2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

toparlanmana sevindim canım sana dua ederken bende lekelenme oldu dün ben de bugün raporluydum bakalım duruma göre belki pzt başlarım okula.allah sağlık sıhhat versin hepimize...

çok geçmiş olsun canım inşallah seninde geçer bu ne yaaa sanki mikrobik bir durum bulaşıcımı nedir anlamadım valla :S

çok ama çoookk yoruldum. 2buçuk saattir eşime pasta hazırlamakla meşgulüm :) pastanın üzerine " bensiz geçen son doğum günün babacım" yazdım burdan bi arkadaşın fikriydi. Yanına da kızımızın diliyle bir mektup yazdım bu fikride burdan bir arkadaş vermişti. Hepinize çok teşekkür ederim canlarım.iyiki varsınız. Bakalım heycanla kendisinin gelmesini beklemekteyim. 00.00a kadar gelir inşallah :)

kizlar gunaydin guzel hafta sonlari ben yine tek kaldim evde bu gece esim nobetci. Bu arada markafoniye bir bakin bugun indirimde cok sey var ozellikle zibin takim alt acma bezletiyle kundaklar guzel. Dunde bana horumcem carterstan bebek kiyafeti almis yenidogan 0-3 , 6 ,9 ay karisik bir ara atarim biraya resimleri.

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Ne güzel kıyafetler annesi.İnşallah hayatı boyunca her istediğine kavuşur ve bolluk içinde sağlıkla yaşar.
Herkes kıyafetlerden bahsederken size özendim valla.Şimdi diyeceksinizki sende alacaksın.Ben sizler gibi detaylı alışveriş yapmayacağım.Benim görümcemin üçüzleri vardı.2 kız 1 erkek.Herşeyini bana sakladı.Beşiğinden tutunda uyku setine, yastığına, küvetine, hastane çıkışına,zıbınlarına kadar herşey var.Şu an bebek odam dolu.Allah razı olsun.Beni büyük masraftan kurtardı.Bunlar öyle eski falanda değil.Hastane çıkışını normal doğacaklar diye almış ama bebekler prematüre doğunca bir kere bile giydirmemiş.Hiç giyilmemiş mağaza kartları üzerinde olan ayaklı altlar...Ben beşiğini beyaza boyayacağım, gardrop ve yeni uyku seti, cibinlik birde çok hoşuma giden şeyleri alırım.Bunlarıda 7. aydan sonra almayı düşünüyorum.

Bu arada daha erken ama doğumu nasıl düşünüyorsunuz?Benim kardeşim normal doğum yaptı ama ağrısını 20 güne yakın çekti.Bende şimdi normal doğundan korkuyorum ve sezeryan düşünüyorum.Tabiii o zamana kadar fikrim değişir mi bilemem.

Ve bebeklerinize isim düşündünüz mü?Ne çok soru sordun değil mi?Cevapla evapla bitmez.

Kizlar gunaydin bende nisan annesiyim bizim dogumlar yaklasti sizin foruma girip okudum biraz.Ben bebegimin besigini satmayi dusunuyorum daha dogmadi yani hic kullanilmadi besigi once alip sonra dolabini aldigim icin renkleri uymadi simdi o dolabin besigini aliym diyorum.sadece besik alicak olan falan vardir belki aranizda diye yaziyorum ilgilenenler olursa eger bana mesaj atarlarsa resim ekleyip gonderirim.fiyati da bayagi uygun almistik 150 tl yine ayni fiyata satmayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…