- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.401
Sevgisiz,ilgisiz ve mutsuz hissetmek...ne harika bir hamilelik....
kızlar selamm bende yeni gördüm bu topiği iyiki açmışsınız bende 17+1 haftalığım muhtemel doğum 31/08/2013 görünüyor bakalım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inş.benim sizlere bi sorum olacak.benim en baştan beri suyum sınırda.bi kere 10.haftamda normal demişti doktor.ozamanda kesem sarktığından kanamalarım oldu progestanla atlattım çok şükür.ama dün kontrolüm vardı yine suyun sınırda dedi doktorum.1,5 litreyi kesin bitiriyorum günde.sizlerden böle bi durum yaşayan oldu mu hiç?
Yok yok eminim sen çok guzelsindir su sadece leblebi yutmuş solucan gibi sadece karnı olanlardan. Bayılıyorum öyle hamilelere :)
valla ben daha hiçbirşey almadım 7. aya kadarda almayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz bence çok acele etmemek lazım ki biz 6 senedir bekliyoruz kuşumuzu biraz temkinli gitmek istiyorum sen paraan haber ver 1 haftada tamamlanır herşey diye düşünenlerdenim ben
bende dün elimi karnıma koyduğumda bebişimin hareketini dışardan da hissettim. ama babişimiz yanıbaşımızda olmadığından yetişemedi. çok güzel bir duygu bugün de beklemedeyim hadi aşk kuşum at bir tekme de anne heyecanlansın
kedicik gelince muhakkak haber ver bende çok merak ediyorum ayrıntılı nasıl oluyor sen kaçıncu haftanda gidiyorsun? bizim doktor amca hiç bir şey söylemedi daha bu konuda.
bu arada kimisi her seferinde renkli bakıyormuş ama biz henüz hiç öyle görmedik sanırım makinadan makinaya değişiyor.
Gittik geldikkkkkk
Normalde takip eden doktorumuza ödediğimizin 3 katını ödedik ama 2 cihaz arasındaki fark comodore64 ile pentium4 arasındaki fark gibiydi
Böbreklerinin çalışıp çalışmadığına kadar baktı doktor. Parmaklarını saydık, omurgasına, kemiklerine baktık, kalbine giden damarlardaki kan akışını inceledik. Kalbini ilk başta öyle kolay göstermedi, pozisyon uygun değilmiş. Bir yarım saat bekleme odasında oturduk o ara dönsün de görüntü versin diye. Neyse ki döndü. Babası beklerken 9 doğurdu resmen. Pozisyonu uygun değilmiş herşey yolunda telaş yapma desem de yok anacım rahat edemedi adam
Neyse tekrar girdiğimizde kalp ve yüz için uygun pozisyona geçmişti allahtan... Hatta çok kısa bir süre için, yüzü incelendiği sırada doktor görüntüyü renkliye çevirdi. Tabii su çok fazla olmadığı için biraz yamuk da olsa yüzünü gördükİlk renkli görüşümüzdü... Gözlerim doldu ya..... Galiba kulakları benimkiler gibi elf kulağı
Çok keyifli geçti, toplamda 15-20 dakika doya doya izledim yavrumu. Siyah beyaz görüntüsü bile çok netti, kumlu değildi çok güzeldi...
Değerlendirme de şöyle, normal takip yeterliymiş herşey yolundaymış, sağlıklı bir oğluşumuz var. Pipiyi de yeniden gördük.
Doyamadım ama gene de yavruma...
İşte böyle. Yeniden başladı 1 aylık bekleme maratonumuz. Artık normal muayene de kesmez ki beni, bu kadar detaylı gördükten sonra o eski makine yetmez bana
Du bakalıı nolcek
masalalh canım oğluşunaGittik geldikkkkkk
Normalde takip eden doktorumuza ödediğimizin 3 katını ödedik ama 2 cihaz arasındaki fark comodore64 ile pentium4 arasındaki fark gibiydi
Böbreklerinin çalışıp çalışmadığına kadar baktı doktor. Parmaklarını saydık, omurgasına, kemiklerine baktık, kalbine giden damarlardaki kan akışını inceledik. Kalbini ilk başta öyle kolay göstermedi, pozisyon uygun değilmiş. Bir yarım saat bekleme odasında oturduk o ara dönsün de görüntü versin diye. Neyse ki döndü. Babası beklerken 9 doğurdu resmen. Pozisyonu uygun değilmiş herşey yolunda telaş yapma desem de yok anacım rahat edemedi adam
Neyse tekrar girdiğimizde kalp ve yüz için uygun pozisyona geçmişti allahtan... Hatta çok kısa bir süre için, yüzü incelendiği sırada doktor görüntüyü renkliye çevirdi. Tabii su çok fazla olmadığı için biraz yamuk da olsa yüzünü gördükİlk renkli görüşümüzdü... Gözlerim doldu ya..... Galiba kulakları benimkiler gibi elf kulağı
Çok keyifli geçti, toplamda 15-20 dakika doya doya izledim yavrumu. Siyah beyaz görüntüsü bile çok netti, kumlu değildi çok güzeldi...
