2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada ayrıntılıya 3lü teslere falan avuç avuç para vermeyin.Gidin Devlet Hastanelerine hepsini yaptırın.Yani bir dünya prim ödüyoruz bir işe yarasın ödediğimiz primler.Yazık eşinizin veya kendinizin paranızı öyle şeylere harcamayın.Devlette de çok güzel bakıyorlar.Arkadaşım Numunede yaptırdı 40 dakikadan fazla sürmüş ve 1 kuruş bile ödemedi.Onun yerine bebişlerinize bir ihtiyacını alın.Bunlar illa özelde olacak diye birşey yok.Ben oğlumu devlette doğurdum sezeryan olduğum için 5 gün hastanede yattım.Pansumanımı iğnemi serumumu dört dörtlük yaptılar çoook memnun kaldım.Yine devlette yapacağım Allah nasip ederse.Özeller 1 gün yatırıyor sonra tam iyileşmeden taburcu oluyorsun.Ama devlette 5 gün serumla ilaçla toparlanıyorsun.Benimki sadece bir tavsiye arkadaşlar yani bu benim fikrim.Ben bu zamana kadar tek kuruş harcamadım özele herşeyimide eksiksiz yaptırdım.

Canım ne kadar sinir bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum ilk erkek olduğunu duydu bizimkide dedelerinin ismini aşkım ilk torun koyalımmı dedi biri ölmüş gitmiş zaten hem eski isimler dedim sağ olan dedenin istesen tamam neyse ikisi birden ne alaka hem insanlar çift isimi niye koya bi senin istediğin olur hem bendekiler dede değilmi ama ben istemem koymak çocuk benimde çocuğum benimde hakkım var demiştim ama yok sinirden ağladığımı bilirim bu konuda inadına yapar gibi iki ç gün seslendi sonradan ne oldu biliyormusun birilerini söylemesi etkili oldu,böyle arkadaşlarımızdan gelenler falan sorduğunda onlarda ne o öyle yaa saçmalama çocuğun ilerde saan kızar falan diye tepki gösterdiler kimilerinede ben tembihledim söylemesini konuyu açıyorduk derken en sonundao şekilde hak verdi başkaları söyleyince kayınpederim de dedeleri koymayın siz istediğinizi koyun deyince ohhh rahat bir nefes aldımşu erkeklerin bakış açışı ne garip yaa

Son düzenleme:
annişlerden va kayınvalidelerden bahsedilmiş ben de eksik kalmayım ayollll
benim annem kızıma 3 aydan itibaren baktı 3 yaşına kadar , her akşam yemeğimizi de yedik orda...öyle eve geçtik sonra kayınvalidem taşındı Ankaraya görevi o devraldı 1 yıldır kızıma o bakıyo ve aynı şekilde akşam oraya gidiyoruz yemek yeyip geçiyoruz eve Allah onlardan razı olsun ...evlendiğimizden beri kayınvalidemle hiç bi sürtüşmemiz olmadı iğneli bi laf bile etmedi ben asla önyargılı düşünmedim kaynana olarak görmedim oda beni kız bildi alınacak olsam öyle çok bulurdum ki alınacak tartışacak bişey ...
şimdi eşimden çok ben ona yakınım kızı yok herşeyini bana anlatır benden fikir alır..şimdi 2. oğlunu evlendirme aşamasında senin yarın kadar olsa yeter diyor bende içimden o biraz zor diyorummm hehehe

heheh çok mu övündüm ayoll ama gerçekleri yazdım inanın
nacizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum kendinizi ezdirin demiyorum ama alttan alıverin bazen heee deyin uslubuna göre hemen olmaz falan demeyin ama yine bildiğinizi okuyun
belki de bizde kayınvalide -anne olunca onları anlıycazzz..
mesela kıyafet alıyo kafasına göre diye kızanlar oluyo ya ayooolll alsınnn heveslenmiş kadınnn giydiriver ölmezsinyaaa torun sevgisi bambaşkaymışşş onun gönlü kalmasın çok güzel de giydir nolcekkkk
bana boşuna polianna dememişler haaaaa

Bizimkiler maşallah 5 erkek kardeş ve 5 gelin var.Ben orta sırayım:) Hepsinin pabucunu dama atttım yeni gelenler de benim pabucumu dama atamadılar:) Köye gidince kedi gibi annemin göğsüne sokulurum yani kaynanamın beni okşar öper ne yapacağını bize en zor yemekleri yapar oturtacak minder bulamaz.Bulaşık yıkamaya kolumdan tutp tutup atar ki ben yıkarım sen git eşinin yanında otur der ben de onu çekiştiririm:))))))))) 5-10 dakika böyle olur sonra beraber yıkarız da yüreğimiz soğur:)))
Ayağıma şalvarımı giyerim,yazmamı takarım tam bir köylü kızı olurum.Eşim de sen nerden düştün güzelim der beni söyletir.Günlerimiz çook güzel geçer anlayacağın.Çocuklar da kayınbabamla traktöre biner köyü dolaşır...Temiz hava ohh be özledim hepsini ahh ahhh

