- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.661
kızlar bebek dogduktan sonra bebek arabasını hemen almayı düşünmüyordum arabam için oto koltugu alacaktım ama fiyatlara baktıgımda 200 tl den falan başlıyor iyileri travel sistem bebek arabalarıda yani hem oto koltugu hem puset olanlarda 600 den falan başlıyor ne yapsam ikisini farklı farklı alacagıma travel sistem mi alsam siz ne yapacaksınız bebek arabası işini kızlar
Selam hanımlar;
Nihayet aranıza döndüm. İşler çok birikmiş bugün canım çıktı. Size bir merhaba diyeyim dedim. umarım herkes iyidir. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Geçen hafta kayınvalidemlere ziyerete gittik. Sürekli torunuma iyi bak lafıyla bunalttı beni. Sanki ben kötü bakıyorum. Onu ye bunu ye ısrarları da cabası. Hiç bişeyimi beğenmedi. Birde ikincisi oğlan olur inşallah deyip durdu. Çok bozuldum bu yaptıklarına. En sonunda aşkolsun anne iki kızımız olsa beğenmeyecek misin dedim kırmadan. O zaman sustu. Eşim kızdı laf ettim diye. Ama dayanamadım. Hem kötü bişey demedim ki. Eşimden bekledim ya ikinciside kız olursa demesini. o sesini çıkarmayınca ben söyledim. Hem kırılmadıklarına emininm dedim eşime. Çünkü bi sonraki kontrolde mi kesinleşecek kız olduğu diye sordu ondan sonra. Hala umut ediyor. Yok anne kesin kız dedi doktor ultrason kağıdında bile yazıyor dedim.
Amaaannnn evime geldim rahatladım işte. Hepinizi öpüyorum.
Beni özleyen var mı aranızda?????
çok sevindim bebeğinin iyi olmasına allah ömür versin inş.4 d olarak görüntülediler mi bebeğini nasıl bayağı belli oluyormu yüzü falan??
Bakırköy'de Doç. Dr. Ahmet Gül tavsiye ederim, cumartesi günü gittik biz.
Merhaba umudumvar01
Ben 2012 Ekim ayinda dogum yaptım. 16 ayda 17. Haftamda detayli ultrason yaptırmıştım. Riskli gebeliklerde çok çok iyi olan bir doktor ben de kime danistiysam onun ismini verdiler.( hem kendi kadin doğumcum hem de birçok arkadasim) doktorun adi Atıl Yüksel yeri nişantasinda. Teyzemin 12 sene önce bebekle ilgili tereddütte kalindigi bir durumu vardi. O da Atıl beye gitmiş meger çok şükür söyledikleri gördükleri çok doğru cikiyor. Çok dikkatle inceliyor, gördüğünü söylüyor ama herzaman her hamilelikte bir risk olduğunu ve görünenin dışında kalanlarin Allah in takdiri olduğunu da belirtiyor.
Ben tavsiye ederim, ismini netten de arastirdiginda onunla ilgili geri bildirimleri bulabilirsin.
Saglikla bebeğine kavuşman dileğiyle ...
canım onu bende duydum ama forumlarda pek memnun kalmamış annelerrenkli mi bakıyor nekadar sürüyor fiyatı nedir biraz bilgi verirmisin ?
20 dk civarı sürüyor en ince ayrıntısına kadar bakıyor. Renkli görüntüyü sadece yüzünü incelerken gördük, diğer taramalarda siyah beyaz inceliyor iç organları vs görmek için.
Çıkarken CD verdi.
Güler yüzlü biri. Biz çok memnun kaldık.
tşekkürler canım peki fiyatı nedir? çok soru sordum ama napim:))
Aman aşk olsun ne çoğu :) 300 lira alıyor canım, biraz tuzlu gibi ama adam doçent işte napıcan :)
Son 2-3 sayfayı oku canım şimdi bahsi geçti :)
Saol canım, Allah hepimizinkine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
Evet 4d olarak görüntülüyorlar, heryeri o kadar belli ki artık kızımın, doktor eşime döndü ve "anneyi kopyalamışsın dedi"
o kadar net yani
400 gr. olmuş minik kızım 25-26cm civarında. 2 hafta önce 270gr.dı artık hızlı büyüyorlar. Benim göbiştende belliydi zaten
Selam hanımlar;
Nihayet aranıza döndüm. İşler çok birikmiş bugün canım çıktı. Size bir merhaba diyeyim dedim. umarım herkes iyidir. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Geçen hafta kayınvalidemlere ziyerete gittik. Sürekli torunuma iyi bak lafıyla bunalttı beni. Sanki ben kötü bakıyorum. Onu ye bunu ye ısrarları da cabası. Hiç bişeyimi beğenmedi. Birde ikincisi oğlan olur inşallah deyip durdu. Çok bozuldum bu yaptıklarına. En sonunda aşkolsun anne iki kızımız olsa beğenmeyecek misin dedim kırmadan. O zaman sustu. Eşim kızdı laf ettim diye. Ama dayanamadım. Hem kötü bişey demedim ki. Eşimden bekledim ya ikinciside kız olursa demesini. o sesini çıkarmayınca ben söyledim. Hem kırılmadıklarına emininm dedim eşime. Çünkü bi sonraki kontrolde mi kesinleşecek kız olduğu diye sordu ondan sonra. Hala umut ediyor. Yok anne kesin kız dedi doktor ultrason kağıdında bile yazıyor dedim.
Amaaannnn evime geldim rahatladım işte. Hepinizi öpüyorum.
Beni özleyen var mı aranızda?????
annelerr merhabaa
detaylı ultrasonlarınızı nerde kime kaca yaptırdınız araştırmaktan kafam patladı :l
kolan hastanesi altan cebeci hem iyi diyolar hem 270 tl digerlerine gore uygun baya. ama bu olay cok onemli oldugu icin guvenemiyo insan işteyorumlarınızı bekliyorummm
Ohhhooo daha ne hikayeler dinliyorum benMisal şu an 5 yaşında olan kızının saçlarını hiç kestirmemiş olan tanıdığım geçenlerde bana dedi ki "bak kızımın saçları daha karnımdaki saçları ha " yaşadığım şoku anlatamam
Ohhhooo daha ne hikayeler dinliyorum benMisal şu an 5 yaşında olan kızının saçlarını hiç kestirmemiş olan tanıdığım geçenlerde bana dedi ki "bak kızımın saçları daha karnımdaki saçları ha " yaşadığım şoku anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?