- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.481
Vallahi bn faydalı hiçbişey yiyemiorum sulu yemek çorba falanda hala yiyemiyorum kuru şeyler hep ondan aldım galiba bu kadar kilo
En son dün 23 agustos dedi
Benmde 15.hftada 23 agustos demisti.bu hfta gdicez bakalim nolucak..bnm guzel kizm ne kdar buyumusss cok ozledm nerdeyse 1 ay oldu :-([/QUOT. Aynı haftadayız ne zamndı randevun cnm
minik oglum daha 18 haftalık ve ayrintili ultrasonda ilk kez bu kadar detayli gordum cok duygulandim cok tatli icim gitti gercekten anne oluyorum sanirim yavas yavas bambaska bir duyguymus.ayyah herkese nasip etsin insallah...demek kucagima aldigim zaman kimbilir neler neler olacak.sag saglik dogar insallah...sevgiler
gunaydın arkadaslar...
hemen hemen hergun takıp edıyorum sızlerı ama bı uyusukluk var uzerımde atamadıgım...
4 lü testını yaptıranlar olmus, Rabbım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...
Doktorum ıstedıgı ıcın yaptırmıstım 4 lu testı. Sonuclardan bır tanesınde rısk gordugunu soyledı doktor...
ıkılı temız cıkmıstı... Neyse ayrıntılı ultrason yapıldı, orda herseyı temız cıktı yavrumun...
Doktorum amnıyonsentez yaptırabılcegımı soyledı, ıstemedım...
O gunden sonrakı her muayenede de ultrasonda hersey normal gorunuyor...
Rabbıme emanet kuzularımız...
Bız doktora her gıttıgımızde damarlarına, kalp odacıklarına, kan akısına, bobreklere falan fılan herseye her defasında bakılıyor, o yuzden ayrıca ayrıntılı yapılcak dıye bırsey olmadı bızde... Sordugumda da her seferınde yapıyom zaten dedı, perınatologa gondermıyormus zaten normalde de...
Bır de hemen hemen ılk haftalardan berı her gıttıgımızde sıyah beyazın yanında 4 boyutlu da yapılıyor, daha mınıcıkkenden berı renklı goruyoruz, gecen dedım doktora baska yerlerde bunu paralı yapıyorlarmıs bı de bellı haftaya kadar yapmıyorlarmıs dıye, güldü sekreterıne bız de bundan sonra parayla gosterelım dedım :)
Kucuk sehırde yasamanın avantajları ıste, o kadar olsun dedım kendı kendıme...
Tetanoz asımızı da vurulduk...
Gecen hafta gıttık doktora 325 gr dı mınık kelebegım... [/QUOTE
gunaydın kızlar herkese....bnm doktorumda perınatologa gondermıyo kendı yapıyo herseyı....zaten oyle bı guvenıyorumkı adama daha kapıdan gırerken doktorumu gordugum an butun kaygılarım bıtıyo o kadar rahatlatıo benı....dedıgın gıbı kucuk sehırde olmann avantajlarıda olabılıo galıba :)
Benmde 15.hftada 23 agustos demisti.bu hfta gdicez bakalim nolucak..bnm guzel kizm ne kdar buyumusss cok ozledm nerdeyse 1 ay oldu :-([/QUOT. Aynı haftadayız ne zamndı randevun cnm
cnm benm randevum cuma gunune ama ben 2 gune falan gtmek ıstıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?