- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.621
saol canım inşallah öyledir bebeğimi hissetmenin verdiği hazdan çok onu hissederek sağlıklı olduğunu anlamak istiyorum.biraz panik atağımda maalesefiçimi rahatlattın teşekkür ederim..
20.haftadan sonra bir perinatoloji uzmanına detaylı ultrason yaptırırsan, cinsiyet karmaşasına son verebilirsin cnm. Allah gönlüne göre versin..
kızlar bu ayrıntılı ultrasonun kaçıncı haftaya kadar zamanı var ??:26:
Merhaba canım, nasılsın ?
Cumadan beri yoktum, geçmişi okumaya daldım. Sayfalar acayip birikmiş...
Herkes iyidir inşallah... Biz iyiyiz kızımla, cumartesi ayrıntılı ultrasona girdik, bugün rapor çıkmış, hastaneden aradılar az önce, herşey yolunda, hiçbir sorun yok dediler....
Allahıma çok şükür, kızım ve ben gayet iyiyiz
Cuma günü ayrıntılı USG için randevum var onu da bir radyoloji uzmanı yapıyormuş o zaman net olarak öğrenirim inşallah.Allahım hepimizin gönlündekini versin canım.Amin
ben 24. haftaya kadar diye biliyorum. allah korusun down sendromu vs. olduğunda devlet 24.haftaya kadar kürtaj izni veriyormuş. sonrasında yasak. bi de ileri haftalar da bebeğin kemikleri sertleştiği için filan şimdi yaptıkları ölçümleri yapamıyorlarmış. bebek de paket konumunu alıyormuş büyüdüğü için. öyle evir çevir muayene edemiyormuş dr. okuduğum ve dr.'dan duyduğum kadarıyla böyle..
Merhaba canım,ilk defa bugün girdim ve yazdım :) şimdide yazılanları okuyorum çok güzel:)
Cuma günü ayrıntılı USG için randevum var onu da bir radyoloji uzmanı yapıyormuş o zaman net olarak öğrenirim inşallah.Allahım hepimizin gönlündekini versin canım.Amin
menekşeeee kız desin istiyon demi bi umut işteee benimde hala umudum var :):)
Allah korusun hepimizin bebeğini
Merhaba canım,izmirdeysen kime gideceğini öğrenebilirmiyim?benimde usg yaptırmam gerekiyor.
Hoşgeldin canım.Allahım tamamına erdirsin inşallah..
Canım ben Ankaradayım.İzmirli arkadaşlar vardı listeye bakarsan görürsün canım.Sanırım Egelim arkadaşımız vardı İzmirden başka hatırlamıyorum[/QUOTE. Teşekkür ederim canım,İzmirli arkadaşları bulmaya çalışayım:)
Merhaba canım,izmirdeysen kime gideceğini öğrenebilirmiyim?benimde usg yaptırmam gerekiyor.
Bende öyle canım belli bir tarafa toplanıyor gibi oluyor bazen, kasılıyorum taş gibi oluyor o tarafım. Sonrada vuruşları geliyor :):) Çokkk güzellll..
Muhteşem bir duygu gerçekten :))
Benim oluyor canım.. Sol ve sağ boşluğuma yakın hatta sanki geriniyormuş gibi eli ve ayakları çarpıyor gibi vuruyor :) alalaa diyorum 2 tarafıma birden nasıl vurdu :) O göbek takıntısını banada yapıyorlar. Diyorum ya sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum. MAşallah bu küçük karın 5 aylık mı diyorlar. Aslında bana göre karnım var ama millet 5. aylıkken 9 aylık gibi oluyormuş galiba garipsiyorlar
canım ben görmüştüm bunu çok kullanışlı benim tek vazgeçtiğim tarafı üzeri açık bebeğin taşınması karadenize inş tayin çıkacak benim memleketime bebekde ağustos geliyor eylül deli gibi yağmur yağıyor ilk aylar annem aşıya falan götürürken üşümesin ıslanmasın diye şunları almış internetten.ilk ikisi aynı setin ürünü ama renk biraz farklkı çıkmış netten kaydettim görüntüyü. kırmızı olanıda bugün unnadodan aldı annem
Eki Görüntüle 667485 Eki Görüntüle 667486 Eki Görüntüle 667487
Artık pıt pıt diye değil baya pata küte hissetmeye başladık. Hem büyüyorlar hem de güçleniyorlar. [/QUOTE
maşallah pıtırcığına dün nasıl oynadı benimkide teyzesi ama bugün keyfi yok
Oynuyodur annesi de fazla sert hareket etmemiştir. Bizim bebişler Saatte en az 2 kez hareket ediyolarmış fakat biz ancak çok sert olanları hissedebiliyormuşuz :) Ben de günde 3 ya da 4 kez hissediyorum. Bazen eni konu karnım oynuyor, yani dışardan farkediyorum. Ama ne zaman babamıza göstermek istesem hareketi kesiyor. Henüz babamız hissedemedi :))
canım ben görmüştüm bunu çok kullanışlı benim tek vazgeçtiğim tarafı üzeri açık bebeğin taşınması karadenize inş tayin çıkacak benim memleketime bebekde ağustos geliyor eylül deli gibi yağmur yağıyor ilk aylar annem aşıya falan götürürken üşümesin ıslanmasın diye şunları almış internetten.ilk ikisi aynı setin ürünü ama renk biraz farklkı çıkmış netten kaydettim görüntüyü. kırmızı olanıda bugün unnadodan aldı annem
Eki Görüntüle 667485 Eki Görüntüle 667486 Eki Görüntüle 667487
Ortada ki çantanın kırmızılısı mı avviodan mı alsam kararsız kalmıştım. stylo markalı olan çantanın içi nası lcanım büyük mü?
ahhh canım bir bilsem ne yapacağız, hemen herkese söyleyeceğimdün akşam koltuktan kalktım doğrulamıyorum. Eşime dedim çabuk kalk beni oturt belim kitlendi iki büklüm kaldım.. Adamda napcağını şaşırdı..
içime sindi benim canım gayet geniş ama şu kırmızısı hele bir gelsin o zaman daha iyi bir karşılaştırma yapabilirim aslında
İyi olmana sevindim canım kızım kızım diye konuşmaya başladın yerim ben onuBenim ayrıntılım Cumaya belki daha erken giderim ne zaman müsait olursam giderim bakalım.Büyüttün kızı bakalım ne kadar olmuş boyu bizimki Cuma günü 18 cmdi ama ki,losu düşük galiba takvimde 300 yazıyor bizimki 270 gr. Limon yemekten kuruttum bebişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?