2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

akıntıdan korkma canım o çok normal bir de gece aniden falan döndüysen o zamanlar sancı ağrı artıyor ama korkma normal ben de pat diye kalkınca ağrıyor mesela. o yüzden sert ve hızlı hareketlerden kaçınmak lazım. onun dışında içini rahat tut ki bebeğinde huzurla büyüsün

Teşekkürleeeer :) Yarın doktordan dönünce inşaallah güzel mesajlar yazarım... Sizede güzel bir gün diliyorum...

nevalecim sendemi çalışıyorsun _?

çok şükür gördüm kalp atışlarını büyümüştü de bir önceki gittiğimden beri ama takıldı kafama işte oradaki kan pıhtısı 3 yıl uğraşlarımızdan sonra geldi canım o yüzden çok korkuyorum 2 gün evdeyim biraz yordum kendimi haftasonu iş yerinde de dün koşturdum işler yoğun dün ağrım oldu zaten kontrolümde vardı denk geldi neyse ki kanamam yok daha çok şükür olmazda inşallah canım teşekkür ederim

maalesef öyle canım ben hele çok kuruntuluyum her konuda hele bebek konusunda ayrıca bir kuruntuya sahibim pıtırcığım 3 yıl sonra geldi birşey olacak diye içim gidiyor rabbim verdi rabbim alacak zaten dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa doğacak inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza canım

kızlar çok şükür bebeğimin kesesi dün göründü..Allahıma şükürler olsun..iğne verdi doktorum düşük olmasın diye 5 gün arayla vurulucam..

canım ultrasonla gördü değil mi?nasipse bende yarın gideceğim aramızda 1 gün varda.Bakalım inş. yarın bende görürüm keseyi

Sorma yaa bu kıyafet mevzusu çok sıkıntı işe gelirken hamilelik giysen görmemiş gibi şimdiden giymiş derler :)
ben hamile pantolonlarını giyiyorum ama rahat rahat üzerine de kıyafetlerimi giyiyorum

kızlar bende ankaradanım başkent hastanesinde Polat Dursuna gidiyorum şimdilik memnunum çok ilgili bi doktor. sizlerin başka tavsiyeleri varmı bence 2. bi dr daha olmalı özel keçiören hastanesinde engin bey var mükemmel bi insan gerçekten aklınızda bulunsun

ben cumartesi gittim keçiören hastanesine gül hanıma bayan dr diye
oda iyiydi ama randevu saatinden 1,5 saat sonra ancak girdim doktorla ilk tanışmamız iyi olmadı ama ordaki hastalar çok memnunmuş

ben cumartesi gittim keçiören hastanesine gül hanıma bayan dr diye
oda iyiydi ama randevu saatinden 1,5 saat sonra ancak girdim doktorla ilk tanışmamız iyi olmadı ama ordaki hastalar çok memnunmuş

gül hanım hakkında bi bilgim yok ama dediğin gibi ikiside çok yoğunlar randevu saatinden geç geliyolar genelde. insan zaten meraktan stresli oluyo bide beklemek sinir bozucu

merhaba arkadaşım,
4. ayını dolduran bir arkadaşım var. geçen gün onunla karşılaştık doktorda. 2 ayrı doktora gidiyormuş bir özel bir devlette. devletteki dr. o kan pıhtısını görmüş, diğeri görememiş.(seninki de dikkatli ve iyi bir doktor herhalde) kanaman olacak fakat endişelenme hemen gel öyle bir durumda demiş. yani anladığım kadarıyla o kan pıhtısı patladığı için olurmuş o kanama. arkadaşımın kanaması olmuş geçtiğimiz günlerde. hemen o doktora gitmiş ultrasonla bakmışlar falan her şey iyiymiş. ama çok yorulma, çok yürüme vs. demiş. o zaten çok aşırı yoruluyordu son zamanlarda... şu an gayet sağlıklı :)

böyle yani. olabilir şeyler bunlar. sakın takma kafana. allah güzel yazılar yazsın yeter ki, bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günler de yakın inşallah...

Kanamam olmadigi icin ilac verdi kanama olursa bebegin dusme tehlikesi olabilir dedi o yuzden ilac verdi 2 gunde rapor yazdi dinleniyorum evdeyim hareketlerine dikkat et kendini yorma dedi bebek buyudulce pihti gececegini soyledi bakalim canim insallah birsey olmadan gecek bu gunler stres yapmamaya calisiyorum ama aklima geliyor rabbim herkezin bebegini sag salim kucaklarimiza almayo nasip etsin

ay kızlar bende dun gıttım lcw hamıle pantolu badılaer fılan almak ıcın son anda vazgectım

ay sımdıden almak ne kadar mantıklı bıelmedım

gercı oglumu oggrendıgımde hemen almıstım hevesle sımdı olcusunu bıel aldırdıgımım pantolunu bıraktırdım

benımde valla sısmıs gıbı hıc bırsey olmuyor yaaaaaaaaa hanı kılo alsam bıle belkı ama sankı 10 kılo almısımda zor gırıyorum ıcıne gıubıyım

doktoruma güveniyorum ama zaten dahiliyeye yönlendirdi tansiyon şekerin kronik mi yoksa geçici mi olduğuna bakıp ona göre ilaç verecekmiş en çokta bebek ölü doğabilir özürlü olabilir dedi ona çok moralim bozuldu ben onu heyecanla beklerken

Kızlaaaarrrrr selam ,ben de geldim aranıza ,2013 Ağustos anne adayıyım :) Bugün ilke randevumuza gittik ,küçücül bir nokta kadar bebeğim ama heyecandan kalbim duracak gibi oldu.Yalnız kalp atışını duymadık ,sizce haftaya gitsek duyar mıyız ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

selam kızlar.bır haftadır kabızlık cekıyorum sureklı sıvı almaya calısıyorum ama bır turlu gecmedı.benım gıbı kabızlık yasayan varmı?ne tavsıye edersınız?

Çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)
benimde istiyor yaaa geçen gün adana dürüm istedim zavallı kocam gitti aldı geldi :)
Kızlar benide ekler misiniz listeye sat tarihim 23 kasım,yaş 26
gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
kizlar ben 6+3teyim henuz hic gitmedim dr bu cumartesi allahin izniyle bebegimi gormeye gidicz zor dayandim bu hftya kadr..bulantilarim henuz baslamadi normal mi? bide gobegi cikanlar varmi kizlar?
valla bende şişİk durumdayım sanırım 2. hamilelikte böyle oluyor oğlumda bu kadar değildim ama zaten benim bünye müsait oğlumda tam 28 kilo almıştım :)
bendede olmuştum ama gebelik kisti demişti doktor önceki hamileliğimde ama
bende 6+2 haftada kalp atışını duymuştuk
7+2 demek 8 haftalık demek oluyor zaten yani imzamızdaki hamilelik takvimine göre örnağin 7+0 dan 7+6 kadar 8 haftalık oluyor

ıyı geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrr ya cınsıyet hesaplamaları hakkında ne dusunuyorsunuz benımkı hep kız cıkıyor bır oglum var ıkıncısı kız olsun o kadar cok ıstıyorum kı hayırlısıyla saglıklı elı ayagı duzgun bır kızım olursaaaaaaaa dunyada benden mutlusu olamaz yanı

nasıul yani banada anlatsana canım nereden hesaplattın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…