- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.501
günaydın arkadaşlar.benim burun kanaması oluyor bu haftalarda normalmiş diye öğrendim acaba bunu yaşayan başka arkadaşlar varmı.
linki bulmana sevindim canım, ben çok beğendim küveti. yarın gidip bakıcam inşallah civil bebeye. ya da e bebekte başka bir marka var ona da bakarım izlenimlerimi paylaşırım sizlerle. zaten ne alsam ne alsam diye içim gidiyor. en çok suyu sevsin korkmasın istiyorum. çünkü babası ve ben bröveli dalgıçlarız. bebişimiz de bize benzesin 3 müz birlikte deniz sefası yapalım çok istiyorum hayal kuruyorum. şu resimdeki gibi bir kızanım olsun inşallahEki Görüntüle 665620
Gittik geldikkkkkk
Normalde takip eden doktorumuza ödediğimizin 3 katını ödedik ama 2 cihaz arasındaki fark comodore64 ile pentium4 arasındaki fark gibiydi
Böbreklerinin çalışıp çalışmadığına kadar baktı doktor. Parmaklarını saydık, omurgasına, kemiklerine baktık, kalbine giden damarlardaki kan akışını inceledik. Kalbini ilk başta öyle kolay göstermedi, pozisyon uygun değilmiş. Bir yarım saat bekleme odasında oturduk o ara dönsün de görüntü versin diye. Neyse ki döndü. Babası beklerken 9 doğurdu resmen. Pozisyonu uygun değilmiş herşey yolunda telaş yapma desem de yok anacım rahat edemedi adam
Neyse tekrar girdiğimizde kalp ve yüz için uygun pozisyona geçmişti allahtan... Hatta çok kısa bir süre için, yüzü incelendiği sırada doktor görüntüyü renkliye çevirdi. Tabii su çok fazla olmadığı için biraz yamuk da olsa yüzünü gördükİlk renkli görüşümüzdü... Gözlerim doldu ya..... Galiba kulakları benimkiler gibi elf kulağı
Çok keyifli geçti, toplamda 15-20 dakika doya doya izledim yavrumu. Siyah beyaz görüntüsü bile çok netti, kumlu değildi çok güzeldi...
Değerlendirme de şöyle, normal takip yeterliymiş herşey yolundaymış, sağlıklı bir oğluşumuz var. Pipiyi de yeniden gördük.
Doyamadım ama gene de yavruma...
İşte böyle. Yeniden başladı 1 aylık bekleme maratonumuz. Artık normal muayene de kesmez ki beni, bu kadar detaylı gördükten sonra o eski makine yetmez bana
Du bakalıı nolcek
Beyazçekirge teyzecim,annem ve babam 4'lü tarama için hastaneye geldiklerinde nihayet benim KIZ olduğumu görebildiler.doktor teyzem onlara erkeğe benzediğimi söylemişti,anlayamıyorum bunu nasıl söyleyebildi halbuki fıstık gibi kızım hatta annemi bile biraz çirkinleştirdim çünkü ben ondan daha güzel olmalıyım ve babam beni daha çok beğenmeli.işte teyzelerim bizim burda durumlar böyle.cinsiyet tablolarımızı sen düzenliyormuşsun,anneciğime rica ettim benim için sana yazmasını,beni maviden pembeye düzeltirsen çok sevinirim.öpüyorum hepinizi,daha annemi tekmeliycem ben kaçar.....!!!!
angysangel
evet canım kucuk yerde yasamanın guzel avantajlarından sanırım...
sen nasılsın gorusmyelı?
Bu arada hamılelıgın basından berı 5 kılo almısım
Duzenlı spor zamanı artık
Benimde oldu canım burnum dişim bizim östrojen hormonu aldı başını gidiyo galiba onun yükselmesinden oluyormuş
günaydın arkadaşlar.benim burun kanaması oluyor bu haftalarda normalmiş diye öğrendim acaba bunu yaşayan başka arkadaşlar varmı.
işde başıma gelen bi kaç küçük detay sizdede oluyomuu."senin renginmi sararmış" "yüzün şişmiş sanki" "gripmi oluyosun" "o pantolon sanki dar" "dikkat et kilo alıyosun" "popon büyümüş" ayyy sinir oluyorumm yaa off saldırcam :)) evet heryerim şişiooo sizeneee falan diypp çığlıkk atıcamm...
ıyım cnm ama bu aralar asırı bı gaz problemı var suanda bıle karnım sıs benım..cok rahtsz edıyo doktora bunu sormam lazmmm
aydasu seni görmek ne güzel herşeyin yolunda gitmesine de sevindim ne güzel herdefasında ayrıntılıca bebişin takip ediliyor bende özel doktora gidiyorum ama renkli ultrsonu yok bu arada 5 kilo ne ki canım ben bu sabah tartıldım 8 kilo almışım bugün sıkı yönetim ilan ettim bebişe faydalı şeylerden başka hamileliğin arkasına sıgınım bişeyler yemeyeceğim
Kızlar merhaba,öncelikle herkese huzurlu mutlu sağlıklı hamilelik diliyorum ve sizden yardım istiyorum.izmirde usg yaptırmak için iyi bir perinatolog arıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.herkesi öpüyorum.
işde başıma gelen bi kaç küçük detay sizdede oluyomuu."senin renginmi sararmış" "yüzün şişmiş sanki" "gripmi oluyosun" "o pantolon sanki dar" "dikkat et kilo alıyosun" "popon büyümüş" ayyy sinir oluyorumm yaa off saldırcam :)) evet heryerim şişiooo sizeneee falan diypp çığlıkk atıcamm...
Kızlar günaydın hepinize iyi haftalar stressiz sorunsuz işler diliyorum... Hafta sonu bir bebek çantası beğendim çok hoştu hani şu modern bebek çantasına benzemeyenlerden. Ekoseli deriydi. İçinde termoslu çantası alt açması falan var. Başka biyerden hiç sormadım diye almak istemedim fiyatı 85 TL bana iyi geldi sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?