2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üçbin! Oy!
Bi doğuralım, emzirelim, gene verirsin canım. Şimdi geçici dönemlerdeyiz. Genellikle 34-36 beden giyen ben bile kendimi çok çirkin hissediyorum. Ama yapacak birşey yok, bu işin doğası bu. Sabredicez, azmedersek doğum sonrası veririz inşallah yine.[/QUOTE]

Yok yok eminim sen çok guzelsindir su sadece leblebi yutmuş solucan gibi sadece karnı olanlardan. Bayılıyorum öyle hamilelere :)

anladım...hastane çıkışı alınıyor ya hani,onun yedeğini veriyolarmış bunun için...hastanede ilk o giydiriliyormuş..bebeğin üzerindeki o tabakadan dolayı,leke fln oluyormuş giysilerinde..sonra eve çıkınca yıkanınca diğeri giydiriliyormuş fln bişiler dedi öyle..

gerçi eve çıkıncada göbek bağı düşüne kadar yıkanmamalı diye biliyorum ki ben yıkamam...allah korusun enfeksiyon kapar bir de

Son düzenleme:
tünaydın arkadaşlar size bi sorum olacak ben 3 lü test yaptırmıştım geçen hafta ve şuan sonucu çıktı eşime gidip almasını söledim fakat doktor 12 kadar orda muhtemelen birazdan çıkıp gidecekler ve eşim göstremeyecek benim randevumda nisanın 1 de şuan çok kararsızım eşime sonuçları aldırsamda doktora gösteremeyecek randevu günümümü bekleyeyim yoksa aldırayım mı ben sonuçlara bakarak iyi mi kötümü çıktığını anlayabilirmiyim

canım sen de az çok değerlerden anlıyosunn sıkıntı yapma kendinee

canım aynı sıkıntıyı bende yaşadım 4 lü tarama testimde down sendrom riski çıktı bende çok ağladım tanıdık bi dr daha vardı ona gittim ve tekrar kan aldırttı yeniletti testimi sonuç negatif çıkmadı bişey şimdi renkli ultrason için zamanımın gelmesini bekliyorum dua et sende eğer bebeğini neolursa olsun aldırmayı düşünmüyosan amniyosentez yaptırma derim bebek o işlem sonucunda da düşebiliyomuş sağlıklı olan bebek bile ölebiliyo malesef

canım değerlerin riskli olması %100 öyle olacak diye bişi yok ama amniyosentez yapmak istemleeri normal nu işin prosedürü bu rabbimm hayırlısını versin bol bol dua et inş bebeğin sağlıcakla doğar

devlet hastanelinde yıkanmıyor buna eminim ama özelleri bilmiyorum bebek dogduğu gibi göbek klempi takılıp sıcak ortama alınıyor siliniyor temizleniyor ve sağlığı değerlendirilio çok tatlı oluyorlarrrr ağlarken sesleribile tiz çıkıyoooo yavrucakların

değerlre bakınca anlıosun zaten düşük risk yada yükrek risk yazıoo ama kafam karışır diosan hiç dokunma haftaya öğrenirsin sonucıu rahat rahat

Haklisin canım zaten kadın dogumcum hamile kalmadan en az 10 kilo vermen lazım demişti hamile kalabilmek için ben 20 verdim demekti insan isterse yine verir:)
ahhh benimde çok kilo vermem lazımdı ama ancak 6 kilo verebildim şimdi çok ii anlıyorum keske biraz daha verseydim diorum sana masallh diorum ve tebrik ediyorum

canım çook dua et bizde edelim. Allah büyüktür. Yoktan Vareden var olanı sağlıklıyada çevirebilir. hem benm bi arkadaşıma da down sendromlu demişler.9 ayı zehir olmuş hep üzülmüş ama şimdi sağlıklı hatta 1.sınıfa başlayan zeki bir kızı var. yani o testler doğru çıkmıyor çoğu zaman. ben hiçbir test yaptırmadım bu yüzden.sonuçta aldırma gibi bir düşüncem yok, olası kötü bir sonuçta anne karnında uygulanacak bir tedavide yok, o yüzden boşuna kendimi endişelendirmeyeyim dedim.şuanda bebeklerimiz için yapabileceğimiz tek şey dua etmek...

benim eşim her hafta ultrason görüntüsünün videosunu çekiyor canım çok güzel özledikçe bakıyorum. görmemiş görmemiş arkadaşlarıma gösteriyorum :)

Arkadasim benim bebegimde de down riski cikti. Doktor ya amniyosentez ya cvs dedi. Amniyosentez de sivi cvs de parca aliniyor. Biz cvs I yaptirdik. Sonuclari aldik Allaha sukur temiz cikti. Icini rahat tut. Hamileliginde kafanda soru isareti kalmasin istiyorsan yaptir. Insallah guzel sonuclar alirsin

