2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biz çift yönlü ve oto koltuklu bir modeli 600e aldık. Dediğin gibi minimum fiyatlar bunlar maalesef

Selam hanımlar;
Nihayet aranıza döndüm. İşler çok birikmiş bugün canım çıktı. Size bir merhaba diyeyim dedim. umarım herkes iyidir. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Geçen hafta kayınvalidemlere ziyerete gittik. Sürekli torunuma iyi bak lafıyla bunalttı beni. Sanki ben kötü bakıyorum. Onu ye bunu ye ısrarları da cabası. Hiç bişeyimi beğenmedi. Birde ikincisi oğlan olur inşallah deyip durdu. Çok bozuldum bu yaptıklarına. En sonunda aşkolsun anne iki kızımız olsa beğenmeyecek misin dedim kırmadan. O zaman sustu. Eşim kızdı laf ettim diye. Ama dayanamadım. Hem kötü bişey demedim ki. Eşimden bekledim ya ikinciside kız olursa demesini. o sesini çıkarmayınca ben söyledim. Hem kırılmadıklarına emininm dedim eşime. Çünkü bi sonraki kontrolde mi kesinleşecek kız olduğu diye sordu ondan sonra. Hala umut ediyor. Yok anne kesin kız dedi doktor ultrason kağıdında bile yazıyor dedim.

Amaaannnn evime geldim rahatladım işte. Hepinizi öpüyorum.

Beni özleyen var mı aranızda?????

İyi etmişsin. Susa susa çatlayacağız ya, hiç bizi düşünen yok... Kendi deseymiş anneciğine o zaman

çok sevindim bebeğinin iyi olmasına allah ömür versin inş.4 d olarak görüntülediler mi bebeğini nasıl bayağı belli oluyormu yüzü falan??

Saol canım, Allah hepimizinkine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
Evet 4d olarak görüntülüyorlar, heryeri o kadar belli ki artık kızımın, doktor eşime döndü ve "anneyi kopyalamışsın dedi"
o kadar net yani
400 gr. olmuş minik kızım 25-26cm civarında. 2 hafta önce 270gr.dı artık hızlı büyüyorlar. Benim göbiştende belliydi zaten

teşekkrler canım araştıracağım insan korkuyor iyi bir doktor olsun iyice incelesin istiyor ilkkez 4 boyutlu göreceğim diyede heyecan var:))

canım onu bende duydum ama forumlarda pek memnun kalmamış anneler renkli mi bakıyor nekadar sürüyor fiyatı nedir biraz bilgi verirmisin ?

20 dk civarı sürüyor en ince ayrıntısına kadar bakıyor. Renkli görüntüyü sadece yüzünü incelerken gördük, diğer taramalarda siyah beyaz inceliyor iç organları vs görmek için.
Çıkarken CD verdi.
Güler yüzlü biri. Biz çok memnun kaldık.

tşekkürler canım peki fiyatı nedir? çok soru sordum ama napim:))

Aman aşk olsun ne çoğu :) 300 lira alıyor canım, biraz tuzlu gibi ama adam doçent işte napıcan :)

evet canım doçentler biraz fazla alıyor benim kadındoğumcuda doçent. belki o önerir birilerini ama yinede insan fikir sahibi olmayı istiyor:) bu bebek benim için mucize ve herşeyin en iyisi olsun istiyorum onun için :)bilgiler için çok teşekkürler

annelerr merhabaa

detaylı ultrasonlarınızı nerde kime kaca yaptırdınız araştırmaktan kafam patladı :l

kolan hastanesi altan cebeci hem iyi diyolar hem 270 tl digerlerine gore uygun baya. ama bu olay cok onemli oldugu icin guvenemiyo insan işte yorumlarınızı bekliyorummm

maaşallah kızına..Allah kucağımıza almayıda nasip etsin..

hoşgeldin cnm ii yapmışsın sus sus nereye kadar bu valide hanımların merakı beni öldürecek bugün bizimkinde sabahın 9unda eşimi aramış rüyasında görmüş yalan,sonra sadede gelmiş zaten, neymiş ben nie aramıomuşum hiç, bi kabahat mı etmişmiş üzülüomuşta uyuyamıomuşta,2 güne bir çaldırıp arayıp duruyo bende aramayınca böle oluo,anne hamile telefonla pek konuşmuo demiş eşim, anlamıo bende inat ettim aramıcam

canım bende araştırıyorum senin gibi altan cebeciden çok kişi memnun 45 dk sürüyormuş 270 tl ahmet gülü çoğu kişi beğenmemiş medipol oraya yönlendiriyor ama 10dk ile geçiştirdiği çok olmuş forumlarda çok şikayet var karar verince banada bildirirsen sevinirim ne kadar çok fikir alırsak o kadar iyi:)

yuhh :/ ne insanlar var....

bu arada ben de 17.haftada hissettim ilk hareketlerini...ama emin olamıyordum...18.haftada emin oldum...şimdi ise kıpır kıpır pıt pıt küt küt :)) hele bugün çok hareketliydi...

ha kızlar ank.da olup medicanaya gidenler var mı aranızda?

detaylı ultrasonu 420 lira dediler çok fazla...başka yerde yaptırıcaz ama nerde...ha bir de şu yeni açılan sakuraya giden var mı ank.da olupta? detaylı ultrasonu bağkur karşılamıyor mu? sakurada % 7o ini karşılıyormuş herşeyin ama detaylıyı da karşılar mı ki?

bende 5 yaşını bitirene kadar kızımın saçlarına makas değdirmemiştim. saçları kalçasının altındaydı şimdi altı yaşında bir parmak kadar kestirdim şu zamana kadar. banyo yaptırırken poposunun arasına giriyo "anne gıdıklıyo bunlar" diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…