- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.641
Sevgili göbiş kardeşlerim,
Göğüs pompası alacağım, yardımcı olun lütfen.
Hangi marka daha iyidir, otomatik mi yoksa manuel mi almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hangi marka daha iyidir, otomatik mi yoksa manuel mi almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
kızlar bebek dogduktan sonra bebek arabasını hemen almayı düşünmüyordum arabam için oto koltugu alacaktım ama fiyatlara baktıgımda 200 tl den falan başlıyor iyileri travel sistem bebek arabalarıda yani hem oto koltugu hem puset olanlarda 600 den falan başlıyor ne yapsam ikisini farklı farklı alacagıma travel sistem mi alsam siz ne yapacaksınız bebek arabası işini kızlar
Arasta desene bu cimcime babasına naz yapıyor :)) Yandın sen benim bir arkadaşımın kızı babasıyla birlikte olduğu zamanlarda annesini dışlıyor ve kadına sürekli iş çıkarıyor kontes de rahat rahat babasıyla birlikte oluyor :))
slm anneler bakalım bugün kızımda nasıl değişiklikler var:) ayrıntılı ultrasondan bahsedilmiş istanbulda giden var ise tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?
Hea bildiğin naz yapıyor. Sanki bilinçli olarak yapıyorBeni dışlamasın yaa babasını ne kadar seviyosa, beni de o kadar sevsin. Senin dediğinin olabilitesi de var aslında ben evdeyim, babası 5 te geliyor. Tüm gün görmeyecek, geldiği zaman özel ilgi bekleyebilir. Bi de baba-kız aşkı başka oluyor. Çevremde hep böyle gördüm, bakalım bizde nasıl olacak :)
Artık pıt pıt diye değil baya pata küte hissetmeye başladık. Hem büyüyorlar hem de güçleniyorlar.
canım ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine büyükçekmece kolan hastanesinde altan cebeciye gideceğim kısmetse.arkadışımın bebeği tüp bebek tedavisiyle oldu ve çok titiz bir insan.o çok memnun kalmış yaklaşık 45 dk sürmüş ve 45 dk boyunca hep anlatmış doktor.arkadaşım aklımdaki tüm soruların cevabını aldım diyor.4 d olarakta görüntülemişler ayrıca işlemin başından sonuna kadar cd çekilip veriyorlarmış.ben 2 nisanda gidicem inş.aslında kendi hastanemde gidecektim ama arkadaşım bunu tecrübe edip memnun kaldığından hiç riske etmeyip buna gidicem inş..
Benim de babama olan sevgim farklıdır :) Ama bu bahsettiğim kız bambaşka babası gemide kaptan seferden geleceği zaman geceden saçlarını tarıyor en güzel tokalarını seçiyor ki babası gelince onu çirkin görmesin diyeymiş
Evet canım alıştım çoktan kızıma
Kontrolden çıktıktan sonra babası ile alışverişte yaptık biraz... Cam biberon , önlük, eldiven, zıbın takımı, battaniye, çeşit çeşit takımlar, mendiller, havluluar falan. Kızımın çeyizleri diyorum onlara
Haaaa bu arada bizim dr. da; bebeğimiz hala kız dedi çok güldük
slm anneler bakalım bugün kızımda nasıl değişiklikler var:) ayrıntılı ultrasondan bahsedilmiş istanbulda giden var ise tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?
canım fiyatı hakkında bilgin var mı?
[ı]merhaba canım, nasılsın ?
Cumadan beri yoktum, geçmişi okumaya daldım. Sayfalar acayip birikmiş...
Herkes iyidir inşallah... Biz iyiyiz kızımla, cumartesi ayrıntılı ultrasona girdik, bugün rapor çıkmış, hastaneden aradılar az önce, herşey yolunda, hiçbir sorun yok dediler....
Allahıma çok şükür, kızım ve ben gayet iyiyiz [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?