- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.241
ya kızlar canımı çok sıkan bir durum var
kızımın 2 adı var
ilki kv adı ve ben onu kullanmıyorum kızımda arkadaşlarıda kullanmıyo
şimdi eşim karnımı severken babasının adıyla seviyo
onun adını koyacağını söylüyo ama ben istemiyorum
onun anasının babasının adını koyayım diyemi doğuruyorum ben ya
çok üzülüyorum koymam dediğimde ben tek erkek çocuğum ve bizden bekliyolar oldu yanıtı
kavga etmeyelim üzülürüm diye cevap vermedim ama istemiyorum işte
kvden her ne kadar soğuksam tam tersi kp'i çok severim sayarım çok iyi bir insandır dar zamanımda bana hep yardım etti eşimden bile fazla destek oldu
ama bu adını koymamımı gerektiriyo?
annişlerden va kayınvalidelerden bahsedilmiş ben de eksik kalmayım ayollll
benim annem kızıma 3 aydan itibaren baktı 3 yaşına kadar , her akşam yemeğimizi de yedik orda...öyle eve geçtik sonra kayınvalidem taşındı Ankaraya görevi o devraldı 1 yıldır kızıma o bakıyo ve aynı şekilde akşam oraya gidiyoruz yemek yeyip geçiyoruz eve Allah onlardan razı olsun ...evlendiğimizden beri kayınvalidemle hiç bi sürtüşmemiz olmadı iğneli bi laf bile etmedi ben asla önyargılı düşünmedim kaynana olarak görmedim oda beni kız bildi alınacak olsam öyle çok bulurdum ki alınacak tartışacak bişey ...
şimdi eşimden çok ben ona yakınım kızı yok herşeyini bana anlatır benden fikir alır..şimdi 2. oğlunu evlendirme aşamasında senin yarın kadar olsa yeter diyor bende içimden o biraz zor diyorummm hehehe
heheh çok mu övündüm ayoll ama gerçekleri yazdım inanın
nacizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum kendinizi ezdirin demiyorum ama alttan alıverin bazen heee deyin uslubuna göre hemen olmaz falan demeyin ama yine bildiğinizi okuyun
belki de bizde kayınvalide -anne olunca onları anlıycazzz..
mesela kıyafet alıyo kafasına göre diye kızanlar oluyo ya ayooolll alsınnn heveslenmiş kadınnn giydiriver ölmezsinyaaa torun sevgisi bambaşkaymışşş onun gönlü kalmasın çok güzel de giydir nolcekkkk
bana boşuna polianna dememişler haaaaa
Şimdi anlamadığım nokta Gamzeden niye alıntı yaptın kızValla alemsin canım benim yaaaa
Benim kalbim hala 1 taneühüüüüüüüüüüüüüü
Kızlar bu arada ayrıntılıya 3lü teslere falan avuç avuç para vermeyin.Gidin Devlet Hastanelerine hepsini yaptırın.Yani bir dünya prim ödüyoruz bir işe yarasın ödediğimiz primler.Yazık eşinizin veya kendinizin paranızı öyle şeylere harcamayın.Devlette de çok güzel bakıyorlar.Arkadaşım Numunede yaptırdı 40 dakikadan fazla sürmüş ve 1 kuruş bile ödemedi.Onun yerine bebişlerinize bir ihtiyacını alın.Bunlar illa özelde olacak diye birşey yok.Ben oğlumu devlette doğurdum sezeryan olduğum için 5 gün hastanede yattım.Pansumanımı iğnemi serumumu dört dörtlük yaptılar çoook memnun kaldım.Yine devlette yapacağım Allah nasip ederse.Özeller 1 gün yatırıyor sonra tam iyileşmeden taburcu oluyorsun.Ama devlette 5 gün serumla ilaçla toparlanıyorsun.Benimki sadece bir tavsiye arkadaşlar yani bu benim fikrim.Ben bu zamana kadar tek kuruş harcamadım özele herşeyimide eksiksiz yaptırdım.
