2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım kendini suçlama olacağı varmış ...

cnm kendını suclayacak bısey yokkk...allah can saglıgı versn esıne bısey olmams sukur bununla gcms olsun....

Ay ben de artık eve gitmek istiyorum acıktım yahu ( Bugün işimiz de bitemedi bir türlü çok yoruldum çoookkk

ben yeni dünyaya gelecek bir bebeğin kendine has bir ismi olması taraftarıyım dede anneanne babaanne değil ama illa eşin koyacağım diyorsa diğer isminidie kendi babnınkini koy görsün gününü şaka şaka. bence eşine söyle koymak istemediğini kendini sinir edersin yoksa

canım çok geçmiş olsun birşey olmamasına sevindim Allah beterinden korusun

canım arada ağrım oluyor ama öyle günlerdir falan sürmüyor yarım saat bilemedin bir saat istersen doktoruna ara sor çok canını yakan bir durumsa

yok geçmiyor benim. benim işim spor olduğu için karın kaslarım bariz belliydi şimdi ise açılmakta zorlanıyor. bebek sürekli kasıklarımda geziniyor. acaba bu yüzden mi? ordaki kaslar da gerilir mi?

dedıgın gbı kasların gerılıyo olabılır..cok fazla zorlama kendını bı sure snra gcer bnce ama ıcıne sınmıyosa doktoruna bı sor

bende bugün tetanoz aşımı yaptırdım ve kan ve idrar testi içinde örnekler verdim. kolum ağrımaya başladı bile birde 3 günlüğüne kayınvalideme gideceğiz eşimin memleketine bakalım yolculu nasıl geçecek
ama aşının acısını bende unutmuşum o kolumla çantamı bile zor taşıyorum

kızlar youtube ' da bebeğime müzik dinletiyorum. Ararken buldum, ben bile dinlendim diyebilirim.. The best pregnancy music diye yazarsanız çıkar..

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Bu kadar da tesadüf olamaz yaa. Herkeslere bi haller oluyor. Gerçekten de ah şu dolunay yani.

Valla benim sormaya çekindiğimi sen sormuşsun canım bende de yürürken oluyo kasılıyo sanki orası noluyorsa artık:26:

Geçmiş olsun canım şükür ki eşine bişey olmamış bu kadarla atlatmışsınız.

Bu işlere kafam hiç basmıyor ama haklısın doktor da 19+ dedi[/QUOTE]

Elsacım şuan 19+4 sün. Pazar günü tam 20 haftalık olacaksın. Sen haftaya cuma filan git canım doktora. O zaman 20+5 oluyosun.

Bu işlere kafam hiç basmıyor ama haklısın doktor da 19+ dedi

Elsacım şuan 19+4 sün. Pazar günü tam 20 haftalık olacaksın. Sen haftaya cuma filan git canım doktora. O zaman 20+5 oluyosun.[/QUOTE]

Ayın 8 ine randevu verdi canım o zaman net görür umarım peki ben şu anda kaç aylık hamile oluyorum :)

Elsacım şuan 19+4 sün. Pazar günü tam 20 haftalık olacaksın. Sen haftaya cuma filan git canım doktora. O zaman 20+5 oluyosun.

Ayın 8 ine randevu verdi canım o zaman net görür umarım peki ben şu anda kaç aylık hamile oluyorum :)[/QUOTE]

Pazar günü tam 5 aylık oluyosun

Kızlar dün sipariş verdiğim tavşan kulaklı, kundak battaniyem az önce geldi. Ayyyyyyy çok güzel, tam istediğim gibi
İnternettekinin de tıpkısının aynısı kalitesi de çok güzel. Şimdi diğer şeyleri de alabilirim güvenle

Bugünde işlerim yoğundu hiç bakamadım size, şimdide mesaiye kaldım 1,5 saat daha bırdayım :18::18:

Son düzenleme:
bu yemek yapma derdi her akşam ne pişirsem derdi beni yedi bitirdi nedir bu yahu bıktım vallahi ne olur şöyle her akşam çorbadan sebzeye salatadan tatlıya kadar birileri yapsada önümüze koysaşaka bir yana çok yoruyor yemek işi beni

geçmiş olsun canım

uff bende çok sıkılıyorum yemek yapmaktan sebzelerin bi çogunu yemiyorum zaten

güzel günlerde kullanın inş

kızlar arkadaşım bize bu hırkayı örüp hediye edecekmiş
kaç aylık bebeğe göre öreyim, yoksa bir yaşa göremi öreyim dedi
bende bu işlerden pek anlamam ama
hırkada gerçekten hoşuma gitti
sizce kaç aylık bebeğe göre ördüreyim
yani ağustosta doğum yapacağımıza yine bir kaç ay daha sıcak olur diye düşündüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…