2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya çok kötüyüm kan testi idrar testi sonuçlarımı aldım bugün idrarda enfeksiyon çıktı şekerim 144 yüksek tansiyonum 150-120 yüksek yine bu şartlarda düşük riski çok yüksekmiş heran kalbi durabilir ilerde erken doğum olasılığı yüksek dedi hatta tansiyon şeker çok yükselirse aniden beyin kanaması geçirip ölebilirsin bile dedi daha önceden böyle hastalığım yoktu yaaa neden böyle oldu perişan oldum yaa

slm canım bende ankaradayım aynı topicleri bende açtım ama kimse benide umursamadı :) koca ankarada 3 kişi hamileyiz heralde :) ben ankara tıpa gidiyorum tam teşekküllü bi hastane olduğu için ama ayda birde özel dr giticem daha karar veremedim gidersen ve memnun kalırsan bana da bildirimisin ? allah yardımcımız olsun

Moralini bozma , doktorun yeterince iyimi guveniyormusun ona , emin degilsen bir an önce çok iyi bir doktora git bu saydıklarının hepsinin çaresi olması lazım bu testleri bosunami yapıyorlar, şekerinde enfeksiyonunda tansiyonunda ilaçları var inşallah duzelirsin.

tabiki cnm cumartesi muklata gıdıcem birine . sonuclarını sana yazarım buyuk ıhtımalle müjde hanıma gidicem bılgılendırırım tatlım

tabiki cnm cumartesi muklata gıdıcem birine . sonuclarını sana yazarım buyuk ıhtımalle müjde hanıma gidicem bılgılendırırım tatlım

kız ne yazıyosun doktorlara merak ettim :)
bu arada Müge gerçekten çok iyi zaten 1 kere gitseniz vazgeçemezsiniz benim ilk doğumumu da o yaptırdı normal doğum

balgatta 100. yil hast. ne gidyrm
dilek hanimmm
cooookkk iyiii
normal dgm yanlisi
bi kac arkdsm orda dgm yapti onlar da memnunlardiii
hem de 3 gun onceden randevu alniyrr
cook rahat yani
muayene 59 lira
tavsye edilir

slm ben yeni gördüm topiğini cidden kimse yazmamış nerde bu ankaralılar..hangi semttesin canım

Peki parol aliyomusun dr.un bise soyledimi ben cuma gunu gidicem ozman sorcam ama dayanilcak gibi degilll (

yok geçicek dedi ilaç falan vermedi benim dr ilaç yanlısı değil pek. bunlar doğal hamilelik süreci diyor bol bol dinlen dedi uyu dedi bende öle yapıyorum hersey bebiş için :)

arkadaşlar şu hamilelik takvimi için bana yardımcı olur musunuz? kişisel bilgilere bebeğin doğacağı tarihi yazdım ama bana
'Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. ' diye mesaj geliyo :26:

bende batıkentteydim balıkesire taşınmadan önce doğma büyüme y.mahalleliyim..

bu arada ben de kalp atışını duymadan takvim yaptım da dewreyi görmeden paçaları sıvamış gibi hissettim :s

benim gibi kist olan varmı yumurtalık kisti olmuş rahmimde 8*4 mm büyüklüğünde 3-4 tane ağrılarım o yüzdenmiş. acaba kahve lekem de o yüzden mi geldi ki bilgisi olan var mı???

çok şükür bebişimin kalp atışını da duydum bugün darısı duymayanların başına hayırlısıyla :26: ondan önce bir kere leke gelmişti çok korkmuştum ama çok şükür şuan iyiyim. sizler nasılsınız hamişler. bende tam bulantı yok ama sürekli midem de yanma mı var bilemiyorum sıcak şeyler içesim gelmiyor soğuk içeceklerde beni hasta edecek bu gidişle sizlerde durumlar nasıl bir de işin kötü tarafı ben kilo alıyorum hızlı bir şekilde :2:benim gibi olan var mı ne yapacağız:26:
ha bu arada benim minnakım 9mm olmuş teyzeleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…