Bizimkiler maşallah 5 erkek kardeş ve 5 gelin var.Ben orta sırayım:) Hepsinin pabucunu dama atttım yeni gelenler de benim pabucumu dama atamadılar:) Köye gidince kedi gibi annemin göğsüne sokulurum yani kaynanamın beni okşar öper ne yapacağını bize en zor yemekleri yapar oturtacak minder bulamaz.Bulaşık yıkamaya kolumdan tutp tutup atar ki ben yıkarım sen git eşinin yanında otur der ben de onu çekiştiririm:))))))))) 5-10 dakika böyle olur sonra beraber yıkarız da yüreğimiz soğur:)))
Ayağıma şalvarımı giyerim,yazmamı takarım tam bir köylü kızı olurum.Eşim de sen nerden düştün güzelim der beni söyletir.Günlerimiz çook güzel geçer anlayacağın.Çocuklar da kayınbabamla traktöre biner köyü dolaşır...Temiz hava ohh be özledim hepsini ahh ahhh
menkşeciimmm gamzeyi alıntıladım ona yine bi laf dokunduracaktım nokta nokta koyuyoya sonra unuttum ama tiklediğimin içinde kalmış hahhaa ondan yani...
bu arada sen ayrıntılıyo nereye gideceksin kuzum numune de iyi fikirmiş randevulumu gitti senin arkadaşın ben daha yaptırmadım ayrıntılı da :26:
Günaydın arkadaşlar ben dün akşam detaylı ultrasona gittim doktor bir daha gel dedi sen 20 haftalık değilsin 19 haftalıksın bazı şeyleri göremedim dedi halbuki bir önceki gittiğim de söylediği haftaya göre 20 haftalık hamileyim kafam çok bulandı bugün kadın doğum doktoruma randevum vardı ona da gidemeyeceğim ultrason raporlarım olmadığı için.
takvimimde çok fazla yorulmamaya dikkat edin diyor tabi bir haftadır ev topladığımdan cumartesi günü taşınacağımdan haberi yok :)
bu gece herkese bişey olmuş sanırım bende eşimle tartıştım sabahın dördünde dikildim ayağa. dolunaydan mı oldu acaba
merhaba lokum anneler
ay sabah sabah başıma gelmeyen kalmadı. kızımı okula bıraktım bende işe gidicektim ama benim karnımdaki ufaklık kasıklarımda dolaşmayı pek sevdiği için yürütmedi beni. 5dk süren yolu 15 dk zor yürüdüm,dün aşı olduğum için gece saçma sapan bir uyku uyudum nedense sürekli uyanıktım. neyse eşimi aradım napıyosun ne var ne yok diye,sesimin kötü geldiğini bişeyden mi korktuğumu canımın bişeye mi sıkıldığını sordu. bende hayır sadece kasıklarım çok ağrıyor birde kolum şişti ateşim var dedim. işe gitmemi istemedi,lütfen eve git dinlen,hiç bişeye karşıma acıkınca yemek siparişi ver uyu keyfine bak dedi. eve geçerken pastaneden bişeyler aldım yukarı çıktım,içeri girdim ki karşı komşum seslendi gel bende çay içelim dedi ve ben bunak hamiş,kapıyı çektim anahtarım içerde kaldı
çift kapı var içerdeki tahta dışardaki çelik. sadece tahta kapı kapalı olduğu için baya uğrştım açılmadı tekme omuz şişle deneme çalışmaları hiçbiri kar etmedi.bu arada aşıyı sol koluma yaptırdım ki daha az zarar görsün ama ben kapıya sol omuzla yüklenince.... o acı anlatılmaz yaşanır8.katta bir amca oturuyor adam aldı takımları geldi uğraş didin yok ,kapı açılmıyor! herif çelik kapıyı takır takır açıyo kitliyo tahta olan açılmıyo. çare yok eşimi aradım "gelde anahtarınla kapıyı aç"dedim, çıktı geldi veee bingo ben anahtarı kapının üstüne takmışım öyle çekmişim tabi ki kapı anahtarla da açılmadı bu yüzden.
o da uğraştı tornavida vs bi sürü yok kapı açılmıyor ben tam bir saattir apartmandayım,ağrım var sinirlerim bozuk ve kendime çok kızgınım.çilingir gelince kapıyı kırar diye düşünüyoruz bir de göbek deliği değişecek falan filan diye düşündük ilk başta ama mecburen çağırdık çilingiri . adam geldi sadece 30 sn içinde kapıyı açtı. kudurdum sinirden bu kadar kolaysa biz neden yapamadık. 40 tl aldı gitti.
