- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.221
Ondan nickin Bursa güzeli di mi ? Öğlenleri güzellik uykusuna yatıyorsun tabi güzel olursun seni gidi seniiiii
Kızlar bu sabah uyandım sınav görevim vardı kahvaltımı yaptım bir sancı girdi bende bağırsak sancısı sandım wcye gittim kahverengi lekelenmem oldu korktum acile götürdü eşim bebekte bir problem yok dedi alttan muayene etmem lazım dedi 1 parmak ucu kadar açılma var dedi hastaneye yatmalısın dedi bende imza atıp evde yatarım dedim eve geldik progestan içiyorum yeniden şu an lekelenmem yok fakat ağlamaktan helak oldum
canım bir arkadaş yine bu topikte tavsiye etmişti şu siteyi. klasik müzik türünde şarkılar var, onu dinliyorum ben aklıma geldikçe:
AccuRadio online radio | 600+ free streaming Internet radio stations
Grooveshark - Free Music Streaming, Online Music
sizin bebişler asıl bunlara bayılacak, klasik müzikle sıkmayalım şimdi kuzucukları,
kıpır kıpır olsunlar bu güzel pazar gününde...
cybex bebek arabalarının satıldığı bir yer biliyor musunuz bursa'da kızlar? :44:
görürseniz haber eder misiniz?
Soruna bir bursa'lı olarak hemen cevap buldum.bak yine hemşehrinden fayda var.e-bebek.com'un Bursa'da mağazası var.internetten de bak orda satılıyormuş ama görerek almak istiyorum diyorsan Orhaneli yolunun hemen başında sağ tarafta e-bebek satış mağazası var,bu hafta bende uğruycam oraya.sitede gördüğün herşey var orda.inşallah bulursun gönlüne göre
kızlar ösel olcak ama epilasyon işini nasıl yapıosunus...
ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ilk olucak jiletten kurtulmam lazım ama kafam çok karıştı...çok acırsa bebişe zararı olmas dimi
canım ben yıllarca güzellik merkezlerinde sir ağdaya gittim, tüm vücut uygulaması yaptırıyoprdum, çok rahat ve tertemiz oluyodu,
ama nekadarda bu merkezler temiz olsa ara ara mikrop kapıyodum, kırmızı bi şeyler çıkıyodu kolumda bacağımda,
hele şu dönemde iyice dikkat etmemiz lazım, sonra internetten deplissimanın sir ağda setlerinden aldım,
şimdi kendim yapıyorum, o kadar rahat oluyoki, birde elim alıştı sanırım artık,
önden pudralıyorum, sonrasında yağlıyorum yumuşacık,
ki eskiden kadına her ay tek seferinde 60lira falan öderdim, bu setin tamamını 150 lira gibi bir şeye aldım ve 1 yıldır hala bitmediler,
şiddetle tavsiye ederim herkese, satın aldığım linki gönderirirm istersen,
hoşgeldiinn canım
RABBİM kızını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış
herkese güzel bir pazar günü diliyorum bu saate kadar tembel tembel oturduk şimdide ne yapsak modundayız ikea ya gidip bebek eşyalarına mı baksak acaba
ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ilk olucak jiletten kurtulmam lazım ama kafam çok karıştı...çok acırsa bebişe zararı olmas dimi
Kızlar bu sabah uyandım sınav görevim vardı kahvaltımı yaptım bir sancı girdi bende bağırsak sancısı sandım wcye gittim kahverengi lekelenmem oldu korktum acile götürdü eşim bebekte bir problem yok dedi alttan muayene etmem lazım dedi 1 parmak ucu kadar açılma var dedi hastaneye yatmalısın dedi bende imza atıp evde yatarım dedim eve geldik progestan içiyorum yeniden şu an lekelenmem yok fakat ağlamaktan helak oldum
şekerler merhaba. simdilerde kayinvalide yanindayiz. torunuma iyi bak lafindan biktim sadece.canım çok teşekkür ederim cevabın için.
e-bebek'e gitmiştik 2 hafta önce ama cybex'in yalnızca oto koltuğu vardı mağazada. istesek getirebilirler zannederim ama o bebeler sarayı vb. yerlerin oralarda bir sürü bebek arabası mağazası var, onlarda var mı acaba bilemiyorum. pazarlık imkanı oluyor ya o tür yerlerde, ona güveniyorum aslında.
mesela istanbul saraçhane'de haşim işcan iş merkezi varmış, pazarlıkla netten epey düşük fiyatlara alınabiliyormuş bebek arabaları. eğer yolumuz istanbul'a düşerse orayı merak ediyorum açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?