Şimdi anlamadığım nokta Gamzeden niye alıntı yaptın kız Valla alemsin canım benim yaaaa

Benim kalbim hala 1 tane ühüüüüüüüüüüüüüü

menkşeciimmm gamzeyi alıntıladım ona yine bi laf dokunduracaktım nokta nokta koyuyoya sonra unuttum ama tiklediğimin içinde kalmış hahhaa ondan yani...

bu arada sen ayrıntılıyo nereye gideceksin kuzum numune de iyi fikirmiş randevulumu gitti senin arkadaşın ben daha yaptırmadım ayrıntılı da :26:

ohhhh ne güzel maşallahhh işte bu yaaa bak başkası olsa
ayyy bu köyde bulaşıkmı yıkanır ellerim dondu yok öle böle hem kendini kasar hem eşini hem kaynanasını..bulunduğun ortamdan mutlu olmak çok güzellll
bende çok eğlenirim eşimin köyüne gidince wc dışarda olması dışında
yer sofrası köy halkı gece yarısına kadar dışarda oturulur oyunlar oynanır
sinek de çookkkk böcekde mıy mıyyy etmem yaniiii

Evet 17 haftalıkken randevu aldım hemen yapacaklardı ama 20 haftalıkken yapılıyormuş.Sen istersen kadın doğuma git randevunu uzatmazlar çünkü en geç 22 haftaya kadar yapıyorlarmış.En fazla 1-2 gün verirler. Çok iyi bakmışlar ayrıntılıda ve bir de radyoloji uzmanı yapıyormuş zaten onu asistanlar falan yapamaz çünkü o resmi bir evrak.Uzman kendi görmediği bir usgye imzasını asla atmaz ve de yapılan bir yanlışlıktan dolayı sorumluluk almaz.Randevu alırken Uzman bana en az 40 dk sürecek bilginiz olsun dedi.Benim için hava hoş...Sen de git bence...

Canım sen burdaki takvime göre de 20 haftalık görünmüyosun. 20. haftada görünüyosun yani 19+ lardasın şuan. 19+6 olacak onun ertesi gün 20 haftalık oluyosun ve 21. haftadan gün almış oluyosun. Bi yanlışlık yok ?

takvimimde çok fazla yorulmamaya dikkat edin diyor tabi bir haftadır ev topladığımdan cumartesi günü taşınacağımdan haberi yok :)

Allah yardımcın olsun ben o badireyi atlattım çok şükür.

bu gece herkese bişey olmuş sanırım bende eşimle tartıştım sabahın dördünde dikildim ayağa. dolunaydan mı oldu acaba

Canım tam da konusuna değinmişsin. Evet dolunyadan dolayı böyle. Çok dikkat etmemiz gerekn bir aydaymışız. Gerilmeler ve kazaların sık yaşanacağı bir aydayız. Akşam haberlere bi baktım hakikaten öyle. Biçok kişi eşini öldürmüş, bir sürü kaza haberi vardı. Az önce ablamla konuştum dedim bu ay bi garip. O da dedi ki çok güçlü bi dolunay etkisindeyiz. Biraz sürecekmiş bu durum. Ablam astrolog bu arada. Ben pek fazla inanmam böyle şeylere ama üst üste gelince insan acaba mı diyor.

Ben de bugün dışarda kaldım canım. Köpişimi tuvalete çıkardım anahtarımı yanıma aldım. Neyse yaptırdım tuvaletini eve döndüm anahtarı taktım girmiyo anahtar. Aklıma geldi gece öteki anahtarı takmıştım kapıyı kilitlemek için, çıkarmayı unutmuşum. Kapıda anahtar varken, haliyle diğer anahtar girmedi. Komşudan eşimi aradım, geldi. O da açamadı. Üst katın balkon kapısı açıktı. eşim üst kat balkonuna tırmandı ve öyle açtı bana kapıyı. Aklım çıktı düşücek diye valla. Çünkü merdiven yoktu. tırmandı resmen.

Sağolasın. Haklısın hazır varken hiç uğraşmıyayım. Zaten yaptırmak istediğim zor bi modeldi. Beceremezlerse can sıkıntısı olacak. En iyisi hazır almak.

