2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi yorum yokmu

valla ben daha hiçbirşey almadım 7. aya kadarda almayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz bence çok acele etmemek lazım ki biz 6 senedir bekliyoruz kuşumuzu biraz temkinli gitmek istiyorum sen paraan haber ver 1 haftada tamamlanır herşey diye düşünenlerdenim ben

kızlaaar dooktordan geldik şimdi eşimle :))) kızımızı gördük daha doğrusu görmeye çalıştık :)) öyle bir yatmış ki baş aşağıda popo yukarıda uyuyo :) bi de elini yüzüne koymuş sanki görmeyelim diye bilerek yapmış :)) babası çok güldü yatış pozisyonuna :) eşimle beraber çok mutlu olduk çok güzel bir duygu yaaa
Allah herkese yaşatsın inşallah.. bebeğim gayet sağlıklıymış hatta olması gerekenden 1 hafta ilerdeymiş yerim ben onu :))) hele bi doğsun soracam ben ona yüzünü saklamak da neymiş :)

orası öyle ama havalarda ısınıcak ağırlaşıcaz ben mayıs gibi tamamlamayı düşünüyorum rabbim sağlıcakla bebişlerimizi bize bağışlasın

oyyy masallah benim meelğimde çok sevio öyle yatmayıııı

Canını sıkma, sonuçta bu evlat ve emin ol ki onuda sevecek. Kusura bakma ama erkek beklentisinde olan adamlar çok dangalak geliyor bana. Rabbim veriyor bu yavruyu, ki seninle alakalı değil Adamlar Y kromozunu verselermiş o zaman Şaka bir yana kendini üzme, çünkü içindeki yavruda üzülüyor.
n

Merhaba arkadaşlar.Kabul ederseniz bende aranızda olmak istiyorum.Şu an 18+3 günlük hamileyim.Kısmet olursa bende ağustos 20 gibi kızımı kucağıma alacağım.Burdaki herkese ve tüm hamilelere Allah kurtarsın diyorum.İnşallah bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.

benim sonuc kağıdımın altında sonuclardan ayrı don sendromu riski yoktur su kadar gebede bakılmıştır trizomi 18 riski yoktur filan yazıyor . Senin hastane protokolü de öyleyse anlarsın tabi , ben tekrardan Dr a göstermedim o yüzden

Hoşgeldin canım, hepimizi Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

kızlar bende izmirdeyim 19 haftalık hamileyim ama doğumumu nerde yapcam daha karar veremedim izmir medical park taki merve hanımı övüyorlar karataştaki reşat bozokları övüyorlar birde başkent zübeyde hanım hastanesinde mesut özsoy var birde sada hastanesi var offffffffff valla kafayı yicem ücretleri hepsinin farklı farklı hem ucuz hem tecrübeli arıyorum yorum yazarsanız sevinirim

Sevgisiz,ilgisiz ve mutsuz hissetmek...ne harika bir hamilelik....

Canım neden öyle düşünüyorsun, en yakınından bile bunları görmüyorsan yüreğini Allah'a aç. O bizleri beklentisiz seviyor, tıpkı bir annenin evladını sevdiği gibi. İçindekine bağlan onu sev, sev ki doğdunda sana daha düşkün sevgi dolu olsun. Sevgi dolu, mutlu, sakin olman onun nasıl bir kişiliğe sahip olacağına delalet eder.

Canım bu saydığın hastane ve doktorları denemeden bilemezsin. Fiyatı uyguna arıyorsan, fiyatı uygun gelen hastaneden başla derim. Ben 2 3 hastaneye muayne için gittim, son gittiğim içime sindi. Yani tecrübe kendin edinmelisin.

teşekkür ederim biraz olsun rahatladı içim benim üçlü test 1/70 çıktı. inşallah sağlıklıdır. ben çanakkalede oturuyorum buralarda cvs yapılmıyormuş. 21. haftadayım eşim amniyosenteze pek olumlu bakmıyor ama 4 ay nasıl sabraderim bilmiyor. pazartesi fakülteye gidicez. doktorla görüşmemiz belirleyecek artık yaptrıp yaptırmayacağımızı

bir sürü şey yazıp sildim....

teşekkür ederim desteğine...Allah büyük...içimdekine sonsuz bağlıyım,şu an beni ayakta tutan onun sevgisi....

benim ikili test, ense kalınlığı, ayrıntılı ultrason iyi çıktı. sadece üçlü test 1/70 çıktı. inşallah sağlıklıdır bebeğimiz. hepinize çok teşekkür ederim kendimi biraz daha rahatlamış hissediyorum şimdi

Canım ayrıntılı ultrasyon da ne yapılıyor ne gösteriliyor. Bu bahsettikleri yarım saatlik renkli görüntü cd ve fotoğraflar mı veriliyor. Çoğu kişi ayrıntılıyla renkli ultrasyonu karıştırıyor.

canım cevabın için tşkrlr ama ben çok korkuyorum ya napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…