- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.261
Benim eşim de dün akşam benim ilacımı almaya giderken kaza yapmışSağ kapıdan bodozlama dalmış diğer sürücü...
Keşke alır mısın demeseydim diye hala üzülüyorum yaaa benim yüzümen oldu sanki
Çok şükür eşime hiçbirşey olmadı o benim herşeyim bütün arabalar feda olsun ona....
Ah şu dolunay!
Tekrar çıkıyorsa uğraşma bence göbek deliğiyle fazla oynamak da sağlıklı değilmiş ... Bırak kendi haline :))
Benim eşim de dün akşam benim ilacımı almaya giderken kaza yapmışSağ kapıdan bodozlama dalmış diğer sürücü...
Çok şükür eşime hiçbirşey olmadı o benim herşeyim bütün arabalar feda olsun ona....
Ah şu dolunay!
ya kızlar canımı çok sıkan bir durum var
kızımın 2 adı var
ilki kv adı ve ben onu kullanmıyorum kızımda arkadaşlarıda kullanmıyo
şimdi eşim karnımı severken babasının adıyla seviyo
onun adını koyacağını söylüyo ama ben istemiyorum
onun anasının babasının adını koyayım diyemi doğuruyorum ben ya
çok üzülüyorum koymam dediğimde ben tek erkek çocuğum ve bizden bekliyolar oldu yanıtı
kavga etmeyelim üzülürüm diye cevap vermedim ama istemiyorum işte
kvden her ne kadar soğuksam tam tersi kp'i çok severim sayarım çok iyi bir insandır dar zamanımda bana hep yardım etti eşimden bile fazla destek oldu
ama bu adını koymamımı gerektiriyo?
Ah şu dolunay!
Kızlar cinsel organında ağrı olan var mı? Ben son 10 gündür resmen tutarak yürüyorum,ağda yaptığımız yer var ya üst kısım, işte ordaki kemiğin üstü feci acıyor sanki kaslarım gerilmiş gibi. özellikle uzanıyorsam ve kalkıcaksam, yürürken,merdiven çıkarken... Başka bunu yaşayan ya da sebebini bilen var mı?
yok geçmiyor benim. benim işim spor olduğu için karın kaslarım bariz belliydi şimdi ise açılmakta zorlanıyor. bebek sürekli kasıklarımda geziniyor. acaba bu yüzden mi? ordaki kaslar da gerilir mi?
hadi yaaaa bundan haberim yoktu.. desene bidahaki dozda yandıkvalla eşime diyorum aşının acısını unutmuşum. Bunu korkmadan gittim yaptırdım, hatırlamıyorum tabi kaç senedir aşı olduğumuz mu var.. Birdahaki ay korkarım nasıl gidicem ben diyorum kızımız için gitceksin dio
Ah şu dolunay!
Kızlar cinsel organında ağrı olan var mı? Ben son 10 gündür resmen tutarak yürüyorum,ağda yaptığımız yer var ya üst kısım, işte ordaki kemiğin üstü feci acıyor sanki kaslarım gerilmiş gibi. özellikle uzanıyorsam ve kalkıcaksam, yürürken,merdiven çıkarken... Başka bunu yaşayan ya da sebebini bilen var mı?
Canım sen burdaki takvime göre de 20 haftalık görünmüyosun. 20. haftada görünüyosun yani 19+ lardasın şuan. 19+6 olacak onun ertesi gün 20 haftalık oluyosun ve 21. haftadan gün almış oluyosun. Bi yanlışlık yok
Bu işlere kafam hiç basmıyor ama haklısın doktor da 19+ dedi
Valla benim sormaya çekindiğimi sen sormuşsun canım bende de yürürken oluyo kasılıyo sanki orası noluyorsa artık:26:
Ah şu dolunay!
Bu işlere kafam hiç basmıyor ama haklısın doktor da 19+ dedi
Elsacım şuan 19+4 sün. Pazar günü tam 20 haftalık olacaksın. Sen haftaya cuma filan git canım doktora. O zaman 20+5 oluyosun.
geçmiş olsun canımBenim eşim de dün akşam benim ilacımı almaya giderken kaza yapmışSağ kapıdan bodozlama dalmış diğer sürücü...
Ah şu dolunay!
bu yemek yapma derdi her akşam ne pişirsem derdi beni yedi bitirdi nedir bu yahu bıktım vallahi ne olur şöyle her akşam çorbadan sebzeye salatadan tatlıya kadar birileri yapsada önümüze koysaşaka bir yana çok yoruyor yemek işi beni
Kızlar dün sipariş verdiğim tavşan kulaklı, kundak battaniyem az önce geldi. Ayyyyyyy çok güzel, tam istediğim gibi
İnternettekinin de tıpkısının aynısı kalitesi de çok güzel. Şimdi diğer şeyleri de alabilirim güvenle
Bugünde işlerim yoğundu hiç bakamadım size, şimdide mesaiye kaldım 1,5 saat daha bırdayım :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?