2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arastacim sanki benim annemi tavsiye ediyorsun .... tipkisinin aynisi

hg arastacim sanki benim annemi tarif ediyorsun .... tipkisinin aynisi

kızlar kızımla babamızı beklerken ona ninni dinletiyorum. KArnımda beni duyduğunu biliyorum. İpek acarın cennet kokulum ve ninni yi dinliyorz. Hem dinlendiriyor, hem duygulandırıyor MEleklerimiz bizimmmm cennet kokulularımız

Son düzenleme:

canım o siteyi ve nasıl bir setti şu kartuşlu diyolar kartuşu yani sir ağdayı makinaya taktıklarından mı aldın biraz bilgilendirsene:44:

ay kiLar bnde napcami sasirdim lazere gudiodum 10.seansta kaldim kadinda sakin agda yapma kokler guclenmesin kaybolan yerlerde cikar dedi bnde jiletle idare ediyorum mecbur devam etcm sonra lazere die..ama son aylar napicam bilmiyorum kime yaptiricam kara kara dusunuom

işte bende ilerde göbişten jilet falan mümkün değil die hemde rahat etmek için yrn gidicem bakalım umarım dayanabilirimm....

canım o siteyi ve nasıl bir setti şu kartuşlu diyolar kartuşu yani sir ağdayı makinaya taktıklarından mı aldın biraz bilgilendirsene:44:

meltemcim artık ben bu konuda öyle uzman olmuştumki yıllarca gide gele sircilere:):):) komple sir ağda seti aldım. 10 tane depplisima sir ağda kartuşu, bal rengi ve yeşil renkli olanlardan 100 ml mlik, bunlar kol ve bacaklar için.
birde tanaçanın konserve pembe pudralı sir ağdasından aldım 800 ml lik oda daha hassas bölgeler için:)
tabi bir top sir ağda bezi, pudrası ve sir ağda yağı.
birde tekli kartuş makinası aldım, kartuşu makineye oturtuyosun, 15 dakikada ısınıyo, ısıısnı kendi ayarlıyo hiç yanmıyosun,
birde konserve ağda makinesi aldım, sana hemen sitenin linkini gönderiyorum,
Ada Sir Ada Sir Ada Makinesi Sirli Ada Sir Ada Makineleri Sir Ada Setleri Sir Ada Istc Tanaan Vivol Depilissima Kartu Sir Ada Konserve Sir Ada Kalp Sir Ada
topluca 150-160 falan tutuyo ama sürmek ve çekmek o kadar kolayki 45 dadikamı alıyo sadece,
kötü sirciye gitmeyeyim diye hep sözde temiz yerlere giderdim ama en az 60-70 öderdim her seferinde,
benim aldığım setten yok ama başka setler var incele istersen 2 günde kargo eline ulaşıyor.
Vivol Halley 1+1 Kombine Sir Ada Seti, şu sette fena gözükmüyor.

merhaba kızlar buradada ağustos anneleri bölümünüde bir kaç gündür keşfettim adım adım gebelik bölümündede 2013 ağustos anneleri paylaşım bölümü var oradada çok tatlı arkadaşlar var sizede merhaba demek istedim. benimde doğum 24 ağustos görünüyor ve biz hala cinsiyeti öğrenemediiiiik. çok merak ediyorum sürekli birşeyler almak istiyorum ama erken mi bilmiyorum birde cinsiyeti hala öğrenemeyince birşeyler almak daha zor oluyor.

kızlar ösel olcak ama epilasyon işini nasıl yapıosunus...

ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ilk olucak jiletten kurtulmam lazım ama kafam çok karıştı...çok acırsa bebişe zararı olmas dimi

canım ben yıllarca permatikten sonra iki yıldır ağdaya gidiyorum ve o kadar azaldı ki en son kuaför gittiğim lazer mi yaptırıyorsun dedi kullandığım marka bioder ve tanaçan ikiside birbirinden güzel ama ben bioderi tavsiye ederim 10 liraya alıyorum ılık ağdayı özel bölge için kaç ay gidiyor. bacak içinde bioderin rolonları var harika bir dene derim

benide en çok tedirgin eden mikrop kapma işi o yüzden çok korkuyorum hamilelikte ağdacıdan özel bölgeyi kendim alıştım alıyorum ama bacak kol gidiyorum yine ağdacıya

çok kasılırsan korkarsan açılma olur düşük riski olur yasmışlar bazı forumlardada ondan danışıyım size dedimm..dayanabilirsem yaptırıcam zaten çok fenaysa kalır öle

kızlar ösel olcak ama epilasyon işini nasıl yapıosunus...

ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ilk olucak jiletten kurtulmam lazım ama kafam çok karıştı...çok acırsa bebişe zararı olmas dimi

ilk sefer acıma oluyor ama acı eşiği bazılarının yüksek benim canım çok acımıştı ilkinde hamile olmamama rağmen şimdi hormonlardan dolayı nasıl olur bilmiyorum ama rica etsen belki küçük küçük parçalarla alırlar sende daha az kasılırsın

günde 1 kase tüketiyorum ama yetmiyor galiba zaten dolguydu içi dişin dolgunun etrafında onu tutan diş kırılmış oldu. yarın bi doktora gideyim bakalım yapılabilecek bişey var mı?

canım bence hiiiç korkma git dolgunu yaptır ben hamileliğimde implant yaptırdım inan diş işi şakaya gelmiyor Allah göstermesin enfeksiyon kapar apse yapar falan daha zararlı hem sana hem bebeğe şimdilik işin kolay temiz bir dolguyla halledilir o diş

iyi niyetle almıştır ama işte bizimde kendi istediklerimizi alma hakkımızı elimizden alınca ben kızıyorum bazen. sen hastahane çıkışını kendi aldığını giydir nasıl olsa bebiş bu kusacak altına yapacak daha çoook kıyafete ihtiyacı olacak anneeannesinin aldıklarına da sıra gelir elbet ama önce kendi istediğini yap içinde kalmasın derim

çok kasılırsan korkarsan açılma olur düşük riski olur yasmışlar bazı forumlardada ondan danışıyım size dedimm..dayanabilirsem yaptırıcam zaten çok fenaysa kalır öle

mucizecim dene sen bir, belki kadının eli hafif olur hiç bi şey hissetmezsin, ama ilk başlarda insasın canı çok yanıyor,
önceden alışsaydın rahat ederdin, bir de son aylarda falan napıcaz ki mecburen gidicez, kendimizin alması imkansızlaşır,
sen en iyisi şimdiden alış,
ama uyar alttaki havluyu falan değiştirsin, alerjim var de korkut,
bir de önden pudralarsa daha az deriye yapıştığından acımıyor çok, iyice pudralasın.
kolay gelsin

hg
arastacim sanki benim annemi tarif ediyorsun .... tipkisinin aynisi

Yapma yaaa. Allah başımızdan eksik etmesin onları ama artık büyüdüğümüzü ve kendimize ait bi zevkimizin olduğunu kabul etseler ne iyi olur. Onları kırmamak için biz mutsuz oluyoruz. Jenerasyon farkını idrak edemiyorlar.

arasta sen sanırım taşınmıştın diye okudum bende haziranda taşınacağım ve malum 7 aylık olacağım evin düzeninin tam olarak kurulması kaç gün sürüyor ben yeni evimde doğum yapmak istiyorum ama yetişmez diye korkuyorum. doğum ağustos 24 ve ilk defa taşınacağız. taşınacağımız ilde belli değil tayin ile belli olacak birde ev tutma işi var tabi offf şimdiden korktum. senden fikir almak istedim

Canım eşyan çok mu az mı bunla alakalı olarak yerleşme süresi değişir. Benim çok yok gibi duruyodu ama taşınmaya kalkınca çoğalıyo sanki bu eşya milleti Tanıdık vasıtasıyla bulduğumuz mobilyacı sizin dolapları da araya sıkıştırırım demişti ama sıkıştırmamış, bu hafta gelicek diye beklerken bi gittik daha başlamamış bile ve o sinirle bırak yapma kalsın dedim, şimdi yeni mobilyacı gelecek ölçü alcak da dolap yapıcak. Ivır zıvır ortadan kalkmadan toplanmıyor ev. Bu yüzden benim hala bitemedi mobilyacı yüzünden. Bi daha tanıdıkla iş yaparsam iki olsun. Bi soru sordun bin ah işittin bak benden. Ne kadar doluymuşum meğer.

Taşınmak keyifli bi iş değil canım. Ama sonuçta bi şekilde atlatılıyor. Şöyle düşün yeni bi ev yeni bir şehir. İş yapmayı düşünmek yerine yeni hayatın için heyecan duymaya çalış. Ailenden yardıma gelebilecek olan varsa çağır onlar yapsın, sen yorma kendini. 7. ayda ağırlaşmış olacaksın kimse yardıma gelmezse de eşin yapsın akşamdan akşama, sen mutfağı yerleştir diğer yerler çok önemli değil. Yavaş yavaş olur.

Merhaba kızlar nasılsınız?Size birşey sormak istiyorum.geçen dr.a gittiğimde herşey normal gözüküyor ama suyun az dedi.bol bol su iç haftaya tekrar bakalım değişmezse ayrıntılı ultrasona erken göndericem dedi ve bende tedirgin oldum.biraz araştırdım netten bazı dr.lar içtiğin suyla ordaki suyun bir alakası yok diyor bazıları da su içmeyi öneriyor.kafam karıştı.aranızda benm gibi olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…