- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.501
günaydın kızlar nesquikci hamiş geldibenmde dr.a gitmem gerek artık kalp atısı ıcın ama doktor bulamıorum ya dun gece konu actım biride umursayıp yorum yapmadı acaba sizin bilginiz varmı ankarada en onerılen dr. müjde koyuncu duydunuzmu bu ısmı hıc napsam ya ?:18:
kızlar aranızda baş ağrısı yaşayan varmı? bende bulantı yok ama maşallah baş ağrısı yerini aratmıyo(
kızlar ya çok kötüyüm kan testi idrar testi sonuçlarımı aldım bugün idrarda enfeksiyon çıktı şekerim 144 yüksek tansiyonum 150-120 yüksek yine bu şartlarda düşük riski çok yüksekmiş heran kalbi durabilir ilerde erken doğum olasılığı yüksek dedi hatta tansiyon şeker çok yükselirse aniden beyin kanaması geçirip ölebilirsin bile dedi daha önceden böyle hastalığım yoktu yaaa neden böyle oldu perişan oldum yaa
tabiki cnm cumartesi muklata gıdıcem birine . sonuclarını sana yazarım buyuk ıhtımalle müjde hanıma gidicem bılgılendırırım tatlımslm canım bende ankaradayım aynı topicleri bende açtım ama kimse benide umursamadı :) koca ankarada 3 kişi hamileyiz heralde :) ben ankara tıpa gidiyorum tam teşekküllü bi hastane olduğu için ama ayda birde özel dr giticem daha karar veremedim gidersen ve memnun kalırsan bana da bildirimisin ? allah yardımcımız olsun
tabiki cnm cumartesi muklata gıdıcem birine . sonuclarını sana yazarım buyuk ıhtımalle müjde hanıma gidicem bılgılendırırım tatlım
bendede çok var özellikle akşamları dr sordum normal dedi devam eder sabretmelisin dedi :)
slm canım bende ankaradayım aynı topicleri bende açtım ama kimse benide umursamadı :) koca ankarada 3 kişi hamileyiz heralde :) ben ankara tıpa gidiyorum tam teşekküllü bi hastane olduğu için ama ayda birde özel dr giticem daha karar veremedim gidersen ve memnun kalırsan bana da bildirimisin ? allah yardımcımız olsun
slm ben yeni gördüm topiğini cidden kimse yazmamış nerde bu ankaralılar..hangi semttesin canım
Peki parol aliyomusun dr.un bise soyledimi ben cuma gunu gidicem ozman sorcam ama dayanilcak gibi degilll(
canım g-a-y şeklinde yazman lazım aralarına tire (-) koyacaksın yani
çok teşekkürler canım:) bakalım olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?