2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım inşallah öyledir bebeğimi hissetmenin verdiği hazdan çok onu hissederek sağlıklı olduğunu anlamak istiyorum.biraz panik atağımda maalesef içimi rahatlattın teşekkür ederim..

hep öyle canım onun vuruşları sağlıklı olduğunu gösteriyor ve mutlu oluyoruz. Çok şükür diyorum vurduğu zaman. Bazen gün boyu bir vuruşu olmuyor. Akşam nezaman yatıcam, dinlenicem ben burdayım anne diye o başlıyor kıpırdamaya. Vardiye değiştiriyoruz. Ben çalışırken o dinleniyor, ben dinlenirken o kıpır kıpır :) Nedemek canım burda birbirimizi rahatlatıp, konuşmak, dertleşmek, yaşadıklarımızı paylaşmak için varız..

Son düzenleme:
20.haftadan sonra bir perinatoloji uzmanına detaylı ultrason yaptırırsan, cinsiyet karmaşasına son verebilirsin cnm. Allah gönlüne göre versin..

Cuma günü ayrıntılı USG için randevum var onu da bir radyoloji uzmanı yapıyormuş o zaman net olarak öğrenirim inşallah.Allahım hepimizin gönlündekini versin canım.Amin

kızlar bu ayrıntılı ultrasonun kaçıncı haftaya kadar zamanı var ??:26:

ben 24. haftaya kadar diye biliyorum. allah korusun down sendromu vs. olduğunda devlet 24.haftaya kadar kürtaj izni veriyormuş. sonrasında yasak. bi de ileri haftalar da bebeğin kemikleri sertleştiği için filan şimdi yaptıkları ölçümleri yapamıyorlarmış. bebek de paket konumunu alıyormuş büyüdüğü için. öyle evir çevir muayene edemiyormuş dr. okuduğum ve dr.'dan duyduğum kadarıyla böyle..

İyi olmana sevindim canım kızım kızım diye konuşmaya başladın yerim ben onu Benim ayrıntılım Cumaya belki daha erken giderim ne zaman müsait olursam giderim bakalım.Büyüttün kızı bakalım ne kadar olmuş boyu bizimki Cuma günü 18 cmdi ama ki,losu düşük galiba takvimde 300 yazıyor bizimki 270 gr. Limon yemekten kuruttum bebişimi

Cuma günü ayrıntılı USG için randevum var onu da bir radyoloji uzmanı yapıyormuş o zaman net olarak öğrenirim inşallah.Allahım hepimizin gönlündekini versin canım.Amin

menekşeeee kız desin istiyon demi bi umut işteee benimde hala umudum var :):)

Allah korusun hepimizin bebeğini

menekşeeee kız desin istiyon demi bi umut işteee benimde hala umudum var :):)

Allah korusun hepimizin bebeğini

Canım benim Allahım hayırlısını nasip etsin de hani doktorla beraber ben de baktım ya bu sefer dr da pipiyi zom yaptı.Ben de hani kordonla karışıyor ya o aklıma geldi.Dr da sen herhalde kız istiyorsun diyip güldü ben de hayırlısı olsun çok şükür ikisi de var dedim.Allahım önce hayırlısı ama gönlümüzden geçeni versin hepimizin,senin de inşallah

Evet garipsiyolar. Napayım bu kadar çıktı Bebeğimin boyu falan gayet iyi hatta önde gidiyor. Yapısal olarak kişiden kişiye değişiyor işte. Bana maşallah filan diyen olmadı canım, dudak bükerek 5 aylık mı şimdi, aaa hiç karnın çıkmamış diyolar. Sadece birisi dedi ne güzel doğumdan sonra göbeğin kalmıycak. İşte dedim duymayı beklediğim buydu :))

Arasta desene bu cimcime babasına naz yapıyor :)) Yandın sen benim bir arkadaşımın kızı babasıyla birlikte olduğu zamanlarda annesini dışlıyor ve kadına sürekli iş çıkarıyor kontes de rahat rahat babasıyla birlikte oluyor :))

Evet canım alıştım çoktan kızıma
Kontrolden çıktıktan sonra babası ile alışverişte yaptık biraz... Cam biberon , önlük, eldiven, zıbın takımı, battaniye, çeşit çeşit takımlar, mendiller, havluluar falan. Kızımın çeyizleri diyorum onlara
Haaaa bu arada bizim dr. da; bebeğimiz hala kız dedi çok güldük

Sevgili göbiş kardeşlerim,
Göğüs pompası alacağım, yardımcı olun lütfen.
Hangi marka daha iyidir, otomatik mi yoksa manuel mi almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…