- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.481
kızlar benim pantolonlarım artık olmuyo biliyorum erken ama ben kilo almışım hamilelikten önce şimdi 1 haftadır lastikli pantolonlarımı giyiyorum ohhh bee rahatladımm sizde ne var ne yok?
kızlar çok şükür bebeğimin kesesi dün göründü..Allahıma şükürler olsun..iğne verdi doktorum düşük olmasın diye 5 gün arayla vurulucam..
kızlar çok şükür bebeğimin kesesi dün göründü..Allahıma şükürler olsun..iğne verdi doktorum düşük olmasın diye 5 gün arayla vurulucam..
canım ben sıkışık gitmiştim doktora 4+5 de gördüm keseyi inş sende görürsün cumartesiye kadar büyür de biraz
kizlar ben 6+3teyim henuz hic gitmedim dr bu cumartesi allahin izniyle bebegimi gormeye gidicz zor dayandim bu hftya kadr..bulantilarim henuz baslamadi normal mi? bide gobegi cikanlar varmi kizlar?
İnşaallah canım ben bugün 4+4 üm o zaman tam 5 olucam alttan bakmaz inşaallah sen kalp atışlarını duydun mu en çokda onu mrak ediyorum
günaydın kızlar nesquikci hamiş geldibenmde dr.a gitmem gerek artık kalp atısı ıcın ama doktor bulamıorum ya dun gece konu actım biride umursayıp yorum yapmadı acaba sizin bilginiz varmı ankarada en onerılen dr. müjde koyuncu duydunuzmu bu ısmı hıc napsam ya ?:18:
evet cnm cogunluk müjde koyuncu demiş bide ümit korucuoglu dıo bırı var ama onun dun aksamkı mailinden sonra asla gitmem cok soguk ve tripli geldi bana güler yuzlu benı tedırgın etmıyck moral verıcek bi doktor lazım sonucta. ebru zülfikarogluda pek içimi açmadı simdi gökçen erdogandan mail bekliorum atarsa ona gıtcem kesın atmazsa da müjdeye buyuk ıhtımalle. burdada baktım kadına suratsız sevımsız fln demısler ooof offffcanım ben de ankaradayım özel doktor mu istiyorsun
cok sukur cnm daha iyim takintili biri oldum ciktm bu hormonlar mhfetti bni onun etkisyle gece uyuyamama ve aglama krisleri yasiodum daha iyim:) cnm bnm drun bni cgrdigi gun 7haftlik olmus olcaam ins hersy yolundadir hepimizn,cnm cok frk etmez seninde 6+3te gitcksn gorunur ins..suan bulantim olmadigi icin sanki hamis gbi hisstmiyorum cumrtsi cok hycnli olck:)ay inşallah görürsün canım ben 6+0 cumaya gidecegim o zaman 6+3 olacak ama erken heralde baksana sen cumartesi gidiyorsun bulantı benimde yok göbek zaten vardı tombiklikte hangisi göbek hangisi bebek bilmiyorum:)) moralin nasıl düzeldi mi bu arada?
evet cnm cogunluk müjde koyuncu demiş bide ümit korucuoglu dıo bırı var ama onun dun aksamkı mailinden sonra asla gitmem cok soguk ve tripli geldi bana güler yuzlu benı tedırgın etmıyck moral verıcek bi doktor lazım sonucta. ebru zülfikarogluda pek içimi açmadı simdi gökçen erdogandan mail bekliorum atarsa ona gıtcem kesın atmazsa da müjdeye buyuk ıhtımalle. burdada baktım kadına suratsız sevımsız fln demısler ooof offff
aaa onada mail attım ben dün ama dönüş olmadı beklemedeyim halacanım benim kızımda gittiğim doktor var bayındırdaydı ama şimdi özel muayenehane açtı çukurambarda şimdi de önemli durumlarda ona gidicem inş.
adı müge aksoy tek araştır istersen süperrrr bi doktor bayılıyorum ben okadar rahatlatıyo ki insanı ben özel sigortamla gidiyorum muayene ücreti 225 tl.
keşke herzaman gidebilsem ama sigorta limitim yetmiyo
Benimde bulantılarım çok oluyordu doktor emedur değilde başka bi ilaç verdi ama içmiyorum ya birşey içmek istemiyorum
tabiki dayanabiliyosan içmemek en güzeli ama ben içmek zorundayım yoksa ne mutfağa girebiliyorum, ne evimde bi iş yapabiliyorum,ne bişey yiyebiliyorum, ne de biyere gidebiliyorum. sonuçta herşey bize bakıyo evdeyani doktorda bi sorun olsa vermezdi dimi . bide mesela kardeşime doktor metpamid vermişti ama kardeşime hiç fayda etmemişti ben bu ilacın faydasını gerçekten gördüm dünden beri ilk defa bu sabah çıkarmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?