- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.361
bazı yerde yıkıyorlar, bazı hastaneler yıkamıyor, ilk bebeğimde yıkamadılar ama 2. de başka hastanede oldu, yıkamışlardı, hastane prosedürüne göre değişiyor sanırım
ama o bebeğin üstündeki verniks tabakası çok faydalıymış
tünaydın arkadaşlar size bi sorum olacak ben 3 lü test yaptırmıştım geçen hafta ve şuan sonucu çıktı eşime gidip almasını söledim fakat doktor 12 kadar orda muhtemelen birazdan çıkıp gidecekler ve eşim göstremeyecek benim randevumda nisanın 1 de şuan çok kararsızım eşime sonuçları aldırsamda doktora gösteremeyecek randevu günümümü bekleyeyim yoksa aldırayım mı ben sonuçlara bakarak iyi mi kötümü çıktığını anlayabilirmiyim
yaa arkadaşlar ne güzel yemeden içmeden bebek kıyafetlerinden bahsedilmiş. maşallah sorunsuz bir gebelik yaşıyor herhalde herkes. biz bebeğimizin down sendromlu olması şüphesiyle uğraşıyoruz. moralim çok bozuk. amniyosentez yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızız. ne olursa olsun bebeğimizi dünyaya getirmekte kararlıyız ama yemek içmek bebeğimize kıyafetler almak vs hiçbir şey gelmiyor içimden artık. durup durup ağlıyorum. ayrıntılı ultrasonda 4d gördük bebeğimizi. o kadar güzel kii allahım inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
yaa arkadaşlar ne güzel yemeden içmeden bebek kıyafetlerinden bahsedilmiş. maşallah sorunsuz bir gebelik yaşıyor herhalde herkes. biz bebeğimizin down sendromlu olması şüphesiyle uğraşıyoruz. moralim çok bozuk. amniyosentez yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızız. ne olursa olsun bebeğimizi dünyaya getirmekte kararlıyız ama yemek içmek bebeğimize kıyafetler almak vs hiçbir şey gelmiyor içimden artık. durup durup ağlıyorum. ayrıntılı ultrasonda 4d gördük bebeğimizi. o kadar güzel kii allahım inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
devlet hastanelinde yıkanmıyor buna eminim ama özelleri bilmiyorum bebek dogduğu gibi göbek klempi takılıp sıcak ortama alınıyor siliniyor temizleniyor ve sağlığı değerlendirilio çok tatlı oluyorlarrrr ağlarken sesleribile tiz çıkıyoooo yavrucaklarındün annemle dışarı çıktık şöyle bi...bel,sırt ağrısından öldüm resmen eve gelene kadar,halsizlik o biçim....neyse bir mağazaya girdik,2 tane yelek aldık bebeğime,anneannesinden hediye :) ordaki satıcı bayanlarla sohbet ederken yeni doğan bebeklerin hastanede yıkanmadığını sadece şöyle bi silindiğini öğrendim :44: ilk defa duydum ben yıkanıyolar sanıyodum....siz biliyor muydunuz?
tünaydın arkadaşlar size bi sorum olacak ben 3 lü test yaptırmıştım geçen hafta ve şuan sonucu çıktı eşime gidip almasını söledim fakat doktor 12 kadar orda muhtemelen birazdan çıkıp gidecekler ve eşim göstremeyecek benim randevumda nisanın 1 de şuan çok kararsızım eşime sonuçları aldırsamda doktora gösteremeyecek randevu günümümü bekleyeyim yoksa aldırayım mı ben sonuçlara bakarak iyi mi kötümü çıktığını anlayabilirmiyim
ahhh benimde çok kilo vermem lazımdı ama ancak 6 kilo verebildim şimdi çok ii anlıyorum keske biraz daha verseydim diorum sana masallh diorum ve tebrik ediyorumHaklisin canım zaten kadın dogumcum hamile kalmadan en az 10 kilo vermen lazım demişti hamile kalabilmek için ben 20 verdim demekti insan isterse yine verir:)
Guzel anneler surekli aycoregim için ne yapmalıyım ne almalıyım falan filan sizde biliyorsunuz iste düşünüyorum.
