- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.521
çok şükür bebişimin kalp atışını da duydum bugündarısı duymayanların başına hayırlısıyla :26: ondan önce bir kere leke gelmişti çok korkmuştum ama çok şükür şuan iyiyim. sizler nasılsınız hamişler. bende tam bulantı yok ama sürekli midem de yanma mı var bilemiyorum sıcak şeyler içesim gelmiyor soğuk içeceklerde beni hasta edecek bu gidişle sizlerde durumlar nasıl bir de işin kötü tarafı ben kilo alıyorum hızlı bir şekilde :2:benim gibi olan var mı ne yapacağız:26:
bende batıkentteydim balıkesire taşınmadan önce doğma büyüme y.mahalleliyim..
bu arada ben de kalp atışını duymadan takvim yaptım da dewreyi görmeden paçaları sıvamış gibi hissettim :s
benim gibi kist olan varmı yumurtalık kisti olmuş rahmimde 8*4 mm büyüklüğünde 3-4 tane ağrılarım o yüzdenmiş. acaba kahve lekem de o yüzden mi geldi ki bilgisi olan var mı???
çok şükür bebişimin kalp atışını da duydum bugündarısı duymayanların başına hayırlısıyla :26: ondan önce bir kere leke gelmişti çok korkmuştum ama çok şükür şuan iyiyim. sizler nasılsınız hamişler. bende tam bulantı yok ama sürekli midem de yanma mı var bilemiyorum sıcak şeyler içesim gelmiyor soğuk içeceklerde beni hasta edecek bu gidişle sizlerde durumlar nasıl bir de işin kötü tarafı ben kilo alıyorum hızlı bir şekilde :2:benim gibi olan var mı ne yapacağız:26:
ha bu arada benim minnakım 9mm olmuş teyzeleri
gözün aydın darısı bizlere olsun.. 8. hafta çok geç yaa 3 hafta daha mı beklicem duymak için ben dün keseyi gördüm 4+5 dik dün ve 5,5mm büyüklüğündeydi normal mi??
gözün aydın darısı bizlere olsun.. 8. hafta çok geç yaa 3 hafta daha mı beklicem duymak için ben dün keseyi gördüm 4+5 dik dün ve 5,5mm büyüklüğündeydi normal mi??
eveeeeeeeeeettttttttttttttttt vaaaaaaaaaaaaar benimya görsen 12 haftalıklara taş çıkartır göbeğim ama nie böle oluyo anlamadım 1,5 kilo aldım düşün yani kimisi dio iiç karnın çok küçüktür diye ama tabi benim geç döllenme yani 2.adetim geldi ama biz bebeğimle daha 6 haftanın içindeyiz neyse sağlıklı olsun da inşallah kalp atışı için haftaya perşembe gitcem inşallah kenidini kalp atışınıda görürüz iyi haberlerle gelirim sizler gb
bende önce keseyi gördüm 5. haftada 7. haftamda da kalp atışlarını duydum burdaki hesapla doktorunki tutmuyor. biz de 7+2 yiz henüz ama burdaki hesap böyle hatta beklenen doğum tarihi bile aynı ama hafta hesabı farklı bende anlamadım.
ya ne güzel size hafta gün sölemişler ben gittiğimde 6,5mm di keseciğimiz ama doktor çok yeni daha hafta söleyemem dedi sonra ben tekrar sorunca 4buçuk hafta dedi tam hafta gün vermedi yani 5,5mm de normal sanırım inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur cennet kokularımızı
şuan 7+2 isen kaç gün önce hörmüştün keseni ve kaç mm idi hatırlıyor musun?
ha bu arada benim minnakım 9mm olmuş teyzeleri
benimde koca göbekli yusyuvarlak bişey olacağım şimdiden belli pantolonlarım şimdiden dar gelmeye başladı. aslında çok fazla abartmıyorum eskisi gibi normal düzende yemeye çalışıyorum ama anlamadım gitti
bana da öncesinde doktor bu makine hesabında en az 5 haftalıkları görüyor dedi önce söylememişti 3-4 haftalıktır deyip geçmişti ama şimdi makine hesaplıyor günü de ultrason kağıdında yazıyor.
