- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.541
kalp atışlarını duymuşsun bebğin sağlıklı olmasa büyümezdi önce bu konuda içini rahat tut. ayrıca ben geçen hafta leke bile görmüştüm ama çok şükür şimdi mercimeğim de ben de iyiyim sende dinlenmene bak Allahın izniyle birşeycik olmaz
kalp atışlarını duymuşsun bebğin sağlıklı olmasa büyümezdi önce bu konuda içini rahat tut. ayrıca ben geçen hafta leke bile görmüştüm ama çok şükür şimdi mercimeğim de ben de iyiyim sende dinlenmene bak Allahın izniyle birşeycik olmaz
valla kızlar en çok zararı bize bu kuruntularımız veriyor gb geliyo no stres lütfeeennnnnn Allahın izniyle birşey olmaz bol bol dua et dinlen doktorunu dinle yicek ekmeği varsa öyle de böyle de gelecek dünyaya Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah (amin)
kızlar çok şükür bebeğimin kesesi dün göründü..Allahıma şükürler olsun..iğne verdi doktorum düşük olmasın diye 5 gün arayla vurulucam..
valla bende aynı durumdayım bir de artık işe gelirken kıyafet aramak işkence oluyor. şimdi hamilelik alınmaz başka birşey alsam ilerleyen zamanlarda olmayacak. ama 3-4 haftaya bir alışveriş şart
sende büyük haftaları göreceksin tabiki zaman çok çabuk ilerliyor kafana fazla takmazsan
kızlar bende ankaradanım başkent hastanesinde Polat Dursuna gidiyorum şimdilik memnunum çok ilgili bi doktor. sizlerin başka tavsiyeleri varmı bence 2. bi dr daha olmalı özel keçiören hastanesinde engin bey var mükemmel bi insan gerçekten aklınızda bulunsun
ben cumartesi gittim keçiören hastanesine gül hanıma bayan dr diye
oda iyiydi ama randevu saatinden 1,5 saat sonra ancak girdim doktorla ilk tanışmamız iyi olmadı ama ordaki hastalar çok memnunmuş
merhaba kızlar nasılsınız bakalım 2 gün raporluyum bende doktor rapor verdi evde dinleniyorum dün gittim kalp atışlarını duymaya çok şükür gördüm pıt pıt atıyor maşallah
ama şöyle bir sorun vardı canım sıkıldı kesenin kenarında kan pıhtısı var o moralimi bozdu açıkçası kanamam olup olmadığını sordu bende hiç olmadığını söyledim kanamam olmasın rahim desteklesin diye ilaç verdi 2 günde dinlen dedi şimdi evdeyim yatıp yuvarlanıyorum ağrım var biraz içimi kemiriyor bu kan pıhtısı kızlar başınıza geldi mi böyle bir şey korkmalı mıyım şiştim çatlayacağım sinirden stresten
Moralini bozma , doktorun yeterince iyimi guveniyormusun ona , emin degilsen bir an önce çok iyi bir doktora git bu saydıklarının hepsinin çaresi olması lazım bu testleri bosunami yapıyorlar, şekerinde enfeksiyonunda tansiyonunda ilaçları var inşallah duzelirsin.
selam kızlar.bır haftadır kabızlık cekıyorum sureklı sıvı almaya calısıyorum ama bır turlu gecmedı.benım gıbı kabızlık yasayan varmı?ne tavsıye edersınız?
Çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)sanırım felaket aşeriyorum :18: deliricem kızlar asırı derecede nesquik çekıo canım yaaaaaaaaaaa buz gibi bole offffffnapcam ya çok kotuyum aglayasım gelıo yemın ederım yengem armut ıcın aglamıstı zamanında ona cok gulmustum bu ne bıcım bıseymıs ya bole
benimde istiyor yaaa geçen gün adana dürüm istedim zavallı kocam gitti aldı geldi :)Kızlar günaydınnn,
Sabah bulantılarım azalıyor sanki, sanırım mide bulantım yakında kalmayacak. Artık kendimi daha çabuk toparlıyorum, öğleden sonradan gece yatana kadar da gayet iyiyim. Ama et canım istemiyor, zorla yiyorum. Saçma sapan şeyler canım istiyor, mesela patlamış mısır, pasta gibi
Bir de bu sabah rahmimde kıpırdanma gibi bişey hissettim. Sanki bebiş yukarı kayıyor gibiydi, göbeğimin üstüne ve rahmimin içinde acayip bi kıpırdanma hissettim, umarım bebişim yavaşça yerini belirliyordur. :)
Bu arada en çok canımın çektiği şey kremalı pastalaarrrrrr ne yazık kiiii
gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahKızlar benide ekler misiniz listeyesat tarihim 23 kasım,yaş 26
valla bende şişİk durumdayım sanırım 2. hamilelikte böyle oluyor oğlumda bu kadar değildim ama zaten benim bünye müsait oğlumda tam 28 kilo almıştım :)kizlar ben 6+3teyim henuz hic gitmedim dr bu cumartesi allahin izniyle bebegimi gormeye gidicz zor dayandim bu hftya kadr..bulantilarim henuz baslamadi normal mi? bide gobegi cikanlar varmi kizlar?
bendede olmuştum ama gebelik kisti demişti doktor önceki hamileliğimde amabende batıkentteydim balıkesire taşınmadan önce doğma büyüme y.mahalleliyim..
bu arada ben de kalp atışını duymadan takvim yaptım da dewreyi görmeden paçaları sıvamış gibi hissettim :s
benim gibi kist olan varmı yumurtalık kisti olmuş rahmimde 8*4 mm büyüklüğünde 3-4 tane ağrılarım o yüzdenmiş. acaba kahve lekem de o yüzden mi geldi ki bilgisi olan var mı???
bende 6+2 haftada kalp atışını duymuştukeveeeeeeeeeettttttttttttttttt vaaaaaaaaaaaaar benimya görsen 12 haftalıklara taş çıkartır göbeğim ama nie böle oluyo anlamadım 1,5 kilo aldım düşün yani kimisi dio iiç karnın çok küçüktür diye ama tabi benim geç döllenme yani 2.adetim geldi ama biz bebeğimle daha 6 haftanın içindeyiz neyse sağlıklı olsun da inşallah kalp atışı için haftaya perşembe gitcem inşallah kenidini kalp atışınıda görürüz iyi haberlerle gelirim sizler gb
7+2 demek 8 haftalık demek oluyor zaten yani imzamızdaki hamilelik takvimine göre örnağin 7+0 dan 7+6 kadar 8 haftalık oluyorbende önce keseyi gördüm 5. haftada 7. haftamda da kalp atışlarını duydum burdaki hesapla doktorunki tutmuyor. biz de 7+2 yiz henüz ama burdaki hesap böyle hatta beklenen doğum tarihi bile aynı ama hafta hesabı farklı bende anlamadım.
ıyı geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrr ya cınsıyet hesaplamaları hakkında ne dusunuyorsunuz benımkı hep kız cıkıyor bır oglum var ıkıncısı kız olsun o kadar cok ıstıyorum kı hayırlısıyla saglıklı elı ayagı duzgun bır kızım olursaaaaaaaa dunyada benden mutlusu olamaz yanı
nasıul yani banada anlatsana canım nereden hesaplattın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?