Derken dün gece aklıma bir fikir geldi sizinle de paylaşmak istedim. Artık doktor kontrollerinde bebeklerimizi telefon ile video ya kaydedip bir sonraki kontrole kadar özledikce izleyebiliriz. Ayrıca bebeklerimiz büyüdüğünde bak bu sensin diye hatıra olarak saklayabiliriz. Eminim mutlu olurlar :)
ayyyy çok güzel olmalıııı biz beklioruz ben emin olamıyorum hissettiklerimden bi kere gece 3 te 3 kere pıt pıt pıt oldu okdarAnnelerrrr, dün ilk defa eşim hareketlerini hissetti. Ben hissettikçe oda elini koyuyordu ama sonuç alamıyorduDün gece uyumaya yakın dürttü beni, hareket mi etti dedi hemen elini koydum göbeğime, hadi kızım hareket et de baba da hissetsin dedim ki 1 dk da 3 defa vurdu Eşim mutluluktan dört köşe oldu. Ne tuhaf bir duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşaallahhh..
ayyyy çok güzel olmalıııı biz beklioruz ben emin olamıyorum hissettiklerimden bi kere gece 3 te 3 kere pıt pıt pıt oldu okdar
Bende de o haftalarda pıt pıt oluyordu ama artık bariz parmakla vuruyor gibi :)) Mükemmel bir duyguuu
bende dün elimi karnıma koyduğumda bebişimin hareketini dışardan da hissettim. ama babişimiz yanıbaşımızda olmadığından yetişemedi. çok güzel bir duygu bugün de beklemedeyim hadi aşk kuşum at bir tekme de anne heyecanlansınAnnelerrrr, dün ilk defa eşim hareketlerini hissetti. Ben hissettikçe oda elini koyuyordu ama sonuç alamıyorduDün gece uyumaya yakın dürttü beni, hareket mi etti dedi hemen elini koydum göbeğime, hadi kızım hareket et de baba da hissetsin dedim ki 1 dk da 3 defa vurdu Eşim mutluluktan dört köşe oldu. Ne tuhaf bir duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşaallahhh..
Bugün görüş günü
Onun heyecanıyla 7,5ta kalktık halbuki daha saatler var
Çok heyecanlıyız ayrıntılıya gireceğiz bugün
nasılsınız kızlar haftasonunuz güzel geçiyordur umarım bizde eşimle yürüyüşümüzü yaptık bebeğimin evde giyeceği çoğu şeyi aldım ama işte hala şöyle şık altlı üstlü ikili takımlar alamadım 3-6 ay arası alayım onları diyorum sonrada 3-6 ay için erken daha sonra alırım deyip vazgeçiyorum
bu zamana kadar aldıklarım
1 tane 10lu hastahane çıkış zıbını
1 tane 6lı zıbın takımı
1 tane 5li zıbın takımı
5 tane patikli alt
3 tane uzun kol penye çıt çıtlı bady
3 tane kısa kol penye çıt çıtlı bady
2 tane atlet çıt çıtlı bady
4 tane tulum
3 tane havlu
3 tane penye battaniye
1 tane uyku tulumu şeklinede dönüşen fermuarlı battaniye
1 tane dışarı çıkarmak için kaz tüyü tulum
1 tane yan yatırma yastığı
1 tane boğulmayı önleyici yastık
6 tane havlu mendil 9 tane penye mendil
daha külot, çorap, uyku seti,küvet, biberon, biberon ısıtıcısı, bebek çantası, bebek bakım seti vs vs vsler eksik her ay belli bölümleri tamamlamaya çalışağım şimdilik bu akdar bu ay kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?