öncelikle hayırlı olsun..benim de yarın 8.haftam dolacak...kalp atışını duymaya gideceğim kısmetse...midem allak bullak...kusma yok ama reflü var..ne yesem taş yemişim gibi...canım hiçbir şey çekmiyor bir tek kahvaltı...çok sevdiğim yiyecekleri bile canım istemez oldu...ağzımda acı bir tat var hep...umarım düzeliriz...deneyimliler bu hisleri gidercek şeyleri yazsa iyi olur:)
öncelikle hayırlı olsun..benim de yarın 8.haftam dolacak...kalp atışını duymaya gideceğim kısmetse...midem allak bullak...kusma yok ama reflü var..ne yesem taş yemişim gibi...canım hiçbir şey çekmiyor bir tek kahvaltı...çok sevdiğim yiyecekleri bile canım istemez oldu...ağzımda acı bir tat var hep...umarım düzeliriz...deneyimliler bu hisleri gidercek şeyleri yazsa iyi olur:)
Merhaba, ben buraların yabancısıyım :) 8+0 haftalık hamileyim. Yarın kalp atışlerı için doktora gideceğiz inşaallah hayırlısıyla duyarız ve iyi haberler alırız.
Bende durumlar şu şekilde; Öncelikle daha önce bir düşük yaşadım ve ondan dolayı biraz tedirginim. Vesveseli bir halim var... Rabbime emanet ediyorum tevekkül ediyorum diyorum ama bazen kurtulamıyorum vesveselerden... Sakat mı olacak, sorun mu olacak, düşer miRabbim herkesin bebeğini sağ selamet sağlıkla sıhhatle kavuştursun...
Bazı ufak ta olsa beni meşgul eden sıkıntılarım da var ; Birincisi geçen 2 gece, sağ kasığımda yaşadığım anormal yanma, sancı... Beni çok korkuttu.. Normalde kasığımda kramp ve sancılar zaten oluyor ama gece yaşadıklarım çok acı verdi... İkincisi de koyu sarı akıntı 3 gün olup 2 gün kesiliyor ama 2 haftadır böyle... Bunun gibi bir sorun yaşayan var mı? Çok az mide bulantım var bazen belirtiler tamamen ortadan kayboluyor bu da beni endişelendiriyor acaba bebek büyümüyor mu diye...
Cildim aşırı kurudu sabah yüzümde beyaz pullar bütün vücudumda gerilme ve döküntülerle uyanıyorum... Abuk subuk kremleri cildime sürmek istemiyorum, topuk çatlaklarım 3'e katladı... Bunun için sizin uyguladığınız doğal yöntemler var mı? Ne kada uzun yazdım ama demekki içim dolmuş, malum doktorlara hiçbişey sorulmuyor :/ Eşim de pek söyleme taraftarı değil..
Cevaplarınız beni mutlu eder...
Hepinize selam sevgi...
gaviskon tavsiye ederim reflüye ve gastrite çok iyi geldi dr. a da sordum bi sakıncası yok dedi. ben mahvolmuştum 2 gün boyunca deli gibi yemiştim ama midem hazmedememişti 6 aylık hamile gibi şişmişti karnım onu içtim ve rahatladım
ayy aynen benimde öle çok fazla da yemiyorumn hatta yanımdakiler biraz yemem için zorlasa zorlanıyorum mecburen bırakıyorum ama inan pantolon düğmelerim açık geziyorum gayet freeedaha şimdiden bişey alsam ilerleyen zamanlarda onlarda olmucak o yüzden az biraz daha bekliyorum 3 4 haftaya kadar alışverişe çıkarız gb durruyo
hadi inşallah böle büyük büyük haftaları günleri görmek nasip olur o ultrason kağıdında demekki inşallah bu gidişimde tam hafta gün öğrenebilirim benim takvimde değişe değişe bi hal oldu yani
merhaba kızlar nasılsınız bakalım 2 gün raporluyum bende doktor rapor verdi evde dinleniyorum dün gittim kalp atışlarını duymaya çok şükür gördüm pıt pıt atıyor maşallah
ama şöyle bir sorun vardı canım sıkıldı kesenin kenarında kan pıhtısı var o moralimi bozdu açıkçası kanamam olup olmadığını sordu bende hiç olmadığını söyledim kanamam olmasın rahim desteklesin diye ilaç verdi 2 günde dinlen dedi şimdi evdeyim yatıp yuvarlanıyorum ağrım var biraz içimi kemiriyor bu kan pıhtısı kızlar başınıza geldi mi böyle bir şey korkmalı mıyım şiştim çatlayacağım sinirden stresten
merhaba kızlar nasılsınız bakalım 2 gün raporluyum bende doktor rapor verdi evde dinleniyorum dün gittim kalp atışlarını duymaya çok şükür gördüm pıt pıt atıyor maşallah
ama şöyle bir sorun vardı canım sıkıldı kesenin kenarında kan pıhtısı var o moralimi bozdu açıkçası kanamam olup olmadığını sordu bende hiç olmadığını söyledim kanamam olmasın rahim desteklesin diye ilaç verdi 2 günde dinlen dedi şimdi evdeyim yatıp yuvarlanıyorum ağrım var biraz içimi kemiriyor bu kan pıhtısı kızlar başınıza geldi mi böyle bir şey korkmalı mıyım şiştim çatlayacağım sinirden stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?