2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok şükür bebeğimin kesesi dün göründü..Allahıma şükürler olsun..iğne verdi doktorum düşük olmasın diye 5 gün arayla vurulucam..

günaydın kızlar walla ben acıkınca öğün atlarsam felaket midem bulanıyor kokulara karşı acaip hassasiyetim var üffffffff soğan,salça çok kötü kokuyo inşallah geçer. Ama bebeği bu şekilde hissetmek çok güzel. Yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler paylaşmayı Allah ım nasip eder kolay gelsin hepinize sakın aç kalmayın ama abartmayında şu an 73 kiloyum acaip şişim bakalım kaç kilo ile kapatıcam ne güzel yazın 63 kiloydum offf offff

kızlar çok şükür bebeğimin kesesi dün göründü..Allahıma şükürler olsun..iğne verdi doktorum düşük olmasın diye 5 gün arayla vurulucam..

Gözün aydin canım çok sevindim. Bak bosuna üzdün kendini erken gebelik haftalarında kese gorulemiyebiliyor çünkü birde gec döllenme olmuşsa...

kalp atışı açıncı haftada duyulur cuma gidecem ama geç döllenme olduğu için duyamam çok stres yaparım diye korkuyorum

kizlar ben 6+3teyim henuz hic gitmedim dr bu cumartesi allahin izniyle bebegimi gormeye gidicz zor dayandim bu hftya kadr..bulantilarim henuz baslamadi normal mi? bide gobegi cikanlar varmi kizlar?

canım ben sıkışık gitmiştim doktora 4+5 de gördüm keseyi inş sende görürsün cumartesiye kadar büyür de biraz

İnşaallah canım ben bugün 4+4 üm o zaman tam 5 olucam alttan bakmaz inşaallah sen kalp atışlarını duydun mu en çokda onu mrak ediyorum

kizlar ben 6+3teyim henuz hic gitmedim dr bu cumartesi allahin izniyle bebegimi gormeye gidicz zor dayandim bu hftya kadr..bulantilarim henuz baslamadi normal mi? bide gobegi cikanlar varmi kizlar?

ay inşallah görürsün canım ben 6+0 cumaya gidecegim o zaman 6+3 olacak ama erken heralde baksana sen cumartesi gidiyorsun bulantı benimde yok göbek zaten vardı tombiklikte hangisi göbek hangisi bebek bilmiyorum:)) moralin nasıl düzeldi mi bu arada?

İnşaallah canım ben bugün 4+4 üm o zaman tam 5 olucam alttan bakmaz inşaallah sen kalp atışlarını duydun mu en çokda onu mrak ediyorum

çok sıkışık gitmiştim göbekten baktı ilk gittiğimde keseyi gördük çok şükür 2. gidişimde de 6+6 idim kalp atışını duydum 2 hafta sonra gel demişti yani

Son düzenleme:
günaydın kızlar nesquikci hamiş geldi benmde dr.a gitmem gerek artık kalp atısı ıcın ama doktor bulamıorum ya dun gece konu actım biride umursayıp yorum yapmadı acaba sizin bilginiz varmı ankarada en onerılen dr. müjde koyuncu duydunuzmu bu ısmı hıc napsam ya ?:18:

canım ben de ankaradayım özel doktor mu istiyorsun

canım ben de ankaradayım özel doktor mu istiyorsun
evet cnm cogunluk müjde koyuncu demiş bide ümit korucuoglu dıo bırı var ama onun dun aksamkı mailinden sonra asla gitmem cok soguk ve tripli geldi bana güler yuzlu benı tedırgın etmıyck moral verıcek bi doktor lazım sonucta. ebru zülfikarogluda pek içimi açmadı simdi gökçen erdogandan mail bekliorum atarsa ona gıtcem kesın atmazsa da müjdeye buyuk ıhtımalle. burdada baktım kadına suratsız sevımsız fln demısler ooof offff

cok sukur cnm daha iyim takintili biri oldum ciktm bu hormonlar mhfetti bni onun etkisyle gece uyuyamama ve aglama krisleri yasiodum daha iyim:) cnm bnm drun bni cgrdigi gun 7haftlik olmus olcaam ins hersy yolundadir hepimizn,cnm cok frk etmez seninde 6+3te gitcksn gorunur ins..suan bulantim olmadigi icin sanki hamis gbi hisstmiyorum cumrtsi cok hycnli olck:)

canım benim kızımda gittiğim doktor var bayındırdaydı ama şimdi özel muayenehane açtı çukurambarda şimdi de önemli durumlarda ona gidicem inş.
adı müge aksoy tek araştır istersen süperrrr bi doktor bayılıyorum ben okadar rahatlatıyo ki insanı ben özel sigortamla gidiyorum muayene ücreti 225 tl.
keşke herzaman gidebilsem ama sigorta limitim yetmiyo

aaa onada mail attım ben dün ama dönüş olmadı beklemedeyim hala

Benimde bulantılarım çok oluyordu doktor emedur değilde başka bi ilaç verdi ama içmiyorum ya birşey içmek istemiyorum

tabiki dayanabiliyosan içmemek en güzeli ama ben içmek zorundayım yoksa ne mutfağa girebiliyorum, ne evimde bi iş yapabiliyorum,ne bişey yiyebiliyorum, ne de biyere gidebiliyorum. sonuçta herşey bize bakıyo evde yani doktorda bi sorun olsa vermezdi dimi . bide mesela kardeşime doktor metpamid vermişti ama kardeşime hiç fayda etmemişti ben bu ilacın faydasını gerçekten gördüm dünden beri ilk defa bu sabah çıkarmadım :)

selam arkadaşlarr bizde dün keseyi bebişimizi gördük 6 hafta 1 günlükmüşüm:)

15 gün sonra tekrar çağırdı ben doktordan kan testi istedim oda ben çok fazla test istemicem dedi ben istediğim için,hemogram hepatit vede tiroid istedi onları yaptırcam sağlık ocağında tabi hepsini yapıyorsa :26:

Sana ne verdi canım Dr bana Zofran verdi, ama ben içtiğim zamanla içmediğim zaman arasında pek bir fark göremiyorum. Bende aynen senin gibi yapmam gereken hiç bir şeyi yapamıyorum. Kendime hayrım yok kızıma bakamıyorum en çok ta bu gücüme gidiyor neyseki annem yakın o olmasa mahvolmustum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…