2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kuru baklagil kırmızı beyaz et yumurta ve sebze yemekleri tüketemiomusun
ben sabah 2 dilim ekmek yumurta zeytin peynir bal vb
ara kuru kayısı ceviz süt elma veya değişik meyveler ayran yoğurt
öğle çorba slata etli yemek ve kuru baklagil
akşamda yine menü buna yakın bazen et bazen tavuk bazen balık veya sebze ıspanak pırasa mantar gibi gece yatmadan süt

ben sabahlarıilk önce biraz ceviz ve kuru kayısı yiyorum..kahvatımda da yumurta süt peynir zeyin yiyorum..öğle yemeğimde köfte yada etli bişiler yiyorum ve ayran içiyorum..akşamlarıda biraz sebze yemeği yeşillik yoğurt bulgur filan yiyorum..meyvemi de mutlaka yiyorum az da olsa...gece yatarken de bazen bi brdak süt içiyorum canım:)))biraz abartıyorum sanırım ama bebeğim içinn

ben 2-3 saatte bir bişey yiyorum yoksa baygınlık geliyor...midem kazınıp bulanmaya başlıyo :/

sabah kahvaltıda yarım ekmek tostla doyuyor musunuz? benim en çok yediğim öğün kahvaltı şu an...kahvaltıda 2-3 dilim ekmek yiyorum ben,haşlanmış yumurta,beyaz peynir bolca,pekmez ya da bal,zeytin.salatalık-domates (gerçi henüz mevsimindekiler değil biliyorum ama canım istiyor halbuki önceden hiç yemezdim),tereyağı yiyorum..ve ıhlamur içiyorum...

2-2,5 saat sonra yine ara öğün bişeyler börek vs ya da yemek yiyorum :))

öğlen yine normal öğlen yemeğimi...tavuk,bezelye,ıspanak vs ne varsa işte ( sebze yemeğe yeni başladım,bulantıdan yiyemiyordum..o da her sebze değil..mesela pırasa,karnabahar hala yiyemiyorum )

akşam yemeğine kadar bu arada yine sürekli bişeyler yiyorum..mantı olsun,çorba olsun,makarna vs...köfte yiyorum bazen 2-3 tane...

akşam yemeğinde de normal yiyorum işte artık ne bulursam...ama et yiyemiyorum canım istemiyor balık yiyemiyorum onu da cnm istemiyor

ha bu arada bu öğünlerden 1 ya da 2 sinde yoğurt mutlaka yiyorum...

sütte içemiyorum henüz...ki çokta gerekli değilmiş yoğurt yediğim için...

böyle işte...ama bunları çok iştahlı yemiyorum...iştahım açılmadı hala..sadece kahvaltıyı iştahlı yapıyorum diyebilirim...

içecek olarak kesinlikle çay-kahve-cola tüketmiyorum..komposto içiyorum bazen...sıcak olarakta ıhlamur...

not :yarım ekmeği ben yarım dilim gibi anlamışım:)) yarım ekmek mii maşallahh

Son düzenleme:
hee bulgur pilavı falan da yiyorum...salata yiyorum..limonlu salata özellikle hoşuma gidiyor..tatlıyla aram yok benim,tatlı midemi bulandırıyor..ya da yersem tatlı bişey üstüne canım limonlu salata istiyo :)) ama öyle turşu fln yemiyorum mesela,çok tuzlu hem..

şu an bu yediklerime binlerce şükrediyorum..çünkü ilk 3 ay hiç bişey yiyemedim,su dahi içemedim hastanelik oldum ve 7 kilo verdim...şu an eski kiloma (55) bile çıkmadım sayılır,53-54 falanım...48-49 a kadar düşmüştüm :/ kilo alıcam korkumda yok,alırsam alayım hiç önemli değil..yeter ki yiyim ve bebeğim gelişsin sağlıkla doğsun

Maşşallah kızlar ekmekler börekler hava uçuşuyoo kilo almıyormusunuz ya ben bi hafta dikkat etmedim tatil yaptık diye bir tartıldım 1 kilodan fazla almışım bir haftada Allah korusun yemem hamur işi kolay kolayyy

Ben de yemekle yememek arasında gidip geliyorum! Canım sürekli bir şeyler yemek istiyor,iştahım bir açıldı pir açıldı Kilo almaktan korkuyorum ama bir yerde okumuştum kendini çok engellersen yemek konusunda, bebek huzursuz oluyormuş

Heh bir bu eksikti

Anneler daha canlı veya kabus rüyalar görebilir.

Yeterince görmüyodum sanki

Bebeğinizin uyku alışkanlığı görülmeye başlar. Uyuşukluk, uyku ve aktivite gibi periyodları bazen siz de algılar veya tahmin edersiniz.
Eveeeeeet ne zaman uyanıyor kıpır kıpır, ne zaman uyuyor hareketsiz anlaşılıyor artık

bu ayrıntılı nasıl bişi ya benimde haftaya olucak renkli ultrasonmu acaba bu.

Görüciiiiz ben de merakla bekliyorum. Bazı doktorlar zaten renkliyle de bakıyorlar ama bizimki ilk olacak, doktorumun yönlendirdiği başka bir doktor çünkü. Eğer cihazı öyleyse ilk defa biz de renkli göreceğiz

Son düzenleme:
Günaydın kızlar biz geldik biraz rahatsızdım izin aldım çarşambadan beri evde dinleniyordum ... Şimdi iyiyiz sizler nasılsınız daha geçmişi okumadım bir bakayım neler olmuş :))

günaydın güzel anneler....
ben birşey sormak istiyorum sizdede gerilme isteği oluyormu ben çoğu sabah uyandığımda kendimi gerilirken buluyorum bunun bi sakıncası yoktur inşallah :18:

günaydın güzel anneler....
ben birşey sormak istiyorum sizdede gerilme isteği oluyormu ben çoğu sabah uyandığımda kendimi gerilirken buluyorum bunun bi sakıncası yoktur inşallah :18:

evet bende gerilme ihtiyacı hissediyorum geriliyorumda daha sonra kasıklarımda bi acı hissediyorum sanki yırtılıyomuş gibi tekrar büzülüyorum ama bi şey olucağını sanmıyorum vucudun doğal reaksiyonları bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…