2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgisiz,ilgisiz ve mutsuz hissetmek...ne harika bir hamilelik....

bi sorun varmı bilmiyorum ama hamilelikte olumsuz duygular hissetmek normalmiş bende bazen mutsuz oluyorum ama bebeğimle veya baskasıyla ilgili değil sen yinde miniğini düşün o sana yter annesii

kızlar selamm bende yeni gördüm bu topiği iyiki açmışsınız bende 17+1 haftalığım muhtemel doğum 31/08/2013 görünüyor bakalım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inş.benim sizlere bi sorum olacak.benim en baştan beri suyum sınırda.bi kere 10.haftamda normal demişti doktor.ozamanda kesem sarktığından kanamalarım oldu progestanla atlattım çok şükür.ama dün kontrolüm vardı yine suyun sınırda dedi doktorum.1,5 litreyi kesin bitiriyorum günde.sizlerden böle bi durum yaşayan oldu mu hiç?

Cnm boyle bi sorunm yok ama yeterli degil belkide ictign su.ben damacanayi 3gunde bitiriyorm cok tuvalete gidiyorm ama olsn

canım korkutmak istemem ama tedbirli olmakta fayda var en yakın arkadaşımda 7 aydan önce almamak için ısrar etti ve 7.5 aylıkken doğum yaptı. kız kafayı yedi perişan olmaktan bir yandan eşi hastahaneye kıyafget yetiştiriyor bir yandan bebek ememedi açlıktan ağlıyor millet biberon arıyor banyo yaptırılacak küvet tyok külot yok kıyafet battaniye havlu derken ağladı arkadaşım çünkü kendisi hamile haliyle çıkamadı dışarıya eşi kayınvalidesi ne aldıysa onu getirdiler hiç bnirşey gönlüne göre olmadı anlayacağın. tedbirli olmakta fayda var sende haklısın bir haftada da halledilir ama şöyle içine sine sine almakta güzel herşeyi bir anda almak için almaktansa tabi fikir sadece

Gittik geldikkkkkk
Normalde takip eden doktorumuza ödediğimizin 3 katını ödedik ama 2 cihaz arasındaki fark comodore64 ile pentium4 arasındaki fark gibiydi
Böbreklerinin çalışıp çalışmadığına kadar baktı doktor. Parmaklarını saydık, omurgasına, kemiklerine baktık, kalbine giden damarlardaki kan akışını inceledik. Kalbini ilk başta öyle kolay göstermedi, pozisyon uygun değilmiş. Bir yarım saat bekleme odasında oturduk o ara dönsün de görüntü versin diye. Neyse ki döndü. Babası beklerken 9 doğurdu resmen. Pozisyonu uygun değilmiş herşey yolunda telaş yapma desem de yok anacım rahat edemedi adam
Neyse tekrar girdiğimizde kalp ve yüz için uygun pozisyona geçmişti allahtan... Hatta çok kısa bir süre için, yüzü incelendiği sırada doktor görüntüyü renkliye çevirdi. Tabii su çok fazla olmadığı için biraz yamuk da olsa yüzünü gördük İlk renkli görüşümüzdü... Gözlerim doldu ya..... Galiba kulakları benimkiler gibi elf kulağı

Çok keyifli geçti, toplamda 15-20 dakika doya doya izledim yavrumu. Siyah beyaz görüntüsü bile çok netti, kumlu değildi çok güzeldi...

Değerlendirme de şöyle, normal takip yeterliymiş herşey yolundaymış, sağlıklı bir oğluşumuz var. Pipiyi de yeniden gördük.

Doyamadım ama gene de yavruma...

