- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.241
arastacim sanki benim annemi tavsiye ediyorsun .... tipkisinin aynisiAh be kedicikim yaa annemi tanısan böyle demezdin, onları giydirmezsem doğum yaptığım gün hastaneyi terk eder. Çok inatçıdır ve alıngandır. Biz de aldık desem, iyi olmuş yedek almışsınız benim aldıklarım kirlenince onları giydirirsin der.
arastacim sanki benim annemi tarif ediyorsun .... tipkisinin aynisiAh be kedicikim yaa annemi tanısan böyle demezdin, onları giydirmezsem doğum yaptığım gün hastaneyi terk eder. Çok inatçıdır ve alıngandır. Biz de aldık desem, iyi olmuş yedek almışsınız benim aldıklarım kirlenince onları giydirirsin der.
canım ben yıllarca güzellik merkezlerinde sir ağdaya gittim, tüm vücut uygulaması yaptırıyoprdum, çok rahat ve tertemiz oluyodu,
ama nekadarda bu merkezler temiz olsa ara ara mikrop kapıyodum, kırmızı bi şeyler çıkıyodu kolumda bacağımda,
hele şu dönemde iyice dikkat etmemiz lazım, sonra internetten deplissimanın sir ağda setlerinden aldım,
şimdi kendim yapıyorum, o kadar rahat oluyoki, birde elim alıştı sanırım artık,
önden pudralıyorum, sonrasında yağlıyorum yumuşacık,
ki eskiden kadına her ay tek seferinde 60lira falan öderdim, bu setin tamamını 150 lira gibi bir şeye aldım ve 1 yıldır hala bitmediler,
şiddetle tavsiye ederim herkese, satın aldığım linki gönderirirm istersen,
canım o siteyi ve nasıl bir setti şu kartuşlu diyolar kartuşu yani sir ağdayı makinaya taktıklarından mı aldın biraz bilgilendirsene:44:
kızlar ösel olcak ama epilasyon işini nasıl yapıosunus...
ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ilk olucak jiletten kurtulmam lazım ama kafam çok karıştı...çok acırsa bebişe zararı olmas dimi
canım ben yıllarca güzellik merkezlerinde sir ağdaya gittim, tüm vücut uygulaması yaptırıyoprdum, çok rahat ve tertemiz oluyodu,
ama nekadarda bu merkezler temiz olsa ara ara mikrop kapıyodum, kırmızı bi şeyler çıkıyodu kolumda bacağımda,
hele şu dönemde iyice dikkat etmemiz lazım, sonra internetten deplissimanın sir ağda setlerinden aldım,
şimdi kendim yapıyorum, o kadar rahat oluyoki, birde elim alıştı sanırım artık,
önden pudralıyorum, sonrasında yağlıyorum yumuşacık,
ki eskiden kadına her ay tek seferinde 60lira falan öderdim, bu setin tamamını 150 lira gibi bir şeye aldım ve 1 yıldır hala bitmediler,
şiddetle tavsiye ederim herkese, satın aldığım linki gönderirirm istersen,
kızlar ösel olcak ama epilasyon işini nasıl yapıosunus...
ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ilk olucak jiletten kurtulmam lazım ama kafam çok karıştı...çok acırsa bebişe zararı olmas dimi
günde 1 kase tüketiyorum ama yetmiyor galibazaten dolguydu içi dişin dolgunun etrafında onu tutan diş kırılmış oldu. yarın bi doktora gideyim bakalım yapılabilecek bişey var mı?
Kızlar yaa annem kızıma bi sürü bişeyler almış göndermiş. Yarın alıcam kargodan. Tamam herşey iyi güzel de hastane çıkışı da almış yaa. Ve annemle zevklerimiz çok ama çok farklı. Kızımın ilk giysilerini ben almak ve zevkime göre giydirmek isterdim. Bana sormadan oldu bittiye getirmiş huyumu da biliyor aslında. Zevklerimizin farklı olduğunu da biliyor ve ben kızım olunca onun aldığını giydirmezsem bi sürü trip atar. İnanın kayınvalidem yapmıyor annemin yaptığını. Kayınvalidem bebek odası beğenin ve bana haber verin ben alıcam dedi. Dedik biz yaptırıcaz, o zaman marangoza sipariş edin gerisine karışmayın dedi. Ama annemin yaptığına bakınİyi ki erkek annesi değil annem yoksa gelin yanmıştı ve kapının önüne koymuştu. Bakalım yarın koliden ne çıkacak.
çok kasılırsan korkarsan açılma olur düşük riski olur yasmışlar bazı forumlardada ondan danışıyım size dedimm..dayanabilirsem yaptırıcam zaten çok fenaysa kalır öle
hg
arastacim sanki benim annemi tarif ediyorsun .... tipkisinin aynisi
Yapma yaaa. Allah başımızdan eksik etmesin onları ama artık büyüdüğümüzü ve kendimize ait bi zevkimizin olduğunu kabul etseler ne iyi olur. Onları kırmamak için biz mutsuz oluyoruz. Jenerasyon farkını idrak edemiyorlar.
arasta sen sanırım taşınmıştın diye okudum bende haziranda taşınacağım ve malum 7 aylık olacağım evin düzeninin tam olarak kurulması kaç gün sürüyor ben yeni evimde doğum yapmak istiyorum ama yetişmez diye korkuyorum. doğum ağustos 24 ve ilk defa taşınacağız. taşınacağımız ilde belli değil tayin ile belli olacak birde ev tutma işi var tabi offf şimdiden korktum. senden fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?