- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.321
kızlar günlük neler yiyorsunuz sabitt..benim yediklerim sağdece şunlar ara ara yıyorumama saglıklı seyler yemege calısıyorum...şimdi sıralıcam ama kızanlar olmasın aşerme olayı fln die yoksa nasıl paylaşım yapıcaz burdavala yazıom :
-sabah yarım ekmek bol kaşarlı tost kahvaltım oluo
- öğlen 1e doğru bi bardak süt,ceviz badem ile
-saat 2buçuk gibi bi elma yeşil tatlı olandaan
-4 gibi bazen yeşil salata,salatalık vs bişey yıyom
- saat 5 gibi tahin pekmez bir kase ekmekle tüketıom..
(gün arasında meyve suyu fln sıkıyorum aklıma geldıkçe,yoğurt,aklıma geldikçede dut pekmezi 2çay kaşığı)
akşam yemektede allah ne verdiyse genelde yemek yapamadıgım için:/ geçiştiriyorum kızarma çorba makarna vs...
sizler nasıl beslenionuz bu yeterli değilmi kızlar ???
kızlar günlük neler yiyorsunuz sabitt..benim yediklerim sağdece şunlar ara ara yıyorumama saglıklı seyler yemege calısıyorum...şimdi sıralıcam ama kızanlar olmasın aşerme olayı fln die yoksa nasıl paylaşım yapıcaz burdavala yazıom :
(gün arasında meyve suyu fln sıkıyorum aklıma geldıkçe,yoğurt,aklıma geldikçede dut pekmezi 2çay kaşığı)
akşam yemektede allah ne verdiyse genelde yemek yapamadıgım için:/ geçiştiriyorum kızarma çorba makarna vs...
Maşşallah kızlar ekmekler börekler hava uçuşuyoo kilo almıyormusunuz ya ben bi hafta dikkat etmedim tatil yaptık diye bir tartıldım 1 kilodan fazla almışım bir haftada Allah korusun yemem hamur işi kolay kolayyy<
erkenden kalkıyorum :) açım aç...
Bugün görüş günü
Onun heyecanıyla 7,5ta kalktık halbuki daha saatler var
Çok heyecanlıyız ayrıntılıya gireceğiz bugün
bu ayrıntılı nasıl bişi ya benimde haftaya olucak renkli ultrasonmu acaba bu.
günaydın güzel anneler....
ben birşey sormak istiyorum sizdede gerilme isteği oluyormu ben çoğu sabah uyandığımda kendimi gerilirken buluyorum bunun bi sakıncası yoktur inşallah :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?