özetle güne bu şekilde merhaba dedim bari kalan kısmı güzel geçsin
bende kayınvalidemden çok çektim 3 senede anlatsam roman olur sinir krizleri geçirtti bana eşim kendi annesinden soğudu bana yaptıklarını görünce izin zamanı kavga etti annesiyle o kadar çirkin şeyler yaptı ki anltamam ama torununu görmek sevmek hakkı diye hamile kaldığımdan beri arıyor soruyor bende mesafeli şekilde söylüyorum durumunu sağolsun ihtiyaç var mı diye falanda sordu ilk defa. ama annem soğuktur hep aynı en nefret ettiğim şey bir insan birşey konuşurken dinlenemsidir annem o kadar saygısız yani bize karşı hep öyle oldu mesela doğuma mecburen tayin taşınma yüzünden memlekete gidicem ama annem yüszünden sinirlerim tepeme çıkıyor gitmek istemyorum hiç sçama sapna triplere girer kavga çıkarır burnundan getirir herşeyi en son kendine çok kötü kzıdığımdan beri korkuyor benden karışamıyor artık yoksa çocuğu olmama rağmen zerre dikkate almazdi beni kavga kötü ama artık etmem gerekiyordu bir yardımını annemin hiç görmedim ben anca konuşur bende onu artık konuşturmuyorum dediğim gibi bizim durum çok farklı sevgi falan yok aramızda.kayınvalidem de ondan aşağı kalmaz eşime ama bayram seyrn hastalık diye konuşuruz mesafeli kapatırız teli rahatsızlık etmeye çekiniyor artık zamanında çok yalanlarını yakaladık onunda biraz yüz versen anında bıçak gibi kesip atar aramızı bozar eşimle o yüzden eşim çok temkinliailesine karşı dakika başı eşim aramadığı sürece arayamazlar mesela birde çok sert işi sebbeiylede onlarda eşimden çekiniyor. ama inan kimsenin karışmaması çok güzel bir evliliğe kendi ailen falan farketmez biz kuzenlerimizdne erken gördük ders çıkarılması gereken durumları ama uygulama işi biraz aman aldı
güle güle kullan yinede canım el işçiliklerinde olabiliyor böyle durumlar yaaa bazen sırf o yüzden hazır almak daha çok işime geliyor birde eve geliş süresi uzuyor daha çok deli ediyor o insanı. çok güzel bebek odaları var boşver yaptırmayo onlara git gez beğendiğin olur muhakkak hadi kolay gelsin sana
ohhhh ne güzel maşallahhh işte bu yaaa bak başkası olsa
ayyy bu köyde bulaşıkmı yıkanır ellerim dondu yok öle böle hem kendini kasar hem eşini hem kaynanasını..bulunduğun ortamdan mutlu olmak çok güzellll
bende çok eğlenirim eşimin köyüne gidince wc dışarda olması dışında
yer sofrası köy halkı gece yarısına kadar dışarda oturulur oyunlar oynanır
sinek de çookkkk böcekde mıy mıyyy etmem yaniiii
Canım tam da konusuna değinmişsin. Evet dolunyadan dolayı böyle. Çok dikkat etmemiz gerekn bir aydaymışız. Gerilmeler ve kazaların sık yaşanacağı bir aydayız. Akşam haberlere bi baktım hakikaten öyle. Biçok kişi eşini öldürmüş, bir sürü kaza haberi vardı. Az önce ablamla konuştum dedim bu ay bi garip. O da dedi ki çok güçlü bi dolunay etkisindeyiz. Biraz sürecekmiş bu durum. Ablam astrolog bu arada. Ben pek fazla inanmam böyle şeylere ama üst üste gelince insan acaba mı diyor.
