- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.381
kızlar bişi duydum ikili teste hcg yazıyorya o değer 50nin altındaysa erkekmiş 50nin üstünde ise kızmış benim 50nin altında ama kız dedi drum sizde karşılaştırma yaparmısınız merak ettim doğrusu :44::44::44::44::44::44:
valla ben daha hiçbirşey almadım 7. aya kadarda almayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz bence çok acele etmemek lazım ki biz 6 senedir bekliyoruz kuşumuzu biraz temkinli gitmek istiyorum sen paraan haber ver 1 haftada tamamlanır herşey diye düşünenlerdenim ben
kızlaaar dooktordan geldik şimdi eşimle :))) kızımızı gördük daha doğrusu görmeye çalıştık :)) öyle bir yatmış ki baş aşağıda popo yukarıda uyuyo :) bi de elini yüzüne koymuş sanki görmeyelim diye bilerek yapmış :)) babası çok güldü yatış pozisyonuna :) eşimle beraber çok mutlu olduk çok güzel bir duygu yaaa
Allah herkese yaşatsın inşallah.. bebeğim gayet sağlıklıymış hatta olması gerekenden 1 hafta ilerdeymiş yerim ben onu :))) hele bi doğsun soracam ben ona yüzünü saklamak da neymiş :)
Kızlar merhaba ben çok fazla takılmayanlardanım ve bende 2. bebeğimi bekliyorum salı günü 2. bebeğimin de kız olcağını öğrendik ve dün gece eşim moralimi bozdu.Tekrar kızı olacağını kabullenememiş,bu bebeğin sevgisini tamamen bene devretmiş.Samimi mi beni kızdırmak için mi söyledi tam bir kargaşa içindeyim.Öyle ki onun desteğini istediğim bir süreçti oysa...Ben duruma alışmaya çalışıyorum bebeğin sağlıklı olmasını ve hayırlı bir şekilde yetişmesini arzu ediyorum.Başta bende erkek bebek olsun istemiştim yalan yok ama ne yapayım kimse bu konuda seçme şansına sahip değil,,,Anlayacağınız huzursuzum arkadaşlar karnımdaki yavruya ve bana sabır dileyin...
tünaydın arkadaşlar size bi sorum olacak ben 3 lü test yaptırmıştım geçen hafta ve şuan sonucu çıktı eşime gidip almasını söledim fakat doktor 12 kadar orda muhtemelen birazdan çıkıp gidecekler ve eşim göstremeyecek benim randevumda nisanın 1 de şuan çok kararsızım eşime sonuçları aldırsamda doktora gösteremeyecek randevu günümümü bekleyeyim yoksa aldırayım mı ben sonuçlara bakarak iyi mi kötümü çıktığını anlayabilirmiyim
Merhaba arkadaşlar.Kabul ederseniz bende aranızda olmak istiyorum.Şu an 18+3 günlük hamileyim.Kısmet olursa bende ağustos 20 gibi kızımı kucağıma alacağım.Burdaki herkese ve tüm hamilelere Allah kurtarsın diyorum.İnşallah bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.
kızlar bi yorum yokmu
Sevgisiz,ilgisiz ve mutsuz hissetmek...ne harika bir hamilelik....
kızlar bende izmirdeyim 19 haftalık hamileyim ama doğumumu nerde yapcam daha karar veremedim izmir medical park taki merve hanımı övüyorlar karataştaki reşat bozokları övüyorlar birde başkent zübeyde hanım hastanesinde mesut özsoy var birde sada hastanesi var offffffffff valla kafayı yicem ücretleri hepsinin farklı farklı hem ucuz hem tecrübeli arıyorum yorum yazarsanız sevinirim
Arkadasim benim bebegimde de down riski cikti. Doktor ya amniyosentez ya cvs dedi. Amniyosentez de sivi cvs de parca aliniyor. Biz cvs I yaptirdik. Sonuclari aldik Allaha sukur temiz cikti. Icini rahat tut. Hamileliginde kafanda soru isareti kalmasin istiyorsan yaptir. Insallah guzel sonuclar alirsin
Canım neden öyle düşünüyorsun, en yakınından bile bunları görmüyorsan yüreğini Allah'a aç. O bizleri beklentisiz seviyor, tıpkı bir annenin evladını sevdiği gibi. İçindekine bağlan onu sev, sev ki doğdunda sana daha düşkün sevgi dolu olsun. Sevgi dolu, mutlu, sakin olman onun nasıl bir kişiliğe sahip olacağına delalet eder.
Hoşgeldin canım, hepimizi Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
kızlar bi yorum yokmu
cnm riskin çok mu çıktı yaşın kaç önemli olan 2li testmiş biliosun demi ii bi riskli gebelik uzmanına baktır mutlaka amniyosentez için beninde ikilide tüm riskler düşük çıktı altına bi not düşmüşler kendimizi ankarada zor aldık bhcg değeri gebelik haftasına göre yüksek die,(bhcg de kanamam olmuştu ondan yüksek çıkmış Ankarada öğrendik)doktorum bi problem olabilirde olmayabilirde dedi yavrum 12 haftalıktı ayrıntılı ultrasona girdik hamdolsun bişe çıkmadı,şimdide kafa yapısı biraz tombul dedi zaten ankarada kontrolüm vardı bide onla kafamı karıştırdı haftaya da ayrıntılı için cumadan ankaraya gitcem yine.sonra insanların %90ı böle falan dedi ama insan herşeyi düşünüyor ankara yolu görünüo.bi de ense kalınlığı çok önemli tabi çok mu yüksek çıktı seninki,Rabbim büyük inşallah korktuğuna uğramazsıın bişe çıkmaz doktorların ben malesef bu işi ticarete döktüğünü düşünüyorum bura küçük bi yer ve tek özel hastane olduğu için mecburum bu doktora,ama Ankaradaki prof doktorum tecrübesini kalitesini konuşturdu seni bosa yormuş buraya doktorun dedi mutlaka ayrıntılıya ona gidecem.gerek görmemesine rağmen ben ısrar ettim ki parada gözü olsa beni mutlaka çağırırdı 500 lira muayene ama kadının ihtiyacı yok.umarım bişe çıkmaz bebişinde cnm arkadaşıma amniyosentez önerdiler ve bi profa gitti kesinlikle gerek yok dedi bilmiyorum tabi doktorunu ama 1 doktorla kısıtlı kalma araştır uzmanına git.Allah şifasını versin.
benim ikili test, ense kalınlığı, ayrıntılı ultrason iyi çıktı. sadece üçlü test 1/70 çıktı. inşallah sağlıklıdır bebeğimiz. hepinize çok teşekkür ederim kendimi biraz daha rahatlamış hissediyorum şimdi
Canım bu saydığın hastane ve doktorları denemeden bilemezsin. Fiyatı uyguna arıyorsan, fiyatı uygun gelen hastaneden başla derim. Ben 2 3 hastaneye muayne için gittim, son gittiğim içime sindi. Yani tecrübe kendin edinmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?