- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.341
Günaydın kızlar biz geldik biraz rahatsızdım izin aldım çarşambadan beri evde dinleniyordum ... Şimdi iyiyiz sizler nasılsınız daha geçmişi okumadım bir bakayım neler olmuş :))
hee bulgur pilavı falan da yiyorum...salata yiyorum..limonlu salata özellikle hoşuma gidiyor..tatlıyla aram yok benim,tatlı midemi bulandırıyor..ya da yersem tatlı bişey üstüne canım limonlu salata istiyo :)) ama öyle turşu fln yemiyorum mesela,çok tuzlu hem..
şu an bu yediklerime binlerce şükrediyorum..çünkü ilk 3 ay hiç bişey yiyemedim,su dahi içemedim hastanelik oldum ve 7 kilo verdim...şu an eski kiloma (55) bile çıkmadım sayılır,53-54 falanım...48-49 a kadar düşmüştüm :/ kilo alıcam korkumda yok,alırsam alayım hiç önemli değil..yeter ki yiyim ve bebeğim gelişsin sağlıkla doğsun
Maşşallah kızlar ekmekler börekler hava uçuşuyoo kilo almıyormusunuz ya ben bi hafta dikkat etmedim tatil yaptık diye bir tartıldım 1 kilodan fazla almışım bir haftada Allah korusun yemem hamur işi kolay kolayyy
geçmiş olsun seyyah iyice dinlen.
yaa arkadaşlar ne güzel yemeden içmeden bebek kıyafetlerinden bahsedilmiş. maşallah sorunsuz bir gebelik yaşıyor herhalde herkes. biz bebeğimizin down sendromlu olması şüphesiyle uğraşıyoruz. moralim çok bozuk. amniyosentez yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızız. ne olursa olsun bebeğimizi dünyaya getirmekte kararlıyız ama yemek içmek bebeğimize kıyafetler almak vs hiçbir şey gelmiyor içimden artık. durup durup ağlıyorum. ayrıntılı ultrasonda 4d gördük bebeğimizi. o kadar güzel kii allahım inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
günaydın güzel anneler....
ben birşey sormak istiyorum sizdede gerilme isteği oluyormu ben çoğu sabah uyandığımda kendimi gerilirken buluyorum bunun bi sakıncası yoktur inşallah :18:
yaa arkadaşlar ne güzel yemeden içmeden bebek kıyafetlerinden bahsedilmiş. maşallah sorunsuz bir gebelik yaşıyor herhalde herkes. biz bebeğimizin down sendromlu olması şüphesiyle uğraşıyoruz. moralim çok bozuk. amniyosentez yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızız. ne olursa olsun bebeğimizi dünyaya getirmekte kararlıyız ama yemek içmek bebeğimize kıyafetler almak vs hiçbir şey gelmiyor içimden artık. durup durup ağlıyorum. ayrıntılı ultrasonda 4d gördük bebeğimizi. o kadar güzel kii allahım inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Of bu konu benim sınırımı bozuyor ben hamile kalmadan once 20 kilo verdim. Uzun süre diyet yaptım diye hamilelikte çok guzel bahane ediliyormuş doymak bilmiyorum şimdiden 7 kilo aldım. Verdigim kilolarımı yanayım diyetisyene verdigim 3000 tl yemı bilemedim.
benim durumum da bir garip be arkadaşlar;12 yıllık evliyiz eşimle tedavilerimiz sonuç vermedi ama rabbim spontan bir gebelik nasip etti biz şoka girdik resmen neyse bu duruma şükredip alışmaya çalışırken 15 tatilde eşimin ailesinin yanına gittik eşimin tam 13 yeğeni var ve sadece biri erkek yani ailede kız bolluğu var rabbim hepsine hayırlı yazgı versin neyse olaya gireyim artık tatilde eltilerim çevirip çevirip popoma bakıyorlar seninki kesin kız olacak diye...temennimiz bu demiyorlar ama gülerek içlerindeki düşünceyi cahilce bu ve bunun gibi davranışlarla dile getiriyorlardı.ben de kızlar nolur dua edin cinsiyetinden çok benim için bebeğimi sağ salim kucağıma almam önemli diyordum ama onlar için kız çocuk evlenip gidiyor anaya baya hayırları olmuyor fakat oğlan öyle mi??anaya babaya bakar besler vs vs...yani anlayacağınız iki eltim de oğlan çocuk delisi idi.onlar böyle düşünüp bana da abuk subuk davrandıkça ciğerim parçalanıyordu allahım benimki erkek olursa bunlar ne yaparlar acaba diye korkuyordum ki ben bebeğimi 11 yıl beklemişim her tüp bebek dönemimde yanımdalardı benim ne sıkıntılar çektiğimi neler hissettiğimi gayet iyi biliyorlardı benim için cinsiyeti ne olursa olsun evlat evlattır hele de bu kadar yıl beklemişken erkeği kızı ayırt edilir mi her şey bizim elimizde biz evlatlarımızı nasıl yetiştirirsek onlar o kadar hayırlı yada hayırsız olur öyle değil mi arkadaşlar??bu düşüncemi eltilerimle paylaştığımda ise sen ne kadar faydalı oluyorsun anana babana dediler ben de niye beni kendiniz gibi düşünüyorsunuz ki dedim ben maddeen de manen de ailemin de eşimin ailesinin yanındayım size bunu her defasında kanıtlamam mı lazım dedim onlar da sen zaten kaynanagile para gönderiyorsun onların ihtiyaçlarını alıyorsun diye kıymetlisin onların gözünde dediler hey allahım yaaaa.....bunlar ne sapıkça düşünceler??neyse konu nerden nereye geldi ben toparlayayım en iyisi.biz cinsiyeti öğrendik herkesi aradık söyledik ama tepkilerinden çekindiğim için onları arayıp söylemedim kayınvalidem söylemiş eltilerim nasıl tepki verdiler bilmiyorum ama haberleri olalı 3 hafta oldu ve ikisi de arayıp hayırlı olsun sağlıklı olsun diye bişekilde aramadılar bile siz olsanız ne düşünürsünüz?nasıl davranırsınız arkadaşlar?
Of bu konu benim sınırımı bozuyor ben hamile kalmadan once 20 kilo verdim. Uzun süre diyet yaptım diye hamilelikte çok guzel bahane ediliyormuş doymak bilmiyorum şimdiden 7 kilo aldım. Verdigim kilolarımı yanayım diyetisyene verdigim 3000 tl yemı bilemedim.
dün annemle dışarı çıktık şöyle bi...bel,sırt ağrısından öldüm resmen eve gelene kadar,halsizlik o biçim....neyse bir mağazaya girdik,2 tane yelek aldık bebeğime,anneannesinden hediye :) ordaki satıcı bayanlarla sohbet ederken yeni doğan bebeklerin hastanede yıkanmadığını sadece şöyle bi silindiğini öğrendim :44: ilk defa duydum ben yıkanıyolar sanıyodum....siz biliyor muydunuz?
Ya cnm inşallah verirsin geri kiloları sonuçta iki canlıyız öyle düşünmek lazım birde o kilolarını vermeden hamile kaldıgını dusun bin beter olurdun..Olabildiğince dikkat et çünkü ne yaparsak yapalım kilo alıyoruz şansımız yok çok sinir bozucu ama öyleHerkes hamilelik kiloları hemen verilir diyor inşallah öyledir.Kilo almayanlar midesi bulanıp kusanlar sanırım yoksa imkansız kilo almamak bence ben hiç kusmadım aldım kiloları yavas yavas birde dikkat ediyorum şaka gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?