşük fiyatlara alınabiliyormuş bebek arabaları. eğer yolumuz istanbul'a düşerse orayı merak ediyorum açıkçası...

kızlar ösel olcak ama epilasyon işini nasıl yapıosunus...

ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ilk olucak jiletten kurtulmam lazım ama kafam çok karıştı...çok acırsa bebişe zararı olmas dimi

herkese güzel bir pazar günü diliyorum bu saate kadar tembel tembel oturduk şimdide ne yapsak modundayız ikea ya gidip bebek eşyalarına mı baksak acaba

ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ilk olucak jiletten kurtulmam lazım ama kafam çok karıştı...çok acırsa bebişe zararı olmas dimi

canım ben yıllarca güzellik merkezlerinde sir ağdaya gittim, tüm vücut uygulaması yaptırıyoprdum, çok rahat ve tertemiz oluyodu,
ama nekadarda bu merkezler temiz olsa ara ara mikrop kapıyodum, kırmızı bi şeyler çıkıyodu kolumda bacağımda,
hele şu dönemde iyice dikkat etmemiz lazım, sonra internetten deplissimanın sir ağda setlerinden aldım,
şimdi kendim yapıyorum, o kadar rahat oluyoki, birde elim alıştı sanırım artık,
önden pudralıyorum, sonrasında yağlıyorum yumuşacık,
ki eskiden kadına her ay tek seferinde 60lira falan öderdim, bu setin tamamını 150 lira gibi bir şeye aldım ve 1 yıldır hala bitmediler,
şiddetle tavsiye ederim herkese, satın aldığım linki gönderirirm istersen,

saol cnm bikere kendim gitmek zorundaym kuaföre..tek başıma halledememm....bakalım napcam :S

herkese güzel bir pazar günü diliyorum bu saate kadar tembel tembel oturduk şimdide ne yapsak modundayız ikea ya gidip bebek eşyalarına mı baksak acaba

bizde öle valla tembellik günü tam pazar modundayız havada soğuk
biz gecen hafta gittik ikea ya ama hic beğenmedim bebek eşyalarını cok uyduruk geldiii ama yinede fikir edinmek için gidilebilir

ben kendim hallediyorum şimdilik ama ilerde nolur bilemem göbişimden göremem sanırım
benim bu hamişliktenmidir nedir tüğlerimde azalma oldu o yüzden sir ağdayla hemen hallediyorum
sen evde yapamam diosan kuaföre gitmeye başlasan ii olur sonucta 4 ayımız kaldıı surda alıştırmak için ilk zamanlar acı oluyooo tabii ama inan hemen uyuşuyoo

canım cok gecmiş olsun evde güzelce dinlen inş. meleğine hic bişiycik olmıcak Allahım sizi korusun

şekerler merhaba. simdilerde kayinvalide yanindayiz. torunuma iyi bak lafindan biktim sadece.
damlasakizli kahvecim
uzun zamandir yalnizca okuyordun. yazdigini gorunce sevindim. ben ayhan cocuk internet sitesinde cybex travel sistemi begenmistim siz istanbula yakinsiniz. bence hasim iscandan alin

Ben de hamilelik dolayısıyla gitmek zorunda kaldım o kadar rahat oldu ki bütün vücud 15 dakikada bitti artık asla kendim almam. yalnız gittiğin yerin temiz olmasına çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…