Değerlendirme de şöyle, normal takip yeterliymiş herşey yolundaymış, sağlıklı bir oğluşumuz var. Pipiyi de yeniden gördük.
İşte böyle. Yeniden başladı 1 aylık bekleme maratonumuz. Artık normal muayene de kesmez ki beni, bu kadar detaylı gördükten sonra o eski makine yetmez bana
Du bakalıı nolcek
İst. Bakırköy'de Ahmet Gül'e gittik, doktorumuz ona yönlendirdi. 300 lira bayıldık.CD verdi, fotoğaflar var içinde
bende o dra gidicem memnun kaldınızmı dr nasıl ilgisi falan fotolar renklimi
Günaydın kızlar biz geldik biraz rahatsızdım izin aldım çarşambadan beri evde dinleniyordum ... Şimdi iyiyiz sizler nasılsınız daha geçmişi okumadım bir bakayım neler olmuş :))
gunaydn kızlar...kramplar basladı galıba..gece su ıcmeye kaldım bırden sol kasıgm belım ve sol bacagıma bsı oldu agrıyla gerılme kaldım oyle ne yatabıldm ne kalkabıldım belımı bacagımı flan ovalaya ovalaya rahtldm ama 1 sa gezındım korktumda...hep soluma yatıyorumm onunda etkısı var galıba..sabh hemen annemı aradm kramplarn olucak gece hep aynı tarafa yatma dedı ama ılk olunca gercekten korktm
Kızlar merhaba ben çok fazla takılmayanlardanım ve bende 2. bebeğimi bekliyorum salı günü 2. bebeğimin de kız olcağını öğrendik ve dün gece eşim moralimi bozdu.Tekrar kızı olacağını kabullenememiş,bu bebeğin sevgisini tamamen bene devretmiş.Samimi mi beni kızdırmak için mi söyledi tam bir kargaşa içindeyim.Öyle ki onun desteğini istediğim bir süreçti oysa...Ben duruma alışmaya çalışıyorum bebeğin sağlıklı olmasını ve hayırlı bir şekilde yetişmesini arzu ediyorum.Başta bende erkek bebek olsun istemiştim yalan yok ama ne yapayım kimse bu konuda seçme şansına sahip değil,,,Anlayacağınız huzursuzum arkadaşlar karnımdaki yavruya ve bana sabır dileyin...
Sevgisiz,ilgisiz ve mutsuz hissetmek...ne harika bir hamilelik....
Gittik geldikkkkkk
Du bakalıı nolcek
Canım ben ikili testimi Ahmet GÜL e yaptırdım. Ayrıntılıya da ona gidicem, memnun kalmıştım, Doç.Dr. zaten. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin.
bizde iiyiz canım yürüyüş yaptık geldik meyve yicez şimdiHerkese iyi geceler :)
Bugün alışveriş yaptık biraz. Evde eksikler vardı. Acayip yoruldum kızlar. Eeee sizde ne var ne yok anlatın bakalım ? :))
Çok bilgili ve işinin ehli olduğu her halinden belli, çok da güzel ilgilendi. 2 tane sekreteri var siyah saçlı olan suratsız biraz
Dediğim gibi sadece yüzüne bakarken ekranı renkliye çevirdi, o anlara ait 2-3 tane resim var, onlar renkli. Diğerleri siyah beyaz. Bu aylarda su çok olmadığından renkli taramada biraz ecüş bücüş görünüyor ama olsun, görmek çok güzel :)
Detaylı için tavsiye ederim Ahmet Beyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?