Bizde de öyle ve de tuvalette niyese ışıkta yok öyle alışmışlar fenerle gidiyoruz.Görümcemlerle birbirimizi bekleriz.Zaten tuvalete grupça gidiyoruz:) Fenerle tuvaletin deliklerine bakmaktan bir hal olurum yılan falan çıkar diye:)))) Ama ben çok seviyorum köyü...Sineğine yılanına akrepine koyun keçi, kokusuna rağmen:)))) Fırsat olsa da yine gitsem ama nerdeeeee?

Telefona gün gün hamilelik uygulaması indirmiştim ordan okumuştum kapıının arkasında anahtar unutup çıkarsanız sakın kafayımı yiyorum diye düşünmeyin anneler yazıyordu bende bunu eşime okudum o günde vatan bilgisayarda indirim var eşimede kredi kartı gelmişdi hiç kullanmamış dediki bak o kartla almak avantajlı aşkım hadi gidip alalım nereye koydun kartı dedi kartların hepsi bende kartlğa koymuşumdur dedim kartlıkta yok sonra diyorum ki aşkım sen bana kart vermedin gelmemiştir sana öyle bi kart diyorum o diyo eminim geldi bankayı aramış teslim almışsınız diyo ama ben kartı nereye koyduğumu bi türlü bulamamamıştım sonra çanta değiştirince çantaların birinden buldum bide hemen sabah okuduğum şeyin arkasına saklandım unutkanlık normalmiş diye sende öyle yap canım bu araar normalmiş de

bunu bende duydum hatta hemşirem söyledi aynısını. eşime bugün bunu anlattım "sen benim tanıdığım hafıza düzeyi en yüksek kadınsın,hep b12 eksikliğinden oluyor bunlar devam et vitaminlerini kullanmamaya" dedi güler misin ağlar mısın. ya kantinden su almak için adama para veriyorum suyu almadan uzaklaşıyorum. montumu evde hatta kapının önünde unutuyorum. eşimle tartışıyoruz söylediğim sözleri unutuyorum . hayırlısı bakalım.

Benim eşim de dün akşam benim ilacımı almaya giderken kaza yapmış Sağ kapıdan bodozlama dalmış diğer sürücü...
Keşke alır mısın demeseydim diye hala üzülüyorum yaaa benim yüzümen oldu sanki
Çok şükür eşime hiçbirşey olmadı o benim herşeyim bütün arabalar feda olsun ona....
Ah şu dolunay!

yani ilk giderken kadın doğuma randevu alıyım ona mı söyleyim ayrıntılıya girmek istiyorum diye aynı gün içinde gönderirmiki işten arka arkay izin almak sıkıntı olur..

birde hangi kadın doğumcudan aldın randevuyu sen ?

Kızlar cinsel organında ağrı olan var mı? Ben son 10 gündür resmen tutarak yürüyorum,ağda yaptığımız yer var ya üst kısım, işte ordaki kemiğin üstü feci acıyor sanki kaslarım gerilmiş gibi. özellikle uzanıyorsam ve kalkıcaksam, yürürken,merdiven çıkarken... Başka bunu yaşayan ya da sebebini bilen var mı?

cnm yakılma derken cayır cayır yakmams doktor belırlı bı yasa kadar bnde oyle sanıyorum :) ılaclarla yapılan bıseymıs..ama gobek delıgımde sıyah sıyah noktalar var bn koparınca onlar gecer sanıyodum kucukken kopardm ve tekrar cıktılar smdde doktordan utanıyorm yanı cok barız ortadalar cnku :)

geçmiş olsun canım eşinin bişeyi yoktur umarım.

çok geçmiş olsun canım mala gelen cana gelmesin..

ormm bndede oldu agdadan snra olunca ondan kaynaklandıgını sandım ama sankı ıkı taraftan tutup cekıyolar gbı bıseydı 2 gun surdu baya korktum ama smdı yok...rahım gerılıyo normal bısı sanırım

Tekrar çıkıyorsa uğraşma bence göbek deliğiyle fazla oynamak da sağlıklı değilmiş ... Bırak kendi haline :))

ormm bndede oldu agdadan snra olunca ondan kaynaklandıgını sandım ama sankı ıkı taraftan tutup cekıyolar gbı bıseydı 2 gun surdu baya korktum ama smdı yok...rahım gerılıyo normal bısı sanırım

yok geçmiyor benim. benim işim spor olduğu için karın kaslarım bariz belliydi şimdi ise açılmakta zorlanıyor. bebek sürekli kasıklarımda geziniyor. acaba bu yüzden mi? ordaki kaslar da gerilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…