İşte böyle. Yeniden başladı 1 aylık bekleme maratonumuz. Artık normal muayene de kesmez ki beni, bu kadar detaylı gördükten sonra o eski makine yetmez bana
Du bakalıı nolcek

oyy maşallah oğluşuna kuzum yaa
cok sükür sağlıklı cok sevindimmmm
bizimde detaylı ultrasonumuz salı günü günler gecmek bilmiyooo umarım herşey yolundadır
cok özledim meleğimii yaa
inş hemencik gecsin bu 1 ay sende yeniden gör kuzunu
ama en önemlisi Allahım bizi hic ayırmasın sağlıkla kucaklayalımda bebişlerimiziiiiii inş. hepimiz sağlıklı kolay bi doğum yaparız

masalalh canım oğluşuna darısı başımıza sen nereye gittin bide cd foto verdilermi ücret ne kadar

İst. Bakırköy'de Ahmet Gül'e gittik, doktorumuz ona yönlendirdi. 300 lira bayıldık. CD verdi, fotoğaflar var içinde

Son düzenleme:
bende o dra gidicem memnun kaldınızmı dr nasıl ilgisi falan fotolar renklimi

Çok bilgili ve işinin ehli olduğu her halinden belli, çok da güzel ilgilendi. 2 tane sekreteri var siyah saçlı olan suratsız biraz
Dediğim gibi sadece yüzüne bakarken ekranı renkliye çevirdi, o anlara ait 2-3 tane resim var, onlar renkli. Diğerleri siyah beyaz. Bu aylarda su çok olmadığından renkli taramada biraz ecüş bücüş görünüyor ama olsun, görmek çok güzel :)
Detaylı için tavsiye ederim Ahmet Beyi...

Günaydın kızlar biz geldik biraz rahatsızdım izin aldım çarşambadan beri evde dinleniyordum ... Şimdi iyiyiz sizler nasılsınız daha geçmişi okumadım bir bakayım neler olmuş :))

Çok geçmiş olsun. Çalışmaya başladığına göre herşey yoluna girmiş. Aman ciddi bişey olmasın da ufak tefek şeyler atlatılır :)

Bende 2 gecedir kramp oluyor ama sadece baldırımda. Korkunç bir bıçak saplanıyomuş gibi sanki. Yatağımdan fırladım resmen 2 defasında da. Topuğumu sert sert yere bi kaç kez vurunca geçtiğini farkettim. Berbat bişey yaa yeri hala ağrıyor.

Yıl 2013 oldu hala cinsiyet konuşuyoruz. Çok klişe bir benzetme olucak ama millet tatilde ay yolculuğuna çıkmaya başladı be.
O değil de sanki cinsiyet siparişle belirleniyor. Allah ne veriyorsa o. 2 cinsiyeti de Allah yaratmış dişi olarak doğmanın nesi kötü anlamıyorum. Sen eşini boşver canım. Kızın doğduğunda gereken sevgi onun kalbine yerleşiverir farkında bile olmaz. Seni böyle hamile hamile üzmesine sinir oldum o kadar. Doğduğunda seveceğine şüphem yok yani.
Sevgisiz,ilgisiz ve mutsuz hissetmek...ne harika bir hamilelik....

Sorun ne bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.

Canım çok sevindim. maşallah oğluşuna. Kim bilir ne tatlıdır tahmin edebiliyorum. Bu arada elflerin kulakları da çok sevimli oluyor :) Yer teyzesi onun elf kulaklarınııııı

Çocukken çok çektim ben o kulaklardan. Şapkaya falan sığmazdı parmağımla tıkıştırırdım İnşallah babasına çekmiştir küçük kulaklı olur yaaaaaaaaaa

Herkese iyi geceler :)

Bugün alışveriş yaptık biraz. Evde eksikler vardı. Acayip yoruldum kızlar. Eeee sizde ne var ne yok anlatın bakalım ? :))

Canım ben ikili testimi Ahmet GÜL e yaptırdım. Ayrıntılıya da ona gidicem, memnun kalmıştım, Doç.Dr. zaten. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin.

sağol canım benim dr özellikle yönlendirdi sizdende güzel yorumlar duymak güzel

Herkese iyi geceler :)

Bugün alışveriş yaptık biraz. Evde eksikler vardı. Acayip yoruldum kızlar. Eeee sizde ne var ne yok anlatın bakalım ? :))
bizde iiyiz canım yürüyüş yaptık geldik meyve yicez şimdi

ayyy çok güzel ya çok heycanlandım şimdi işinin ehli olması çok ii içim rahat etti sağol canım

bizde iiyiz canım yürüyüş yaptık geldik meyve yicez şimdi

Ohhh afiyet olsun. Biz de kızımla süt içicez teyzesi. Kıpırdamaya başladı yine bişeyler istiyor belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…