2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm anneler bakalım bugün kızımda nasıl değişiklikler var:) ayrıntılı ultrasondan bahsedilmiş istanbulda giden var ise tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?

kızlar bebek dogduktan sonra bebek arabasını hemen almayı düşünmüyordum arabam için oto koltugu alacaktım ama fiyatlara baktıgımda 200 tl den falan başlıyor iyileri travel sistem bebek arabalarıda yani hem oto koltugu hem puset olanlarda 600 den falan başlıyor ne yapsam ikisini farklı farklı alacagıma travel sistem mi alsam siz ne yapacaksınız bebek arabası işini kızlar

Sevgili göbiş kardeşlerim,
Göğüs pompası alacağım, yardımcı olun lütfen.
Hangi marka daha iyidir, otomatik mi yoksa manuel mi almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

canım kimi manuel kimi elektrikli iyi demiş ben kullanmadıgım için bişiy diyemiyorum ama avent iyi bir marka ürünlerine güvenebilirsin ben aventin göğüs kalkanını alacagım göğüs yaraları olmasın diye avente güvenebilirsin

Hangi marka daha iyidir, otomatik mi yoksa manuel mi almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Valla bu konuda pek bilgim yok da kız kardeşim yeni doğum yaptı kesinlikle elektrikli al abla diyor sanırım ben elektrikli alıcam ...

Ben de sadece oto koltuğu alıcam bir sonraki yaza kadar yeterli gelir sonra da hafif baston pusetlerden alıcam her zaman birileri yanımızda olmayabilir katlayıp taşıması kolay diye düşünüyorum ...

Hea bildiğin naz yapıyor. Sanki bilinçli olarak yapıyor Beni dışlamasın yaa babasını ne kadar seviyosa, beni de o kadar sevsin. Senin dediğinin olabilitesi de var aslında ben evdeyim, babası 5 te geliyor. Tüm gün görmeyecek, geldiği zaman özel ilgi bekleyebilir. Bi de baba-kız aşkı başka oluyor. Çevremde hep böyle gördüm, bakalım bizde nasıl olacak :)

kesinlikle elektrikli al canım aventin medelanın lansinohunkini çok övdü arkadaşlarım. bende almayı düşünüyorum elektrikli canım manuel çok zor geliyor bana uğraşmak

slm anneler bakalım bugün kızımda nasıl değişiklikler var:) ayrıntılı ultrasondan bahsedilmiş istanbulda giden var ise tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?

canım ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine büyükçekmece kolan hastanesinde altan cebeciye gideceğim kısmetse.arkadışımın bebeği tüp bebek tedavisiyle oldu ve çok titiz bir insan.o çok memnun kalmış yaklaşık 45 dk sürmüş ve 45 dk boyunca hep anlatmış doktor.arkadaşım aklımdaki tüm soruların cevabını aldım diyor.4 d olarakta görüntülemişler ayrıca işlemin başından sonuna kadar cd çekilip veriyorlarmış.ben 2 nisanda gidicem inş.aslında kendi hastanemde gidecektim ama arkadaşım bunu tecrübe edip memnun kaldığından hiç riske etmeyip buna gidicem inş..

Benim de babama olan sevgim farklıdır :) Ama bu bahsettiğim kız bambaşka babası gemide kaptan seferden geleceği zaman geceden saçlarını tarıyor en güzel tokalarını seçiyor ki babası gelince onu çirkin görmesin diyeymiş

canım fiyatı hakkında bilgin var mı?

Vauuv büyük aşka bak sen.

Süper yaaa:) Ben daha bir iğne dahi almadım bebişime.Nisanın sonlarına doğru alırım hem sizlerden de fikir alırım markaları falan oğlum 7 yaşına girecek benim hiçbirşeyim yok sıfırdan başlıyorum sizler gibi.Üstelik tayinim çıkınca Ankaraya taşınırken sakladıklarımı da dağıtmıştım yanıma yük almayayım diye.Bebişim olacağını bilseydim dağıtırmıydım Neyse sıfırdan başlamak daha heyecanlı dünyaya bir daha mı geleceğiz sanki boşveeeerrrr

Merhaba umudumvar01
Ben 2012 Ekim ayinda dogum yaptım. 16 ayda 17. Haftamda detayli ultrason yaptırmıştım. Riskli gebeliklerde çok çok iyi olan bir doktor ben de kime danistiysam onun ismini verdiler.( hem kendi kadin doğumcum hem de birçok arkadasim) doktorun adi Atıl Yüksel yeri nişantasinda. Teyzemin 12 sene önce bebekle ilgili tereddütte kalindigi bir durumu vardi. O da Atıl beye gitmiş meger çok şükür söyledikleri gördükleri çok doğru cikiyor. Çok dikkatle inceliyor, gördüğünü söylüyor ama herzaman her hamilelikte bir risk olduğunu ve görünenin dışında kalanlarin Allah in takdiri olduğunu da belirtiyor.

Ben tavsiye ederim, ismini netten de arastirdiginda onunla ilgili geri bildirimleri bulabilirsin.

Saglikla bebeğine kavuşman dileğiyle ...

canım fiyatı hakkında bilgin var mı?

ssk karşılamıyor 270 tl fiyatı.benim kendi hastanemde ssk karşıladığı halde 314 tl idi.fiyatı uygun gibi galiba.ayrıca radyoloji uzmanı falan değil doktor perinatoloji yi yan dal olarak okumuş herhalde.hastanemde gideceğim doktor doçentti ama.yalnız ona benim eltim gitmişti şüpheli gebelikti onunki yalnış hatırlamıyorsam 10 dk falan sürdü sorun yok dedi çok şükür sorun yoktu ama yinede ben çok tatmin olmamıştım.

Ben manuel olanı kullanmıştım zaten pek gerek olmuyor bana çünkü pek sütüm olmuyor benim ne yapsamda.Sadece oğlum kuvözde kalmıştı 7 gün boyunca o zaman lazım olmuştu ki doğumdan sonra çalışmamıştım hep evdeydim o yüzden lazım olmadı ama şimdi çalışan herkesin alması gerek.Bebişe süt biriktirip güzdüz vermek lazım.Bana manuel çok pratik geldi.Doktorum da zaten onu tavsiye etmişti hastanede yatarken.O kadar yüklü paralar verip otomatik almaya ne gerek varki.Yine de sen bilirsin canım

Kızım kızım diye sevdiğim bebeğimi bir kaç gündür nedense erkekmiş gibi hissediyorum kendime kızıyorum. Adı bile hazır oysa . Niye böyle anlamıyorum bi türlü.

çok sevindim bebeğinin iyi olmasına allah ömür versin inş.4 d olarak görüntülediler mi bebeğini nasıl bayağı belli oluyormu yüzü falan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…