Annelerrrr, dün ilk defa eşim hareketlerini hissetti. Ben hissettikçe oda elini koyuyordu ama sonuç alamıyordu Dün gece uyumaya yakın dürttü beni, hareket mi etti dedi hemen elini koydum göbeğime, hadi kızım hareket et de baba da hissetsin dedim ki 1 dk da 3 defa vurdu Eşim mutluluktan dört köşe oldu. Ne tuhaf bir duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşaallahhh..

ayyyy çok güzel olmalıııı biz beklioruz ben emin olamıyorum hissettiklerimden bi kere gece 3 te 3 kere pıt pıt pıt oldu okdar

Selam arkadaşlar ben de henüz hissedemedim yani bir şeyler hissediyorum ama bebeğimin hareketleri mi tam emin olamadım

kızlar bişi duydum ikili teste hcg yazıyorya o değer 50nin altındaysa erkekmiş 50nin üstünde ise kızmış benim 50nin altında ama kız dedi drum sizde karşılaştırma yaparmısınız merak ettim doğrusu :44::44::44::44::44::44:

nasılsınız kızlar haftasonunuz güzel geçiyordur umarım bizde eşimle yürüyüşümüzü yaptık bebeğimin evde giyeceği çoğu şeyi aldım ama işte hala şöyle şık altlı üstlü ikili takımlar alamadım 3-6 ay arası alayım onları diyorum sonrada 3-6 ay için erken daha sonra alırım deyip vazgeçiyorum

bu zamana kadar aldıklarım

1 tane 10lu hastahane çıkış zıbını
1 tane 6lı zıbın takımı
1 tane 5li zıbın takımı
5 tane patikli alt
3 tane uzun kol penye çıt çıtlı bady
3 tane kısa kol penye çıt çıtlı bady
2 tane atlet çıt çıtlı bady
4 tane tulum
3 tane havlu
3 tane penye battaniye
1 tane uyku tulumu şeklinede dönüşen fermuarlı battaniye
1 tane dışarı çıkarmak için kaz tüyü tulum
1 tane yan yatırma yastığı
1 tane boğulmayı önleyici yastık
6 tane havlu mendil 9 tane penye mendil

daha külot, çorap, uyku seti,küvet, biberon, biberon ısıtıcısı, bebek çantası, bebek bakım seti vs vs vsler eksik her ay belli bölümleri tamamlamaya çalışağım şimdilik bu akdar bu ay kızlar

bende dün elimi karnıma koyduğumda bebişimin hareketini dışardan da hissettim. ama babişimiz yanıbaşımızda olmadığından yetişemedi. çok güzel bir duygu bugün de beklemedeyim hadi aşk kuşum at bir tekme de anne heyecanlansın

Bugün görüş günü
Onun heyecanıyla 7,5ta kalktık halbuki daha saatler var
Çok heyecanlıyız ayrıntılıya gireceğiz bugün

kedicik gelince muhakkak haber ver bende çok merak ediyorum ayrıntılı nasıl oluyor sen kaçıncu haftanda gidiyorsun? bizim doktor amca hiç bir şey söylemedi daha bu konuda.
bu arada kimisi her seferinde renkli bakıyormuş ama biz henüz hiç öyle görmedik sanırım makinadan makinaya değişiyor.

ne güzel sen birsürü şey almışsın. ben daha çok az aldım teyzesi
1 tane tulum şapka ve önlüğüyle, 1 penye battaniye, 2-3 zıbın, önlük takımı 6lı, bir tane de babişimiz ayakkabı almış en miniğinden
bizim bebiş çıplak kalacak korkuyorum bizim bu alışveriş işini hızlandırmamız lazım sanırım

Kızlar merhaba ben çok fazla takılmayanlardanım ve bende 2. bebeğimi bekliyorum salı günü 2. bebeğimin de kız olcağını öğrendik ve dün gece eşim moralimi bozdu.Tekrar kızı olacağını kabullenememiş,bu bebeğin sevgisini tamamen bene devretmiş.Samimi mi beni kızdırmak için mi söyledi tam bir kargaşa içindeyim.Öyle ki onun desteğini istediğim bir süreçti oysa...Ben duruma alışmaya çalışıyorum bebeğin sağlıklı olmasını ve hayırlı bir şekilde yetişmesini arzu ediyorum.Başta bende erkek bebek olsun istemiştim yalan yok ama ne yapayım kimse bu konuda seçme şansına sahip değil,,,Anlayacağınız huzursuzum arkadaşlar karnımdaki yavruya ve bana sabır dileyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…