2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün kontrolümüz vardı 18+1 dik dün 18 cm ve 250 gram mışız kızım iymiş babasıda ilkkez gördü akşam saatine almıştım randevumu akıntım vardı onun için fiyil verdi bnde 4 kilo almışım biraz fazla dikkat et dedi çok yemediğimi söyledim tuzu makarnayı ve pilavı kes dedi kepekli makarna ve bulgur piksvı ve çok arzu ediosan dedi

Ben canınızı sıktıysam kusura bakmayın.Ben gördüğümü anlattım.Tabiki herkes böyle zor doğum yapacak diye birşey yok.Çok rahat doğum yapanlarda var.Çokda memnunlar.Ben içimi rahatlatmak ve sizlerden görüş almak için yazdım.Yani birnevi cesaretlenmek için.Herkes seçimini sağlık durumuna göre yapar.Kim nasıl isterse öyle doğum yapar.

Canım bizde 18+3 günlüğüz.Doktorun sana 4 kiloyu fazla demişse ben çok çok almışım.Ama doktorum bana birşey demedi.Fakat şöyle bir fark var.Benimki tüp bebek.İğneler hormon iğneleri olduğu için normalde kilo aldırıyor.hamile kaldıktan sonrada düşük olmasın diye 3 ay boyunca hergün progestan kullandım.Toplam 150 kadar iğne oldum.Onlarında çok etkisi var.Artık yediklerime dikkat etmem gerekiyor.Bu arada hiç balık yiyemiyorum.Sizlerdede aynı sorun var mı?

Yok canım, yanlış anlama dediklerimi. Senin düşüncen olumlu yönden, rahatlatmak için dediğinin farkındayım. Her ne şekilde olursa olsun doğum iyi yönlerini vurgulamak çok daha doğru. Ki benim gibi ilk gebeliğini yaşayan kadınlar için bu durumlar çok daha zor ve kafa karıştırıcı.

Hay maşallahhhh Ailede kim uzun boylu, geçen ayın başından beri gitmedim en son 11 cm idi ki eşimde bende 1.80 üstüyüz :)) Merakla bende kızımın kilosu ve boyunu merak ediyorum

Bende peşembe günü kontrole gittim.o zaman kızım 18+2 günlüktü.Boyu 18 cm kilosu 230 gr. dı.Değerlerimiz aynı gidiyor.Benim doğumum kısmet olursa sizden 6 gün sonra.20 ağustos.

Hay maşallahhhh Ailede kim uzun boylu, geçen ayın başından beri gitmedim en son 11 cm idi ki eşimde bende 1.80 üstüyüz :)) Merakla bende kızımın kilosu ve boyunu merak ediyorum
Valla bizdd kısa yok ne anne tarafı ne baba rarafı kısa bebek kısa olursa şaşarım ama şusnki ölçülerini anlamıorum uzunmu kısamı yada kilolumu zayıfmı bilemiorum

Vallahi bn faydalı hiçbişey yiyemiorum sulu yemek çorba falanda hala yiyemiyorum kuru şeyler hep ondan aldım galiba bu kadar kilo

Masallh cnm kizina..tahmini dogumn ne zamdi senn cepten giriyorum o gorunmuyo cnm

herkese iyi akşamlar kızlar rahimimde bi baskı var cumadan beri bebek göbek deliğim hizasında hareket ediyor ama bu rahimimdeki basıncın ne oldugunu anlayamadım haftasonu çok yoruldum ondan mı oldu acaba

herkese iyi akşamlar kızlar rahimimde bi baskı var cumadan beri bebek göbek deliğim hizasında hareket ediyor ama bu rahimimdeki basıncın ne oldugunu anlayamadım haftasonu çok yoruldum ondan mı oldu acaba

Canım ben böyle bir rahatsızlıktan, doktorumu arar haber eder içimi rahat ettiririm. Bazen hareketini değiştirdiği zamanda bende baskı oluyor, eğilip temizlik yaptığım zaman kafası rahme dönmüştü. Kendini yormaman gerekiyor.

kızlar bir doktorun sitesinde okudum yarın 20+1 olacagım 21 haftaya gireceğim yani bu haftada rahimde gerginlik hissi olurmuş buda oradaki kasların gerilmesiyle alakalıymış bi nevi yavaş yavaş doguma hazırlıkmış bu agrı acayip endişelendirdi beni resmen rahimimde bi agırlık var sanki

canım çok şükür lekelenmem yok bebeğimde hareket ediyor ama çok ayakta kaldım 2 gündür sanırım birazda bundan oldu bide bu haftada normalmiş yazıyor şimdi uzattım ayaklarımı dinleniyorum inşallah geçer

Kizlar ben ikinci bebegimi bekliyorum degil iki onikinci bile olsa yine normal dogum yine normal dogum kesinlikle aklinizi karistirmasin baskalarinin soyledikleri herkes icin ayni seyler gecerli degil kim sezeryandn 2 3 saat sonra ayaga kalkip geziyo bebegini istedgi gibi emziriyo zorda kalmadikca tavsiyem normal biraz dis sikicaz sonrasi cok rahat:))

Bana da oluyor. Kalkıp yürürken hem ağrı hem de sanki çekiştirme hissi yaşıyorum. Tam bacak arası bölgesi, kasıklar da değil. Sanki tekme yemişim de iyileşmemiş gibi. Tarif etmesi de zor yav :)

ya arkadaşlar ben 20 haftalık gebeyim ama daha hiçbirşey hissetmiyorum sz nasıl hissediyorsunuz tekme filanma yoksa seyrimemi benim gibi olan varmı

canım bende daha bu hafta net hissetmeye başladım ki benim 2 hamileliğim daha erken hissedersin dediler ama ancak şurda 4-5 gündür hissediyorum minik tekmeler şeklinde hissediyorum sende hissedersin inşallah yakında birde erkek bebekler geç hareket ediyorlar diyorlardı dogruymuş kızım daha erken başlamıştı diye hatırlıyorum

Beyazçekirge teyzecim,annem ve babam 4'lü tarama için hastaneye geldiklerinde nihayet benim KIZ olduğumu görebildiler.doktor teyzem onlara erkeğe benzediğimi söylemişti,anlayamıyorum bunu nasıl söyleyebildi halbuki fıstık gibi kızım hatta annemi bile biraz çirkinleştirdim çünkü ben ondan daha güzel olmalıyım ve babam beni daha çok beğenmeli.işte teyzelerim bizim burda durumlar böyle.cinsiyet tablolarımızı sen düzenliyormuşsun,anneciğime rica ettim benim için sana yazmasını,beni maviden pembeye düzeltirsen çok sevinirim.öpüyorum hepinizi,daha annemi tekmeliycem ben kaçar.....!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…