Ben de bugün dışarda kaldım canım. Köpişimi tuvalete çıkardım anahtarımı yanıma aldım. Neyse yaptırdım tuvaletini eve döndüm anahtarı taktım girmiyo anahtar. Aklıma geldi gece öteki anahtarı takmıştım kapıyı kilitlemek için, çıkarmayı unutmuşum. Kapıda anahtar varken, haliyle diğer anahtar girmedi. Komşudan eşimi aradım, geldi. O da açamadı. Üst katın balkon kapısı açıktı. eşim üst kat balkonuna tırmandı ve öyle açtı bana kapıyı. Aklım çıktı düşücek diye valla. Çünkü merdiven yoktu. tırmandı resmen.
Evet 17 haftalıkken randevu aldım hemen yapacaklardı ama 20 haftalıkken yapılıyormuş.Sen istersen kadın doğuma git randevunu uzatmazlar çünkü en geç 22 haftaya kadar yapıyorlarmış.En fazla 1-2 gün verirler. Çok iyi bakmışlar ayrıntılıda ve bir de radyoloji uzmanı yapıyormuş zaten onu asistanlar falan yapamaz çünkü o resmi bir evrak.Uzman kendi görmediği bir usgye imzasını asla atmaz ve de yapılan bir yanlışlıktan dolayı sorumluluk almaz.Randevu alırken Uzman bana en az 40 dk sürecek bilginiz olsun dedi.Benim için hava hoş...Sen de git bence...
Yakılmış mı Angel... Neyse belki yüzümüzde lekelenme olmaz sadece göbişlerde olur
Canım bence kesinlikle gerektirmiyor bizde de kp adı konusu geldi işte ilk erkek torun falan filan ben de dedim senin annen baban varsa benim de var ben de isterdim annemin babamın koymayı ama olmaz ayrıca bence sevgi saygı böyle ifade edilmez çok saçma ... Her sevip saydığımızın adını koymak istesek ohhhooooooo
Benim eşim de dün akşam benim ilacımı almaya giderken kaza yapmışSağ kapıdan bodozlama dalmış diğer sürücü...
Keşke alır mısın demeseydim diye hala üzülüyorum yaaa benim yüzümen oldu sanki
Çok şükür eşime hiçbirşey olmadı o benim herşeyim bütün arabalar feda olsun ona....
Ah şu dolunay!
Benim eşim de dün akşam benim ilacımı almaya giderken kaza yapmışSağ kapıdan bodozlama dalmış diğer sürücü...
Keşke alır mısın demeseydim diye hala üzülüyorum yaaa benim yüzümen oldu sanki
Çok şükür eşime hiçbirşey olmadı o benim herşeyim bütün arabalar feda olsun ona....
Ah şu dolunay!
Kızlar cinsel organında ağrı olan var mı? Ben son 10 gündür resmen tutarak yürüyorum,ağda yaptığımız yer var ya üst kısım, işte ordaki kemiğin üstü feci acıyor sanki kaslarım gerilmiş gibi. özellikle uzanıyorsam ve kalkıcaksam, yürürken,merdiven çıkarken... Başka bunu yaşayan ya da sebebini bilen var mı?
cnm yakılma derken cayır cayır yakmams doktor belırlı bı yasa kadar bnde oyle sanıyorum :) ılaclarla yapılan bıseymıs..ama gobek delıgımde sıyah sıyah noktalar var bn koparınca onlar gecer sanıyodum kucukken kopardm ve tekrar cıktılar smdde doktordan utanıyorm yanı cok barız ortadalar cnku :)
geçmiş olsun canım eşinin bişeyi yoktur umarım.
ormm bndede oldu agdadan snra olunca ondan kaynaklandıgını sandım ama sankı ıkı taraftan tutup cekıyolar gbı bıseydı 2 gun surdu baya korktum ama smdı yok...rahım gerılıyo normal bısı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?